• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
واقعا که سایزش عالیه . مخصوصا با اسلایدر کی برد . اگه این پردازنده گرافیکیش راه بیوفته و درست جواب بده جی 900 و هر دستگاه دیگه ای رو میزاره توی جیبش . با اجازه شما از همین سایت با ایکس 650 جی 900 کایزر و اتم (به خاطر اینکه اتم رو همه دیدند) مقایسه اش کردم واقعا سایز قابل قبولی داره!! (شاید بشه گفت از اتم پاکتبل تره!! و وزن هم که تقریبا برابر (قیصر دربرابرش یه غول به نظر میرسه!!)

لینک مقایسه

عماد جان از تو چه پنهون از صبح که این مطلب رو دیدم دارم دیوانه میشم همه فیلم ها هم عکس ها و.... رو دارم میبینم واقعا چیز با عشقی زده این SE من که رفتم تو فکرش :)بزار ببییم cpu این دستگاه چی هست

البته زیاد هم حدس زدنش سخت نیست،با داشتن VGA و استیل تاچ فلو و adp2 و ..... نمیخوره کمتر از 500 روش بزارند

حالا ببینیم چی میشه:rolleyes:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عماد جان از تو چه پنهون از صبح که این مطلب رو دیدم دارم دیوانه میشم همه فیلم ها هم عکس ها و.... رو دارم میبینم واقعا چیز با عشقی زده این SE من که رفتم تو فکرش :)بزار ببییم cpu این دستگاه چی هست

البته زیاد هم حدس زدنش سخت نیست،با داشتن VGA و استیل تاچ فلو و adp2 و ..... نمیخوره کمتر از 500 روش بزارند

حالا ببینیم چی میشه:rolleyes:

حسین جان قبلا هم توضیح دادم . این دستگاه پسر خاله توشیبا جی 920 هستش . همون سی پی یو همون امکانات فقط این یکی یه خورده سکسی تره و خوش هیکل تر:D. سی پی یو 528 کوالکامه متاسفانه که در فیلم ها خیلی کند نشون داده! اما اس ای قول داده که بر خلاف اچ تی سی ویدیو اکسلریشنش رو فعال کنه (میدونی که سی پی یو های کوالکام به خاطر عدم فعال سازی پردازنده گرافیکی توسط اچ تی سی با دچار نزول پرفورمنس به 50-60% شدند!)

راستی این دستگاه ای جی پی اس هم داره . ایشالا یه جی پی اس دارش هم بیاد (البته زیاد دور از انتظار نیست)

فایل های ضمیمه

• 1.bmp
    1 MB · نمایش ها: 12

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حسین جان قبلا هم توضیح دادم . این دستگاه پسر خاله توشیبا جی 920 هستش . همون سی پی یو همون امکانات فقط این یکی یه خورده سکسی تره و خوش هیکل تر:D. سی پی یو 528 کوالکامه متاسفانه که در فیلم ها خیلی کند نشون داده! اما اس ای قول داده که بر خلاف اچ تی سی ویدیو اکسلریشنش رو فعال کنه (میدونی که سی پی یو های کوالکام به خاطر عدم فعال سازی پردازنده گرافیکی توسط اچ تی سی با دچار نزول پرفورمنس به 50-60% شدند!)

راستی این دستگاه ای جی پی اس هم داره . ایشالا یه جی پی اس دارش هم بیاد (البته زیاد دور از انتظار نیست)
وسن عزیز اینجا رو ببین ، نوشته که A-GPS داشتن به معنای جی پی اس داشتنه ، توی اسپسیفیک ایکس1 هم نوشته A-GPS ، خب پس جی پی اس داره دیگه ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

عماد جان این قضیه cpu منبعش کجاست ،یعنی کجا نوشته شده که قرار کوالکامه 520 بزارن روش؟؟

من هر جا که بکی گشتم چیزی ندیدم:(

اگر م این باشه و اگر اس ای به قول خودش عمل کنه واقعا چیز عجیبی در میاد :rolleyes:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب بالاخره معلوم شد این دستگاه چیه. جی 810 . سی پی یو باز هم کوالکام 400 جی پی اس کیو وی جی ای و به شدت نازک (مثل اینکه تب تاچ همه رو داره میگیره!!)

