• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بابا تا حالا هرچی نوشتن AGPS جی پی اس داخلی داشته ، حالا میگید که AGPS معنیش این نیست که حتما جی پی اس داخلی داشته باشه ؟؟؟!!!

یه گوشی رو مثال بزنید AGPS داشته ولی جی پی اس داخلی نداشته ؟؟!!

حالا برای اینکه از شان ایکس 1 کم کنید از این حرفهای عجیب میزنید !!!

محمد جان شما چرا دیگه برادر ،اینجا رو که میدونی بخش خودمون کسی از رو تعصب حرفی نمیزنه ،خود ماها اول از همه اطلاعاتش رو در آوردیم برا خرید ،خود من اینجا رفتم تو کفش و.......

کسی از شان این نمیخواد کم کنه که بعدش شما بزار وقتی این اویلیبل شد تو اون زمان چه گوشیهای میان بیرون:)

موفق باشید:):rolleyes:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
منم فکر نمیکنم X1 یه همچین CPU با این اسکرین و امکانات داشته باشه . یعنی میشه ؟

راستی از WM7 توی نمایشگاه بارسلونا خبری نشد ؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
بابا تا حالا هرچی نوشتن AGPS جی پی اس داخلی داشته ، حالا میگید که AGPS معنیش این نیست که حتما جی پی اس داخلی داشته باشه ؟؟؟!!!

یه گوشی رو مثال بزنید AGPS داشته ولی جی پی اس داخلی نداشته ؟؟!!

حالا برای اینکه از شان ایکس 1 کم کنید از این حرفهای عجیب میزنید !!!

محمد جان تفاوت GPS و AGPS مثل تفاوت GPS و GPRS میونه!!!
تو اون لینکی که از گوگل گزاشتم برو, و اسه هرنوع گوشی از LG,Samsung....گرفته تا گوشیهای WM, واسه همشون گوگل اون برنامه رو ریلیز کرده, که در واقع از data شبکت استفاده میکنه.....

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
حرف های علیرضا جان صد درصد تایید میشه . حتی مساله یک کیلومتر . من دقت رو چک نکرده بودم و میدونستم که دستگاههای ما همین الان هم شرایط تشخیص مکان با فاصله چند متر رو دارن اما استفاده جاسوسی داره ! فکر کردم از همین تکنولوژی توی ای جی پی اس استفاده میشه که مثل اینکه متفاوته این تکنولوژی یه خورده (علتش هم اینه که با اون دقت فقط تعداد بسیار کمی از دستگاهها در یک محدوده قابل ردگیریه)

متاسفانه اطلاعات زیادی از این دستگاه لیک نکرده . علتش هم اینه که هر چی بوده یا از پی دی اف مشخصات دستگاه بوده و یا از زبون غرفه دار ها که هر دو اطلاعات ناقص داشتند . در پی دی اف نوشته که دستگاه ای جی پی اس داره و از زبون غرفه دارا دراومده که دستگاه کوالکام 528 داره.اگر این دو آما رو با هم قاطی کنی میشه توشیبا جی 920

---------
در مورد دستگاهی که فقط ای جی پی اس داشته باشه جی 920 رو میتونم مثال بزنم . اگر در مشخصات نگاه کنی جی 910 فقط جی پی اس داره و جی 920 فقط ای جی پی اس
و اینکه چرا ای ای ای جی پی اس زده شاید علتش فلزی بودن دستگاه - کوچک بودنش و نداشتن جا برای آنتن جی پی اس (چون این چیپست های کوالکام خود بخود پردازنده جی پی اس رو دارن فقط یه آنتن میخوان) و یا حتی کاهش قیمت تمام شده (که به خاطر یه آنتن اونقدر هم تغییر نمیکنه ) باشه . خدا داند.

