• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

dj_javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها چجوری میشه اس ام اس هارو توی v3i آرشیو کرد؟
یدونه داره که لاک میکنی و دیلیت نمیشه ولی چون تو سیم ذخیره میشه فایده نداره میخوام روی مموری ذخیره کنم
راهی نداره؟
راستی کسی نفهمید این ریپورت اس ام اس v3i چجوریه؟ کجاشه؟
ای نجا
message>menu>message setup>text msg setup>store to

دکمه وسطی=menu

MotoV3i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هر چی عکس تو این گوشیم می‌ریزم تلنبار می‌شه تو Pictures ... نمی‌شه پوشه‌های مختلف درست کرد که عکس‌ها رو از هم جدا کرد؟

dj_javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه گوشی وی تری ای دارم که ÷س از اینکه سیم 0032 شو دستکاری و اپلود کردم منو مربوط به تنظیمات یو اس بی حذف شد و الان حالت کانکشن گوشیم وقتی به یو اس بی وصلش میکنم DATAاست به همین خاطر نرم افزار خود گوشیم هم اونو نمیشناسه یعنی مینویسه که یو اس بیم رو پیدا کرده منم بهش شاخه میدم ولی در نهایت مینویسه موبایل نات کانکت
لطفا یکی به دادم برسه
در ضمن دیگه نرم افزار P2K هم گوشیمو نمیشناسه که دوباره سم 0032 اولیه رو روش اپلود کنم

اون مربوط به mma_ucpمشه
port usb روعوض کن دوباره نصب کن

dj_javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستداران موتورولا (چقدر نازه این V3i :rolleyes: )
عرض شود که من دیروز یه v3i خریدم به قیمت 250 هزار تومن... اون بابا قرار بود ساخت سنگاپور بفرسته واسه من ولی من وقتی جعبه رو باز کردم دیدم توی اون برچسبی که زیر محل باتری روی گوشی می‌چسبونن نوشته Made in China :( ولی روی جعبه و دفترچه مفترچش نوشته Printed in Singapore ... به یارو هم که گفتم گفت اینا همینجوریه! حالا ما هنوز نفهمیدیم این ساخت چینه یا سنگاپور (اگه کسی نظری داره بگه)...
من چند تا سوال داشتم می‌خواستم ببینم اونایی که این گوشی رو بهتر می‌شناسن می‌تونن کمک کنن یا نه...
اول اینکه من هنوز CD ی این گوشی رو نصب نکردم ولی همینطوری که وصلش می‌کنم به USB ، کامپیوتر می‌شناسدش و یه Removable Drive اضافه می‌کنه به ‌My Computer ؛ ظاهرا توی این Removable Disk محتویات Memory Card رو نشون می‌ده... مشکل اینه که وقتی یه کلیپ با پسوند مثلا Mpg کپی می‌کنم تو فولدر Video ، بعد که گوشی رو جدا می‌کنم و می‌رم تو بخش Video ، می‌گه اینجا هیچی نیست! همین مشکل رو با پسوند arm هم دارم. مگه arm پسوند فایل‌های تصویری برای موبایل نیست؟!
دوم اینکه برای Voice Recording مگه نباید اون دکمه سمت راست LCD رو فشار بدم و نگه دارم و صحبت کنم؟ خب من این کار رو می‌کنم، یه فایلی هم ذخیره می‌کنه ولی بعد که اون فایل رو اجرا می‌کنم هیچ صدایی از تو گوشی بیرون نمی‌آد! یعنی هیچی ضبط نکرده؟!! بعدش هم اینکه حالا اومدیم و ما خواستیم مثلا یه جلسه سخنرانی رو ضبط کنیم، اگه قرار باشه من تا آخر جلسه اون دکمه رو تو نگه دارم که جای اون دکمه تا آخر عمرم رو انگشتم می‌مونه...
بقیه سوال‌هام رو هم کم کم می‌پرسم...:wacko:

1تمام motorola هایی که وارد مشه مونتاز چینیه
2سی دی بزار کنار:D
3پسوند فایل‌های تصویری 3gpوmp4هست
4یکی از مشکلات v3i یا به طور کل سری razr(منهای razr maxx چون هنوز ایران نیومده:( ) همین Voice Recording هست عزیز اون صدا از بلند گویی میاد که موقع حرف زدن میزاری در گوشت(البته یه راهی داره ولی بیشتر از یه دقیقه نمیشه)

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
نه با تو نبودم ، با اون بودم .

منم اين 12 ايكوني هارو فايلشو گرفتم ، ولي وقت نكردم بريزم روش .

الان توي منوي اصلي چي داري؟!

