• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام ایتن با گوشی جدیدش اومد
Glofiish V900

v900.jpg

رم 128 رام 256
cpu 667 سامسونگ
دوربین 3.1
رزولیشن 480x640 در " 2.8 (فقط به خاطر تو دکتر جان برداشتمش !)
و ......

منبع

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان سندیسک ، ماه قبل یک پروتوتایپ از تراشه 16 گیگ ش رو هم به تولید کننده های موبایل و پی دی ای برای تست فرستاد. من خیلی بعید نمی بینم که به زودی ، به سقف توانایی این استاندارد SDHCبرسیم ، یعنی 32 گیگ. اما بعد از اون می شه یک دو سال صرف این کنند که سرعت خواندن و نوشتن رو روی این تراشه بالا ببرن.:D

در مورد وی 900 فکر کنم از من سریعتر بودید، من قصد داشتم بمب رو بیاندازم :
سامسونگ ، سی پی یو های پروتوتایپ ش رو داده برای تست ، صدالبته اولین مصرف کنندگان دنیای پاکت پی سی خواهند بود ، سی پی یو های با سرعت 533 تا 677 ( عجب اعداد عجیبی انتخاب شده ) ، و این طور که من فهمیدم با ساختار 64 بیتی
در ضمن ، نکته امیدوار کننده اضافه شدن 128 مگ رم هست . دقت کنید که ایکس 800 من هم همین رزولوشن رو داره ، چرا این قدر با علامت تعجب همراهش کردید؟

البته یه کم عجیب خواهد بود که سرعت 677 رو در ایتن ها ببینیم ، اما از وقتی 7 ماه قبل از ریلیز شدن ، سایت روسی ایتن پیش بینی کرد کلاک ایکس 800 ؛ 500 خواهد بود ، من دوست دارم باور کنم که اینها دست شون با جاهای مهمی تو یه کاسه هست.:lol:
عرض شود که ، به هر حال ، این رده سی پی یو یک رقیب قدرتمند برای پلت فورم اسنپ درگون کوالکام خواهد بود ، به دلیل اینکه همچنان از مولتی استک استفاده شده و شونصد تا چیز روی هم جاداده شده ، پس احتمالا ، قیمت نزدیک به اسنپ درگون خواهد داشت
به هر حال به نظر می یاد که روزهایی خوش در راه ست برای پاکت پی سی

فایل های ضمیمه

• 661267ptb_s3c6400_rev15.pdf
    244.5 KB · نمایش ها: 7

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Glofiish V900

رم 128 رام 256
cpu 667 سامسونگ
دوربین 3.1
رزولیشن 480x640 در " 2.8 !
و ......

منبع

چه دیزاین زیبایی داره:rolleyes:
همه چیزش خوبه غیر از (Full-Speed USB (1.5 MB/s:hmm:. پاکت پیسی قابلیت Hi-Speed USB را نداره؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
چیزه زیاد جدیدی نیست البته

106xzbk.jpg

Display resolution 240 x 320
Camera 640 x 480 pixel camera and bar code scanner
Built-in memory 64MB, 64MB Flash & 128 MB RAM, 128 MB Flash memory options available
Processor Intel X-Scale PXA 270 520 MHz
Expansion Slot User accessible SD card slot
Bluetooth Version 1.2, class 2
Wi-Fi Yes
Infrared Yes

گویا WM داره همه جارو فرا میگیره!
منبع

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چیزه زیاد جدیدی نیست البته

106xzbk.jpg

Display resolution 240 x 320
Camera 640 x 480 pixel camera and bar code scanner
Built-in memory 64MB, 64MB Flash & 128 MB RAM, 128 MB Flash memory options available
Processor Intel X-Scale PXA 270 520 MHz
Expansion Slot User accessible SD card slot
Bluetooth Version 1.2, class 2
Wi-Fi Yes
Infrared Yes

گویا WM داره همه جارو فرا میگیره!
منبع

علی آقا دست شما درد نکنه! من خیلی به این دستگاه ها علاقمند شده ام ولی یکی 2 تا سوال واسم ÷یش اومده. یکی اینکه چرا این ها اکثرا qvga هستند و دوم اینکه چرا این ها اکثرا کیپد تلفنی دارند در حالی که نون فون هستند!
راستی گفتی wm داره همه جا رو می گیره مگه این دستگاه win CE نیست؟؟؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
Glofiish V900

v900.jpg

رم 128 رام 256
cpu 667 سامسونگ
دوربین 3.1
رزولیشن 480x640 در " 2.8 (فقط به خاطر تو دکتر جان برداشتمش !)
و ......

منبع

جالب اینه که Cellular Networks این گوشی چند تا از سیستمهای مریخی را هم پشتیبانی میکنه. اینا دیگه چی هستن؟ :wacko:

من چند ماهه این تاپیک را نخوندم، برگشتم به اصل حجر

دست دکتر و تمام دوستانی که این تاپیک را رونق میدن درد نکنه

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علی آقا دست شما درد نکنه! من خیلی به این دستگاه ها علاقمند شده ام ولی یکی 2 تا سوال واسم ÷یش اومده. یکی اینکه چرا این ها اکثرا qvga هستند و دوم اینکه چرا این ها اکثرا کیپد تلفنی دارند در حالی که نون فون هستند!
راستی گفتی wm داره همه جا رو می گیره مگه این دستگاه win CE نیست؟؟؟

والا اونهایی که Phone هستن توشون خیلی کم VGA هست حالا چه برسه به این non phone ها!!!
دیگه یه دستگاه بارکد خون(!) چه نیازی به صفحه VGA داره!! و همچنین وجود Blueotooth تو اینواقعا جای تعجب داره!
کی پد هم برای وارد کردن این بارکدها لازم میشه!
نه! منم فکر میکردم باید Win CE باشن, اما نوشته Windows Mobile 5.0 for Pocket PC (تو اون منبعی که گفتم)

حالا اینم یه نمونه از Motorola که که گویا واسه محیطهای "harsh" ساخته شده!!
یکی از بچه های PT یکی ازینا واسه شرکتشون گرفته بود چندماه پیش که اون Win CE داشت البته.

جالب اینه که Cellular Networks این گوشی چند تا از سیستمهای مریخی را هم پشتیبانی میکنه. اینا دیگه چی هستن؟

نتورکهای UMTS در واقعا نوعی از سیستم 3G هست که تا 14Mbit/s دیتا میتونی باهاش transfer کنی
تکنولوژیش از اروپا ظاهرا شروع شده ولی الان به AT&T هم رسیده دیگه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
والا اونهایی که Phone هستن توشون خیلی کم VGA هست حالا چه برسه به این non phone ها!!!
دیگه یه دستگاه بارکد خون(!) چه نیازی به صفحه VGA داره!! و همچنین وجود Blueotooth تو اینواقعا جای تعجب داره!
کی پد هم برای وارد کردن این بارکدها لازم میشه!
نه! منم فکر میکردم باید Win CE باشن, اما نوشته Windows Mobile 5.0 for Pocket PC (تو اون منبعی که گفتم)

حالا اینم یه نمونه از Motorola که که گویا واسه محیطهای "harsh" ساخته شده!!
یکی از بچه های PT یکی ازینا واسه شرکتشون گرفته بود چندماه پیش که اون Win CE داشت البته.

راستش منظورم فقط این دستگاه نبود که واسه بارکد خوندن ساخته شده. چند تا مدل کاسیو و ... هم هستن که کیپد تلفنی دارن... همه اسکرین های 3.5 اینچی شون هم کیو وی جی ای هستن...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان فکر میکنید علت اینکه دستگاه قدرتمندی مثل Asus M930 با ویندوز استاندارد اومده و نه پروفشنال چیه ؟!
این دستگاه دستگاه قدرتمندیه اما ...

نظرتون چیه ؟!

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

تا اونجایی که من میدونستم WM5 نیازمند رام بیش از 64.یعنی اشتباه میکردم!!!!؟؟؟:blink:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه منظورم rom هست: read only memory
پارسا جان،من گفتم رام(rom)،ک-جم و جمین هم رام 128 دارن دیگه!!

لطفاٌ واسه اینکه تاپیک بیراه نره تو گفتگوی آزاد جوابمو بدید.ممنون.

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه سری از ویژگی های win6.1 مشخص شده که از بینشون این واسم جالب بود:

instead of "Settings / Memory / Running Programs" now a Task Manager is available with possibility to set settings of executed threads/processes like CPU (indication of dual-core Windows Mobile devices?) and memory

post-173-1201749926.jpg

post-173-1201749908.jpg

منبع

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
:Dاگه شما هم از سايز ال سي دي هاي فعلي خسته شديد اما حاظر نيستيد دستگاه بزرگي مثل اچ تي سي لاو يا حتي فليم رو تحمل كنيد شايد اين خبر برق رو از كله شما هم (مثل من ) بپرونه!!
بالاخره پليمر ديسپلي ها هم راهي بازار شدن . دستگاه راديوس كه ويندوز سي اي هم داره ماه آينده در ايتاليا به بازار عرضه ميشه . صفحه نمايش 5 اينچي اي رو فرض كنيد با ضخامت يك ورق كاغذ كه قابليت رول شدن رو داره . هر وقت كه بخواهيد ال سي دي اي كه لوله شده داخل دستگاه رو ميكشيد و باز ميكنين و يه صفحه 5 اينچي خواهيد داشت و وقتي لازمش نداشته باشيد جمعش مي كنين داخل دستگاه تا يه صفحه كوچيك ازش باقي بمونه واسه كاراي ضروري (مثل كركره ي مغازه!!) اگه نگرفتين چي ميگم بايد لينكهاي يوتيوب رو كه پايين گذاشتم نگاه كنين. بنده كه به شدت محضوض شدم . فقط متاسفانه صفحه هاي سياه سفيدش فعلا در بازار موجوده و پيش بيني كردن كه 5 سال طول بكشه وارد كردن صفحه هاي رنگي اما حقيقتا ارزشش رو داره كه يه پاكت پي سي داشته باشيم با اندازه يه موبايل معمولي اما ديسپلي 5 اينچي يا بالاتر!! راستي يادم رفت . مصرف اين صفحه به شدت پايينتر از ال سي دي هاي معموليه كه اينم خبر خوشيه در نوع خودش:D

لينك يو تيوب

readiusone.jpg

readiustwo.jpg

readiusthree.jpg

readiusfour.jpg

اينم لينك از باز شدن دستگاه

اميد وارم كسي سكته قلبي نكنه:D

لينك خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نه منظورم rom هست: read only memory
پارسا جان،من گفتم رام(rom)،ک-جم و جمین هم رام 128 دارن دیگه!!

لطفاٌ واسه اینکه تاپیک بیراه نره تو گفتگوی آزاد جوابمو بدید.ممنون.

گیگا بایت جی اسمارت با ویندوز موبایل 5 عرضه شد ولی همش 64 مگ رام داشت ، واقعا مسخره بود ، فری مموری ش همش 9 مگ بود. این قدر ادم رو دق می داد که نگو
من که فکر نمی کنم محدودیت اینچنین باشه ولی هرگز با دستگاه هایی که الان تو بازار هستن زیر 256 رو پیشنهاد نمی کنم. مثلا وقتی شما 128 دارید باید مرتب مراقب باشید که ملودی هایی که در فولدر ویندوز می ریزید زیاد نشه ، یا تسک فایل های تم رو مرتب پاک کنید
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
:Dاگه شما هم از سايز ال سي دي هاي فعلي خسته شديد اما حاظر نيستيد دستگاه بزرگي مثل اچ تي سي لاو يا حتي فليم رو تحمل كنيد شايد اين خبر برق رو از كله شما هم (مثل من ) بپرونه!!
بالاخره پليمر ديسپلي ها هم راهي بازار شدن . دستگاه راديوس كه ويندوز سي اي هم داره ماه آينده در ايتاليا به بازار عرضه ميشه . صفحه نمايش 5 اينچي اي رو فرض كنيد با ضخامت يك ورق كاغذ كه قابليت رول شدن رو داره . هر وقت كه بخواهيد ال سي دي اي كه لوله شده داخل دستگاه رو ميكشيد و باز ميكنين و يه صفحه 5 اينچي خواهيد داشت و وقتي لازمش نداشته باشيد جمعش مي كنين داخل دستگاه تا يه صفحه كوچيك ازش باقي بمونه واسه كاراي ضروري (مثل كركره ي مغازه!!) اگه نگرفتين چي ميگم بايد لينكهاي يوتيوب رو كه پايين گذاشتم نگاه كنين. بنده كه به شدت محضوض شدم . فقط متاسفانه صفحه هاي سياه سفيدش فعلا در بازار موجوده و پيش بيني كردن كه 5 سال طول بكشه وارد كردن صفحه هاي رنگي اما حقيقتا ارزشش رو داره كه يه پاكت پي سي داشته باشيم با اندازه يه موبايل معمولي اما ديسپلي 5 اينچي يا بالاتر!! راستي يادم رفت . مصرف اين صفحه به شدت پايينتر از ال سي دي هاي معموليه كه اينم خبر خوشيه در نوع خودش:D

لينك يو تيوب

readiusone.jpg

readiustwo.jpg

readiusthree.jpg

readiusfour.jpg

اينم لينك از باز شدن دستگاه

اميد وارم كسي سكته قلبي نكنه:D

لينك خبر
وسین جان ،
عرض شود که با راهنمایی یکی از دوستان با این تکنولوژی بیشتر آشنا شدم ، قصد هم دارم که یک ای بوک ریدر که از تکنولوژی ای اینک استفاده می کنه هم تهیه کنم. اما تنها چیزی که خواستم اضافه کنم ، این هست که فوجیتسو زیمنس یک مدل رنگی شو داده بیرون ، اما نمی دونم چه مرگشه که زیر 10 تا نمی فروشه ، یعنی شما باید یک انترپرایز باشید ، یا 10 نفری جمع شید بخرید ، خیلی هم خفن هست ، سعی می کنم لینک بدم . ولی دو مدل داره که یکی ش اندازه ورق آ3 هست:blink:
البته تا شدنی نیست ، نه اینکه تکنولوژی شون فرق کنه ، بلکه برای منظور دیگری ساخته شده
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان فکر میکنید علت اینکه دستگاه قدرتمندی مثل Asus M930 با ویندوز استاندارد اومده و نه پروفشنال چیه ؟!
این دستگاه دستگاه قدرتمندیه اما ...

نظرتون چیه ؟!

عرض شود که برداشت بنده این هست که کسانی که هدف تولید این دستگاه هستن ، بیزینس من هایی هستن که فانکشن براشون بسیار مهم تر از هر چیزی هست ، کی بورد که باشه ، دیگه نیازی ندارند که مرتب روی صفحه کلیک کنند ، در ضمن مثل اینه 8 تا کلید هم شورت کات کنار صفحه داره ، به هر حال ، به نظرم وقتی بیرون بی یاد خیلی از بیزینس من ها رو جلب کنه
ولی گیک ها رو .... بعید می دونم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اول اینکه Eten M810 تو راهه ...

به گفته ی ایتن ، ام810 مجهز ترین پاکت پی سی موجود خواهد بود

لینک

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوم اینکه گیگابایت 2 تا گوشی داره میده بیرون

1- GSmart MS800 :
2.8 هست ، جی پی اس و تی وی داره ... همیناش مشخصه ...
ms800front.png

2- دستگاه بعدیشون GSmart MW700 هست ...
سی پی یو پی ایکس ای 270 ِ کلاک ِ 520 هست . صفحه هم 2.8

mw700front.png

خیلی شبیه دستگاه های وعده داده شده ی MWg هستند

ادیت : منبع

بالا