خب مشکلم حل شد دیگه فقط یه بازی تتریس میخوم برا گوشیم
بی زحمت هم اون لینک برنامه رو بده(واسه خواهرم میخام)
هم بازی رو
برو حال میکن مگو چیست حال
http://www.4shared.com/file/6668263/1842161d/Tetris_.html
خب مشکلم حل شد دیگه فقط یه بازی تتریس میخوم برا گوشیم
بی زحمت هم اون لینک برنامه رو بده(واسه خواهرم میخام)
هم بازی رو
کار میکنهاین که کار نمیکرداگه یه بار دیگه فایلش رو گذاشتین برام بی ز حمت بهم یاد بدین چجوری بریزم رو گوشیم
سلام ! من ديروز يه فروند v3i خريدم ! اين چرا نقره اي نيست؟!
iTune اش كجاست ؟! كسي تا حالا اينارو حك كرده!؟
ها خودم فهميدم چرا نقره اي نيست :دي اينا تو عكس نقره اي ميفتن ! اما در اصل توسي مايل به سياه هستن .
خوب يه رفرنس درست درمون داريد كه quick همه چيو براي هكينگ گفته باشه؟!
اين itune دارها با non itune ها چه فرقي ميكنه؟!
يه جا خوندم كه اگه فريم ور itune دارهارو رو non itune ها بريزيم گوشي بالا نمياد !؟! راسته ؟!
من itune ميخام (
وا چه باحال ، با اين Gaintable چقدر صدا بلند شده، كسي تاحالا اينكارو كرده!؟!
حالا فرقشون چيه و چرا شما دوس داريnonItune داشته باشي ؟!
البطه من الان يه برنامه جاوا گرفتم كار iTune رو ميكنه . DAP
اقا راستي روش نرمال كانكت شدن از توي PKTools به گوشي چيه؟!
من الان فكر ميكنم يكم غير معمول دارم عمل ميكنم ،و از صب تاحالا سر اينم كه تازه يك ساعته تونستم كانكت شم .
MPT رو باز ميكنم و اون مودم رو ميشناسونه به سيستم ، بعد تاسكشو ميبندم بدون اينكه دوباره مودم رو حذف كنه ، و بعد هم p2k رو كانكت ميكنم .
اقا راستي روش نرمال كانكت شدن از توي PKTools به گوشي چيه؟!
من الان فكر ميكنم يكم غير معمول دارم عمل ميكنم ،و از صب تاحالا سر اينم كه تازه يك ساعته تونستم كانكت شم .
MPT رو باز ميكنم و اون مودم رو ميشناسونه به سيستم ، بعد تاسكشو ميبندم بدون اينكه دوباره مودم رو حذف كنه ، و بعد هم p2k رو كانكت ميكنم .
ابراهیم جان این برنامه جاوا، فقط MP3 پخش میکنه؟ چیزی نیست که WMA هم ساپورت کنه؟وا چه باحال ، با اين Gaintable چقدر صدا بلند شده، كسي تاحالا اينكارو كرده!؟!
حالا فرقشون چيه و چرا شما دوس داريnonItune داشته باشي ؟!
البطه من الان يه برنامه جاوا گرفتم كار iTune رو ميكنه . DAP
تست نكردم ! شما هم گرفتي بلاخره؟! مباركه ، چند؟!ابراهیم جان این برنامه جاوا، فقط MP3 پخش میکنه؟ چیزی نیست که WMA هم ساپورت کنه؟
اینکه کم نشد از شارژش آره طبیعیه ولی اینکه بعد از شارژ روشن نمیشه نهاين باطريش چرا اين شكليه؟! الان charge compelete ميزنه ولي وقتي از شارژ درش ميارم ديگه روشن نميشه تا موقعي كه دوباره به شارژر شه !
ديروز واسه اينكه از باطريش تست بگيريم گزاشتم 2:30 دقيقه با صداي بلند mp3 پخش كنه ! اما يك خط هم از باطريش كم نشد . اين طبيعيه؟!
اینکه کم نشد از شارژش آره طبیعی