----------

در مورد ویندوز موبایل 7 که هیچ مایکروسافت از 6.1 هم هیچ حرفی نزد !! صدای همه خبر نگار ها هم از این قضیه در اومده .
در ضمن ویندوز موبایل 6.5 هم روی ایکس وان بوده و علت این قدر مخفی بودن این دستگاه هم همینه . چون مسئولان اس ای نمیگذاشتن دستگاه به دست خبر نگاران بیوفته تا ویندوز چدید رو بازرسی کنند. و فقط اون پلاگین سونی رو نشون میدادند که به نظرم زیاد هم جالب نبود

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
الان که دوره دوره اس ای با اون ایکس وان هستش و همه منتظر مشخصات . اما گیگابایت دستگاهی زده که اگه در این روزها معرفی نمیکرد همه دیوونه اش می شدند (شاید من به شخصه خریدم با اون مشخصات)

دستگاه زیاد مشخصات ازش لیک نکرده . سی پی یو 620 مارول صفحه وی جی ای 2.8 اینچی تری جی دوربین 3 و قابلیت پخش تلویزیونهای دیجیتالی از نظر قیافه هم به نظرم خوبه . و احتمالا رقیبش ایتن خواهد بود

(متاسفانه یه خورده دستگاه خرابه نمیتونم عکس ها رو آپ کنم اگه کسی تونست از این لینک بیارم اگه کسی تونست واسه بقیه بگذاره http://www.theunwired.net/?item=mwc...ed-the-gsmart-ms808-windows-mobile-smartphone)

مثل اینکه داره معلوم میشه ویندوز موبایل 7 چیا میخواد .به نظر بنده که یه شتابدهنده گرافیکی رو حتما میخواد (چون شایع شده در کور او اس شتابدهنده گرافیکی ساپورت میشه و کوالکام و اینتل هر دو شتابدهنده هایی رو عرضه کردند که تابحال ازشون استفاده نشده) سی پی یو 500 به بالا و رم 128(به سامسونگ نگاه کنید که چه طور به سرعت رم و سی پی یو رو بالا کشید !)

----------------

گیگابایت MS820 رو هم معرفی کرده که جی پی اس و تی وی رو با هم داره فقط مشخصاتش توی نمایشگاه کامل معرفی نکرده و این هم اولترا اسلیم هست . تصور کنید که چقدر دستگاه جالبی خواهد شد اگر همون مشخصات قبلی رو داشته باشه!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
الان که دوره دوره اس ای با اون ایکس وان هستش و همه منتظر مشخصات . اما گیگابایت دستگاهی زده که اگه در این روزها معرفی نمیکرد همه دیوونه اش می شدند (شاید من به شخصه خریدم با اون مشخصات)

دستگاه زیاد مشخصات ازش لیک نکرده . سی پی یو 620 مارول صفحه وی جی ای 2.8 اینچی تری جی دوربین 3 و قابلیت پخش تلویزیونهای دیجیتالی از نظر قیافه هم به نظرم خوبه . و احتمالا رقیبش ایتن خواهد بود

(متاسفانه یه خورده دستگاه خرابه نمیتونم عکس ها رو آپ کنم اگه کسی تونست از این لینک بیارم اگه کسی تونست واسه بقیه بگذاره http://www.theunwired.net/?item=mwc...ed-the-gsmart-ms808-windows-mobile-smartphone)

مثل اینکه داره معلوم میشه ویندوز موبایل 7 چیا میخواد .به نظر بنده که یه شتابدهنده گرافیکی رو حتما میخواد (چون شایع شده در کور او اس شتابدهنده گرافیکی ساپورت میشه و کوالکام و اینتل هر دو شتابدهنده هایی رو عرضه کردند که تابحال ازشون استفاده نشده) سی پی یو 500 به بالا و رم 128(به سامسونگ نگاه کنید که چه طور به سرعت رم و سی پی یو رو بالا کشید !)

