• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما اگه فلش جديد رو بريزيد نه تنها قابليت فيلم برداري اضافه ميشه بلكه حافظه گوشيتون حدود 2 مگ اضافه ميشه
شما در حال حاضر با استفاده با نرم افزارهاي معرفي شده قادر خواهيد بود بعضي از فايلهاي اضافي رو پاك كنيد و حجم حافظه خودتونو بالا ببريد :)
یه نکته دیگه اینکه یکمم صفحه ال سی دیس صوت میزنه(البته خیلی ضعیفه) این عادیه؟ یا نه؟
اصلا متوجه نشد م :( منظورتون رو واضح تر بيان كنيد .... ممنون :)

Nothing-

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
اصلا متوجه نشد م :( منظورتون رو واضح تر بيان كنيد .... ممنون :)

من نمیدونم مشکل این دوستمون چیه ؛ ولی واسه من هم کی پد وهم ال سی دی یه صدائی میده ! یه چیزی تو مایه های ویززززززز!!!! البته خیلی ضعیفه، یعنی کی پد باید قشنگ بچسبه به گوش تا بشه شنید ! راستش کم کم دارم نگران می شم . :(

-----------
راستی من FIFA 2006 نصب کردم، مشکلی نداشت موقع نصب و الانم برنامه اجرا میشه ولی وقتی میخوام بازی کنم ؛ ... Loading که میاد همون اوایلش وای میسته :( کسی تونسته بازی کنه؟

FIFA 2006 for java2 : http://forum.persiantools.com/t29316.html

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
:lol: حالا فهميدم :cool: گوشي كه روشن باشه يعني صفحه كليد روشن باشه اين صدا مياد مال من هم داره مشكلي نيست و طبيعي است اصلا نگران نباشيد :)

mahdi000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
:lol: حالا فهميدم :cool: گوشي كه روشن باشه يعني صفحه كليد روشن باشه اين صدا مياد مال من هم داره مشكلي نيست و طبيعي است اصلا نگران نباشيد :)

ok
پس من هم می تونم فلکس جدید بریزم و فیلم برداری و ... داشته باشم؟:eek:

اگه بشه که :rolleyes: ...... خیلی عالیه!

در ضمن یه سوال اینکه جایی تو این تهران هست که بشه لوازم موتورولارو با قیمت مناسب تهیه کرد؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پس من هم می تونم فلکس جدید بریزم و فیلم برداری و ... داشته باشم؟

اگه بشه که ...... خیلی عالیه!

در ضمن یه سوال اینکه جایی تو این تهران هست که بشه لوازم موتورولارو با قیمت مناسب تهیه کرد؟

به نظر من اينكارو نكن چون مدت فيلم برداري كمه آنچنان ضرورتي نداره :)
متاسفانه من هنوز نديدم ولي شنيدم قراره نمايندگي موتورولا سال ديگه بياد ايران ( به نقل از هفته نامه !!! عصر ارتباط )
FIFA 2006 کسی نبود
؟؟؟
منم همين مشكل پيدا كردم :) بابا مردم بازي استاندارد كه نمي زارن اينجا نمي دونم اين بازيهاي درپيتو از كجا پيدا ميكنند :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;) ;)

Nothing-

Registered User
لایک‌ها
0
اشکالی نداره ! میدونی ، ما گوشیمون حرف نداره ، با خودش حال می کنیم اینا واسه گوشیای در پیته که صاحباشون یه نمه دل خوشی داشته باشن !
( **** ولی خدائیش من دیروز از لجم با یه Emulator نیشستم 2 ساعت بازی کردم این فیفا رو ! بازیه ردیفیه! :D )​

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام. این فلکس رو که گفتی cesoot جان نصبش کردم:) .عجب منوی جالبی داره.دستت درد نکنه:D .فارسی هم تونستم نصب کنم.و این که گفتی میتونیم دکمه روشن خاموش گوشی رو کاری کرد با یک فشار و بدون نگه داشتن روشن بشه رو این فلکس نصب هست و احتیاج به ادیت سیم نیست.cesoot جان فلکس اصلی موتورولا رو نداری:( اونی که فابریک روش نصب بود.آخه از اون موقعی که این رو نصب کردم یه چیز عجیب اتفاق افتاد.چند بار شبها که گوشی چند ساعتی خاموشه خودش اتوماتیک رو شن میشه نه اینکه روشن بشه صفحه سفید و هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه حتی دستی هم میخوام روشن کنم نمیشه:( باید باطری رو بیارم بیرون تا گوشی خاموش بشه.
نمیدونم چه مرگشه.این هم مشخصات فلکسی که نصب کردم
FLEX V : GSMV3MXCIN01NA0F5
S/W VERSION : R374_G_0E.40.9CR
DSP : 62303000
LAN LIST: 0034

