• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به ! آقا مباركه ! :happy: واقعا خيلي خوشحالم كه وي تري آي رو گرفتين .... آقا يه كاري ميتوني بكني ؟ مي توني يه آماري از كار هايي كه انجام ميده رو به ما بدي‌؟ مي خوام بدونم وي تري آي فقط تنها فرقش با وي تري معمولي اينه كه رم مي خوره ؟ يا نه نرم افزار هم نصب ميشه يا ..... كلا چه فرقي با وي تري معمولي داره ؟

به سراغ من اگر ميايي ....
نرم آهسته بيا....

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
مرسی از لطف شما

راستش هیچ فرقی نداره و سیستم عامل هم نداره و بر پایه جاوا است مثل وی تیری معمولی . فقط کیفیت عکس شده 1.3 مگاپیکسل و مموری میخوره که یک مموری 64 مگابایت هم روشه و 10 مگابایت هم خود گوشی مموری داخلی داره . کیفیت ال سی دی یکم بهتر شده و صفحه بیرونی گوشی هم کیفیت بهتری داره و البته صفحه بیرونی مانند شکل زیر یکسری تغییرات دیگه هم داشته مثل شکل زیر :

1.jpg

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از masoudboy :
مرسی از لطف شما

راستش هیچ فرقی نداره و سیستم عامل هم نداره و بر پایه جاوا است مثل وی تیری معمولی . فقط کیفیت عکس شده 1.3 مگاپیکسل و مموری میخوره که یک مموری 64 مگابایت هم روشه و 10 مگابایت هم خود گوشی مموری داخلی داره . کیفیت ال سی دی یکم بهتر شده و صفحه بیرونی گوشی هم کیفیت بهتری داره و البته صفحه بیرونی مانند شکل زیر یکسری تغییرات دیگه هم داشته مثل شکل زیر :

1.jpg

مبارک است
رنگ خود گوشی مشکیه یا نقره ای؟ بنظر میرسه تفاوت عمده آن با v3 در دوربین
و داشتن حافظه بیرونی باشه.راستی از کجا خریدی. مدت زمان نگهداری
شارژ باتری آن نسبت به v3 چطوره

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
قا بالاخره امروز یک v3i خریدم
\
مباركه بسلامتي ..... تونستيد مباحث مربوط به گوشيتونو تو همين تاپيك درج كنيد :)
الحمد ا... حافظه بالائي داره ديگه لازم نيست براي ازدياد حافظه فلش و فلكس آپگريد كني :lol:
در ضمن براي اينكارا وسوسه نشي چون معلوم نيست اين فايلها مربوط به اين گوشي بشه يه موقع ميريزه بهم كار دست خودت ميدي ;)
موفق باشيد

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز delavaznima مشكلت احتمالا اينجوري حل ميشه :
You should either get the bootloader screen. But you might just get a blank screen. Plug the phone to the cable open RSD the press the 3 buttons RSD will tell you if the phone is connected at the left hand side. It should say something like Blank Neptue Then Monsterpack it
.

ميگه بايد بري تو حالا بوت لودر يعني با همون روش 3 كليد كه گفتيم بعد يه صفحه سياه مياد كه توش يه چيزائي نوشته يعني شماره بوت لودر و نوشته كه كابلو وصل كن بعد گوشي رو به كابل وصل ميكني اينجا طرف از يه نرم افزار بنام RSD يا RSD Lite صحبت كرده كه با اون ميتوني فايل فلشتو بريزي رو گوشي تو گوگل بگرد دنبال اين نرم افزار و با اين روش گوشيتو رديف كن

تو گوگل گشتم اينم برنامه كمياب RSD Lite اين برنامه براي حالتهاي خاص ناشي از بد فلش كردن و فكس كردنه دانلودش كنيد تا لينكش نپريده ;)

http://www.laneros.com/~andrespeed/RSD Lite 2.0.3.rar

موفق باشيد

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از masoudboy :
مرسی از لطف شما

