• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دوست عزیز؛لطفا" منبع رو هم ذکر کنید؛ضمنا" مشخصات رو هم بگید،ظاهر قشنگی داره،به خصوص رنگ مشکی؛اما مهمتر فیچرهاش هست که شما چیزی نگفتید؛

آقا مجتبی قبلا در موردش صحبت شده بود ... تو صفحه های قبلی ...
دستگاه جدید ایتن هست که امکانات تیونر تلویزیونیش تا حدی قابل قبوله ...
هنوز اطلاعات خاصی از Specification ش در دسترس نیست یا حداقل من ندیدم ...
این هم منبع عکس ها : اینجا
موفق باشید

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
این هم از مشخصات اولیه دستگاه های توشیبا :

Toshiba Portege G710 - highlights:

* powered by Windows Mobile 6 Standard (without touch-screen)
* cellular systems: GSM/GPRS/EDGE quad-band, no 3G
* built-in GPS
* camera: 2 megapixel
* display: 320x240 pixels (QVGA)

Toshiba Portege G910 - highlights:

* cellular systems: GSM/GPRS/EDGE tri-band, UMTS/HSDPA (Europe/Japan band only)
* built-in GPS
* cameras: 2 megapixel + VGA (for video calling)
* display: 800x480 pixels (W-VGA = Wide VGA)

جالبه که هیچ کدومشون اصلا تاچ اسکرین نیستند و جزئ اسمارت فون ها به حساب میان ...
Windows Mobile 6 Standard :blink:
بله دیگه ...
خدا کنه 920ش یه مقدار بهتر باشه ...
اصل خبر

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
این هم از مشخصات اولیه دستگاه های توشیبا :

Toshiba Portege G710 - highlights:

* cellular systems: GSM/GPRS/EDGE quad-band, no 3G
* built-in GPS
* camera: 2 megapixel
* display: 320x240 pixels (QVGA)

Toshiba Portege G910 - highlights:

* cellular systems: GSM/GPRS/EDGE tri-band, UMTS/HSDPA (Europe/Japan band only)
* built-in GPS
* cameras: 2 megapixel + VGA (for video calling)
* display: 800x480 pixels (W-VGA = Wide VGA)

جالبه که هیچ کدومشون اصلا تاچ اسکرین نیستند و جزئ اسمارت فون ها به حساب میان ...
Windows Mobile 6 Standard :blink:
بله دیگه ...
خدا کنه 920ش یه مقدار بهتر باشه ...
اصل خبر
مطمئن هستم که جی910 تاچ اسکرین هست ...
این اطلاعات بخاطر نمایشگاه میلان بیرون اومده و از سایت ِ PocketPCItaly تشعشع :blink: کرده و من به همچین سایتی اعتماد ندارم ...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
مطمئن هستم که جی910 تاچ اسکرین هست ...
این اطلاعات بخاطر نمایشگاه میلان بیرون اومده و از سایت ِ PocketPCItaly تشعشع :blink: کرده و من به همچین سایتی اعتماد ندارم ...

جی 910 و جی 920 تقریبا یک دستگاه هستن . یکی پرووایدر هاشون متفاوته و یکی هم اینکه یکیشون استاندارد ادیشنه و اون یکی پروفشنال.

اما واقعا حیف جی 900 نیست؟ من که هر چی نگاه میکنم جی 9120 چیزی سر تر نداره. از نظر قیا فه که پایین تره

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب اول یه خبر از جی 910 بگم چند جا گشتم چون مطمئن نبودم استاندارد ادیشن باشه.

Running on Windows Mobile 6 Professional, the G910 supports triband GSM/GPRS/EDGE and singleband UMTS/HSDPA, Bluetooth 2.0, WiFi and GPS. The WVGA touchscreen again features 800 x 480 pixel and the screen measures 3". The front facing UMTS video telephony camera supports VGA while the main camera supports 2 megapixel camera:

toshiba_g910_ppcitalia.jpg

لینک

خب یه معذرت خواهی بدهکارم . اینم تاچ اسکرینه . به قول نویسنده احتمالا فقط مناطق عرضه اش فرق باید داشته باشه. اما من هر چی نگاه می کنم به خودم می گم جی 900 خیلی خوشکل تره . یه رام 256 و ساپورت نیتیو اس دی اچ سی به قبول کوالکام مزخرف و این قیافه زشت نمی صرفه .

