• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
cesoot مرسی
آره سرویس پك يك رو نصب كردم ولی اون فايل آپگريد USB رو هم که معرفی کردی رو نصب نكردم ديگه آخه تو سایت http://www.mob453.com/phones/motorola_v600 گفته که چنین پیغامی داد اجراش نکنید و بعد من یک بار بیشتر بعد از نصب USB پیغامی ندیدم و یک بار پرسیدو تمام.:cool:
و اینکه اصلا فرق نمیکنه روی کدوم از برنامه های پوشه PST کلیک کنیم آخه همشون یه پیغامی میدن.
اون آیکن زرد رو آجرا میکنم پیغام error file header رو میده که فکر نکنم چیزه مهمی باشه حتما به فلش و فلكس ربط داره و اینکه جدول پایین منظورت چیه:happy: و فایل آپگریدی که برای USB دادی رو وصل کنم:) :lol:
در مورد آیکون تو کنترل پنل برای من فقط LPT رو انداخته.
راستی هر موقع USB وصل میکنم تو DEVICE MANAGER یه پیغام میده و درمورد پورت USB که مینویسه USB Composite Device بعد منم آدرسی که گفتی رو بهش میدم ولی کاری نمکنه و نمیشناسه.:)

Nothing-

Registered User
لایک‌ها
0
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی دیگه تموم شد ؛ .....!!!!:D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بعد از کلي فکر کردن، بالاخره 2-3 روز پيش منم يه V3 خريدم و به جمع MOTOها ....! با اينکه قبل از خريد ميدونستم که چي دارم مي خرم ولي بايد بگم فوق العاده تر از اونيه که فکر مي کردم.
-----
من رنگ مشکيشو گرفتم ؛ سيلورش اصلا" تو علائدين نبود ، يکي از فروشنده ها ميگفت: چند وقته نيومده اگرم پيدا کني 30 تومن گرونتر ميدن!!! البته من اصلا" سيلور نمي خواستم ....
-----
فکر نمی کنم لازم باشه تعریفی ازش بکنم چون هر چی که بوده دوستان لطف کردن و گفتن ولی حیفم میاد که نگم :D خیلی خوش دسته این لامذهب! اصلا" مختصر و مفید :
1- طراحی و دیزاین عالی
2-جنس فوق العاده مرغوب بدنه و البته از اون بهتر ، جنس کی پدشه که واقعا" کار کاردن با این گوشی رو لذت بخش می کنه
3-کیفیت LCD عالیه !
4-.... کاش یه کم بیشتر به نرم افزار توجه میکردن.....:(

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
وصل شد بالاخره وصل شد آقا مرسی:D
فقط لطف میکنی نصب زبان فارسی رو بگی آخه با بسوند جر و نمیدونم چطوری نصبش کنم:blush:

cesoot مرسی خیلی ممنونم مرسی

Nothing-

Registered User
لایک‌ها
0
بدون شرح !

فایل های ضمیمه

• razr_black.jpg
    razr_black.jpg
    65.5 KB · نمایش ها: 5
  • razr_black_boxes.jpg
    razr_black_boxes.jpg
    63.9 KB · نمایش ها: 11
  • razr_open_night-IMG_0530.jpg
    razr_open_night-IMG_0530.jpg
    47.9 KB · نمایش ها: 15
  • v3_black_open-IMG_0073.jpg
    v3_black_open-IMG_0073.jpg
    48.5 KB · نمایش ها: 12
  • v3_black_quarter-IMG_0069.jpg
    v3_black_quarter-IMG_0069.jpg
    35.6 KB · نمایش ها: 8