1.jpg

masoudboy جان مبازکه آقا, چه رنگیه؟
ترکیب بندی منوها و کارایی مثل V3 معمولی هستش یا فرق فکوله :D
این LEDها که رو درش هستش,آبی که برای بلوتوث هستش اون سبزه برای چیه؟:p
راستی برای دسترسی به اطلاعات مموری باید از کجا وارد بشی یا تو همون مولتی مدیا باید بری,فکر کنم فایلهای مموری و حافظه گوشی رو جدا دسته بندی کرده ولی کلی نمایش میده یعنی مثلا جلوی فایلهای مموری عکس مموری انداخته!
مموری تو جعبه نداشت,نکنه باید بری مموری هم بخری:cool:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از delavaznima :
mozaso0 عزيز
نه نشد . بازم تو نصب error مي ده
:(

این راهی که cesoot جان گفته رو هم امتحان کن :)
خبرش رو بده,غصه این گوشیت مارو پیر کرد بابا :lol:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از cesoot :
تو گوگل گشتم اينم برنامه كمياب RSD Lite اين برنامه براي حالتهاي خاص ناشي از بد فلش كردن و فكس كردنه دانلودش كنيد تا لينكش نپريده ;)

موفق باشيد

منظورت از بد فلش کردن همون بلایی که سر delavaznima اومد رو میگی دیگه:blush:
راستی cesoot جان بابت لینک این برنامه هم خیلی ممنون:)

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:lol: :lol: وااااااااااااااااااااي دلم ! بابا برين عقب تر واسين:D چيه عين گوشي نديده ها همه ريختين سر اين بدبخت‌؟:D شوخي كردم.... لعنتي اين شركت موتورولا اينقدر گوشي هاي نازي ميسازه كه آدم وقتي ميبينه هول ميشه .... بچه ها امروز يه خبر خيلي خيلي خوب براتون دارم ...!‌البته شايد زياد خوشتون نياد و مسخرم كنين ....
اگه خدا بخواد و بتونم پاسپورت موقت بگيرم عيد دارم ميرم دبي ! البته اگه خدا بخواد....:) حالا خبر قطعي رو بهتون بعدا ميدم .... ولي اگه خواستم برم هر كي هر چي خواست بگه براش از اونجا بيارم ...... در ضمن هر كي v3x يا v3c يا v3i اصل با كليه لوازم رو خواست براش ميارم.....:happy: آخه مي دونين ؟ اين گوشي هاي موتورولا ها لوازمش كامل نيست.... يعني وقتي مياد ايران يه سري لوازم رو بر ميدارن ...مثلا اين گوشي 2 تا باطري داشته كه مطمعنا هيچ كدومتون اين گوشي رو با 2 تا باطري نخريدين ..... ولي خودمونيما ... اين فروم هم خيلي جاي خوبي هست .... خيلي ها با هم آشنا شديم و از طريق همين گوشي چقدر با هم آشنا شديم ....:happy: اميدوارم هميشه موفق باشين :) اگه دبي رديف شد كليه وسايل رو به قيمت دبي براتون ميارم عزيزان :blink:

delavaznima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :

موفق باشيد

cesoot جان بابت rsd lite ممنون
برنامه عالي بود و تونستم موتو رو فلش كنم طبق لينكي براي stock داده بودي
اما باز بالا نيومد
براي فلكس هم erorr داد:(

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
به نقل از mozaso0 :
masoudboy جان مبازکه آقا, چه رنگیه؟
ترکیب بندی منوها و کارایی مثل V3 معمولی هستش یا فرق فکوله :D
این LEDها که رو درش هستش,آبی که برای بلوتوث هستش اون سبزه برای چیه؟:p
راستی برای دسترسی به اطلاعات مموری باید از کجا وارد بشی یا تو همون مولتی مدیا باید بری,فکر کنم فایلهای مموری و حافظه گوشی رو جدا دسته بندی کرده ولی کلی نمایش میده یعنی مثلا جلوی فایلهای مموری عکس مموری انداخته!
مموری تو جعبه نداشت,نکنه باید بری مموری هم بخری:cool:

بله منوها کاملا مثل وی تیری معمولی است فقط یک منو اضافه داره که مربوط به مموری کارت و میزان نشان حجم مموری و یکسری تغییرات دیگه است .
مموری داخل جعبه هم 64 مگابایت است .
اون یکی led هم میزان شارژ باطری را نشون میده .
راستی دیروز یکی از دوستام این گوشی را دید و حسابی خوشش اومد و پیله کرد که حتما گوشی را همون موقع میخواد و خلاصه ول کن نبود من هم v3i را بهش فروختم:happy: به همون قیمت خریدم تا بعد یکی دیگه بخرم .
اما خودمونیم عجب گوشیهای معرکه توپی داره این موتورولا . آدم لذت می بره .