به به... مثل اینکه یه پیشرفت های چشم گیری داره تو صنعت PPC اتفاق می افته:rolleyes:
امیدوارم سونی اریکسون هم بیشتر تلاش کنه و دستگاه های بدون کیبورد هم بده تو بازار;) این اقدام SE یعنی شروع اعصاب خوردیه کاربران حرفه ای، مردم میریزن X1 میخرن و فقط از GSMش استفاده میکنند و وجود ویندوز موبایل را میبرن زیر سؤال:eek::hmm:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
فکر کنم با ورود این دستگاه به ایران خیلی ها با پی 990 مقایسه اش کنن:lol: دو سه سال دیگه هم هر کس ما رو ببینه بگه سونی اریکسون داری (به جای آیمیت:lol:)

خداییش گل گفتی :shades:

ولی بدبختیش اینه که این گوشی بیاد تو ایران همه فقط به خاطر نام se ایش میخرن و بدجوری خز میشه بد !!!!!!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خداییش گل گفتی :shades:

ولی بدبختیش اینه که این گوشی بیاد تو ایران همه فقط به خاطر نام se ایش میخرن و بدجوری خز میشه بد !!!!!!

اه ... تازه se سابقه به لجن کشیدن گوشی های high end خودش رو هم از نظر کاهش قیمت داره. ولی به هر حال ممکنه یک پاکت پی سی با کیفیت ساخت بدنه و مونتاژ خوب تولید بشه که واقعا بی سابقه هست همچین چیزی.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
امیدوارم سونی اریکسون هم بیشتر تلاش کنه و دستگاه های بدون کیبورد هم بده تو بازار;) این اقدام SE یعنی شروع اعصاب خوردیه کاربران حرفه ای، مردم میریزن X1 میخرن و فقط از GSMش استفاده میکنند و وجود ویندوز موبایل را میبرن زیر سؤال:eek::hmm:
اين خط اين نشون، اگه همين طوري نشد... :wacko:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
وسن عزیز اینجا رو ببین ، نوشته که A-GPS داشتن به معنای جی پی اس داشتنه ، توی اسپسیفیک ایکس1 هم نوشته A-GPS ، خب پس جی پی اس داره دیگه ...

البته این A-GPS سیستمش یکم با GPS متفاوته. مثل google maps mylocation عمل میکنه به صورتی که با دکلهای مخابراتی synch میکنه.
البته به تنهایی دقتش بسییییییار کمه (یه چیزی حدود یک کیلومتر) اما خب واسه کسایی که GPS ندارن خوبه.
حالا اگه این بیاد با GPS یه جوری Integrate بشه, دیگه خیلی عالی میشه. (کاری که احتمالا SE میخواد بکنه, چون غیراز این, این A-GPS مثل همین Cell-broadcast معمولی میمونه)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

نه خیر قربان اینجور نیست . دستگاه های ای جی پی اس معمولا جی پی اس هم دارن . اما متاسفانه نه جی 920 و نه ایکس وان هیچ کدوم جی پی اس ندارن.

مزایای ای جی پی اس اینه که باطری خیلی کم می خوره . و آنتنی در گوشی لازم نیست قرارداده بشه و در ماشین هم قابل استفاده است . معایب اینکه نسبت به پرووایدر و تعداد دکل دقت متفاوت خواهد بود . البته 1 کیلومتر هم نیست اما انتظار 3 متر که هیچ 10 متر رو هم معمولا نمیشه ازش داشت!!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
بلاخره pdadb مشخصات Sony Ericsson Xperia X1 رو کرد

cpu: 32bit Philips Nexperia PNX4008

rom: 512 MB -accessible: 400MB

ram: 128 MB

ولی از باطری خبری نیست !
http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=1117

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عماد جان این قضیه cpu منبعش کجاست ،یعنی کجا نوشته شده که قرار کوالکامه 520 بزارن روش؟؟

من هر جا که بکی گشتم چیزی ندیدم:(

اگر م این باشه و اگر اس ای به قول خودش عمل کنه واقعا چیز عجیبی در میاد :rolleyes:

TheUnwired.Net که یکی از معروف ترین و قابل اعتماد ترین سایت های پی پی سیه و جایزه پی سی مگزین رو به عنوان بهترین سایت پی پی سی برده و MVP مایکروسافت شده! فکر نکنم منبع قابل اعتماد تری بشه به دست آورد.

