peji
کاربر تازه وارد
cesootجان من این کارهایی رو که گفتی وارد نیستم.اگه میشه برام بیشتر تضیح بده
چند تا فروم خارجي معرفي كردم سوالتون رو اونجا بپرسيد خيلي بهتر ميتونند شما رو راهنمائي كنندaya barnameh barayeh ien model hast c117
cesootجان خسته نباشی این با منبه نقل از peji :cesootجان من این کارهایی رو که گفتی وارد نیستم.اگه میشه برام بیشتر تضیح بده
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:بابا پیر شد از بس تایپ کرد
خیلی ممنون از اینکه توجه دارید.من فقط میخوام تمام مراحل فلش رو step by stepیاد بگیرم.در ضمن اون سه برنامه ای هم که cesoot جان زحمت کشیدن و گذاشتن رو download کردم همراه با فایل فلش t_mobile. من از این میترسم که یه کاری کنم بدتر شه,اول میخوام مطمئن شم. راستی تا یادم نرفته: آیا فلشی کهdownload کردم با versionگوشی خودم ارتباطی باید داشته باشه؟به نقل از cesoot ::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
قربون دهنت mozaso0 شما استاد من هستين عزيز قرار ه همه بهم كمك كنيم خيلي خوشحال ميشم دوستان ديگه براي راهنمائي عزيزان ديگه وارد عمل بشن
البته قبل از فلكس و فلش شايد بشه با آپلود يه seem قضيه رو حل كرد يعني يه سيم بدي طرف آپلود كنه تو گوشيش شايد تنظيمات برگرده به حالت اول و ديگه اين مشكل براش پيش نياد
mozaso0 ممنون از همكاريت پس زحمت اين دوست عزيز تازه واردمون رو بكش من بايد براي بازنشتگي برم جزاير فناري :lol: :lol:
به نقل از Sony Ericsson!! :شما V3i گرفتین؟ یعنی دوربینش 1.3 هست و مموری می خوره؟؟؟ مگه تو ایران هست؟
چون v3 معمولی که نه مموری می خوره و دوربینش هم vga هست
به نقل از djbehi :---------------------------------------------------------------
سلام آقا! آره من v3i گرفتم , البته همه اينايي كه گفتي درسته ولي v3i كه مموري نميخوره !:happy: ولي اينجور كه من ميدونم v3 فيلم برداري نميكنه ولي v3i فيلمبرداري مي كنه . در ضمن روي قسمتي كه دوربين من هست هم نوشته vga ......
به نقل از djbehi :سلام عزيزم ! خيلي ممنون كه پست هاي من رو مي خوني , همه اينايي كه گفتي درست ... خوب دوربين من 1.23 هست و همه اين مشخصاتي رو كه تو اون سايت نوشته رو داره . يعني 10 مگابايت فضا رو خودش هست و امكان Microsd رو هم داره !
شما يه سر برو اينجا >>> www.mobiran.blogfa.com
من همه اينارو خوندم تا v3i رو انتخاب كردم , فقط يه سوال ازت دارم , تو ميتوني كمكم كني تا seem رو از مويايل وارد كامپوتر كنم؟ با نرم افزار p2kman وقتي ميزنم ميگه not conect هر چي پست هاي ديگران رو خوندم بازم به نتيجه نرسيدم , همش ميگه Not conect اگه مي توني كمكم كون لطفا !:blush:
:wacko: :wacko::wacko: ببخشیدها!! microsd هم یکجور مموری کارت هستبه نقل از djbehi :داداش نميدونم شايد شما درست ميگي , ولي من كي گفتم مموري كارد ميخوري؟ من گفتم Microsd مي خوره