قیمت هم حدود 600 یورو

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خبر دوم اینکه مثل اینکه گیگابایت دوباره با جی اسمارت هاش برگشته . 3 مدل داده بیرون . طبق معمول یه مدل که ساپورت تلویزیون داشته باشه (اما این دفعه فقط از نوع دیجیتال ) یه مدل جی پی اس دار و یه مدل هم اچ اس دی پی ای . البته اطلاعات بیشتری ازشون درز نکرده ولی عکساش رو پایین می بینید. در نهایت این گیگابایت زیاد هم برای کاربرها مهم نیست چون معمولا فقط در ایتالیا ترکیه و روسیه پخش میشه .
gsmart_mwc_2008_preview.jpg

لینک خبر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یادتونه توی رود مپ توشیبا از توشیبا جی 450 صحبت کرده بودم که در کنفرانس روسیه ازش صحبت شده بود. یو اس بی مودم فون! به عکس ها نگاه کنین:

toshiba-portege-g450-usb-modem-phone.jpg

به نظرم واسه اونایی که یو ام پی سی یا نوت بوک دارن خیلی چیز بدرد بخوریه . تازه با این اندازه ی فسقلی هم میشه باهاش تماس گرفت و صحبت کرد و هم می شه اس ام اس فرستاد . هر وقت هم خواستید توی پرت یو اس بی و یه مودم ... قیمت حدود 200 یورو که یه خورده زیاده اما به نظر من واسه خیلیا لازمه

مشخصات
Tri-band GSM (900/1800/1900)/GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA 3.6 Mbps connectivity
Qualcomm MSM6280 chipset
96×36 px OLED display
160 MB of user memory
USB mini interface
300 hrs stand-by and 180 minutes talk time
Dimensions: 98×36x16 mm
Weight: 56 gr

لینک خبر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خب و در آخر همون جی 710 که قبلا صحبتش بود. دوباره یک پالم کیلر دیگه مخصوص چک کردن میل!!

GetFile.aspx

جی پی اس ویندوز موبایل استاندارد رم رام 64 128 همه مشخصاتیه که ممکنه مهم باشه

لینک خبر

تا یادم نرفته . سایت خبری میلان که پوشش میداده و دوستان لینکش رو دادن در مورد رزولوشن حواسش نبوده چرت و پرت نوشته . گفتم دیدین یه دفعه حول نشین:lol:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان سلام.
هندهلدهايي كه بر مبناي ويندوز CE هستند قابل معرفي و بررسي در اين ترد هستند؟ مثلا هندهلدهاي توشيبا و كاسيو و ..... .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب اول یه خبر از جی 910 بگم چند جا گشتم چون مطمئن نبودم استاندارد ادیشن باشه.

Running on Windows Mobile 6 Professional, the G910 supports triband GSM/GPRS/EDGE and singleband UMTS/HSDPA, Bluetooth 2.0, WiFi and GPS. The WVGA touchscreen again features 800 x 480 pixel and the screen measures 3". The front facing UMTS video telephony camera supports VGA while the main camera supports 2 megapixel camera:

toshiba_g910_ppcitalia.jpg

لینک

خب یه معذرت خواهی بدهکارم . اینم تاچ اسکرینه . به قول نویسنده احتمالا فقط مناطق عرضه اش فرق باید داشته باشه. اما من هر چی نگاه می کنم به خودم می گم جی 900 خیلی خوشکل تره . یه رام 256 و ساپورت نیتیو اس دی اچ سی به قبول کوالکام مزخرف و این قیافه زشت نمی صرفه .

قیمت هم حدود 600 یورو
جی900 ظاهر بهتری داشت اما دو نکته هست
1- فورم فکتور ِ کی بورد کشویی خیلی وقته داره بکار گرفته میشه
2- ما زوایای دیگه ی 910 و 920 رو ندیدیم ...

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
جی 910 و جی 920 تقریبا یک دستگاه هستن . یکی پرووایدر هاشون متفاوته و یکی هم اینکه یکیشون استاندارد ادیشنه و اون یکی پروفشنال.

