اينم از اون تم هاي معروف كه خيلي گل كرده براي موتورولا مخصوصا وي تري كارها
براي ايجاد اين تم يا صحيح تر اسكين نرم افزار p2kman رو احتياج دارين كه بالا بهتون معرفي كردم ولي يه نمونه ديگه از همون نرم افزار رو اينجا براتون ميزارم كه كار باهاش راحت تره و زيباتر
براي ايجاد اين تم بايد برين تو پوشه اسكين silver و سه تا فايل اونو پاك كنيد و لي قبلش سه تا فايل dat اين اسكين رو دفيقا بنام همون سيلور برگردونيد مثلا halflife2.dat تبديل ميشه به silver2.dat كلا سه تا فايله كه كپي ميشه تو پوشه سيلور يعني اگه رو اسكين سيلور انتخاب كنيد اين تم مياد فقط يادتون باشه حرف اول رو بزرگ تايپ كنيد اگه از سيلورتون خوشتون مياد يه كپي با همين نرم افزار ازش بگيريد
يه عكس بك راند داريد اونم كپي كنيد تو پوشه تصاوير و يه فايل يگه كه توي راهنماش نوشته
بعد حالشو ببريد به جرئت ميگم تم به اين باحالي نديده بودم تو هيچ گوشي ديگه اي :happy:
اينم سافت ور براي شما در ضمن بگم اين سافت ورها هر جائي پيدا نمي شه قدرشونو خوب بدونيد و خواهشي كه دارم اينه كه به هر كسي كه كمك حواست رايگان كمك كنيد و دريغ نكنيد ( من لازمه اينجا از يكي ازدوستان كه نتونستم كمكش كنم عذر بخوام چون برام مقدور نبود سعي ميكنم از طريق اين سايت خيلي خوب در خدمت شما باشم ) اين سافت ور براي مديريت فايل تمام موتو رولا ها قابل استفاده است
هديه من براي وي تري كارهاي عزيز