دوستان با عرض پوزش سرم كمي شلوغ شده دير به دير ميتونم خدمت برسم
در مورد سوالها :
فتوكپي جان اي استاد عزيز فكر كنم به جاي فلش رو سيستمت فلكس رو نصب كردي
مال اين شركتو cingular اره؟؟؟
اون لينكي كه بهت دادم فايل اولو بايد دانلود ميكردي ... همين فايلي كه شمارشو تو امضاي من ميبيني اگه گوشيتو فقط فلش كني چيزي پاك نمي شه ولي اگه فلكس رو ش نصب كني بله همه چي پاك ميشه و علت تبليغ اون هم به خاطر اينه كه فلكسي كه رو گوشيت ريختي مال اون شركته براي اينكه به حالت استاندارد موتو برگردي قلكسي كه تو امضاي من ميبيني رو از سايت MOTOX بگير و نصب كن اورجينال موتورولا مياد بالا
ولي ايندفعه يادت باشه حتما از همه چي بك آپ بگيري چون ميپره حتي شماره تلفونها در گوشيت ميتوني شماره هاتو بفرستي تو سيم كارت :happy: خلاصه فلاش با فلكس فرق داره فلش فايل دروني و سيستمي گوشيه ولي فلكس ظاهر و تم ها و بكراند و همه چيز بصري مربوط به گوشي .
mozaso0 عزيز آره عزيز نرم افزارها رو بايد رو سيستمت نصب كني بعد كه گوشيتو وصل كردي به يو اس بي و نرم افزار PST رو باز ميكني اسم موتورولا رو مينويسه يعني گوشيتو شناخته و آماده انجام فرامينه
mahdi000 جان مباركه آره واقعا اين گوشي با گوشيهاي ديگه متفاوته خيلي جالبتر وبهتره صفحه شفافي داره و كارائيش عاليه تازه با مبحث سيم و تغييرات در سيم آشنا بشي كه هيچي كار نمي مونه كه نتوني تو گوشيت انجام بدي در عين سادگي آخر گوشيهاست :f34r:
در مورد ديزاين كه هيچي من خودم از اون طرفدارهاي نوكيا بودم چند روز پيش يكي از اون گوشي هاي نوكيا كه خيلي هم توپه و نمي خوام اسم ببرم چون طرفداراش ميريزن سرمون رو داشتيم با اين وي تري مقايسه ميكرديم خدائيش قديما به نظر من اون خيلي باحال بود و لي الان دقيقا اين وي تري مثل "فراري" ميمونه گوشي هاي ديگه مثل " پي كي " واقعا اينقدر اختلاف ديزاين و خوش دستي دارند
2 چيز رو دوستان براي فلش و فلكس كردن حتما يادتون باشه اول اينكه بعد از نصب برنامه Motorola pst وپچ اون يادتون باشه بايد برين تو شاخا اي كه نصب كردين مثلا پروگرام فايل و بعش شاخه همين برنامه بعد روي آيكوني كه نوشته مولتي فلش اند فلكس يه ايكون سبز رنگ كه دايره است يه ام هم توشه روي اون كليك كنيد بعد يادتون باشه سمت راست بالاي برنامه چهار گزينه قابل تيك زدنه اولي سومي و چهارمي تيك خورده باشند
موفق باشيد
در ضمن براي اينكه خيالتون راحت باشه فلش و فلكسي رو كه توي امضاي من هست رو نصب كنيد چون تست شده فقط ميتونيد بجاي فلشي كه من نصب كردم يعني 42.9 ورژن 42.8 رو از سايت موتو ايكس بگيريد و نصب كنيد فرق چنداني ندارند در ثاني 42.8 استيبل تره و خيالتون راحت تر