پارسا منبع حرفت که می تونه برنامه های بر اساس وین مو رو اجرا کنه کجاست؟ این که چیزی که شما می بینید ، یک یو ای شبیه آیفون هست شکی نیست ، ولی هسته سیستم عامل ش ، وین سی ای هست ، این باعث می شه برنامه های وین مو قابل اجرا نباشه ها
اساتید،
چند روز پیش تو msmmobiles یه گزارشی از MWC دیدم که htc چند تا گوشی با google Android داده بود،البته بصورت پروتوتایپ.من یه سرچی کردم اطلاعاتی که بدست آوردم یه جورایی عجیب بود!یه خورده اینو واسه ما میشکافید!!؟
اینکه آیا بصورت یه os عمل میکنه یا نه؟
این open source بودنش چه مزایایی داره؟
اینم به اصطلاح features که تو ویکی دیدم واسم جالب بود:
Handset layouts
The platform is adaptable to both larger, VGA, 2D graphics library, 3D graphics library based on OpenGL ES 1.0 specifications, traditional smartphone layouts.
Storage
SQLite for structured data storage
Connectivity
Android supports a wide variety of connectivity technologies including GSM, Bluetooth, EDGE, 3G, and Wi-Fi.
Messaging
Both SMS and MMS are available forms of messaging including threaded text messaging.
Web browser
Main article: WebKit
The web browser available in Android is based on the open-source WebKit application framework.
Java virtual machine
Software written in Java can be compiled into Dalvik bytecodes and executed in the Dalvik virtual machine, which is a specialized VM implementation designed for mobile device use, although not technically a standard Java Virtual Machine.
Media support
Android will support advanced audio/video/still media formats such as MPEG-4, H.264, MP3, and AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF.
Additional hardware support
Android is fully capable of utilizing video/still cameras, touchscreens, GPS, compasses, accelerometers, and accelerated 3D graphics.
Development environment
Includes a device emulator, tools for debugging, memory and performance profiling, a plugin for the Eclipse IDE.
اینم لینک اون گوشی htc که Android روشه.
یادمه یه جا نوشته بودن وقتی همچین coreی موجود باشه ، واسه خوندن ِ برنامه های وین مو تنها به یک کامپایلر نیاز هستپارسا منبع حرفت که می تونه برنامه های بر اساس وین مو رو اجرا کنه کجاست؟ این که چیزی که شما می بینید ، یک یو ای شبیه آیفون هست شکی نیست ، ولی هسته سیستم عامل ش ، وین سی ای هست ، این باعث می شه برنامه های وین مو قابل اجرا نباشه ها
یادمه یه جا نوشته بودن وقتی همچین coreی موجود باشه ، واسه خوندن ِ برنامه های وین مو تنها به یک کامپایلر نیاز هست
که اینطور ...wince و winmobile يکی هستن!
يعنی winmobile همون wince هست که يک سری dll اضافی داره واسه يک سری کار های اضافی مثلاً today screen و ...
در نتيجه اگر برنامه اي خوب نوشته شده باشه اجرا ميشه وگرنه نه!
مثلاً احتمالاً اکثر بازی ها اجرا شن،اما احتمالاً هيچ کدوم از برنامه هايی که با today کار ميکنن اجرا نشن.
اما 32 بيت هرگز!
پارسا منبع حرفت که می تونه برنامه های بر اساس وین مو رو اجرا کنه کجاست؟ این که چیزی که شما می بینید ، یک یو ای شبیه آیفون هست شکی نیست ، ولی هسته سیستم عامل ش ، وین سی ای هست ، این باعث می شه برنامه های وین مو قابل اجرا نباشه ها
wince و winmobile يکی هستن!
يعنی winmobile همون wince هست که يک سری dll اضافی داره واسه يک سری کار های اضافی مثلاً today screen و ...
در نتيجه اگر برنامه اي خوب نوشته شده باشه اجرا ميشه وگرنه نه!
مثلاً احتمالاً اکثر بازی ها اجرا شن،اما احتمالاً هيچ کدوم از برنامه هايی که با today کار ميکنن اجرا نشن.