----------------

گیگابایت MS820 رو هم معرفی کرده که جی پی اس و تی وی رو با هم داره فقط مشخصاتش توی نمایشگاه کامل معرفی نکرده و این هم اولترا اسلیم هست . تصور کنید که چقدر دستگاه جالبی خواهد شد اگر همون مشخصات قبلی رو داشته باشه!
این هم عکس هاش :

giga-byte_gsmart_808_hands-on_front_small.jpg

giga-byte_gsmart_808_hands-on_back_small.jpg

giga-byte_gsmart_808_hands-on_left_small.jpg

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
i-mate alive and kicking

این تیتر ام اس موبایل هست ... بعد از اون هم از همه عذر خواسته که قبلا" گفته آیمیت میخواد ورشکست بشه و اینا ...

بعد هم از غرفه ها تعریف کرده و دستگاه ها

imate-1.jpg

imate-2.jpg

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
محمد جان تفاوت GPS و AGPS مثل تفاوت GPS و GPRS میونه!!!
تو اون لینکی که از گوگل گزاشتم برو, و اسه هرنوع گوشی از LG,Samsung....گرفته تا گوشیهای WM, واسه همشون گوگل اون برنامه رو ریلیز کرده, که در واقع از data شبکت استفاده میکنه.....

علیرضا جون تا حالا هرچی پاکت پی سی و سمبیان 9.1 AGPS داشتند همون جی پی اس داخلی بوده ، مثل همین قیصر خودم یا ان 95 داداش ، اما گوشیهایی که AGPS دارند و به دردی نمیخوره مثل همین دبلیو 760 و سونی اریکسون سی 702 اینها جی پی اسشون به قول شما همون گوگل مپ هستند که بازم باید به جی پی ار اس متصل بشن برای داونلود نقشه ها .

ولی من تا حالا پاکت پی سی ای ندیدم که اینجوری باشه ، اگه شما دیدی بگو .

با تشکر

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
علیرضا جون تا حالا هرچی پاکت پی سی و سمبیان 9.1 AGPS داشتند همون جی پی اس داخلی بوده ، مثل همین قیصر خودم یا ان 95 داداش ، اما گوشیهایی که AGPS دارند و به دردی نمیخوره مثل همین دبلیو 760 و سونی اریکسون سی 702 اینها جی پی اسشون به قول شما همون گوگل مپ هستند که بازم باید به جی پی ار اس متصل بشن برای داونلود نقشه ها .

ولی من تا حالا پاکت پی سی ای ندیدم که اینجوری باشه ، اگه شما دیدی بگو .

با تشکر
وسن که اشاره کرد ... G910 ، محمد جان نمیخونیااااا :D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چقدر طراحی بیرونی ِ 910 رو من دوست دارم ... ببینین اون قسمتی رو که چرم کار کردن قشنگ در اومده ...

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
i-mate alive and kicking

این تیتر ام اس موبایل هست ... بعد از اون هم از همه عذر خواسته که قبلا" گفته آیمیت میخواد ورشکست بشه و اینا ...

بعد هم از غرفه ها تعریف کرده و دستگاه ها

imate-1.jpg

imate-2.jpg

به ام اس موبایلز زیاد توجه نکنید ، شک ندارم که این خبر سفارشی رو برای این زده که یک دو تا مصاحبه توپ بعداً باهاشون بزنه تو رگ و اگر به همین منوال بره شاید یکی دو تا دیوایس تست بگیره از 9502 و حسابی کلاس بذاره جلو بقیه

وگرنه همه می دونند که آی میت در چه فلاکتی گرفتارهست.

ولی استراتژی آی میت واقعا ستودنی ست ، هر مدیر دیگری در این وضع بد مالی بود، حتما یک جایی کنار دست شویی ها اجاره می کرد و 2 تا استند می ذاشت ، آی میت ، برای حفظ آبرو ، رفته یک لانج اختصاصی گرفته و تبلیغات بااین اندازه زده ، بسیار شجاعانه هست ، افسوس که ممکنه آخرین حضور های واقعی آی میت باشه
:hmm:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
امروز كمپاني NVIDIA اولين CPU خود را به بازار عرضه كرد. اين پردازنده كه APX 2500 نام دارد، براي Microsoft Windows Mobile و بصورت System-on-a-chip يا SoC طراحي شده است. APX 2500 از يك هسته ARM11 و يك سري امكانات جانبي Geforce تشكيل شده و مقداري از قابليتهاي گرافيكي Geforce را به همراه دارد. NVIDIA فعلا قصد توليد انبوه اين پردازنده و رقابت با Qualcomm, Intel و Samsung را در عرصه Windows Mobile ندارد و هدف اين پردازنده بيشتر ارتباط با كمپاني هاي سازنده و وارد شدن به عرصه توليد كننده ها همراه با Windows Mobile 7 است.

