سلام خدمت دوستداران موتورولا (چقدر نازه این V3i
)
عرض شود که من دیروز یه v3i خریدم به قیمت 250 هزار تومن... اون بابا قرار بود ساخت سنگاپور بفرسته واسه من ولی من وقتی جعبه رو باز کردم دیدم توی اون برچسبی که زیر محل باتری روی گوشی میچسبونن نوشته Made in China
ولی روی جعبه و دفترچه مفترچش نوشته Printed in Singapore ... به یارو هم که گفتم گفت اینا همینجوریه! حالا ما هنوز نفهمیدیم این ساخت چینه یا سنگاپور (اگه کسی نظری داره بگه)...
من چند تا سوال داشتم میخواستم ببینم اونایی که این گوشی رو بهتر میشناسن میتونن کمک کنن یا نه...
اول اینکه من هنوز CD ی این گوشی رو نصب نکردم ولی همینطوری که وصلش میکنم به USB ، کامپیوتر میشناسدش و یه Removable Drive اضافه میکنه به My Computer ؛ ظاهرا توی این Removable Disk محتویات Memory Card رو نشون میده... مشکل اینه که وقتی یه کلیپ با پسوند مثلا Mpg کپی میکنم تو فولدر Video ، بعد که گوشی رو جدا میکنم و میرم تو بخش Video ، میگه اینجا هیچی نیست! همین مشکل رو با پسوند arm هم دارم. مگه arm پسوند فایلهای تصویری برای موبایل نیست؟!
دوم اینکه برای Voice Recording مگه نباید اون دکمه سمت راست LCD رو فشار بدم و نگه دارم و صحبت کنم؟ خب من این کار رو میکنم، یه فایلی هم ذخیره میکنه ولی بعد که اون فایل رو اجرا میکنم هیچ صدایی از تو گوشی بیرون نمیآد! یعنی هیچی ضبط نکرده؟!! بعدش هم اینکه حالا اومدیم و ما خواستیم مثلا یه جلسه سخنرانی رو ضبط کنیم، اگه قرار باشه من تا آخر جلسه اون دکمه رو تو نگه دارم که جای اون دکمه تا آخر عمرم رو انگشتم میمونه...
بقیه سوالهام رو هم کم کم میپرسم...:wacko: