اول از کسری عذر خواهی کنم که بنده منظورم جسارت نبود ، فقط گفتم که اجازه بدید که یه کم مرور جلو تر بره و هرچی خواستید در موردش بحث می کنیم بعداً
2 . استیل
خوب اگر ما ایرانی ها بزرگترین مصرف کننده لوازم آرایشی و بهداشتی هستیم و بیشترین مرگ و میر از جراحی های زیبایی رو داریم ، چرا نباید از موبایل هامون به عنوان **ی فون استفاده کنیم؟ پس واضح و مبرهن است که استیل در موبایل هامون از نقشی حیاتی برخوردارند
خوب این بار با باند شروع کنیم ،
باند ، در دستان شما ، علی رغم ابعاد نامناسبش ( که بهش خواهیم پرداخت ) خیلی جالب به نظر می آد.
کافیه ، کسی ببینه که شما دستگاه تون رو برای پاسخ دادن باز می کنید ، نور آبی مدرنی زیر کی پد شما چشمک می زنه ، تا ازتون بخواد که یه نگا بهش بندازه
باند ، ظاهری متناسب داره ، ولی نقطه برجسته اش در ظاهر ( و فقط در ظاهر) کشویی بودن صفحه کلید اش است. البته چراغ های چشمک زن که نشان دهنده آنتن دهی دستگاه هستن، یه کم «شاد« طراحی شدن ، و به جای یک رنگ موقر ، مثل بعضی از مدل های ناموفق موبایل سامسونگ ، هر بار یک رنگ رو نشون میدن ، و این رنگ ها حتی شامل بنفش هم می شه (لا اقل به چشم من که بنفش می آد).
در سوی دیگر ، اتم ، یک موقر به تمام معناست ، هر چقدر هم که ظاهرش برای افرادی که تا بحال یک پی پی سی فون ادیشن ندیدن ، عجیب بیاد.
البته ، برای خیلی ها که تازه وارد هستن ، کندی بار بودن یا بهتره بگم «جم» بودن ، می تونه یه مزیت هم باشه . به شرط اینکه به کلید های کی پد وابسته نباشید .
چراغ های چشمک زن اتم ، زیر قطعه پلاستیکی قرار دارن که روی بلندگوی تلفن دستگاه قرار می گیره ، جاسازی شدن ، و این حتی به زیبایی کلی دستگاه اضافه می کنه ، خیلی بده که توی جیب پیراهن شما یه چیزی مدام چشمک بزنه ، اتم این رو به خوبی فهمیده
کلید های ساده در اتم ، تنها رمز موفقیت نیستند ، پوشاندن بلندگو ها ، با توری فلزی ، متناسب با رنگ کلید ها و استفاده از رنگ غیر براق مزیت دیگر هست. البته این مزیت نیست ، چون باند هم همین طوره.
نقاط ضعف در استیل اتم ؛ یکی منطبق نبودن چراغ کلید های گوشی را برداشتن و گذاشتن بر رنگ قرمز و سبزشون هست ، و دیگری ، همون طور که کسری اشاره کرد، براق بودن بیش از حد بدنه اش
البته مورد آخر احتیاج به کمی توضیح داره :
ببینید ، از فاصله نیم متری ، این آثار انگشت نیستن که خیلی تو چشم می زنن ، بلکه ال سی دی دستگاه هست ، شاید رنگ بدنه سیاه ، آفت جان ال سی دی شده ، چون خیلی آثار خش و لک و چربی روش توی چشم اس. ولی خوب ، اگر مثل بنده یک obsessive type یا به قولی ، یک وسواسی نباشید ، خیلی مشکلی پیدا نمی کنید ، باور کنید ، دوست من که صاحب اتم هست ، به جز مواردی که من با پارچه لباسم دستگاه را پاک می کنم ، اصلاً بهش فکر هم نمی کند ، شایدهم حق با اوست ، چون در چند روزی که دست من بود ، من که اصلاً بهش داشتم عادت می کردم:blush:
در عکس دقت کنید که بیش از لکه های لبه ال سی دی ، خود ال سی دی معلوم است که من تمیز اش کرده ام!!:blink:
خوب ، حالا سئوال اصلی این بخش: اتم/باند توی دست/جیب من چطوره؟
اتم ، در دستان شما ، به مراتب کوچک تر از آنی ست که نشان می دهد ، در حالیکه باند مسیر عکس را می رود ، به خصوص با باطری دوبل اش. این قضیه در جیب شما فاجعه بار تر می شود ، وقتی که برادر بنده که اصلاً عادت به دست گرفتن دستگاه ندارد ، مجبور شده ، مرتب دستش بگیرد دستگاه را ، یا از باطری کوچک اش استفاده کند. باور کنید ، دو باطری ، از نظر تاثیر بر قطر دستگاه واقعاً مهم اند.
اتم ، در جیب ، تقریباً فراموش می شود ، نمی دانم این اختلاف 14گرمی شان است که این قدر اتم را «قابل صرف نظر» شدن می کند )(البته وزن باند با باطری دوبل ، که بدون آن دستگاه بی معنی ست بیش از این است و اختلاف هم بیشتر)یا قطر زیاد باند ، مرا این قدر بی رحم کرده است.
یه توضیح کوچک دیگر ، محل قرارگیری دوربین هاس ، هر دو دستگاه در این زمینه موفق عمل کرده اند ، اتم ، طوری دوربین را گنجانده که نوعی مزیت تلقی شود در ظاهر دستگاه . باند هم با یک طراحی هوشمندانه ، و همراه کردن ش با بلندگوی جانبی دستگاه ، و البته سوییچ ماکرو ، حسابی خجالت داده اند ( بقیه اش بماند در وقت خودش)
محل قرار گیری قلم ، در باند ، مثل اورکس ، یک اشتباه است ، گرچه سریع تر از چیزی که فکر می کنید ، بهش عادت می کنید ، پایین قرار دادن استایلوس ، فقط از تازه کار ها بر می آید.
اتم اما ، در همان جای کلاسیک اش یعنی در گوشه راست و بالای دستگاه هست ( بدا با حال کسانی که دست چپ شان غالب است)
صفحه کلید باند ، گرچه معادلی در اتم ندارد و قابل مقایسه نیست ، ولی حیف اس که ازش بگذریم : یک شاهکار به تمام معنا ، منظورم رنگ نور عالی اش نیست ، بلکه نقطه قوت اش ، طراحی فوق العاده اش است ، کی اهمیت می ده که روش با حروف عربی برخورد می کنیم، مگه الان تو ایران جنسی هست که ازشون در امان باشه؟
حتی من اهمیتی نمی دم که کمی از مدل اولیه ای که ارائه شد هم متفاوته ، فقط میتونم بگم ، بقیه باید درس بگیرن
سوراخ های باند ، توسط حفاظ هایی پلاستیکی پوشیده شدن ، اشتباه نکنید ، دیگه از تعریف کردن خبری نیست، این کار واقعاً از اون کار هاست. غیر از مموری اسلات ( که تازه کلی از افراد مرتب اون رو باز و بسته می کنن) کدوم سوراخ دیگه هست که از درگاهش در روز استفاده نمی کنید؟ خوب دیگه ، خیلی سخت نگیریم ، من اگر بودم، همون اول خرید همه رو قیچی می کردن و خودم رو خلاص .
اتم ، اما ، با قرار دادن درگاه هدفون در پایین ، و استفاده از یک سوراخ واقعاً مهندسی شده در بالا برای اسلات مموری ، کار رو به نهایت رسونده ، احسنت
در جهت دیگه ، باند مرتکب یک اشتباه فاحش دیگه هم شده ، درگاه هدفون شما ، استاندارد نیست ، یعنی فقط هد فون خودش بهش می خوره :blink:
:wacko:
البته سعی شده این اشتباه که احتمالاً بعد از تولید متوجه اش شدن ، طوری اصلاح بشه : قراردادن یک مبدل به فیش استاندارد 3.5 میلی متری (رایج تمام ابزار های صوتی و نه 2.5 میلیمتری مخصوص هندز فری موبایل ها)
ولی بیاد صادق باشیم ، کدوم تون هستید که می تونید با یه تبدیل توی جیب تون این ور و اون ور برید ؟ مگر اینکه روی یک هد فون این رو سوار کنید و هر وقت خواستید ، مثل این کلیپ های موزیک ، با کت و شلوار ، یک هدفون فوق حرفه ای boseدر بیارید و وسط خیابون باهاش تکنو برقصید:lol:
برای کسایی که انواع قلم ها رو به دست گرفتن ، اتم تجربه جدیدی خواهد بود ، به من اعتماد کنید ، نوک قلم ، از پلاستیک ساخته شده تا در درآوردن اش دچار مشکل نشوید ، ولی خود بنده از فلز هست (عشق منه) البته من این مسئله رو به شکل تلخی متوجه شدم ، وقتی بر اثر حماقت من ، یکی از دو تا قلم اش ، از محل تلاقی پلاستیک و فلز شکست.
:hmm:
باند اما ، از یک قلم تله سکوپی (مشابه اورکس) استفاده کرده . خوب اول که من دیدم ، خیلی خوش حال شدم ، حدس می زدم قلم اش به دلیل کوچکی استاندارد نباشه و احتمالاً با این کار کلی بهش کمک شده . ولی باید بگم دور از انتظار بود ، که علاوه بر بی نهایت مشکل بودن خارج کردن اش ، خود ش هم اصلاً انتظارات رو بر آورده نکنه ، من دستام ظریفه ، ولی واقعاً در نگه داشتن اش ، به مشکل بر می خورم ، و این مربوط به وقتی ست که قلم رو از حالت در هم رفته به حالت کاملاً باز شده در می آرم!!! ، شاید من معلولیت دارم ، ولی خیلی با حالتی که از توی هم خارج نشدن راحت ترم ، احساس می کنم که اگر باز استفاده اش کنم ، ممکنه در دستام بشکنه
در آخر ، باید اشاره کنم به ابعاد شون ، اعداد و ارقام شون رو خودتون
اینجا و
اینجا نگاه کنید ولی برداشت خودم رو می گم:
باند در کم عرض بودن ، برنده واقعی ست . اگر خیلی عرض براتون مهمه ، و هر میلی متر رو ارزشمند می دونید ، باید به باند فکر کنید ، به خصوص اگر قبلاً پی پی سی فون ادیشن نداشتید .
در قطر، من ترجیح می دم از باند اصلاً حرف نزنم ، بالاخره تله ویزیون و رادیو و یخچال و... باید یه جایی جا بشن یا نه؟
اما اتم ، شما رو حیرت زده خواهد کرد ، این رو بدونید که همین الان پی پی سی هایی در حال تولیده که در قطر ، حتماً اتم رو جا خواهند گذاشت ، ولی اگر دست تون اندازه فرد بالغ هست ، به نظرم قطر کمتر از اتم ، باعث ناراحت شدن handleکردن دستگاه می شه (حداقل من این طور فکر می کنم) پس در قطر ، فقط اتم.
طول هاشون ، 'گرچه تفاوت می کنه و اتم با 8 میلی متر کمتر باید قاعدتاً برنده باشه ، ولی خوب ، به دلیل غیر قابل جاشدن بودن (ادبیات رو برم) باند ، اصلاً بحث اش منتفی ست.
در مجموع ، من به باند در بخش استیل 8 ، در بخش کلید ها و قلم 8.5 ( فقط به خاطر طرح کلید هاش ها) و در بخش «در دست و جیب» 7 می دم.
اتم ، برای استیل 8.5 ، در بخش کلید ها و قلم ، نمره 9 و در بخش « در دست و جیب» بهش 9.5 می دم.
خوب از ظاهر می خواهیم بروم بخش بعدی ، هر سئوالی که فکر میکنید به این بخش مربوط هست همین الان بپرسید
ممنون