• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از king_dani :
خوب اساتید بالاخره وقت آزاد پیدا کردم ، ولی به نظرم اگر این رویارویی رو به صورت سری مقاله بنویسم ، فکر کنم بهتر باشه خوب این قسمت اول:

اتم ، باند ، کدومشون؟

خوب بگذارید از اول با هم صادق باشیم ، اتم و باند اصلاً هم رده هم به حساب نمی آن که بخوان باهم مقایسه بشن.همون طور که یه بار اورلود گفت ، باند تقریباً یه اسمارت فون هست ، و اتم ، خلف شایسته مدل موفق آی میت ، یعنی جم .
خوب پس من چرا این همه شما رو وعده دادم که مقایسه شون خواهم کرد ، دلیل اش ساده س ، تو ایران ، بیش از 90درصد خریداران پی پی سی ها ، بار اولشون هست که به این دنیا وارد می شن ، یعنی قبل اش اصلاً برداشت درستی از پی پی سی و قابلیت هاش ندارن ، شاید یک دلیل فراوانی دست دوم های پی پی سی تو ایران هم همین باشه. پس من فکر می کنم که اگر قبل از خرید ، کمی شرایط این دستگاه ها برای تازه واردان روشن باشه ، مزیتی که حق مشتری هست ، یعنی انتخاب ، براش محفوظ می مونه.
به علاوه ، بسیاری از مدل های پی پی سی ، با وجود اینکه در رده خودشون بسیار موفق هستن ،ولی خوب چون گرون نیستن تو ایران نمی فروشن ، اصلاً وارد نمی شن تا فروخته بشن ، مثال عالی ش ، اچ پی 4700 و 1950هست.
در نهایت ، در حال حاضر این دو دستگاه دو مدلی هستن که علاوه بر کارایی های فوق العاده ، در بازار ایران هم موجود هستن ، پس یک نگاه معقول بهشون ، می تونه مشتری های فراوانی رو بهشون جذب کنه.
خوب حالا جواب سئوال اول چی شد ؟ می مونه به قضاوت خودتون ، اگر تا آخر این سری نوشته صبر می کنید که جواب سئوال بالا را من بدهم ، وقت تون رو تلف می کنید ، خودتون باید قضاوت کنید
10nz30o.jpg

10nz3aa.jpg
زنده باد دانیال عزیز،
آقا مثل این سریالای تلویزیون شده،البته با یه تفاوت خیلی مهم،اینکه وقتی قسمت اول سریالای تلویزیون رو نگاه می کنی دیگه قسمتهای بعدیش رو نمی بینی،اما قسمت اول رویو شما رو هر کسی بخونه،دیگه هر روز چند بار به اینجا سر می زنه،:)
قابل توجه دوستانی که با من صحبت می کردن و من بهشون می گفتم که منتظر این رویو باشن،این شما و این هم رویو کینگ دنی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
تشکر از مجتبی

1. تیپ و قیافه

باید بگم ، این قسمت از پی پی سی ها ، از وقتی من این اورکس رو دستم گرفتم ، خیلی برام مهم شد، همون طور که می دونید ، از نظر سخت افزاری ، اورکس یکی از موفق ترین دستگاه ها بود ، ولی متاسفانه ، هیچ جا رویتان نمی شد از جیب بیرون بیارید ، چون با جمله " از همون آی میت هاس" روبرو می شدید و بعد کلی توضیح می گفتن " آی میتش خوشگل تره"

10pvxfo.jpg

خوب ، بهتره کمی توضیح بدم : اتم به مراتب از چیزی که در عکس هست خوشگل تره . اگر فکر می کنید که اتم ، سیاه شدهء جم هست ، قویاً در اشتباه هستید. یادمه در مورد جم ، یه بابای سنگاپوری ، برداشته بود و قاب جم رو باز کرده بود و برده بود تو اتاق رنگ ، و کلی رنگ سیاه بهش زده بود ، خوب وقتی عکس شو گذاشت تو فروم ها ، کلی ملت حال کردن ، ولی اینجا قضیه متفاوته ، قاب اتم از جنس پلاستیک متفاوتی ساخته شده ، به قدری متفاوت ، که حتی از دست گرفتن ش هم با حس لامسه انسان که خیلی هم دقیق نیست می توانید متوجه شید.
روی این پلاستیک ، بیش از یک بار رنگ زده شده ، والبته در نهایت به قول انگلیسی ها finishگلاسه استفاده شده . این باعث می شه دستگاه تون بسیار براق باشه . سیاه ، براق ، روکش عالی ، خودتون تصوراش کنید .
بسیاری اوقات، افرادی که هیچ از پاکت پی سی نمی دونن ، عاشق رنگ و روی اتم می شن.
در نهایت ، فکر کنید که شما دسترسی به نسخه محدود تولید شده اتم یعنی Atom Pureداشته باشید ، دیگه باید احتمالاً مواظب اش باشید که تو خیابون نامحرم بهش نگاه نکنه :cool:
البته ، اتم قرار شده ، برای پخش در خاور میانه ، نسخه سفید شیری دستگاه رو هم بیرون بده ، من که اگر بخوام بخرم ، سفیدشو می خوام;)