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
3سوت جان یه سئوال فنی دارم:
من همه کارایی که گفتی رو انجام دادم
مموری هم زیاد شد
کلی تغییرات هم نو گوشیم دادم
حالا میخوام بدونم از توی seem جایی هست که بشه زمان discoverable بودن بلوتوث که 60 ثانیه است رو زیاد کرد؟؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اولا اينو قلبا ميگم واقعا خوشحال ميشم كه ميبينم دوستان موفق ميشن :)
دوما وروذ دوستان جديد منجمله Nothing رو به جمع موتو ها تبريك ميگم ....... وي تري مباركه :happy:
يادمه زماني كه من ميخواستم بخرم مشكيش 30 تومن گرونتر بود
امير جان در مورد سوال شما :
من تو دستورات seem اين قضيه رو نديدم ولي اينطور نيست كه فكر كني دستورات اعلام شده كامله ;) هنوز كسي به شكل كامل رو دستورات سيم كار نكرده شايد با يه تغيير اون چيزي كه مد نظر شما است رو بشه ايجاد كرد .
mozaso0 عزيز :
در مورد نصب زبان فارسي امروز تا الان سايت MOTOX دان بود نتونستم لينك دقيق زبان فارسي رو بزارم ميري تو اين سايت تو بخش لنگو يج اون فايلي كه زبان فارسي رو داره دانلود ميكني بعد با همين نرم افزار PST بايد اونو بريزي رو گوشيت قضيه اينه كه :
فايل زبان جزئي از فلش محسوب ميشه در نتيجه از قسمت فلش pst اونو آدرس دهي ميكني :) در نتيجه فقط بخش زبان گوشيت عوض ميشه و هيچ تغيير ديگه اي در گوشيت اتفاق نمي افته ;) اگه هم روزي خواستي عوضش كني براحتي ميتوني با نصب يه فايل ديگه اونو جايگزين كني :)
تو امضاي من دقت كني ميبيني :
LP : 0001
يعني كد زباني كه از سايت موتو ايكس گرفتم 0001 كه بمعناي اينه كه من فقط زبان انگليسي رو روي گوشيم ريختم :) بري سايت ميبيني كه براي هر زبان و دسته زباني يه كد اختصاص پيدا كرده .
البته جناب موتو ايكس زبانها رو او مده شكونده يعني در بخش MXLP سايتش زبانهاي انفرادي مثل ايني كه من نصب كرد م رو هم ميبينيد براي كساني كه احتياج به چند زبان ندارند ;) كار بسيار درستي انجام داده :)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اينم يه اسكين خيلي قشنگ براي موتو وي تري كارها :

ej8wt4.jpg

براي گرفتن اين اسكين و اسكين هاي ديگه و همچنين نرم افزارهاي مختلف براي مديريت وي تري بريد اينجا عضو بشين و از بالاي صفحه بخش دانلود به آنها دسترسي پيدا كنيد :
http://www.motomodders.net/
موفق باشيد :rolleyes:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
مرسی cessot:rolleyes:
موتو کارها کسی میدونه از چه راههای میتونیم به اینترنت وصل بشیم . تو قسمت web sessions که گزینه نیو رو میزنی و اینتری جدید میسازی یک گزینه داره به اسم line type که میتونی مودم رو هم انتخاب کنی . توضیح میدید:D :blush:

Nothing-

Registered User
لایک‌ها
0
cessot جان ممنونم !
راستی یادته قبل اینکه V3 بگیرم همینجا چندتا سوال پرسیده بودم ؟ اول اینکه راهنمائیات خیلی تو انتخاب این گوشی کمکم کرد. فقط یه چیزی : این بد بخت که صدا ظبط میکنه !! ( شما گفته بودی نمی کنه....) البته محدود یعنی 1 دقیقه ! فکر کنم بشه بیشترش کرد، نه؟ راهی واسش سراغ ندارید؟؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله يادمه :cool: وخوشحال هستم كه از انتخابت راضي هستي
امکان ضبط صدا حین مکالمه که نداره ؟
شما اينو پرسيده بودي :lol: ضبط صدا حين مكالمه نه ضبط صدا ;)
د ر اينمورد فعلا اطلاعي ندارم ولي شايد با دستكاري تو سيم بشه كارهائي كرد ...مبحث سيم كه لينكاشو داده بودم حسابي برو بخون جالبه.
از دوستان عزيز اگه كسي تجربه اي خاص رو در كار با وي تري كسب كرده خوشحال ميشيم با دوستان ديگه بشنويم :rolleyes:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما با اين تغييرات ( 2 تغيير ) ميتونيد زمان فيلمبرداري خودتونو به حداكثر برسونيد :
for longer video, goto: message center > menu (middle soft key) > message center menu > message setup > mmsMessage setup > size limit: set to "none"

then, goto: videos > videos setup > video length: set to "MMS"