MotoV3i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
DJ-Javad خیلی ممنون...
یکی دیروز یه دیکشنری واسه من بلوتوث کرد منم نصبش کردم، الانم هر وقت بخوام می‌رم تو بخش Games&Apps ازش استفاده می‌کنم... حالا سوال اینه که منم می‌تونم اینو واسه کسی بلوتوث کنم یا نه؟
(در ضمن موبایل اون بابا SonyEricson بود.)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
DJ-Javad خیلی ممنون...
یکی دیروز یه دیکشنری واسه من بلوتوث کرد منم نصبش کردم، الانم هر وقت بخوام می‌رم تو بخش Games&Apps ازش استفاده می‌کنم... حالا سوال اینه که منم می‌تونم اینو واسه کسی بلوتوث کنم یا نه؟
ببین
تو همون صفحه ی آوردن برنامه گزینه ی اینستال نیو رو بزن میری تو یه صفحه دیگه اگه اصل فایل اونجا باشه میتونی بلوتوثش کنی اگه نباشه ینی پاکش کردی و نمیتونی
خوشبختانه موتورولا خودش پاک نمیکنه خودت باید پاک کنی اینجوری میتونی واسه بقیه هم بفرستی اگه خودت اصلشو پاک نکردی الان هستش

dj_javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
DJ-Javad خیلی ممنون...

نه نمیتونی اون فایل تو install new هم نیست

ببین
تو همون صفحه ی آوردن برنامه گزینه ی اینستال نیو رو بزن میری تو یه صفحه دیگه اگه اصل فایل اونجا باشه میتونی بلوتوثش کنی اگه نباشه ینی پاکش کردی و نمیتونی
خوشبختانه موتورولا خودش پاک نمیکنه خودت باید پاک کنی اینجوری میتونی واسه بقیه هم بفرستی اگه خودت اصلشو پاک نکردی الان هستش

shervinrv جان این قابلیت فقط برای v3x و v3mهست حتی اگر فایل تو اینستال نیو باشه نمیشه بلوتوث کرد:)

dj_javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه با تو نبودم ، با اون بودم .

منم اين 12 ايكوني هارو فايلشو گرفتم ، ولي وقت نكردم بريزم روش .

الان توي منوي اصلي چي داري؟!

به ترتیب
phonebook
security
games&apps
multimedia
webaccess
tools
settings
ring styles
shortcuts
connectivity

amin4545

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين باطريش چرا اين شكليه؟! الان charge compelete ميزنه ولي وقتي از شارژ درش ميارم ديگه روشن نميشه تا موقعي كه دوباره به شارژر شه !

ديروز واسه اينكه از باطريش تست بگيريم گزاشتم 2:30 دقيقه با صداي بلند mp3 پخش كنه ! اما يك خط هم از باطريش كم نشد . اين طبيعيه؟!

من هم این مشکل رو داشتم با در اوردن و جا زدن باتری درست میشه فکر کنم از اتصال باتری باشه

amin4545

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستداران موتورولا (چقدر نازه این V3i :rolleyes: )
عرض شود که من دیروز یه v3i خریدم به قیمت 250 هزار تومن... اون بابا قرار بود ساخت سنگاپور بفرسته واسه من ولی من وقتی جعبه رو باز کردم دیدم توی اون برچسبی که زیر محل باتری روی گوشی می‌چسبونن نوشته Made in China :( ولی روی جعبه و دفترچه مفترچش نوشته Printed in Singapore ... به یارو هم که گفتم گفت اینا همینجوریه! حالا ما هنوز نفهمیدیم این ساخت چینه یا سنگاپور (اگه کسی نظری داره بگه)...
من چند تا سوال داشتم می‌خواستم ببینم اونایی که این گوشی رو بهتر می‌شناسن می‌تونن کمک کنن یا نه...
اول اینکه من هنوز CD ی این گوشی رو نصب نکردم ولی همینطوری که وصلش می‌کنم به USB ، کامپیوتر می‌شناسدش و یه Removable Drive اضافه می‌کنه به ‌My Computer ؛ ظاهرا توی این Removable Disk محتویات Memory Card رو نشون می‌ده... مشکل اینه که وقتی یه کلیپ با پسوند مثلا Mpg کپی می‌کنم تو فولدر Video ، بعد که گوشی رو جدا می‌کنم و می‌رم تو بخش Video ، می‌گه اینجا هیچی نیست! همین مشکل رو با پسوند arm هم دارم. مگه arm پسوند فایل‌های تصویری برای موبایل نیست؟!
دوم اینکه برای Voice Recording مگه نباید اون دکمه سمت راست LCD رو فشار بدم و نگه دارم و صحبت کنم؟ خب من این کار رو می‌کنم، یه فایلی هم ذخیره می‌کنه ولی بعد که اون فایل رو اجرا می‌کنم هیچ صدایی از تو گوشی بیرون نمی‌آد! یعنی هیچی ضبط نکرده؟!! بعدش هم اینکه حالا اومدیم و ما خواستیم مثلا یه جلسه سخنرانی رو ضبط کنیم، اگه قرار باشه من تا آخر جلسه اون دکمه رو تو نگه دارم که جای اون دکمه تا آخر عمرم رو انگشتم می‌مونه...
بقیه سوال‌هام رو هم کم کم می‌پرسم...:wacko:

