N95 عزیز هم به زودی میاد و جلوی خزیت N73 رو میگیره
ن95 با اون قیمت نجومیش که من فکر میکنم بعدا هم تا اون حد قابل قبول پایین نیاد ....کار زیادی نمیتونه واسه ن73 بکنه شما به فکر همون نسخه موزیک ادیشن باشید....باشد تا رستگار شوید :lol: ....:f34r:
با تنوع زیاد محصولات نوکیا و موتورولا و سونی اریکسون و تا حدی سامسونگ دیگه کمتر گوشی ای خز میشه. مگر اینکه یکی اینقدر اوسکل باشه که اگر تو یک اتاق یک گوشی رو دست 2 نفر دید بگه خز!!!
شرط بندی سر یک عدد گوشی
1 ماه اول قیمت دقیقا نصف میشه
2 ماه بعد قیمت میاد رو 500
3 ماه بعد قیمت رو 400 میاد:blush:
دیگه 400 تومن نمیشه...اینی که شما گفتی به نظر من در عرض سه ماه اتفاق نخواهد افتاد...یک پروسه بلند مدت رو مطرح کردی فعلا که هر چی ن95 دیرتر officially ریلیس بشه وضعیت ن73 هم وخیم تر میشه...البته هم حرفهای من از روی حدس و گمان هست هم حرفهای شما...باید بیاد تا معلوم بشه....در حال حاضر که روند خز شدن ن73 با سرعت هر چه تمام تر داره به جلو پیش میره ...حالا این وسط بعضیها چشماشونو میخوان به روی حقیقت ببندن و قبول نکنن بحثی جداست :f34r:
دیگه 400 تومن نمیشه...اینی که شما گفتی به نظر من در عرض سه ماه اتفاق نخواهد افتاد...یک پروسه بلند مدت رو مطرح کردی فعلا که هر چی ن95 دیرتر officially ریلیس بشه وضعیت ن73 هم وخیم تر میشه...البته هم حرفهای من از روی حدس و گمان هست هم حرفهای شما...باید بیاد تا معلوم بشه....در حال حاضر که روند خز شدن ن73 با سرعت هر چه تمام تر داره به جلو پیش میره ...حالا این وسط بعضیها چشماشونو میخوان به روی حقیقت ببندن و قبول نکنن بحثی جداست :f34r:
این حرفای خز و خیل چیه که میزنی؟اه! حالمو بهم زدی از بس خز خز کردی! بسه دیگه! گوشی چیه که خز بشه؟! اصلا خز یعنی چی!
خز خز خز خز خز خز ! حالم جدا بهم خورد!
راستی گوشی خودت چیه؟:happy: :happy: :happy:
شما روند قیمت ان93 یادتون هست؟؟؟؟:blush:
و یا همین ان73 :blush:
از اینها که بگذریم شما ان90 یادتون هست فقط تو 3 هفته از 1.3 رسید به 680 فقط 3 هفته وقعا رگورد بود برا خودش:blush:
ولی یادتون باشه دوره ان73 فقط یک رقیب داشت اونم کا800 بود واگرنه 3 مگ خوب تو بازار چندتا بود فقط ان93 و ان80 که جفتشون نوکیا بود و اصلا تو رقابت نبودن شما حساب کن وقتی ان 95 میاد چندتا 5 میاد تقریبا چندمدل پاکت پسی ،سامسونک ،ال جی ري، اس ای،....:blush:
اینجای حرفت یک خورده خارج زدی....تا حالا عکسهای ن80 رو دیدی؟!!!....کارل زایس به داد نوکیا رسید .....ن 80 اون زمان دوربین 3 مگ خوب به شمار نمیرفتواگرنه 3 مگ خوب تو بازار چندتا بود فقط ان93 و ان80 که جفتشون نوکیا بود :blush:
اه! حالمو بهم زدی از بس خز خز کردی! بسه دیگه! گوشی چیه که خز بشه؟! اصلا خز یعنی چی!
خز خز خز خز خز خز ! حالم جدا بهم خورد!
اين گوشي به دليل اينكه اغلب قابليتهاي كليدي را در حد عالي داشت هنوز هم هيچ رقيبي نتوانسته از اين غول تكنولوژي پيشي بگيرد.
اين گوشي به حدي زيبا و خوشدست است كه به جرات ميتوان گفت در ميان 200 گوشي موجود در بازار بهترين است.
كيفيت اين صفحه نمايش فوقالعاده است و امكان ندارد با چشم غيرمسلح بتوانيد پيكسلهاي سازنده آن را ببيند كه حتي با چشم مسلح هم اين كار كمي سخت است!
يكي از قويترين دوربينها در ميان گوشيهاي پرقدرت در بازار دوربين N73 است كه با كمك كارل زايس بسيار قويتر از مدلهاي قبلي ظاهر شده كه حتي در تست ميان N73 و K800 در 65 درصد قسمتها N73 پيروز بود كه خود نشاندهنده اين بود كه N73 بهترين 2 و 3 مگاپيكسلي بازار است
N73 فيلمها را با ابعاد 288* 352 پيكسل با فرمت Mp4 ضبط ميكند كه از همان شعار" كيفيت شبيه DVD نوكيا" پيروي ميكند.
من الان ک750 دارم با هیچی هم عوض نمیکنم(البته با احترام به ک700 عزیزم :happy: یک زمانی واسه خودش کسی بود بنده خدا حالا پیر شده)...ولی تو خونمون از این آت آشغالهای نوکیا که باید به پای اون بشینی و پیر بشی تا یک گالری باز کنه یا یک اس ام اس بزنی زیاده عکسهاشونو اینجا گذاشتم: http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1004271&posted=1#post1004271 ....ببین چقدر زشتن؟!!!:wacko: ....قربون بشقاب پرنده و آجر
واقعا خیلی رو میخواهد آدم با K750 !!!! از خز شدن گوشیهای دیگه مخصوصا N73 صحبت کنه!