• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
اقایون خانوما نمیدونم چرا ما هر چی گشی داریم تو این ماه ترکیدن اون از پاکت پی سیم که فرستادم دبی اینم از وی 3 صفحه کیلیدش دیگه روشن نمیشه کسی تعمیر گاهی سراغ نداره براش

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تعميرگاه كه سراغ ندارم ولي صفحه كليدش روشن نمي شه يا كار نمي كنه ؟؟؟ اگه كار نكنه شايد با ري فلش كردن بشه رديفش كرد اينجارو ببين و تو اين سايت بپرس
http://www.motomodders.net/Default.aspx?g=posts&t=12881
تو اينجا گفته كه بعضي اوقات صفحه كليد از كار ميافته كه بايد چيكار كرد
معمولا با رفلش كردن صفحه كليد فعال ميشه

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
لینک جدیدترین فریم ور رو میتونی بدی ؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
لینک جدیدترین فریم ور رو میتونی بدی ؟

چرا كه نه استاد عزيز اينم لينك به جديد ترين فريم ور:
http://www.motomodders.net/Default.aspx?g=posts&t=12881

البته قبل از نصب فريم ور جديد اول بوت لودر جديد رو بريز رو گوشيت يعني ورژن 8.26 بعد فريم ور جديد رو تو همين لينك بوت لودر جديد هم هست من تست كردم فعلا مشكلي ندارم و گوشي خوب كار ميكنه بعد كه آپگريد كردي با p2kman فايلهاي اضافي رو هم از روي گوشيت پاك كن تا حجم آزاد شده به حدود 10 مگ برسه ;)

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
آپگرید کردم ولی .. یک فاجعه ..
تمام مسیج هام + عکسهام + شماره تلفن هام پاک شده .. چرا ؟
نمیشه برشون گردوند ؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ظاهرا نمیشه ..
ولی من از یه چیز این فریم ور جدید خوشم نمیاد: همه جا حتی توی منوش آیکون هاش هست که تبلیغاتیه .. فریم ور بهتر از این نیست ؟ دفعه بعد چی کار کنم که چیزیم پاک نشه ؟
ممنون

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
منظورت این بود که برنامه ها رو که دانلود کردیم و بعد روی سیستم نصب کردیم . هر موقع که گوشی رو به کامبیوتر زدیم این بیغامو میده.(بیشتر توضیح میدید):happy: :rolleyes:

mahdi000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه مشکیشو خریدم.
خیلی توپه!!!
آدم میمونه که این طراحی کار بشره یا نه.
به همین مناسبت من برای همه ی موتوکارها 10 تا بگراند ( که البته کار خودمه) را اینجا می زارم تا حالشو ببرید.
بازم می گم تو همهی گوشی هایی که داشتم این یه چیزه دیگست.

فایل های ضمیمه

• allah_2.jpg
    allah_2.jpg
    42.4 KB · نمایش ها: 32
  • allah_2.gif
    allah_2.gif
    12.6 KB · نمایش ها: 27
  • allah_3.gif
    allah_3.gif
    21.9 KB · نمایش ها: 40
  • delfines1.gif
    delfines1.gif
    28.4 KB · نمایش ها: 45
  • delfines2.gif
    delfines2.gif
    17.7 KB · نمایش ها: 33

mahdi000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم بقیش
امید وارم که خوشتون بیاد

فایل های ضمیمه

• delfines3.gif
    delfines3.gif
    12.5 KB · نمایش ها: 37
  • delfines4.gif
    delfines4.gif
    39.1 KB · نمایش ها: 35
  • delfines5.gif
    delfines5.gif
    16.1 KB · نمایش ها: 27
  • delfines6.gif
    delfines6.gif
    17.4 KB · نمایش ها: 25
  • delfines7.gif
    delfines7.gif
    14.9 KB · نمایش ها: 22

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان با عرض پوزش سرم كمي شلوغ شده دير به دير ميتونم خدمت برسم
در مورد سوالها :
فتوكپي جان اي استاد عزيز فكر كنم به جاي فلش رو سيستمت فلكس رو نصب كردي ;) مال اين شركتو cingular اره؟؟؟
اون لينكي كه بهت دادم فايل اولو بايد دانلود ميكردي ... همين فايلي كه شمارشو تو امضاي من ميبيني اگه گوشيتو فقط فلش كني چيزي پاك نمي شه ولي اگه فلكس رو ش نصب كني بله همه چي پاك ميشه و علت تبليغ اون هم به خاطر اينه كه فلكسي كه رو گوشيت ريختي مال اون شركته براي اينكه به حالت استاندارد موتو برگردي قلكسي كه تو امضاي من ميبيني رو از سايت MOTOX بگير و نصب كن اورجينال موتورولا مياد بالا ;) ولي ايندفعه يادت باشه حتما از همه چي بك آپ بگيري چون ميپره حتي شماره تلفونها در گوشيت ميتوني شماره هاتو بفرستي تو سيم كارت :happy: خلاصه فلاش با فلكس فرق داره فلش فايل دروني و سيستمي گوشيه ولي فلكس ظاهر و تم ها و بكراند و همه چيز بصري مربوط به گوشي .