این سایت اولین فیلم ها رو از ایکس وان پخش کرده بود و الانم نگاهی بندازی بهش یکی از این ایکس وان ها رو ریویوو کرده !!! (البته گفته پروتوتایپه) و فیلم هم حسابی ارش گرفته.

همون اول که اومده بود از توی فیلم ها به شدت کند و احمق دستگاه نشون میداد و گزارشگر نوشته بود که متاسفانه کوالکام 528 روی این دستگاهه و علت ضعف بیش از حد این دستگاه همینه .

فکرشو بکنین این کوالکام 400 روی کیو وی جی ای جون میده !!! حالا اگه 100 مگاهرتز بزارن روش عوضش انتظار وی جی ای واید داشته باشن چی میشه!! لعنت به اچ تی سی و فراخی بیش از حدش در فعال سازی ویدیو اکسلریشن . واقعا حیفه یه چیپست کم مصرف و همه کاره اینقدر افتضاح باشه :(

-----------------

مثل اینکه در این مدت معلوم شد که theunwired منبع قابل اعتمادی نیست!! بالا رو بخونین !! همه امیدواریم سی پی یوی معرفی شده بهتر از کوالکام باشه!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
البته این A-GPS سیستمش یکم با GPS متفاوته. مثل google maps mylocation عمل میکنه به صورتی که با دکلهای مخابراتی synch میکنه.
البته به تنهایی دقتش بسییییییار کمه (یه چیزی حدود یک کیلومتر) اما خب واسه کسایی که GPS ندارن خوبه.
حالا اگه این بیاد با GPS یه جوری Integrate بشه, دیگه خیلی عالی میشه. (کاری که احتمالا SE میخواد بکنه, چون غیراز این, این A-GPS مثل همین Cell-broadcast معمولی میمونه)

نه خیر قربان اینجور نیست . دستگاه های ای جی پی اس معمولا جی پی اس هم دارن . اما متاسفانه نه جی 920 و نه ایکس وان هیچ کدوم جی پی اس ندارن.

مزایای ای جی پی اس اینه که باطری خیلی کم می خوره . و آنتنی در گوشی لازم نیست قرارداده بشه و در ماشین هم قابل استفاده است . معایب اینکه نسبت به پرووایدر و تعداد دکل دقت متفاوت خواهد بود . البته 1 کیلومتر هم نیست اما انتظار 3 متر که هیچ 10 متر رو هم معمولا نمیشه ازش داشت!!

از راهنمایی و تصحصحتون ممنونم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بچه ها در مورد GPS و AGPS روی X1 فکر کنم دارید اشتباه میکنید ها...

ببینید N95 اول که اومد خب GPS داشت تا ورژن11 ....از ورژن 11 نوکیا دید GPS گوشی خیلی کند هست و حدود 1 دقیقه الی 2 دقیقه طول میکشه تا به satelite وصل بشه این شد که از ورژن 11 به بعد روی N95 قابلیت AGPS رو فعال کردن که الان میبنید روی N95 8gig هم از همون اول فعال هست...و الباقی شون...

من نتیجه ای که میگرم و منطقی هم هست اینه که تا دستگاهی GPS داخلی نداشته باشه نمیتونه AGPS داشته باشه...و چون X1 هم دارای AGPS هست مطمینا GPS داخلی هم داره...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
TheUnwired.Net که یکی از معروف ترین و قابل اعتماد ترین سایت های پی پی سیه و جایزه پی سی مگزین رو به عنوان بهترین سایت پی پی سی برده و MVP مایکروسافت شده! فکر نکنم منبع قابل اعتماد تری بشه به دست آورد.

این سایت اولین فیلم ها رو از ایکس وان پخش کرده بود و الانم نگاهی بندازی بهش یکی از این ایکس وان ها رو ریویوو کرده !!! (البته گفته پروتوتایپه) و فیلم هم حسابی ارش گرفته.