اما واقعا حیف جی 900 نیست؟ من که هر چی نگاه میکنم جی 9120 چیزی سر تر نداره. از نظر قیا فه که پایین تره

تقریبا نه, گویا مشخص شده که 920 قدیم الان با اسم 910 میاد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب به سلامتی توشیبا جی 910 هم آفیشیال شد.
یه سری از عکس های واقعیش ببینین بد نیست. همچین هم زشت نیست . جی پی اس هم که داره . متاسفانه صحبتی از یو اس بی هاست نشده و خروجی تی وی هم بحثی ازش اصلا نیست. امیدوارم که سی پی یو 528 کوالکامی که روشه بهتر از اینتل 272 جی 900 باشه (هرچند از کوالکام چشمم آب نمی خوره)

toshiba_portege_g910_open_front.jpg

toshiba_portege_g910_open.jpg

toshiba_portege_g910_half_open1.jpg

یادتونه می گفتم جی 910 و جی 920 با هم یه تفاوت کوچولو دارن؟
Later this year, Toshiba will also launch the Toshiba Portégé G920, which supports A-GPS for those network operators offering this service.

حرفم درست بود. جی 920 یه خورده دیگه وارد بازار میشه . برای اپراتور هایی که A-GPS دارن.

لینک خبر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
کی بود میگفت 5 تا تاچ داریم ؟ :D ششمیش هم از راه رسید. البته اینم مثل اسپرینته و او دو! اما با این تفاوت که جی پی اس داره !! هنوز مشخصات کاملش لیک نشده اما چیزی که مشخصه اینه که تاچه جی پی اس داره و احتمالا سایر مشخصات دقیقا مثل اسپرینته!! اگه جی اس ام هم داشته باشه که تاچ کروز و قیصر جلوش باید بوق بزنن. حیف که کوالکامه:( تاچی که ازش صحبت میشه برای وریزونه . بیاید همگی دعا کنیم تاچ وی جی ای با سی پی یو 528 و جی پی اس بیاد:D البته اگه قرار باشه همینطوری تاچ پیشرفت کنه به این روز هم میرسیم!! فقط تا اون موقع تاچم مثل پیکان شده:lol:

verizon_wireless_xv6900_touch_engadget_mobile.jpg

لینک خبر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خب و خبر آخر هم اینکه جی 710 هم آفیشیال شد . قبلا به حد کافی راجع بهش صحبت شده . نسل 2.5 فول کیوورتی اسمارت فون ادیشن

اینم عکساش
toshiba_g710_front.jpg

toshiba_g710_perspective.jpg

چیز خاص دیگه ای واسه توضیح هم که نداره. بازم یه پالم کیلر دیگه!!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
کی بود میگفت 5 تا تاچ داریم ؟ :D ششمیش هم از راه رسید. البته اینم مثل اسپرینته و او دو! اما با این تفاوت که جی پی اس داره !! هنوز مشخصات کاملش لیک نشده اما چیزی که مشخصه اینه که تاچه جی پی اس داره و احتمالا سایر مشخصات دقیقا مثل اسپرینته!! اگه جی اس ام هم داشته باشه که تاچ کروز و قیصر جلوش باید بوق بزنن. حیف که کوالکامه:( تاچی که ازش صحبت میشه برای وریزونه . بیاید همگی دعا کنیم تاچ وی جی ای با سی پی یو 528 و جی پی اس بیاد:D البته اگه قرار باشه همینطوری تاچ پیشرفت کنه به این روز هم میرسیم!! فقط تا اون موقع تاچم مثل پیکان شده:lol:

verizon_wireless_xv6900_touch_engadget_mobile.jpg

لینک خبر

عجب !!!!

فکر کنم تا چند وقت دیگه طراحی و اسم toch تبدیل به یک استاندارد بشه :lol: و همه موظف باشن گوشیشون رو در این قالب بزنن

ولی به نظرم من که کاره خیلی چیپیه
دقیقا شده مثل پیکان و ازش 100 مدل تیپ میدن بیرون :wacko::eek:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ووسن جان دیدی گفتم باید از زوایای دیگه دیدشون ؟

خوسگله 910 ، روش با اینکه تهی از هر گونه ژیگول بازیه بسیار شیککه ...