اما 32 بيت هرگز!
حرف روزبه جان درسته.
دانیال جان من صفحه قبل هم گفتم "برخلاف حرف شما, WM زیر مجموعه CE هست" (که بعدش گفتی این حرفت:"ویندوز موبایل 6 سیستم عاملش نیست ، بلکه یک نسخه زیر مجموعه ویندوز، یعنی WinCE v5 روش نصبه " دقیقا مثل حرف من بوده!, و منو تا این لحظه تو کف گزاشتی که کجای حرفمون یکیه)
CE یک هسته هست. OS های بیشماری بر اساس این هسته نوشته شدن; از همین عابر بانکهایی که ازشون استفاده میکنین (البته تو ایرانو نمیدونم) گرفته تا WM.
به هرحال اگه روی CE اجرا بشه, روی WM هم اجرا میشه, اما برعکسش نه.
علی رضا من که اون قسمت رو نگفتم ، من گفتم ، و فکر کنم اگر اسم یوزر من رو با وین سی ای در همین پی تی سرچ کنی می بینی که قبلا هم گفته بودم : وین مو ، بر اساس وین سی ای نوشته شده.
در مورد اینکه ایا برنامه های وین مو روی وین سی ای اجرا می شن ، گفتم که واقعا نمی دونم و چیزی که قبلا خونده بودم خلاف حرف های روزبه بود.
حالا تو هی ما رو دست بنداز:blush:
ما چاکریم. قصد جسارت نیود
بیشتر قضیه این WinCE و WM رو حقیقتا من تو یه ویدیوی واقعا مفید که یکی از کارکنان میکروسافت ساخته بود فهمدیم. قبلا میخواستم اپش کنم, ولی حسین هی میگفت آپ نکن تو میگفتی آپ بکن ولی اخرش نشد خلاصه
حالا اگه بخواین حتما اپش میکنم(700 MG) . پیشنهاد میکنم حتما ببینینش.(به فرهاد که دادم چند بار دیدش)
این هم یه ویدیو از mobile congress که 4 تا گوشی Eten V900,M800, M810,X650 رو با هم نشون میده.
X650 خیلی جیگره واقعا و بر خلاف تصورم, قسمت چارخونه اسپیکرش که مثل میله های زندانه, اصلا به چشم نمیاد (مخصوصا در مقابل رنگ شرابیش)
که اینطور ...
نمیشه کاری کرد ( مثلا" نصب یک سری از dll ها ) که Today هم اکتیو بشه ؟
خوب خبر بد برای پارسا :
آی میت در پی عدم موفقیت برای راضی کردن اپراتور های آمریکایی برای فروش دستگاهش از مجرای اونها ، دفتر ایالات متحده ش رو سبک کرده ، و کارمندان هم در احساس همدردی با اخراج شده ها ، همگی گذاشته اند و رفته اند.
دوست ندارم این هارو پیش بینی کنم ولی
احتمالا دو مدل سری آلتیمیت ، یعنی 9502 و 8502 ، مثل اسلاف شون ، با 1 سال تاخیر عرض خواهند شد . در درازمدت هم پیش بینی ورشکستگی آی میت و احتمال خریدش توسط یک غول کامپیوتری اصلا بعید نیست
بعد از لب تاپ های سری لامبورگینی ایسوس اینبار
ppc لامبورگینی هم اومد
OS - Windows Mobile 6.1 Professional
CPU - TI 2431 450 MHz
Display – 2.8” 240×320 pixels
128 MB RAM and 256 MB ROM
3megapixel auto focus camera
GPS-receiver
Battery – Li-Ion 1150 mAh
http://4pda.ru/7688
این هم انگلیسیش: http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2F4pda.ru%2F7688&langpair=ru|en&hl=en&ie=UTF8
تو توضیحاتش نوشته در ماه May و به قیمت 1500$ عرضه خواهد شد!!! این قیمت را رو اسمش گذاشتن یا رو خودش؟!
پول مارکش:happy: