• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
از voice recognation اش ميشه جا هاي ديگه هم استفاده كرد يا فقط به همون كمند ها محدود ميشه؟!

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
تست نكردم ! شما هم گرفتي بلاخره؟! مباركه ، چند؟!

اينا واسشون Game زياد هست ، اما برنامه يه 4 5 تا بيشتر نديدم ، شمام اگه بيشتر سراغ داري بگو .
بله! ۲۴۰ با مموری 256 و باقی مخلفات! (البته درست تو همون روزایی که علاءالدین اعتصاب کرده بودند و گوشی نمیفروختند!)
من هنوز فرصت نکردم دنبال برنامه براش باشم. اگه چیزی پیدا کردم، همینجا میزارم. ولی به شدت دنبال این WMA پلیر جاوا هستم. چون اکثر موزیکهام WMA هست!

MotoV3i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستداران موتورولا (چقدر نازه این V3i :rolleyes: )
عرض شود که من دیروز یه v3i خریدم به قیمت 250 هزار تومن... اون بابا قرار بود ساخت سنگاپور بفرسته واسه من ولی من وقتی جعبه رو باز کردم دیدم توی اون برچسبی که زیر محل باتری روی گوشی می‌چسبونن نوشته Made in China :( ولی روی جعبه و دفترچه مفترچش نوشته Printed in Singapore ... به یارو هم که گفتم گفت اینا همینجوریه! حالا ما هنوز نفهمیدیم این ساخت چینه یا سنگاپور (اگه کسی نظری داره بگه)...
من چند تا سوال داشتم می‌خواستم ببینم اونایی که این گوشی رو بهتر می‌شناسن می‌تونن کمک کنن یا نه...
اول اینکه من هنوز CD ی این گوشی رو نصب نکردم ولی همینطوری که وصلش می‌کنم به USB ، کامپیوتر می‌شناسدش و یه Removable Drive اضافه می‌کنه به ‌My Computer ؛ ظاهرا توی این Removable Disk محتویات Memory Card رو نشون می‌ده... مشکل اینه که وقتی یه کلیپ با پسوند مثلا Mpg کپی می‌کنم تو فولدر Video ، بعد که گوشی رو جدا می‌کنم و می‌رم تو بخش Video ، می‌گه اینجا هیچی نیست! همین مشکل رو با پسوند arm هم دارم. مگه arm پسوند فایل‌های تصویری برای موبایل نیست؟!
دوم اینکه برای Voice Recording مگه نباید اون دکمه سمت راست LCD رو فشار بدم و نگه دارم و صحبت کنم؟ خب من این کار رو می‌کنم، یه فایلی هم ذخیره می‌کنه ولی بعد که اون فایل رو اجرا می‌کنم هیچ صدایی از تو گوشی بیرون نمی‌آد! یعنی هیچی ضبط نکرده؟!! بعدش هم اینکه حالا اومدیم و ما خواستیم مثلا یه جلسه سخنرانی رو ضبط کنیم، اگه قرار باشه من تا آخر جلسه اون دکمه رو تو نگه دارم که جای اون دکمه تا آخر عمرم رو انگشتم می‌مونه...
بقیه سوال‌هام رو هم کم کم می‌پرسم...:wacko:

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رو در v3i اون آرم موتورولا روشن میشه و آیا روشن کردنش دست خود آدم هست ؟؟

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
بله! ۲۴۰ با مموری 256 و باقی مخلفات! (البته درست تو همون روزایی که علاءالدین اعتصاب کرده بودند و گوشی نمیفروختند!)
من هنوز فرصت نکردم دنبال برنامه براش باشم. اگه چیزی پیدا کردم، همینجا میزارم. ولی به شدت دنبال این WMA پلیر جاوا هستم. چون اکثر موزیکهام WMA هست!

پرهام ، من گرفتم 250 با مموري 128 ويه باباي ديگه هم چند وقت پيش گرفت 265 با مموري 64 !!

الان مال شما گارانتي داره!؟! يارو فروشنده هه به من گفت گارانتي تلفونيكا هست ، اما موقع تحويل دادن به كسي كه فرستاده بودم بره بگيره گفت كه گارانتي نداره ، ديگه خودم چون اونجا نبودم نتونستم بهش بگم و .....

يه چند هفته بگذره قشنگ با حال حواي اين گوشي اشنا بشم رو فريمورشم اينا دست ميبرم !!

برنامه هاي جاوا اگه واسه اينم نباشن اما اندازه صفحش باشن بهش ميخورن !

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
يعني چي؟! عكسشو ميشه عوض كرد.
عکس چیو؟
صفحه نمایش کوچیکو نمیگه ها
اون آرم موتورولا که روشن میشه رو میگه نکنه نداری
23.gif

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
پرهام ، من گرفتم 250 با مموري 128 ويه باباي ديگه هم چند وقت پيش گرفت 265 با مموري 64 !!