اگر از یو اس بی هاست یا تی وی اوت خبری نشد تعجب نکنید ... اینجوری دیگه لزومی واسه معرفی ِ دستگاه های دیگه وجود نداره ....

اگه خودشم بخواد بقیه نمیذارن ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ووسن جان دیدی گفتم باید از زوایای دیگه دیدشون ؟

خوسگله 910 ، روش با اینکه تهی از هر گونه ژیگول بازیه بسیار شیککه ...

اگر از یو اس بی هاست یا تی وی اوت خبری نشد تعجب نکنید ... اینجوری دیگه لزومی واسه معرفی ِ دستگاه های دیگه وجود نداره ....

اگه خودشم بخواد بقیه نمیذارن ...

تائید میشه

ولی خدای به نظر من خیلی زیبا و شیک هست

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
Qualcomm MSM7xxx chip
این چیپ احمقانه ی دوست داشتنی !!
قبلا بحث شده بود که چقدر این کوالکام مزخرفه . خیلی از سایتها هم بشدت از پرفورمنس دستگاههای اچ تی سی که این چیپست مزخرف رو دارن شاکی بودن . بالاخره اچ تی سی هم به حرف اومد و مجبور شد نیمچه جوابی به مصرف کننده هاش بده . جواب رو میخواین ببیینین؟ :

HTC is committed to delivering a portfolio of devices that offer a wide variety of communication, connectivity and entertainment functionality. HTC does not offer dedicated or optimized multimedia devices and can confirm that its Qualcomm MSM7xxx-based devices do not use ATI's Imageon video acceleration hardware.

HTC believes the overall value of its devices based on their combination of functionality and connectivity exceeds their ability to play or render high-resolution video. These devices do still provide a rich multimedia experience comparable to that of most smartphones and enable a variety of audio and video file formats.

HTC values its customers and the overall online community of mobile device enthusiasts and fans. HTC plans to include video acceleration hardware in future video-centric devices that will enable high-resolution video support.

حالا این یعنی چی ؟ جدا از بحث انگلیسیش که بنده ترجمه اش نمی کنم و بعهده خود شماست و بسی جذاب (آدم از حرفای اچ تی سی شاخ در میاره !! مخصوصا مقایسه و قبول ضعف وحشتناک این دستگاه) به چند نتیجه می رسیم . یک این چیپست همه کاره ATI's Imageon video acceleration داره !! و اچ تی سی تایید کرده که بکارش نگرفته!! حالا یا از نظر سخت افزاری یا نرم افزاری (که بسیار محتمل تره !!) این مشکل موجوده و اصلی ترین دلیل قدرت افتضاح گرافیک 2 بعدی و 3 بعدی که کاربر با اون همیشه دست و پنجه نرم میکنه همینه . البته پیش بینی میشه علت استفاده نکردن اگه نرم افزاری باشه عدم دسترسی اچ تی سی به کور و یا اودی ام ویندوز موبایل باشه (که احتمالا تا ابد هم بهش دسترسی پیدا نخواهد کرد!!!) البته فعلا اچ تی سی قصد فعال کردن این چیپست رو هم نداره و احتمالا تا آینده نه چندان نزدیک فکر این چیپست رو نباید کرد . تا اچ تی سی به قولش عمل کنه و این چیپست رو راه بندازه . جالبه به قولی که اچ تی سی و کوالکام راجع به این چیپست 5 سپتامبر سال قبل داده بودن دوباره یه نگاهی بندازیم:

The MSM7xxx-series chipsets from Qualcomm are the industry's first to integrate two distinct processors - each dedicated to modem and multimedia functions - to provide support for third-party operating systems, including Windows Mobile. The MSM7500 for CDMA2000 1xEV-DO Rev. A and MSM7200 for HSPA also feature rich multimedia capabilities - such as VGA video encode/decode, 8 megapixel camera, and 3D graphics - as well as advanced data functionality with unsurpassed levels of integration. The MSM7xxx-series of Qualcomm chipsets are designed to expand the reach of compelling, connected Smartphone devices into mainstream consumer markets.

نتیجه اخلاقی این چیپ بیشتر از این چیزی که نشون میده قدرت داره . اما نمیشه ازش استفاده کرد!!!

بالا