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
mozaso0 عزيز خيلي خوشحال شدم كه ميبينم يه پا حرفه اي شدي :happy: در مورد فلكسي كه نصب كردي بايد خدمت شما دوست عزيز و ساير دوستان عرض كنم اين 3 حرق CIN كه در فلكست ميبيني مربوط به شركتي بنام Cingular كه مربوط به يه توسعه دهنده خدمات موبايل در آمريكا ميباشد دو نوع ديگه من ديدم كه يكي Vodafone است و اون ديگري هم T-mobile است كه كلا توصيه من اين است كه هيچكدوم از اين 3 نوع رونصب نكنيد استاندارد موتورولا رو ميتونيد از اينجا بنام stock دانلود كنيد :
http://www.motox.us/flex.php
اين از اين حالا ميريم سر فلش شما :) شما كه فلكس رو نصب كردي چطور فلش رو نصب نكردي ؟؟؟ فلش شما قديمي است توصيه من براي نصب فلش اين دو ورژن است كه هر دو رو تست كردم و مشكلي نيست :
R347-G-OE.42.08R
R347-G-OE.42.09.R

هر دو رو ميتونيد نصب كنيد فقط بياد داشته باشيد اگه ورژن R347-G-OE.42.09.R راقصد داشتيد نصب كنيد ابتدا بايد بوت لودر 8.26 رو كه در اينجا http://www.motox.us/index.htm پائين صفحه قابل دسترسي است قبلش نصب كنيد وسپس اقدام به نصب فلش جديد نمائيد :)
اين تا اينجا يعني شما فهميديد كه چه فلكسي و چه فلشي رو نصب نمائيد البته حداقل در مورد فلش به اين نتيجه رسيديد كه از اين دو تا يكي رو انتخاب كنيد ولي فلكس چي ؟؟؟ همين مال موتو بهتره؟؟ اون برندهائي كه بالا گفتم رو بيخيال بشيم؟؟؟
من گفتم بيخيال بشيد ولي از T-MOBILE من يه فلكسي از اينجا http://www.motox.us/flexlash.php فايل دوم كه نوشته T-mobile و يه نيو هم جلوش داره شمارش اينه GSMV3MXTMB01NA106(من اين برند رو توصيه ميكنم چون از اورجينال موتورولا هم جالبتره ) دانلود كردم كه واقعا راضي هستم والن رو گوشيم هست كه البته يه تغييراتي تو سيم اون بايد ايجاد كنيد كه فقط ذخيره sms هاي شما بره تو گوشي نه سيم كارت اگه ديديد نمي تونيد بگيد كه من سيم تغيير يافته خودمو بزارم اينجا تا شما فقط با P2kman آپلودش كنيد تو گوشيتون تا رديف بشه :)
خلاصه اينائي كه تو امضاي من ميبينيد من تائيد ميكنم چون تست كردمشون ;)
موفق باشيد

mahdi000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
mozaso0 عزيز خيلي خوشحال شدم كه ميبينم يه پا حرفه اي شدي :happy: در مورد فلكسي كه نصب كردي بايد خدمت شما دوست عزيز و ساير دوستان عرض كنم اين 3 حرق CIN كه در فلكست ميبيني مربوط به شركتي بنام Cingular كه مربوط به يه توسعه دهنده خدمات موبايل در آمريكا ميباشد دو نوع ديگه من ديدم كه يكي Vodafone است و اون ديگري هم T-mobile است كه كلا توصيه من اين است كه هيچكدوم از اين 3 نوع رونصب نكنيد استاندارد موتورولا رو ميتونيد از اينجا بنام stock دانلود كنيد :
http://www.motox.us/flex.php
اين از اين حالا ميريم سر فلش شما :) شما كه فلكس رو نصب كردي چطور فلش رو نصب نكردي ؟؟؟ فلش شما قديمي است توصيه من براي نصب فلش اين دو ورژن است كه هر دو رو تست كردم و مشكلي نيست :
R347-G-OE.42.08R
R347-G-OE.42.09.R

هر دو رو ميتونيد نصب كنيد فقط بياد داشته باشيد اگه ورژن R347-G-OE.42.09.R راقصد داشتيد نصب كنيد ابتدا بايد بوت لودر 8.26 رو كه در اينجا http://www.motox.us/index.htm پائين صفحه قابل دسترسي است قبلش نصب كنيد وسپس اقدام به نصب فلش جديد نمائيد :)
اين تا اينجا يعني شما فهميديد كه چه فلكسي و چه فلشي رو نصب نمائيد البته حداقل در مورد فلش به اين نتيجه رسيديد كه از اين دو تا يكي رو انتخاب كنيد ولي فلكس چي ؟؟؟ همين مال موتو بهتره؟؟ اون برندهائي كه بالا گفتم رو بيخيال بشيم؟؟؟
من گفتم بيخيال بشيد ولي از T-MOBILE من يه فلكسي از اينجا http://www.motox.us/flexlash.php فايل دوم كه نوشته T-mobile و يه نيو هم جلوش داره شمارش اينه GSMV3MXTMB01NA106(من اين برند رو توصيه ميكنم چون از اورجينال موتورولا هم جالبتره ) دانلود كردم كه واقعا راضي هستم والن رو گوشيم هست كه البته يه تغييراتي تو سيم اون بايد ايجاد كنيد كه فقط ذخيره sms هاي شما بره تو گوشي نه سيم كارت اگه ديديد نمي تونيد بگيد كه من سيم تغيير يافته خودمو بزارم اينجا تا شما فقط با P2kman آپلودش كنيد تو گوشيتون تا رديف بشه :)
خلاصه اينائي كه تو امضاي من ميبينيد من تائيد ميكنم چون تست كردمشون ;)
موفق باشيد