البته كيفيت فيلمبرداري رو هم از ماكزيمم كمتر كنيد باز بيشتر ميشه
البته سعي كنيد كه حجم حافظه گوشيتونو با نصب فريم وير جديد وپاك كردن فايلهاي اضافي به حداكثر برسونيد كه در زمان فيلمبرداري گويا بي تاثير نيست

Nothing-

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
شما اينو پرسيده بودي :lol: ضبط صدا حين مكالمه نه ضبط صدا ;)

خب آره، من منظورم همون حین مکالمه است ؛ ( ببخشید،شما خودت استادی ولی ) حین مکالمه میشه Voice key رو نگه دارید و تا 1 دقیقه مکالمه رو ظبط می کنه !!! :p البته یکم سخته چون اگه یه لحظه ول بشه رکوردینگ قطع میشه :(
اینجور که اینا به جون seem افتادن بعید نیست تا چند وقت دیگه LCDشو تاچ اسکرین بکنن:blink: حالا از شوخی گذشته واقعا" مبحث جالبیه این seem!​
------
راستی واسه من sms تو سیم کارت ذخیره می شه!! 20 تا که می شه دیگه تعطیل :(
FLEX: SE8600AXXB2094
FLASH: R374_G_0E.40.79R
Loader: 07.E0

خواستم با ادیت کردن SEEM مشکلو حل کنم :​
seem 0032 edits:
bit 1: Display 'GPRS Attached' icon (1 on, 0 off
bit 6: SMS storage (0 for phone, 1 for SIM

ولی نشد ! هر چند، امروز میخوام Update کنم. نتیجه رو میام میگم....​
------
راستی واسه نصب بوت لودر جدید چیکار باید کرد ؟؟؟؟​

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حین مکالمه میشه Voice key رو نگه دارید و تا 1 دقیقه مکالمه رو ظبط می کنه !!!
چيز جالبي بود نمي دونستم ممنون :rolleyes:
در مورد ذخيره اس ام اس چون فلكست مخصوصه خودش اومده ريخته تو سيم يعني تنظيمش اينطوري بوده
براي اينكار بايد سيمتو تغيير بدي ( يا اينكه يه فلكس ديگه مثل مال من بريزي رو گوشيت كه البته قبلش از همه چيز بك اپ بگير ) از اين نرم افزاري كه ميزارم اينجا استفاده كن
آره اين سيم هم واسه خودش دنيائي شده خيلي گسترده است :f34r:

ميري تو اين سايت اسم نويسي ميكني
http://www.motomodders.net/
بعد اون بالا بخش دانلود نرم افزار motorola tools رو دانلود ميكني اين نرم افزار بهت اجازه ميده بعضي از تغييرات تو سيم رو بدون دونستن كد و آدرس براحتي انجام بدي توي اون اينكه اس ام اس شما بره تو گوشي ذخيره بشه هم گزينه اونو داره خيلي راحته

Nothing-

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش میکنم ! :)
SEEMرو ادیت کردم !! مشکل SMS حل شد! ;)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان عزیزم و cesoot جان:blush:گلهای باغ زندگی من:Dشفتالوها:rolleyes:عرق بیدمشکها;) جییگرها;) الهیmozaso0 قربون اون پاچتون بره:D
این seem چیه ؟ دربارش توضیح میدید:cool:
این نصب زبون فارسی هم میگید چطور نصب میشه.این سایتشم که بالا نمیاد:f34r:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز برو اينجا گفته قضيه چيه :
http://theunit.poeticfolly.com/seemediting.htm

