• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

gsm

Registered User
لایک‌ها
6
چشم میگم!!!(ممنون)

من کار خاصی با گوشیم نکرد م. فقط وصلش کردم به کامپیوتر و بعدش هم قطعش کردم.
وقتی خواستم اس ام اس بفرستم دیدم inbox وچند folder دیگی ناپدید شده.

بعد رفتم تو multy media دیدم قسمتی که داخل اون فیلم هام ذخیره میشه هم ناپدید شده

همچنین theme
قسمتی که آهنگ برای اس ام اس می زارم هم ناپدید شده.

باید بگم که گوشیم مشکلی تو روشن و خاموش شدن نداره و به جز مشکلاتی که گفتم چیزه دیگه ای

از گوشیم ناپدید و خراب نشده.

اگه خوب توضیح دادم mozaso0 جان می تونی کمکم منی؟

gsm

Registered User
لایک‌ها
6
هر جای از توضیح هام که متوجه نشدین بگین تا بهتر بگم.
تا صبح هم که شده توضیح میدم.:( :( :( :( :( :(

gsm

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
S/W: R47A_G_08.D8.35R

FLEX VERSION: GSPSLQAT677DZ06B

DSP S/W VERSION:63202000

فکر کنم کافی باشه.اگه نیاز است تو کلوپ موتورولا هم بنویسم.

ممنون

Shapoor-Ard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا مبارك باشه به سلامتي من در خدمت هستم ولي واقعيتش خودم زياد وارد به اين گوشي نيستم ..... :happy:
اينكه گفتي مشكي شيكتر از نقره اي است :wacko: من نقره ايشو بيشتر ميپسندم :happy: بهرحال مبارك باشه به نظر من گوشي خوبيه .... :) يه حسني داره اينه كه اگه اس ام اس براي كسي بزني و در همون زمان نره و خطا بده خودش يه تيك ميزاره كنار مسيجت در اولين زمان مي فرسته و بهت اعلام ميكنه :happy: هيچكدوم از سمبينيها همچين موردي رو ندارن ;)

يه مورد كه جالبه و جديدن ديدم اينه كه ما معمولا براي ارسال اس ام اس ديكشنري گوشيهارو خاموش ميكنيم تا گوشي كلمه رو حدس نزنه چون ما فاينگليش تايپ ميكنيم دچار مشكل ميشيم ولي نكته جالب در اين گوشي اينه كه يه مورد ديگر رو در ديكشنري فعال ميكنيد كه قادره كلمات فينگليش رو حدس بزنه :blink: يعني من ميزنم sa خودش ميزنه salam البته نه اينكه تو حافظش باشه بلكه از كار كردن شما ياد ميگيره ;)

به اين ميگن اسمارت فون :happy: كدوم سمبيني اينكارو ميكنه ;)
می خواستم بدونم رو v3i برنامه نصب میشه اگر میشه اسم نرم افزار چیه و چه کاری میکنه اگر جوابم رو بدین دمتون گرم.

gsm

Registered User
لایک‌ها
6
بهمن جان ممنونم از اینکه وقتت واسه من گذاشتی عزیز جان میشه لینک مستقیم دانلود بزاری آخه مشخص نیست

کدومه. منم یه ذره خنگم نمی فهمم.بهمن جان من که گفتم از هر کاری سر در میارم به جز فلش من تو این کار خیلی

مبتدی هستم این توضیح که دادی برای من مبتدی خیلی گنگ هست. زیر دیپلم بگو من بفهمم.

ببخش اگه اذیتت می کنم.جبران می کنم

gsm

Registered User
لایک‌ها
6
بهمن جان اگه تو صفحه های قبل کامل توضیح دادی فقط صفحش زحمت بکش بنویس.تا دیگه این قدر اذیت نشی
مرسی

Shapoor-Ard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رویه موتورولا v3i برنامه نصب میشه اگه جواب بدی ممنون میشم

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
كسي سايتي رو ميشناسه كه درباره باز كردن پشت گوشي v3‌ توضيح داده باشه؟
پيچهاش كه 6 پر فرانسوي هست گمونم...اما اينكه چجور دقيقا باز ميشه رو نميدونم.
ممنون.

