قابل توجه همه دوستان عزیز میگم که بار اول و آخرشون باشه همچین بحثی رو پیش میگشن بدون اینگه چیزی بدونن
الان دارم از خستگی میمیرم ولی اینو مینویسم که بد قولی نکرده باشم سعی میگنم کوتاه باشه و لی لازم شد...
ما تو هر دستگاه پردازش کری یک واحد پردازش داریم این واحد برا اینکه بتونه عملیات انجام بده باید یه سری اطلاعات بیاد توش و روش تجزیه تحلیل بشه و بره بیرون تا دستور بعدی بیاد
از خیلی چیز ها فاکتور میگیرم
برا اینکه سرعت پردازشگر فوق العاده نسبت به I/o ها بالا تره(in /out) برا همین واحد پردازشکر همیشه معطعل میمونه البته این حالت برای دستورات تک بعدی و یک وظیفه ای و یک مرحله ای هست
ولی دستوراتی که چند مرحله ای و یا سنگین هست نیاز به یک عمل داره که تو قسمتی از دستورات که به زبان ماشین در آمده رو پردازش مقداری رو خارج و مقداری را خوانده و آماده پردازش نگر داره
وقتی همچین مشگلی پیش آمد در سالهای گذشته کارخانه جات ساخت پردازش کر ها به فکر استفاده از بافر و یاگش شدن که به صورت چرخشی عمل میگنه و اطلاعات به صورت صف و به ترتیب قابل دسترسی میگنه (تا اینجا نزدیک به 90 صفحه درس ذخیره باز سازی رو توضیح دادم:blush: )
حالا دوستان یه نمه اگیو بسوزونند بگن برا یک پردازنده گوشی موبایل اونم از نوع مثلا 250 مک هرتز و 16 بیتی و حجم عگس 1/... چقدر باید عمل پردازش صورت بگیره تا دستور داده شده به گوشی انجام و عگس مورد نظر نشان داده شود:blush:
برای این موضوع گوشی نیاز به یک حافظه گوتاه مدت و به قول گفتنی اسپولینگ داره که این حجم اطلاعات را یه جا باز و دی کد و .... کنه
اینجا رو داشته باشید تا یه بحث دیگه رو باز کنم و ربطش بدم به این
پردازش گر برای مدیریت حافظه نیاز ممتد به خواندن حافظه داره و کد کردن کنار هم اطلاعات هم خانواده که میشه تا حدودی دیفرک کردن هم مثال زد
نمیخوام زیاد ادامه بدم براتون چون خستم ولی خلاصه اینکه هر چه حافظه گوشی خالی باشه مدیریت حافظه سری تر اطلاعات رو سورس میگنه و همین طور هم برا باز کردن دستورات و اطلاعات فضا بیشتر و نیاز نیست که اطلاعات در صف به ایستند و.........................
خلاصه اینکه اگر دوستان نفهمیدن و یا قبول نکردن هم میتونم 4-5 کتاب معرفی کنم و هم اینکه کامل و مفصل توضیح بدم:blink:
عجب!!!
پ.ن:قد چیزی که میدونید حرف و نظر بدید