آخرش اینکه منم می تونم با این سخت افزار( که یکم قدیمیه) فلش و فلکس جدیدو نصب کنم؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خرش اینکه منم می تونم با این سخت افزار( که یکم قدیمیه) فلش و فلکس جدیدو نصب کنم؟
كدوم سخت افزار قديمي؟؟؟
والا من اين نرم افزارها رو روي ايكس پي نصب كردم رو 98 تست نكردم :blush:

mahdi000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
كدوم سخت افزار قديمي؟؟؟
والا من اين نرم افزارها رو روي ايكس پي نصب كردم رو 98 تست نكردم :blush:

:happy: بهتر بود می پرسیدم که آیا وی تری من با این فلش ، از نظر سخت افزاری مثل بقیه هست؟

در ضمن پیشنهاد می کنید فیلم برداری رو نصب کنم یا نه؟
:D

ممنون
مهدی000

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اي بابا وي تري ها كه باهم فرق ندارن شما هم ميتونيد جديدترين نرم افزارها رو بريزي :happy:
در مورد فيلم برداري اگه صرفا هدفت اينه كه اين موردو داشته باشي نه :) چون اصلا بدرد هم نمي خوره :happy:
ولي وقتي اون فلش و فلكس رو كه گفتم نصب كني طبيعتا فيلم برداري هم مياد وسط :rolleyes:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
دستت درد نکنه بابا.اون استوک موتورولا رو نصب کردم و شد عین اولش ولی یک سری از تغییرات سینگولار توش مونده:eek:
ولی یه چیزی هستش که نمیدونم درسته یا نه.از موقعی که گوشی رو فلکس کردم و فلکس سینگولار رو روش نصب کردم کیفیت و تفکیک عکسش بالاتر رفته.مثلا عکسهایی که با دوربین خودش میگرفتم میخواستی ببینی یک کمی رده رده میشد و انگار یک راه راه خیلی کم رنگ تو عکس هست ولی العان دیگه اینطوری نیستش:)
حالا یه چیزه دیگه یک عکس برای والپیپر با فتوشاپ درست کردم که قبلا نشون نمیداد که بعد از اینگه فلکس سینگولار رو نصب کردم نشونش داد.جریان چیه ؟؟؟؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ولی یه چیزی هستش که نمیدونم درسته یا نه.از موقعی که گوشی رو فلکس کردم و فلکس سینگولار رو روش نصب کردم کیفیت و تفکیک عکسش بالاتر رفته.
طبيعتا يه سري بهينه سازيهائي با ارتقاء فلكس و فلش انجام ميشه :)
در پستهاي قبل گفته بودم كه آپگريد به فلش جديد كيفيت عكسها رو بالا ميبره :happy:
موفق باشيد ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
جديدترين فريم ور براي وي تري :

http://www.motomodders.net/Default.aspx?g=posts&t=15135

البته يه 20 روزي ميشه اومده هنوز تو بتا است و لي يه مشكلي كه بعضيها ميگن داره باتري خوري اين ورژن است البته خودم فعلا تستش نكردم ولي فعلا بايد صبز كرد ;)

راستي شماره اش اينه :
R374_G_0E.42.0CR

اين سايتم برين بد نيست يه سايت موفق با يه بخش خوب براي موتو :

http://www.howardforums.com/forumdisplay.php?f=38

موفق باشيد ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فروم سايت MOTOX راه اندازي شد :rolleyes: شما ميتونيد سوالهاي مربوط به وي تري و ساير گوشي هاي موتورولا رو اينجا مطرح كنيد :

http://www.motox.info/
موفق باشيد :)

peji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید.v3 من یه مشکل پیدا کرده.وقتی در گوشی رو باز میکنم خود به خود هر چند ثانیه یکبار میره روvoice recordدر ضمن هیچ دکمه ای هم بجز خاموش کار نمیکنه یعنی وقتی میزنم میره روی voice record.خواهش میکنم اگر اطلاعاتی در این مورد دارین بگید و یا اگر جایی رو میشناسین که تو تعمیر این گوشی تخصص دارن معرفی کنید.من سه ماه نیست خریدمش و نمیخوام دست هر کسی بدم. لطفا" راهنمایی کنید.بخصوص شما cesoot جان

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وقتی در گوشی رو باز میکنم خود به خود هر چند ثانیه یکبار میره روvoice recordدر ضمن هیچ دکمه ای هم بجز خاموش کار نمیکنه یعنی وقتی میزنم میره روی voice record
دوست عزيز من تا حالا با اين مشكل برخورد نكردم ولي گوشيتو مستر ريست Master resetكردي تا ببيني رديف ميشه يا نه؟؟
:rolleyes:
اگه باز رديف نشد با آپگريد فلش يا فلكس احتمال زياد بايد رديف بشه :)

بالا