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
بهمن جان اگه تو صفحه های قبل کامل توضیح دادی فقط صفحش زحمت بکش بنویس.تا دیگه این قدر اذیت نشی
مرسی

دوست عزيز ... من تازه به جمع شما اومدم .... مثل اين كه دوستان تو صفحه قبل كامل توضيح دادن ... AzzA هم توي كلوپمون برات لينك گذاشته ...

فقط من لينك فلش رو اصلاح ميكنم..

دانلود

تو اون صفحه كه رفتي دانلود رو بزن...

gsm

Registered User
لایک‌ها
6
رویه موتورولا v3i برنامه نصب میشه اگه جواب بدی ممنون میشم

آره نصب میشه ولی الان برنامه های جالبی تو بازار نیست.ولی چون java است این گوشی _میتونی برنامه های موجود در سایت ها رو که مشکلی ندارن نصب کنی تا به نتیجه برسی ولی از 100% 10 % اون ها جواب میده

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یک عدد کوئسشن
راستشو بخواین اولین باریه من از کسی چنین سوالی میکنم چون خودم همیشه از همه چیز سر در میوردم ولی ایندفه دیگه کم آوردم
آقا این ریپورت اس ام اس تو v3i رو چجوری میشه فعال کرد؟

samkoper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه بر و بچه هاي اين بخش
من تازه يه v3i گرفتم و قيمتش هم 180 هزار تومانه كه از كرمانشاه گرفتم با تمام لوازم جانبي-- كيف. هندز فري. شارژر ماشين. شارژر خانگي و رم 256 ... ولي يه مشكل عمده با اون دارم و ان هم اين هستش كه يه هو آنتنش ميپره و مينويسه no servis نميدونم مشكلش از كجاست آخه بقيه گوشيهاي بچه تو همونجا آنتن دارن ولي مال من هي ميره و مياد. يكي از بچه ها ميگه كه بايد اين گوشي رو تنظيم كني... نميدونم راست ميگه يا نه .... از شما ميخوام كه منو راهنمايي كنيد. با تشكر از همگي.منتظر جواب شما عزيزان هستم​

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
شاید گوشیت مشکل داره
من هم v3i دارم خیلی عالیه تاحالا no service روش ندیدم
میگن نوکیا خیلی خوبه جاهایی که نوکیا آنت نمیده و بچه ها اعصابشون خورد میشه من مثل بلبل باهاش حرف میزنم هیچ تنظیمی هم نکردم

helenik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه مشکل بزرگ دارم
لطفا کمک !!!!!

من رو گوشیم بازی ریختم الان هم گویشیم قاطی کرده
روی صفحه کلیدش عکس massage رو که میزنم کار نمی کنه

اصلا توی setting که میرم میخوام از روی order بچینم اصل massage وجود نداره ولی خوب که زیر و روش کردم روی desktop گوشیم بود ولی وقتی رفتم توش همه گزینه هاش پریده >>inbox & outbox و....

راهنمایی کنید چیکار کنم درست بشه

خواهش می کنم:(

gsm

Registered User
لایک‌ها
6
منم همین مشکل دارم بچه ها به من فلش کردن پیشنهاد کردن ولی من چون خط پر سرعت نداشت نتونستم فایل فلش رو بگیرم و هنوز گوشیم همونجوریه

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها كمك فوري لطفن يكي از دوستام v3 داره يهو روش نوشته unregisteredsim از چي مي تونه باشه
imei گوشي رو با imei پشت گوشي چك كردم يكيه از چي ميتونه باشه :(

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكل حل شد اينو براي اين ميگم كه اگه كسي به اين مشكل خورد راه حاشو بدونه
رفتيم خدمات تلفن همراه گفتن از سيم كارته بعضي از سيم كارتها بعد از 60000 تا زنگ خوردن از كار مي افتن سيم كاتو عوض كرديم حل شد:lol: :rolleyes:

بالا