i1408_apx2500.jpg

قابليت پشتيباني از Anti-Aliasing, OpenGL ES 2.0 و PureVideo HD را خواهد داشت كه ميتواند نسبت به بقيه پردازنده هاي Windows Mobile جالب توجه باشد. AMR11 به احتمال زياد با فركانس 750 مگاهرتز سريعترين پردازنده معرفي شده WM تا كنون خواهد بود.

اين پردازنده بصورت Native از 720p و 16 ميليون رنگ پشتباني خواهد كرد و خروجي هاي HMDI 1.2, DVI و S-Video همراه با DDR Memory, HSDPA, Wi-Fi و Bluetooth از قابليتهاي منحصر به فرد APX 2500 خواهد بود. رقيبهاي اين محصول در اين سري، Texas Instruments OMAP3 و IntelMoorestown خواهد بود در حالي كه ATI, Samsung و Qualcomm هنوز محصولات خود را معرفي نكرده اند.

منبع: شهر سخت افزار

apx_2500_product_shot1.jpg

apx_2500_product_shot2.jpg

apx_2500_product_shot3.jpg

NVIDIA APX 2500

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
امروز كمپاني NVIDIA اولين CPU خود را به بازار عرضه كرد. اين پردازنده كه APX 2500 نام دارد، براي Microsoft Windows Mobile و بصورت System-on-a-chip يا SoC طراحي شده است. APX 2500 از يك هسته ARM11 و يك سري امكانات جانبي Geforce تشكيل شده و مقداري از قابليتهاي گرافيكي Geforce را به همراه دارد. NVIDIA فعلا قصد توليد انبوه اين پردازنده و رقابت با Qualcomm, Intel و Samsung را در عرصه Windows Mobile ندارد و هدف اين پردازنده بيشتر ارتباط با كمپاني هاي سازنده و وارد شدن به عرصه توليد كننده ها همراه با Windows Mobile 7 است.

i1408_apx2500.jpg

قابليت پشتيباني از Anti-Aliasing, OpenGL ES 2.0 و PureVideo HD را خواهد داشت كه ميتواند نسبت به بقيه پردازنده هاي Windows Mobile جالب توجه باشد. AMR11 به احتمال زياد با فركانس 750 مگاهرتز سريعترين پردازنده معرفي شده WM تا كنون خواهد بود.

اين پردازنده بصورت Native از 720p و 16 ميليون رنگ پشتباني خواهد كرد و خروجي هاي HMDI 1.2, DVI و S-Video همراه با DDR Memory, HSDPA, Wi-Fi و Bluetooth از قابليتهاي منحصر به فرد APX 2500 خواهد بود. رقيبهاي اين محصول در اين سري، Texas Instruments OMAP3 و IntelMoorestown خواهد بود در حالي كه ATI, Samsung و Qualcomm هنوز محصولات خود را معرفي نكرده اند.

منبع: شهر سخت افزار

apx_2500_product_shot1.jpg

apx_2500_product_shot2.jpg

apx_2500_product_shot3.jpg

NVIDIA APX 2500

مطلب بسیار جالب و آموزنده ای بود . ممنون . فقط یه مساله بالاترین سی پی یو الان هم متعلق به کوالکامه که 1 گیگاهرتزه ! البته اون هم مثل این مدل به تولید انبوه فعلا نرسیده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بنا به اطلاعات اینجا

اولا ً تصمیم درستی در مورد ام 810 گرفته شد و کیو وی جی ای در دستگاه گذاشته شد. وقتی شما از سی پی یو ای استفاده می کنید که سال 2003 معرفی شده ، بهتره که فکر وی جی ای رو برای دستگاهی که مصرف کنندگان اصلیش بیزینس من ها هستند رو از سرتون بیرون کنید.

