سلام ایتن با گوشی جدیدش اومد
Glofiish V900
رم 128 رام 256
cpu 667 سامسونگ
دوربین 3.1
رزولیشن 480x640 در " 2.8 !
و ......
منبع
چیزه زیاد جدیدی نیست البته
Display resolution 240 x 320
Camera 640 x 480 pixel camera and bar code scanner
Built-in memory 64MB, 64MB Flash & 128 MB RAM, 128 MB Flash memory options available
Processor Intel X-Scale PXA 270 520 MHz
Expansion Slot User accessible SD card slot
Bluetooth Version 1.2, class 2
Wi-Fi Yes
Infrared Yes
گویا WM داره همه جارو فرا میگیره!
منبع
سلام ایتن با گوشی جدیدش اومد
Glofiish V900
رم 128 رام 256
cpu 667 سامسونگ
دوربین 3.1
رزولیشن 480x640 در " 2.8 (فقط به خاطر تو دکتر جان برداشتمش !)
و ......
منبع
علی آقا دست شما درد نکنه! من خیلی به این دستگاه ها علاقمند شده ام ولی یکی 2 تا سوال واسم ÷یش اومده. یکی اینکه چرا این ها اکثرا qvga هستند و دوم اینکه چرا این ها اکثرا کیپد تلفنی دارند در حالی که نون فون هستند!
راستی گفتی wm داره همه جا رو می گیره مگه این دستگاه win CE نیست؟؟؟
جالب اینه که Cellular Networks این گوشی چند تا از سیستمهای مریخی را هم پشتیبانی میکنه. اینا دیگه چی هستن؟
والا اونهایی که Phone هستن توشون خیلی کم VGA هست حالا چه برسه به این non phone ها!!!
دیگه یه دستگاه بارکد خون(!) چه نیازی به صفحه VGA داره!! و همچنین وجود Blueotooth تو اینواقعا جای تعجب داره!
کی پد هم برای وارد کردن این بارکدها لازم میشه!
نه! منم فکر میکردم باید Win CE باشن, اما نوشته Windows Mobile 5.0 for Pocket PC (تو اون منبعی که گفتم)
حالا اینم یه نمونه از Motorola که که گویا واسه محیطهای "harsh" ساخته شده!!
یکی از بچه های PT یکی ازینا واسه شرکتشون گرفته بود چندماه پیش که اون Win CE داشت البته.
راستش منظورم فقط این دستگاه نبود که واسه بارکد خوندن ساخته شده. چند تا مدل کاسیو و ... هم هستن که کیپد تلفنی دارن... همه اسکرین های 3.5 اینچی شون هم کیو وی جی ای هستن...
نه! منم فکر میکردم باید Win CE باشن, اما نوشته Windows Mobile 5.0 for Pocket PC (تو اون منبعی که گفتم)
مگه ک-جم یا جمین 64 نبودن و با 5 اومدن ؟!تا اونجایی که من میدونستم WM5 نیازمند رام بیش از 64.یعنی اشتباه میکردم!!!!؟؟؟:blink:
تا اونجایی که من میدونستم WM5 نیازمند رام بیش از 64.یعنی اشتباه میکردم!!!!؟؟؟:blink:
نه منظورم rom هست: read only memory
پارسا جان،من گفتم رام(rom)،ک-جم و جمین هم رام 128 دارن دیگه!!
لطفاٌ واسه اینکه تاپیک بیراه نره تو گفتگوی آزاد جوابمو بدید.ممنون.
وسین جان ،اگه شما هم از سايز ال سي دي هاي فعلي خسته شديد اما حاظر نيستيد دستگاه بزرگي مثل اچ تي سي لاو يا حتي فليم رو تحمل كنيد شايد اين خبر برق رو از كله شما هم (مثل من ) بپرونه!!
بالاخره پليمر ديسپلي ها هم راهي بازار شدن . دستگاه راديوس كه ويندوز سي اي هم داره ماه آينده در ايتاليا به بازار عرضه ميشه . صفحه نمايش 5 اينچي اي رو فرض كنيد با ضخامت يك ورق كاغذ كه قابليت رول شدن رو داره . هر وقت كه بخواهيد ال سي دي اي كه لوله شده داخل دستگاه رو ميكشيد و باز ميكنين و يه صفحه 5 اينچي خواهيد داشت و وقتي لازمش نداشته باشيد جمعش مي كنين داخل دستگاه تا يه صفحه كوچيك ازش باقي بمونه واسه كاراي ضروري (مثل كركره ي مغازه!!) اگه نگرفتين چي ميگم بايد لينكهاي يوتيوب رو كه پايين گذاشتم نگاه كنين. بنده كه به شدت محضوض شدم . فقط متاسفانه صفحه هاي سياه سفيدش فعلا در بازار موجوده و پيش بيني كردن كه 5 سال طول بكشه وارد كردن صفحه هاي رنگي اما حقيقتا ارزشش رو داره كه يه پاكت پي سي داشته باشيم با اندازه يه موبايل معمولي اما ديسپلي 5 اينچي يا بالاتر!! راستي يادم رفت . مصرف اين صفحه به شدت پايينتر از ال سي دي هاي معموليه كه اينم خبر خوشيه در نوع خودش
لينك يو تيوب
اينم لينك از باز شدن دستگاه
اميد وارم كسي سكته قلبي نكنه
لينك خبر
دوستان فکر میکنید علت اینکه دستگاه قدرتمندی مثل Asus M930 با ویندوز استاندارد اومده و نه پروفشنال چیه ؟!
این دستگاه دستگاه قدرتمندیه اما ...
نظرتون چیه ؟!