تمام مشخصاتی که در مورد کشور ساخت جعبه و خود گوشی گفتی درسته تو چین تولید میکنن و تو سنگاپور جعبه لوازم رو درست میکنند

حتما اول باید برنامه ش رو نصب کنی به کارت حافظه ش صدمه میخوره اصلا ممکن هست بسوزه تو خود برنامه ش باید فایل ها رو کپی کنی

اون دکمه مال رکورد نیست مال شماره گیری با صوت است

MotoV3i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا به‌خدا تو این CD هیچ برنامه‌ای نیست... چند تا فایل PDF هست فقط...
حالا این برنامه‌اش حجمش چه‌ قدره؟ جایی رو NET هست که بشه Download کنمش؟

در مورد قضیه اون دیکشنری هم باید بگم که هیچ فایلی تو New Instal نبود.. منم پاک نکردم، پس حتما خودش بعد نصب اصل فایل رو پاک می‌کنه...

dj_javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا به‌خدا تو این CD هیچ برنامه‌ای نیست... چند تا فایل PDF هست فقط...
حالا این برنامه‌اش حجمش چه‌ قدره؟ جایی رو NET هست که بشه Download کنمش؟

در مورد قضیه اون دیکشنری هم باید بگم که هیچ فایلی تو New Instal نبود.. منم پاک نکردم، پس حتما خودش بعد نصب اصل فایل رو پاک می‌کنه...

بیا برو اینجا
here
فقط بگو اینو می خوای چیکار

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
dj_javad : ورژن sw ات چنده؟! فلش كردي تاحالا؟!

من همون روزي كه گوشي رو خريدم يارو خودش فلش كرده بود مثله اينكه ( يا اون كسي كه وارد كرد ) ، الان يه ورژن جديد اومده ميخام بريزم ولي با bootloader مشكل دارم . با چي بكاپ ميگيري؟!

بكاپ كه ميخام بگيرم توي Boot loader ميزنه Critial Error 84 . واسه همين هنوز جرات نكردم فلش كنم . مثل اينكه يه چيزايي اضافه شده و يه سري seem ها پركاربرد و عمومي رو به صورت ديفالت مد كرده .

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
راستي dj_javad :

Jbenchmark رو تاحالا رو دستگاهت ريختي؟! مال من FPS اش از 6 7 بيشتر نميشه ، مگه اينا ننوشته بودن كه يك موتور گرافيكي نرم افزاري ( MIDP 2 ) و سخت افزاري براي اجراي بازي هاي سه بعدي رو اين گوشي گزاشتن؟! 2 3 تا بازي MIDP2 هم روش گزاشتم اجرا نميشه ،

dj_javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dj_javad : ورژن sw ات چنده؟! فلش كردي تاحالا؟!

من همون روزي كه گوشي رو خريدم يارو خودش فلش كرده بود مثله اينكه ( يا اون كسي كه وارد كرد ) ، الان يه ورژن جديد اومده ميخام بريزم ولي با bootloader مشكل دارم . با چي بكاپ ميگيري؟!

بكاپ كه ميخام بگيرم توي Boot loader ميزنه Critial Error 84 . واسه همين هنوز جرات نكردم فلش كنم . مثل اينكه يه چيزايي اضافه شده و يه سري seem ها پركاربرد و عمومي رو به صورت ديفالت مد كرده .

با این بكاپ بگير
here
یادت باشه در مورد فلش چی بهت گفتم

راستي dj_javad :

Jbenchmark رو تاحالا رو دستگاهت ريختي؟! مال من FPS اش از 6 7 بيشتر نميشه ، مگه اينا ننوشته بودن كه يك موتور گرافيكي نرم افزاري ( MIDP 2 ) و سخت افزاري براي اجراي بازي هاي سه بعدي رو اين گوشي گزاشتن؟! 2 3 تا بازي MIDP2 هم روش گزاشتم اجرا نميشه ،

ببین میتونی
here
چون گفتی java بلدی
اگر این کارو کردی حتما به من به گو

MotoV3i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این لینک که داده بودی لینک iTunes بود که...
آخه من یه جا خوندم که اگه نرم‌افزارش رو نصب کنم می‌تونم از تو کامپیوتر sms بزنم یا sms هام رو Archive کنم...

یه سوال هم راجع به Firmware دارم؛ تا اینجا که من متوجه شدم Firmware برای گوشی همون کاری رو می‌کنه که Windows برای PC می‌کنه... Flex هم که شامل زنگ و Screen Saver و Wallpaper و به طور کلی Theme می‌شه...
ولی هنوز نفهمیدم فرق Firmware با Flash چیه:wacko:
حالا Firmware خود گوشی مشکلش چیه که Firmware جدید روش نصب می‌کنن... یعنی منظورم اینه که Firmware جدید (New Version) چی کار می‌کنه که فرم‌ور Default گوشی نمی‌کنه و اینکه آیا این Firmware ها مورد تائید شرکت موتورولاست یا حاصل دست‌رنج دوستان هکر خودمونه:D ؟!

بالا