• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
بابا میبینم دو صفحه سر تاچ داره بحث میشه !!!

بابا این یکماهیی میشه که معرفی شده ، شما تازه متوجهش شدید ؟؟!!

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بابا میبینم دو صفحه سر تاچ داره بحث میشه !!!

بابا این یکماهیی میشه که معرفی شده ، شما تازه متوجهش شدید ؟؟!!

بحرین جان یکوقتی میبینید در سال 2008 در مورد ویندوز 2002 هم صحبت میشه اگر مارو میبینید الان داریم صجبت HTC رو میکنیم دلیل بر ندیدن و بدون اطلاعی نیستش من دقیقاً دو ماه پیش خریدیم

اما متاسفانه یک دیوایس که وارد ایران میشه بعد از معروف شدن شروع به دستکاری قطعات ( حالا در داخل کشور یا خارج از کشور ) و درنهایت کم شدن و بصرفه شدن قیمت و کاهش کیفیت خواهد شد . بحث کنونی سر همین هستش و گرنه یکی دو ماهی هستش که دوستان در این مورد صحبت میکنند .

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هارد دیسک خارجی با ظرفیت 60Gig،با استفاده از بلوتوث،wifi،usb....

seagate-dave-2.jpg

منبع

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خبر ِ بد واسه ی همه ی HTC دارها و مخصوصا" قیصر داران ...
یادمه به دکتر گفتم وقتی با تایتن 2 ِ پدرم کار میکنم ، حس میکنم از اچ تی سی ویزارد هم کند تره ...

الان ام اس موبایلز همینو نوشته ... تن انگلیسی رو میذارم تا نگید اشتباه ِ ترجمه ست :

While HTC also offers some of the most sophisticated devices, some of them have issues:

This means our really expensive HTC phones (the TyTN II is about $700) are grossly under-performing. In fact, in many things, these devices operate even slower than HTC's (and competitors') two years older models - see the videos under navigation for demonstrations, especially the TomTom video (TyTN II vs Magician) is a terrific example.

ادیت : منبع

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خبر ِ بد واسه ی همه ی HTC دارها و مخصوصا" قیصر داران ...
یادمه به دکتر گفتم وقتی با تایتن 2 ِ پدرم کار میکنم ، حس میکنم از اچ تی سی ویزارد هم کند تره ...

الان ام اس موبایلز همینو نوشته ... تن انگلیسی رو میذارم تا نگید اشتباه ِ ترجمه ست :

While HTC also offers some of the most sophisticated devices, some of them have issues:

This means our really expensive HTC phones (the TyTN II is about $700) are grossly under-performing. In fact, in many things, these devices operate even slower than HTC's (and competitors') two years older models - see the videos under navigation for demonstrations, especially the TomTom video (TyTN II vs Magician) is a terrific example.

آره چند روزیه یکی از دوستام که قبلاً جمین داشت تایتن 2 گرفته و از سرعت پائینش شاکیه
البته برای من زیاد عجیب نیست چون خودم هم همچین تجربه ای دارم،من اولین پاکت پی سی که داشتم S200 بود و ازش هم کاملاً راضی بودم ولی همه از سرعت پائینش صحبت میکردن تا اینکه رفتم جسجم خریدم که سرعت سی پی یوش 2 برابر اون بود (البته قیمتش هم 2 برابره) و به خیال اینکه الان کاملا این سرعت رو حس میکنم،ولی در کمال نا باوری دیدم که تفاوت چندانی ندارن حالا اگه بگم از اون راضی تر بودم شاید باورتون نشه :blush: یه مدت هم جسجار داشتم که دیگه اون سی پی یوش میشه گفت جزو قویترین هاست ولی انقدر که این گوشی هنگ میکرد سریع فروختمش.
الانم که تاچ خریدم کاملاً از سرعتش راضیم در کل نظر شخصیه من اینه که سی پی یو های OMAP واقعاً عالی هستن و این کاملاً بهم ثابت شده هر چند میدونم که خیلی ها با نظر من موافق نیستن ;)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
این هم یه سری عکس از Eten V900
رو عکس ها کلیک کنید تا زوم کنه ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینا که میدونستم. من گفتم غیر از WiFi و Bluetooth امکان اتصال به Flame با USB Host را هم داره یا نه؟

البتهاطلاعات دوستان از من بيشتره ولي اگه امكان اتصال بوسيله usb رو نداشته باشه به نظرمن زياد نميشه روش حساب كرد. آخه اتصال بلوتوث و ... فكر نمي كنم زياد قابل اطمينان باشه. ضمنا مصرف باتري چي ميشه؟؟؟؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اینا که میدونستم. من گفتم غیر از WiFi و Bluetooth امکان اتصال به Flame با USB Host را هم داره یا نه؟
خب این به این وابسته ست که توش استوریج تعریف شده باشه یا چیز دیگه ...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
این هم یه سری عکس از Eten V900
رو عکس ها کلیک کنید تا زوم کنه ...

دوست عزیز؛لطفا" منبع رو هم ذکر کنید؛ضمنا" مشخصات رو هم بگید،ظاهر قشنگی داره،به خصوص رنگ مشکی؛اما مهمتر فیچرهاش هست که شما چیزی نگفتید؛
------------------------------------------------------------------------------------
ادیت:
احتمالا" من قبلا" پستی که این دستگاه رو معرفی کرده بود،ندیدم،ضمن اینکه امیر هم در پست بعدی محبت کرده و لینک داده،بنده هم این لینک رو قرار می دم؛هر چند که همگی از یک خبر استفاده کردند و من هم مثل امیر نتونستم اطلاعات بیشتری بدست بیارم؛

بالا