بابا میبینم دو صفحه سر تاچ داره بحث میشه !!!
بابا این یکماهیی میشه که معرفی شده ، شما تازه متوجهش شدید ؟؟!!
بابا میبینم دو صفحه سر تاچ داره بحث میشه !!!
اطلاعات کامل در مورد انواع تاچ اینجا
به حرف من رسیدین که 5 تا تاچ داریم :lol:
عجب... :blink:اطلاعات کامل در مورد انواع تاچ اینجا
آره ! همین که لازم نیست حتما" مابلی چیزی نصب باشه خیلی خوبه ... راستی ؟ این الان تولید انبوهه ؟! تو بازار هست ؟!این عجب چیریه ..فاز میده هااااا
آره ! همین که لازم نیست حتما" مابلی چیزی نصب باشه خیلی خوبه ... راستی ؟ این الان تولید انبوهه ؟! تو بازار هست ؟!
امکان اتصال به هر پی پی سی رو داره و مختص یو اس بی هاستی ها نیستامکان اتصال به Flame با USB Host رو داره؟
خبر ِ بد واسه ی همه ی HTC دارها و مخصوصا" قیصر داران ...
یادمه به دکتر گفتم وقتی با تایتن 2 ِ پدرم کار میکنم ، حس میکنم از اچ تی سی ویزارد هم کند تره ...
الان ام اس موبایلز همینو نوشته ... تن انگلیسی رو میذارم تا نگید اشتباه ِ ترجمه ست :
While HTC also offers some of the most sophisticated devices, some of them have issues:
This means our really expensive HTC phones (the TyTN II is about $700) are grossly under-performing. In fact, in many things, these devices operate even slower than HTC's (and competitors') two years older models - see the videos under navigation for demonstrations, especially the TomTom video (TyTN II vs Magician) is a terrific example.
امکان اتصال به هر پی پی سی رو داره و مختص یو اس بی هاستی ها نیست
اینا که میدونستم. من گفتم غیر از WiFi و Bluetooth امکان اتصال به Flame با USB Host را هم داره یا نه؟
خب این به این وابسته ست که توش استوریج تعریف شده باشه یا چیز دیگه ...اینا که میدونستم. من گفتم غیر از WiFi و Bluetooth امکان اتصال به Flame با USB Host را هم داره یا نه؟