همون اول که اومده بود از توی فیلم ها به شدت کند و احمق دستگاه نشون میداد و گزارشگر نوشته بود که متاسفانه کوالکام 528 روی این دستگاهه و علت ضعف بیش از حد این دستگاه همینه .

فکرشو بکنین این کوالکام 400 روی کیو وی جی ای جون میده !!! حالا اگه 100 مگاهرتز بزارن روش عوضش انتظار وی جی ای واید داشته باشن چی میشه!! لعنت به اچ تی سی و فراخی بیش از حدش در فعال سازی ویدیو اکسلریشن . واقعا حیفه یه چیپست کم مصرف و همه کاره اینقدر افتضاح باشه :(

-----------------

مثل اینکه در این مدت معلوم شد که theunwired منبع قابل اعتمادی نیست!! بالا رو بخونین !! همه امیدواریم سی پی یوی معرفی شده بهتر از کوالکام باشه!

عماد من کم آوردم همین جا از شماو پارسا و خودم دعوت میکنم که ستاد بحران تشگیل بدیم و آمار این سی پی یو x1 رو بدست بیاریم:)لطفا اعلام آمادگی کنید

http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a4008

-----------------------------

وای بچه ها یه چیز افتضاح ببینید cpu که رو این گوشی هست رو چه کوشیهای دیگه هست
http://pdadb.net/index.php?m=pdamaster

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
با این سی پی یو چه آبرو ریزی بشه !

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

عماد جان دقتش در حد همون بک کیلومتر هست.
تو اون لینکی که دادم خود google گفته که این دقتش یک کیلومتر هست (این هم یکی از تاپیکهایی هست تو forum گوگل که راجع به این سرویسش بحث میکنن. 3,4 ماهی هست پیگیرش هستم اما ورژن بتاش خیلی مشکلات داره هنوز. ولی تو همین تاپیک, اونهایی که رو گوشییون جواب داده, خیلیاشون دقتشو از یک کیلومتر هم بیشتر اعلام کردن.)
البته این در صورتیه که به تنهایی استفاده بشه, اگه با یه دونه gps همراه بشه دقتش میشه خدا!

بچه ها در مورد GPS و AGPS روی X1 فکر کنم دارید اشتباه میکنید ها...

ببینید N95 اول که اومد خب GPS داشت تا ورژن11 ....از ورژن 11 نوکیا دید GPS گوشی خیلی کند هست و حدود 1 دقیقه الی 2 دقیقه طول میکشه تا به satelite وصل بشه این شد که از ورژن 11 به بعد روی N95 قابلیت AGPS رو فعال کردن که الان میبنید روی N95 8gig هم از همون اول فعال هست...و الباقی شون...

من نتیجه ای که میگرم و منطقی هم هست اینه که تا دستگاهی GPS داخلی نداشته باشه نمیتونه AGPS داشته باشه...و چون X1 هم دارای AGPS هست مطمینا GPS داخلی هم داره...

مازیار جان اینطوری نیست:D
ممکنه X1 GPS هم داشته باشه اما وجود AGPS دلیل بر وجود GPS نمیشه, بلکه خیلی ها به خاطر عدم وجود GPS میان تن به ذلت میدنو از AGPS که دقتش بسیار کمتره استفاده میکنن.
تو اون لینک Wiki که گزاشته شده اشاره شده, اینجا هم که discussion رسمیه خود نوکیا هست بهش اشاره شده. AGPS کلا قضیش فرق میکنه با AGPS......GPS کلا از دیتا استفاده میکنه (که مثلا در N95 میتونه به وسیله GPRS یا Wifi گرفته بشه).

