آقا كمك ! بچه ها من چند وقته كه وقتي گوشي رو فلش مي كنم و وقتي با p2kman هر چي ديگه ميام آهنگ هايmidi كه رو خود گوشي هست رو پاك مي كنم وقتي ميرم تو ring style ديگه اون صفحه اي كه مي توني زنگ گوشي و مسيج رو عوض كني نمياد ... تازه جديدا كه ديگه هيچ فايلي رو هم پاك نميكنم وقتي ميرم توring style ديگه اون آهنگ هايي كه خودم ريختم نمياد كه بتونم به عنوان زنگ بذارم .... كمك كنين .....
در مورد پاك كردن رينگ تون ها و .... يايد حواستون باشه اگه اينكارو بكنيد همين بلائي بر سرتان ميآيد كه بر سر دوست عزيزمون آمد يعني بعدش كه ميريد تو منوي STYLE و بعد منوي Loud Detail رو كليك ميكنيد ميبينيد كه از تنظيماتي كه قبلا براي اين قسمت بوده خبري نيست :lol:
ولي از اونجا كه نرم افزار نويسان موتو رولا واقعا كولاكند راه اينكار اينطوريه كه بهتون ميگم براي اينكه با مشكل مواجه نشيد :
اين كار رو با نرم افزار p2ktools انجام بدين كه لينك دانلود و تصويراشو براتون در پستهاي قبلي گذاشته بودم كه كار برنامه نويسان روسيه است و خيلي چيز جالبيه
به تصوير اين نرم افزار در پست 286 نگاه كنيد
درقسمت Explorer پائين دكمه refresh رو بزنيد تا فايلهاي مربوط به گوشيتونو نرم افزار بخونه بعد وارد بخش ساند يا رينگتون هاي گوشيتون بشيد ( البته براي راه انداختن و وصل نرم افزار به گوشي گفته بودم چيكار كنيد اول بايد از هومن بالا Switch to رو بزنيد بعد حالت P2kmode رو انتخاب كنيد بعد كليد كانكت رو بزنيد )
حالا در سمت راست تمام رينگتون هاي گوشي رو ميبينيد براي جلوگيري از هر گونه اشتباه از تمامي اونا در دسكتاپ گوشيتون يك بك آپ بگيريد و دونه دونه اونا رو گوش كنيد هر كدوم كه مايل نبوديد رو اسمشو يادداشت كنيد تا پاك كنيد .
حال شما آماده پاك كردن زنگهاي اضافي هستيد
قبل از اينكا ر حتما بايد اينكار هارو كه ميگم انجام بدين :
از قسمت بالاي اين نرم افزار همونطور كه در شكل ميبينيد يه كليد بنام All Silent قرار داره اونو تيك بزنيد تا گوشيتون به حالت سايلنت بره بعدداخل همين بخش رينگتون دو فايل ميبينيد كه با پسوند .db مشخص شدند اين دو فايل رو پاك كنيد حالا و بعد از انجام اين دو كار ميتونيد هر چيرو كه مايل نيستيد پاك كنيد تا حجم گوشيتون بيشتر بشه :happy:
بعد از اينكار و اتمام اون از بالاي همين نرم افزار دكمه Restart رو بزنيد تا نرم افزار گوشيتونو ريست كنه حالا وقتي بريد تو اون قسمتهاي رينگتون نه تنها كلي رينگتونهاي اضافي پاك شده بلكه تنظيمات صدا نيز فعال شده :happy:
موفق باشيد
دوستان عزيز در ضمن من بخاطر امتحانات دانشگاهي فعلا مدتي از خدمتتون مرخص ميشم عذر منو بخاطر اينكه نمي تونم در خدمتتون باشم بپذيريد