اما نکته بزرگ این عکس هست از وی 900
gsmarena_014.jpg

فاجعه رو می تونیم معنی کنیم. کافیه ببینید که مموری روی حتی سی پی یو 677 نسل جدید سامسونگ هم 64 مگ رم داره در صورتی که براحتی می تونه 128 کنه.

من که حسابی با ورود وی 900 ، هم خوشحال شدم که بالاخره یک رقیب واقعی برای محصولات اچ تی سی پیدا شد و در عین حال ناراحت که دستگاه من outdateشد ، ولی ظاهرا ً که این طور نیست. می تونه این 64 مگ به صورت موقت باشه، در نسخه نهایی مثلا بشه 128 ولی فعلا که خیلی نا امید شدم

در مورد ام810 می تونم بگم که حالا کایسر در رده بیزینس ، یک رقیب جدی داره ، باطری عالی ، سرعت سی پی یو بالا و می بورد لمسی ، همگی مزایایی هستن که فکر کنم خیلی از بیزینس من ها رو جلب کنه ، به خصوص که اچ تی سی نه ادامه ای بر کایسر تولید می کنه و نه حاضره جی پی یو ش رو فعال کنه
موفق باشید

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بنا به اطلاعات اینجا

اولا ً تصمیم درستی در مورد ام 810 گرفته شد و کیو وی جی ای در دستگاه گذاشته شد. وقتی شما از سی پی یو ای استفاده می کنید که سال 2003 معرفی شده ، بهتره که فکر وی جی ای رو برای دستگاهی که مصرف کنندگان اصلیش بیزینس من ها هستند رو از سرتون بیرون کنید.

اما نکته بزرگ این عکس هست از وی 900
gsmarena_014.jpg

فاجعه رو می تونیم معنی کنیم. کافیه ببینید که مموری روی حتی سی پی یو 677 نسل جدید سامسونگ هم 64 مگ رم داره در صورتی که براحتی می تونه 128 کنه.

من که حسابی با ورود وی 900 ، هم خوشحال شدم که بالاخره یک رقیب واقعی برای محصولات اچ تی سی پیدا شد و در عین حال ناراحت که دستگاه من outdateشد ، ولی ظاهرا ً که این طور نیست. می تونه این 64 مگ به صورت موقت باشه، در نسخه نهایی مثلا بشه 128 ولی فعلا که خیلی نا امید شدم

در مورد ام810 می تونم بگم که حالا کایسر در رده بیزینس ، یک رقیب جدی داره ، باطری عالی ، سرعت سی پی یو بالا و می بورد لمسی ، همگی مزایایی هستن که فکر کنم خیلی از بیزینس من ها رو جلب کنه ، به خصوص که اچ تی سی نه ادامه ای بر کایسر تولید می کنه و نه حاضره جی پی یو ش رو فعال کنه
موفق باشید

چقدر این دستگاه رو دوست میداشتم:blush: تا حدی که حاظر بودم اتمم رو براش بفروشم . حیف که تو زرد از آب در اومد. فکر کنم آه جی 900 منو گرفته !!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
چقدر این دستگاه رو دوست میداشتم:blush: تا حدی که حاظر بودم اتمم رو براش بفروشم . حیف که تو زرد از آب در اومد. فکر کنم آه جی 900 منو گرفته !!

غصه نداره رفیق ، شایدم تست باشه ، این جور که بوش می یاد اولین دریافت کننده سری سی پی یو ی جدید سامسونگ ، همین ایتن بوده ، شاید باسه همینه که اینطوری شده .
مثلا اول که ایکس800 تولید شد، یک اسکرین شات ازش بود که سی پی یو رو 400 نشون می داد رو دیوایس
امیدوار باشیم که وسین هم دست از دستگاهی که سوراخ سافت ریست نداره ور داره:D

بالا