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا كمك !‌ بچه ها من چند وقته كه وقتي گوشي رو فلش مي كنم و وقتي با p2kman هر چي ديگه ميام آهنگ هايmidi كه رو خود گوشي هست رو پاك مي كنم وقتي ميرم تو ring style ديگه اون صفحه اي كه مي توني زنگ گوشي و مسيج رو عوض كني نمياد ...:( تازه جديدا كه ديگه هيچ فايلي رو هم پاك نميكنم وقتي ميرم توring style ديگه اون آهنگ هايي كه خودم ريختم نمياد كه بتونم به عنوان زنگ بذارم .... كمك كنين ..... :(

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از masoudboy :
بله منوها کاملا مثل وی تیری معمولی است فقط یک منو اضافه داره که مربوط به مموری کارت و میزان نشان حجم مموری و یکسری تغییرات دیگه است .
مموری داخل جعبه هم 64 مگابایت است .
اون یکی led هم میزان شارژ باطری را نشون میده .
راستی دیروز یکی از دوستام این گوشی را دید و حسابی خوشش اومد و پیله کرد که حتما گوشی را همون موقع میخواد و خلاصه ول کن نبود من هم v3i را بهش فروختم:happy: به همون قیمت خریدم تا بعد یکی دیگه بخرم .
اما خودمونیم عجب گوشیهای معرکه توپی داره این موتورولا . آدم لذت می بره .

دوست عزیز لطفا آدرس جائی که خریدی بده منم قصد خرید v3i را دارم.

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
من v3i را از اصفهان خریدم خیابان فردوسی . البته 150 هزار تومان به عنوان ودیعه دادم و مغازه دار برام از دبی آورد و من بعد که آورد بقیه پول را دادم .

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از masoudboy :
من v3i را از اصفهان خریدم خیابان فردوسی . البته 150 هزار تومان به عنوان ودیعه دادم و مغازه دار برام از دبی آورد و من بعد که آورد بقیه پول را دادم .

از دوستان عزیز کسی اطلاع دارد که آیا v3i در مغازه های تهران وجود دارد یا خیر؟

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا تو رو خدا يكي جواب منو بده ....

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بابت rsd lite ممنون
برنامه عالي بود و تونستم موتو رو فلش كنم طبق لينكي براي stock داده بودي
اما باز بالا نيومد
براي فلكس هم erorr داد

دوست عزيز ايندفعه از فايل هاي Monster Packs استفاده كن كه معمولا فلش و فلكس رو باهم ادغام كرده و به صورت يك پك در آورده انشا.ال... ايندفعه رديف ميشه :happy:
http://www.motox.us/monster_packs.php
سعي كن مونستر پك امنطبق با بوت لودر گوشيتو بگيري

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا كمك !‌ بچه ها من چند وقته كه وقتي گوشي رو فلش مي كنم و وقتي با p2kman هر چي ديگه ميام آهنگ هايmidi كه رو خود گوشي هست رو پاك مي كنم وقتي ميرم تو ring style ديگه اون صفحه اي كه مي توني زنگ گوشي و مسيج رو عوض كني نمياد ... تازه جديدا كه ديگه هيچ فايلي رو هم پاك نميكنم وقتي ميرم توring style ديگه اون آهنگ هايي كه خودم ريختم نمياد كه بتونم به عنوان زنگ بذارم .... كمك كنين .....