قضيه اينه كه يه فايلي تو گوشي هاي سري وي موتورولا وجود داره بنام سيم شما ميتونيد اين فايلو با نرم افزار P2KMAN دانلود كنيد وبا يه سري تغييرات در اون تغييرات اساسي در گوشي خودتون انجام بدين كه در گوشي هاي ديگه غير ممكن است

اينجا بعضي از دستورات رو ميبينيد :
http://www.xlr8.us/hofo/map.txt

با خوندن اين متوجه ميشي چه كارهائي كه نمي توني انجام بدي تازه اين همه تغييرات نيست هنوز جدول كاملي انتشار نيافته

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
cesoot جان بدادم برس که بیچاره شدم!! :( :( :( :(
من امروز (همین 3ساعت پیش!) یه V3 برای یه نفر که بهم سفارش داده بود خریدم، بعد اومدم یکم باهاش ور رفتم، دیدم شما اینجا آپدیت فلش و اینا یاد دادی، گفتم منم آپ کنم فلششو که طرف حال کنه!! (البته موقع خرید فروشنده گفت این Firmware جدید داره که فیلم برداری هم میکنه!)
من اومدم همه برنامه هاشو DL کردم، همه چی هم درست پیش رفت! بعد که آخرش بعد ار آپدیت چراغش سبز شد که یعنی میتونم گوشیو بردارم، گوشی خاموش بود (باید خاموش باشه این موقع، نه؟) ولی بعدش دیگه کشتم خودمو روشن نشد!!!! :wacko: :blink: :wacko: :blink: :( :(
چیکار کنم حالا؟؟ باید به طرف تحویلش یدم....
دکمه پاورشو که نگه میدارم، Keypad روشن میشه، ولی بعد از چند لحظه خاموش میشه و هیچی نمیشه!! اصلا هیچی!! دوباره هم به USB میزنم اون Software اصلا نمیفهمه که گوشی وصله بهش!!
PLEASE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!! :( :( :( :( :( :( :(
من اینو باید پس فردا تحویل بدم!!! :( :( :blink:
Cesoot جان، اگه راه دستت هست، از Yahoo messenger پیغام بده....​

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزيز اولين اصلي رو كه هيچ موقع در كار با وسايل الكترونيكي نبايد فراموش كنيد اينه كه خونسردي خودتونو حفظ كنيد :)
در مورد گوشي شما تمام مراحل رو درست رفتي البته در تاپيكهاي قبلي هم گفتم موقع آپديت دست راست بالا گزينه اول سوم و چهارم بايد تيك خورده باشه در نرم افزار PST .... در مورد روش شما بله موتورولا بعد از اپديت گوشي رو خاموش ميكنه كه خود شما بايد دستي روشنش كني در مورد روشن كردن معمولا موقعي كه كليد پاور رو نگه ميداري سعي كن به مدت 10 ثانيه اين كار ادامه پيدا كنه يعني انگشتتو از روي كليد بر نداري :)
منم موقعي كه كليد رو حدود 2 تا 3 ثانيه نگه ميدارم بعد ول ميكنم صفحه كليد روشن ميشه بعد خاموش ميشه :)
اينكارو بكن اميدوارم رديف بشه چون تمام مراحل رو كه ميگي درست بوده و نبايد مشكلي پيش اومده باشه .
:rolleyes:
از طريق مسنجر هم برات پيغام دادم خبرشو بده :)

mahdi000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.....
یه سوال. اونم اینکه کجا میشه لوازم جانبی وی تری رو ارزوون و مناسب خرید(تو تهرون)

دوم ایمکه وقتی تو سایتهای لولزم جانبی میرم یه گزینه بنام In Stock داره ....این یعنی چی؟

اینم دوباره تاکید می کنم که خیلی توپه!!!

مهدی000

بالا