الان مال شما گارانتي داره!؟! يارو فروشنده هه به من گفت گارانتي تلفونيكا هست ، اما موقع تحويل دادن به كسي كه فرستاده بودم بره بگيره گفت كه گارانتي نداره ، ديگه خودم چون اونجا نبودم نتونستم بهش بگم و .....

يه چند هفته بگذره قشنگ با حال حواي اين گوشي اشنا بشم رو فريمورشم اينا دست ميبرم !!

برنامه هاي جاوا اگه واسه اينم نباشن اما اندازه صفحش باشن بهش ميخورن !
آره، اون موقع تا ۲۷۰ هم میگفتن! من هم خیلی گشتم تا این قیمت پیدا کردم. گارانتی هم ظاهرا برای موتورولا یعنی کشک! ولی ماله من هم یه برچسب گارانتی رو جعبه اش داره که من جدی نگرفتم! به هر حال حالا دیگه بحث از قیمت سودی نداره! ولی خیلی گوشی قشنگیه و در مجموع از نظر امکانات هم در حد قیمتش رضایتبخشه!

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
آره، اون موقع تا ۲۷۰ هم میگفتن! من هم خیلی گشتم تا این قیمت پیدا کردم. گارانتی هم ظاهرا برای موتورولا یعنی کشک! ولی ماله من هم یه برچسب گارانتی رو جعبه اش داره که من جدی نگرفتم! به هر حال حالا دیگه بحث از قیمت سودی نداره! ولی خیلی گوشی قشنگیه و در مجموع از نظر امکانات هم در حد قیمتش رضایتبخشه!
هنوز امكاناتشو نديدي !!
download.aspx

doctor_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال کرده بودم درباره اینکه کدوم از این ورژن فلکسهای v3i موقع پخش آهنگ کلمه hide رو داره که میتونی حین پخش موزیک مثل v3 معمولی در گوشی رو ببندی و به موزیکت هم گوش بدی.
کسی از دوستان تا حالا به چنین موضوعی بر نخورده ، یا اگر ورژنی رو نصب کرده که این خصوصیت رو داشته یک لطفی بکنه بگه که نریم دونه دونه دانلود کنیم و نصب کنیم تا مطمئن بشیم ببینیم داره یا نه ! :)
سلام دوستان
من یه گوشی وی تری ای دارم که ÷س از اینکه سیم 0032 شو دستکاری و اپلود کردم منو مربوط به تنظیمات یو اس بی حذف شد و الان حالت کانکشن گوشیم وقتی به یو اس بی وصلش میکنم DATAاست به همین خاطر نرم افزار خود گوشیم هم اونو نمیشناسه یعنی مینویسه که یو اس بیم رو پیدا کرده منم بهش شاخه میدم ولی در نهایت مینویسه موبایل نات کانکت
لطفا یکی به دادم برسه
در ضمن دیگه نرم افزار P2K هم گوشیمو نمیشناسه که دوباره سم 0032 اولیه رو روش اپلود کنم

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
توي usb settings مدش رو به Fax تغيير بده .

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
اقا کسی ماله v3i باطری مدل 1300mah تو تهران یا جایی سراغ نداره .من چند جا در بارش خونوم هم تو فروم های خارجی هم فارسی ولی مطمعن نیستم تو ایران باشه کسی سراغی داره یا نه؟اگه پیدا بشه اخره حاله.؟؟

doctor_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز جان این منو رو من دیگه ندارم که بخوام توش تغییری بدم

MotoV3i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالای من این‌قدر سخت بود یا چون خیلی تحویلم گرفتید این همه جواب واسش نوشتید؟!:eek:

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان کسی funlight های مختلف ماله v3i سراغ داره که چراغ بیرونی باطری هم روشن بشه

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
funlight چيه؟! تو اين p2ktools كلي چيز ميز درباره اين داره .

MotoV3i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی این CD که همراه v3i می‌دن چی باید باشه؟ مال من چند تا فایل PDF توشه که در واقع همون دستور العمل استفاده از گوشی به سه زبان انگلیسی، عربی و فارسی! هستند... هیچ نرم‌افزاری چیزی نباید توش باشه؟!!

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
چرا يه نرم افزار هست ، اما كار خاصي باهاش نميتوني انجام بدي .

Motorola PhoneTools

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
جیگر funlight از اسمش هم معلومه یه تنظیمات خاصی درست میکنه که موقعی که تلفن زنگ میخوره یا کسی اس ام اس میده یا بلوتوث فعال میشه سه تا چراغ بیرونی صفحه(ارم موتورولا-ارم باطری و بلوتوث) به حالت های مختلف خاموش روشن میشه.یه جالت تکنو هم داره که صفحه کلید و ال سی دی با هاش تکنو میزنه.

بالا