در مورد پاك كردن رينگ تون ها و .... يايد حواستون باشه اگه اينكارو بكنيد همين بلائي بر سرتان ميآيد كه بر سر دوست عزيزمون آمد يعني بعدش كه ميريد تو منوي STYLE و بعد منوي Loud Detail رو كليك ميكنيد ميبينيد كه از تنظيماتي كه قبلا براي اين قسمت بوده خبري نيست :lol:
ولي از اونجا كه نرم افزار نويسان موتو رولا واقعا كولاكند راه اينكار اينطوريه كه بهتون ميگم براي اينكه با مشكل مواجه نشيد :
اين كار رو با نرم افزار p2ktools انجام بدين كه لينك دانلود و تصويراشو براتون در پستهاي قبلي گذاشته بودم كه كار برنامه نويسان روسيه است و خيلي چيز جالبيه
به تصوير اين نرم افزار در پست 286 نگاه كنيد
درقسمت Explorer پائين دكمه refresh رو بزنيد تا فايلهاي مربوط به گوشيتونو نرم افزار بخونه بعد وارد بخش ساند يا رينگتون هاي گوشيتون بشيد ( البته براي راه انداختن و وصل نرم افزار به گوشي گفته بودم چيكار كنيد اول بايد از هومن بالا Switch to رو بزنيد بعد حالت P2kmode رو انتخاب كنيد بعد كليد كانكت رو بزنيد )
حالا در سمت راست تمام رينگتون هاي گوشي رو ميبينيد براي جلوگيري از هر گونه اشتباه از تمامي اونا در دسكتاپ گوشيتون يك بك آپ بگيريد و دونه دونه اونا رو گوش كنيد هر كدوم كه مايل نبوديد رو اسمشو يادداشت كنيد تا پاك كنيد .
حال شما آماده پاك كردن زنگهاي اضافي هستيد
قبل از اينكا ر حتما بايد اينكار هارو كه ميگم انجام بدين :
از قسمت بالاي اين نرم افزار همونطور كه در شكل ميبينيد يه كليد بنام All Silent قرار داره اونو تيك بزنيد تا گوشيتون به حالت سايلنت بره بعدداخل همين بخش رينگتون دو فايل ميبينيد كه با پسوند .db مشخص شدند اين دو فايل رو پاك كنيد حالا و بعد از انجام اين دو كار ميتونيد هر چيرو كه مايل نيستيد پاك كنيد تا حجم گوشيتون بيشتر بشه :happy:
بعد از اينكار و اتمام اون از بالاي همين نرم افزار دكمه Restart رو بزنيد تا نرم افزار گوشيتونو ريست كنه حالا وقتي بريد تو اون قسمتهاي رينگتون نه تنها كلي رينگتونهاي اضافي پاك شده بلكه تنظيمات صدا نيز فعال شده :happy:
موفق باشيد
دوستان عزيز در ضمن من بخاطر امتحانات دانشگاهي فعلا مدتي از خدمتتون مرخص ميشم عذر منو بخاطر اينكه نمي تونم در خدمتتون باشم بپذيريد

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
nدوستان جوهر و پاک سلام
آقایون راستش زمانی که من وی تریمو خریدم اصلا مشکی تو بازار نبود یعنی کم بود
حالا برعکس شده و سیلورش تو بازار نیست
یکی از دوستام می خواد وی تری سیلور بگیره ولی هرچی می گرده پیدا نمی کنه
میشه به من بگید از کجا می تونم براش وی تری سیلور ( نقره ايي ) پیدا کنم ؟
من علاالدین و ایرانیان رو دیدم که نداشتند
جایی سراغ دارید ؟ اگر دارید لطفا دقیق آدرس بدید یا شماره تلفن فروشگاه رو با اسمش بذارید
متشکرم
ایشالا دستتون برسه به وی تری ایکس یا حداقل وی تری آی

delavaznima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:lol: سلام
از cesootعزيز و mozaso0جان تشكر كنم براي راهنماييهاي خوبشون:lol:
بوت 8,26 رو با rsd نصب كردم موتو بالا نيومد:wacko: بعد به طور اتفاقي بوت 8,23 رو نصب كردم
موتو روشن شد :eek: :D :lol:
بازم ممنون اين برنامه rsd عالي بود:lol: :lol: :lol: :blush:

بالا