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عماد من کم آوردم همین جا از شماو پارسا و خودم دعوت میکنم که ستاد بحران تشگیل بدیم و آمار این سی پی یو x1 رو بدست بیاریم:)لطفا اعلام آمادگی کنید

http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a4008

-----------------------------

وای بچه ها یه چیز افتضاح ببینید cpu که رو این گوشی هست رو چه کوشیهای دیگه هست
http://pdadb.net/index.php?m=pdamaster

والا به نظر بنده كه اين اطلاعات اشتباهه . چيپ ستي كه بهش اشاره شده براي گوشي هاي سيمبيان سوني اريكسونه كه با فركانسه 208 هستش ! يه نگاهي بكنيد ميبينين كه حتي فركانس هم براي اين دستگاه نزده (جلوي فركانس 0!!) به نظر من كه اومده خالي نگذاره حدث زده كه سوني اريكسون طبق معمول از فليپس مي گيره . اما همين الان شرط ميبندم همون 528 كوالكامه . بابا واضحه اين امكانات و اون صفحه همون جي 920 هستش!! و البته به نظر بنده هنوز theUnwired‌معتبر ترين مرجعه . حتي سئوال شده كه آيا مسئله اين درايور گرافيك اكسلريتور رو سوني اريكسون براي كوالكام حل ميكنه و سوني اريكسون پاسخ داده كه در زمان نهايي شدن دستگاه حتما اين كار ميشه و سرعت بهبود زيادي پيدا خواهد كرد!!

راستي ميدونين چرا اينقدر صحبت ها ضد و نقيضه از اين دستگاه ؟ علتش اينه كه به خبر نگار ها اين دستگاه رو نميدن (به جز 1-2 مورد ) چرا؟ چون سيستم عامل بعدي مايكروسافت (نه 6.1 و نه 7) روي اين دستگاه نصبه (البته صد درصد تاييد نشده ) و نميخوان اسپويلش كنن:D

همگي دعا كنيم كه اون سيستم عامل و اين دستگاه هردو عالي از آب در بيان.:p

-------------------------
يه خبر جديد:

In the original article in russian (Xperia review) Mobile-Review explains that SE is not allowed to show anything more than their touch task manager at the Barcelona demo stand, because Xperia is built on the new version of Windows Mobile 6.5 (or some other name) that will precede arrival of WM7 in 2009. It will debut in Sep/Oct and will be the most important overhaul of OS interface in its history, will contain improvements to touch navigation, feature fully reworked media/video player, will support 3D-accelerators on OS-level (whatever that means) to combat iPhone & Symbian Co.

منبع سايت روسي موبايل ريويوو

خوب خبر خيلي مسرت بخشيه . وقتي مايكروسافت دست به كار فعال سازي چيپست گرافيكي در os-level بشه . يعني نه تنها افزايش سرعت در اكسپريا بلكه افزايش سرعت در تمامي دستگاههاي داراي شتابدهنده گرافيكي ( به شرطي كه ويندوز موبايل 6.5 رو داشته باشند!) و البته احتمال از رده خارج شدن تمامي دستگاههاي بدون شتابدهنده گرافيكي (تقريبا همه دستگاههاي امروزي !!)

خوب اگه خبر ها درست باشه منتظر يه ويندوز عالي و يه دستگاه عالي تر باشيد و روي كوالكام حساب كنيد و البته فعلا از خريد دستگاه خودداري كنيد . ويندوز جديد خيلي نزديكه و خيلي متفاوت!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازیار جان اینطوری نیست:D
ممکنه X1 GPS هم داشته باشه اما وجود AGPS دلیل بر وجود GPS نمیشه, بلکه خیلی ها به خاطر عدم وجود GPS میان تن به ذلت میدنو از AGPS که دقتش بسیار کمتره استفاده میکنن.
تو اون لینک Wiki که گزاشته شده اشاره شده, اینجا هم که discussion رسمیه خود نوکیا هست بهش اشاره شده. AGPS کلا قضیش فرق میکنه با AGPS......GPS کلا از دیتا استفاده میکنه (که مثلا در N95 میتونه به وسیله GPRS یا Wifi گرفته بشه).

اهان...:)

خب ولی جدا از این موضوع من خیلی دنبال این قضیه x1 بودم و تا جایی که متوجه شدم x1 هم دارای GPS داخلی هست

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
بابا تا حالا هرچی نوشتن AGPS جی پی اس داخلی داشته ، حالا میگید که AGPS معنیش این نیست که حتما جی پی اس داخلی داشته باشه ؟؟؟!!!

یه گوشی رو مثال بزنید AGPS داشته ولی جی پی اس داخلی نداشته ؟؟!!

حالا برای اینکه از شان ایکس 1 کم کنید از این حرفهای عجیب میزنید !!!

بالا