mozaso0 عزيز آره عزيز نرم افزارها رو بايد رو سيستمت نصب كني بعد كه گوشيتو وصل كردي به يو اس بي و نرم افزار PST رو باز ميكني اسم موتورولا رو مينويسه يعني گوشيتو شناخته و آماده انجام فرامينه ;)

mahdi000 جان مباركه آره واقعا اين گوشي با گوشيهاي ديگه متفاوته خيلي جالبتر وبهتره صفحه شفافي داره و كارائيش عاليه تازه با مبحث سيم و تغييرات در سيم آشنا بشي كه هيچي كار نمي مونه كه نتوني تو گوشيت انجام بدي در عين سادگي آخر گوشيهاست :f34r:
در مورد ديزاين كه هيچي من خودم از اون طرفدارهاي نوكيا بودم چند روز پيش يكي از اون گوشي هاي نوكيا كه خيلي هم توپه و نمي خوام اسم ببرم چون طرفداراش ميريزن سرمون رو داشتيم با اين وي تري مقايسه ميكرديم خدائيش قديما به نظر من اون خيلي باحال بود و لي الان دقيقا اين وي تري مثل "فراري" ميمونه گوشي هاي ديگه مثل " پي كي " واقعا اينقدر اختلاف ديزاين و خوش دستي دارند
;)
2 چيز رو دوستان براي فلش و فلكس كردن حتما يادتون باشه اول اينكه بعد از نصب برنامه Motorola pst وپچ اون يادتون باشه بايد برين تو شاخا اي كه نصب كردين مثلا پروگرام فايل و بعش شاخه همين برنامه بعد روي آيكوني كه نوشته مولتي فلش اند فلكس يه ايكون سبز رنگ كه دايره است يه ام هم توشه روي اون كليك كنيد بعد يادتون باشه سمت راست بالاي برنامه چهار گزينه قابل تيك زدنه اولي سومي و چهارمي تيك خورده باشند
موفق باشيد
در ضمن براي اينكه خيالتون راحت باشه فلش و فلكسي رو كه توي امضاي من هست رو نصب كنيد چون تست شده فقط ميتونيد بجاي فلشي كه من نصب كردم يعني 42.9 ورژن 42.8 رو از سايت موتو ايكس بگيريد و نصب كنيد فرق چنداني ندارند در ثاني 42.8 استيبل تره و خيالتون راحت تر

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
آیا راهی هست حافظه message ها رو زیاد کرد ؟ یا از بخشهای دیگه بهش حافظه داد ؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آیا راهی هست حافظه message ها رو زیاد کرد ؟ یا از بخشهای دیگه بهش حافظه داد ؟

بله استاد چرا كه نه :) اگه صرفا اضافه كردن حافظه براي مسيج برات مهمه شما بايد بوسيله نرم افزار P2kman ابتدا seem رو گوشيتو ( 0032-0001) رو دانلود كني روي كامپيوتر :f34r: مرحله بعد بايد با نرم افزار اديتور seem ( لينكشو داده بودم ) اونو باز كني و بوسيله دستوراتي كه در مبحث سيم لينكشو داده بودم يه تغيير كوچيك در seem مبارك گوشيت بعمل آوري بعد دوباره بوسيله نرم افزار P2kman سيم رو مجددا روي گوشيت آپلود كني .
اين كل قضيه .... ولي شما بايد پست هاي قبلي منو در مورد سيم لينك هايئي كه معرفي كرده بودم رو مطالعه بفرمائيد تا متوجه ماجرا بشي كه البته تاكيد ميكنم خيلي هم قضيه راحته .
اما در حقيقت ما با تغيير در سيم چيكار ميكنيم :
ما با اين تغيير در سيم به گوشي ميگيم كه sms ها رو به جاي اينكه در گوشي ذخيره كنه ( ديفالت موتورولا ) روي سيم كارت ذخيره كنه در نتيجه sms ها ( فكر كنم فقط مربوط به inbox ) تو سيم ذخيره ميشه و بقيه توي گوشي :f34r:

دستور سيم اينه :
offset 40 - bit 6: SMS storage (0 for phone, 1 for SIM
براي يه آموزش كامل در مورد موتو تشريف ببريد اينجا :
http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=41
موفق باشيد

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ولی حافظه سیم کارت فقط 20 تا ظرفیت داره
راهی نیست که حافظه کلیش زیاد بشه ؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ولی حافظه سیم کارت فقط 20 تا ظرفیت داره
راهی نیست که حافظه کلیش زیاد بشه ؟

مطمئني 20 تا؟؟!!!! فكر كنم بيشتر از اين حرفا جا بشه البته براي من ذخيره sms زياد مهم نيست 100 تائي كه اينجا جا ميشه برام كافيه :rolleyes: ولي اونم فكر كنم بيشتر از 20 تا باشه ولي بهر حال :
نه متاسفانه اگه راهي پيدا كردي خبرشو بده خوشحال ميشم :happy:

آقا مد جديد اي v3 خيلي توپه!من شديدا گرفتارش شدم

به به استاد امير شما كجا اينجا كجا :rolleyes: منور فرموديد :) بله اين مدلي كه گفتيد خيلي وقته اومده وصد البته كاملتر از اين وي تري است ولي به نظر اينحقير وي تري در ديزاين خيلي بهتره ;)

امروز يه خبر عالي در " عصر ارتباط " خوندم و اون اينكه :
از سال آينده موتورولا وارد بازار ايران ميشه :cool: يعني نمايندگي و ...... ساپورت سخت افزاري و نرم افزاري و .....

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
مخلصيم آقا.چون من از رنگ مشكلي خوشم مياد گفتم.چون جديد تر هم اومده از نظر نرم افزاري و امكانات هم كامل تر هست!

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
واقعا شرمنده ام ولی نمیتونم
اون برنامه هایی که کفتی رو گرفتم و طبق توضیحش نصب کردم ولی بازم نمیشه
یه لطفی میکنید خودتون کاملتر توضح بدید . خیلی ببخشید :( مرسی

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقعا شرمنده ام ولی نمیتونم
اون برنامه هایی که کفتی رو گرفتم و طبق توضیحش نصب کردم ولی بازم نمیشه

دشمنت شرمنده :) ما اينجا هستيم كه به هم كمك كنيم
اول به من بگو نرم افزار Motorola PST با پچ اونو نصب كردي يا نه؟؟ اگه اره كه حجم دوتاش چيزي حدود 15 مگه كه بايد دانلود كرده باشي :)

دوم اينكه كدوم ايكون اين برنامه رو كليك ميكني ؟؟؟ يه آيكون سبز رنگ با يك ام وسطش كه تو پروگرام فايل است تو پوشه موتورولا بعدش PST اونو بايد كليك كني كه نوشته فلكس اند فلش ...... اين تا اينجا .

سوم اينكه وقتي گوشيت به پورت يو اس بي وصله وبعدش اين نرم افزارو اجرا ميكني مينويسه موتورولا كانكتد يا نه؟؟؟؟

اينا رو بگو تا بگم :rolleyes:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
cesoot جان همون آرم سبز که یه ام وسطتش داره دیگه آره
بعد WIBU-KEY که تو کنترل بنل هستش از موقعی که نرم افزار ها رو نصب کردی اومده آره . برای چیه

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خوب برنامه رو درست انتخاب كردي :rolleyes:
نگاه كن موقعي كه براي اولين بار گوشي رو به پورت USB وصل ميكني ميگه يه هارذور رو شناخته و از تو فكر كنم 3 يا چهار بار آدرس درايور رو ميخواد :rolleyes: بعد گوشيتو بعنوان مودم نصب ميكنه ;)
اين اتفاق برات افتاده؟؟؟قبلا هم گفتم اگه آدرس خواست آدرس پوشه درايور P2Kman رو بده كه قبلا هم تو پستها گذاشتمش بايد عمليات نصب با موفقيت انجام بشه و 3 بار عمل نصب انجام بشه ;)
بعد كه برنامه رو باز ميكني بايذ اسم موتورولا رو پائين تو جدول سمت راست ببيني :cool: اگه اين اتفاق ها افتاد ديگه نوبت انتخاب فلش و فلكس براي ريختن روي گوشيه :)

آره منم روي كنترل پانل اونو دارم و لي ربطي به اون و تنظيماتش نداره اصلا دست به اون نزن :)
راستي ايكس پي سرويس پك يك رو كه نصب كردي ....اون فايل آپگريد USB رو هم نصب كردي ديگه ؟؟؟؟

بالا