در مورد باند ، خیلی دوست داشتم که بگم حداقل به همون اندازه که در عکس هاش دیدید زیباست ، ولی خوب...
می دونید که تمام عکس هایی که به شکل تجاری آماده می شن روتوش می شن ، یا به قول امروزی ها فوتوشاپ می شن.در مورد باند ، مثل اینکه اون بابای فوتوشاپ کار ، زیادی عروس رو بزک کرده ، طوری که اصلاً شبیه خودش نیست.
ابعاد باند رو بعداً در مورد ش حرف خواهیم زد ، ولی یه نکته که مربوط به ظاهرش هست ، باید بگم ، از باند طوری عکس گرفته شده که اصلاً ابعادش با حقیقت برابر نیست.بهتره که حتماً قبل از خرید ، از نزدیک نگاهش بکنید ، بیخودی به این بیسواد های موبایل فروش که می گن جعبه رو باز نمی کنیم توجه نکنید ، ندیده خریدن ، خجالت اش بیش از کمی سریش شدنه.
ظاهر باند ، در زمانی که اول بار عکس هاش روی نت آمد ، خیلی اغواکننده به نظر می اومد . رنگ سیاه و ترکیب بندی فوق العاده ، ولی خوب ، وقتی من دستم گرفتم اش ، باید اعتراف کنم که مایوس شدم ، اشتباه نکنید ، شما با کیفیتی مشابه مثلاً پن تک روبرو نیستید ، ولی خوب ، باید بگم چیزی در حد اورکس هست.
بدنه باند ، دارای یک قاب پلاستیکی س و روکش جلویی دستگاه ، فلزی ست . این بزرگترین اشتباه در طراحی ظاهرش بوده ، چون وقتی شما از رنگ زنی ارزان استفاده می کنید ، نتیجه اش می شه موبایل باند من ، که با در جیب گذاشتن هم خراش بر می داره ، و رنگ زننده آلومینیوم زیر ش ، معلوم می شه. در اتم ، حتی قویترین خش ها ، چون خود پلاستیک مصرفی هم سیاهه ، اصلاً به چشم نمی آد ، ولی خوب اینجا ....
10pw1hz.jpg

در مجموع ، من به اتم در اینجا ، نمره 9.5 از 10 و به باند ، نمره 7 می دم.

قسمت دوم به زودی منتشر می شود (البته آنچه گذشت در ابتداش نداره ها:p ، بشینید همه این رو بخونید )

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
دکتر جان یه جا خوندم که اتم به خاطر رنگش و جلاش اثر انگشت خیلی زیاد روش ایجاد میشه و نوشته بود یه جورایی اعصاب خورد کنه!! و مدام باید تمیزش کرد!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
دکتر جان یه جا خوندم که اتم به خاطر رنگش و جلاش اثر انگشت خیلی زیاد روش ایجاد میشه و نوشته بود یه جورایی اعصاب خورد کنه!! و مدام باید تمیزش کرد!!
بله قربان ، من در قسمت بعدی که استیل دستگاه هاست می خواستم توضیح بدم ، اگر اجازه می دید اونجا در بارش می نویسم ، در اونجا ، بیشتر خواهم گفت که این دودستگاه ، توی دست شما و توی جیب شما چه شکلی خواهند بود.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از king_dani :
بله قربان ، من در قسمت بعدی که استیل دستگاه هاست می خواستم توضیح بدم ، اگر اجازه می دید اونجا در بارش می نویسم ، در اونجا ، بیشتر خواهم گفت که این دودستگاه ، توی دست شما و توی جیب شما چه شکلی خواهند بود.

اختیار دارین اجازه ماهم دست شماس.من فکر کردم که بحثتون در باره ظاهر این دو دستگاه تموم شد و میخواهید مباحث دیگه ای و مطرح کنید برا همین این و گفتم.به هر حال ممنون از ریویوی جالبتون و بی صبرانه منتظر ادامه بحث شما هسم و قول میدم دیگه وسط حرف شما نپرم:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اول از کسری عذر خواهی کنم که بنده منظورم جسارت نبود ، فقط گفتم که اجازه بدید که یه کم مرور جلو تر بره و هرچی خواستید در موردش بحث می کنیم بعداً

2 . استیل

خوب اگر ما ایرانی ها بزرگترین مصرف کننده لوازم آرایشی و بهداشتی هستیم و بیشترین مرگ و میر از جراحی های زیبایی رو داریم ، چرا نباید از موبایل هامون به عنوان **ی فون استفاده کنیم؟ پس واضح و مبرهن است که استیل در موبایل هامون از نقشی حیاتی برخوردارند

خوب این بار با باند شروع کنیم ،
باند ، در دستان شما ، علی رغم ابعاد نامناسبش ( که بهش خواهیم پرداخت ) خیلی جالب به نظر می آد.
10r01on.jpg

کافیه ، کسی ببینه که شما دستگاه تون رو برای پاسخ دادن باز می کنید ، نور آبی مدرنی زیر کی پد شما چشمک می زنه ، تا ازتون بخواد که یه نگا بهش بندازه
باند ، ظاهری متناسب داره ، ولی نقطه برجسته اش در ظاهر ( و فقط در ظاهر) کشویی بودن صفحه کلید اش است. البته چراغ های چشمک زن که نشان دهنده آنتن دهی دستگاه هستن، یه کم «شاد« طراحی شدن ، و به جای یک رنگ موقر ، مثل بعضی از مدل های ناموفق موبایل سامسونگ ، هر بار یک رنگ رو نشون میدن ، و این رنگ ها حتی شامل بنفش هم می شه (لا اقل به چشم من که بنفش می آد).

در سوی دیگر ، اتم ، یک موقر به تمام معناست ، هر چقدر هم که ظاهرش برای افرادی که تا بحال یک پی پی سی فون ادیشن ندیدن ، عجیب بیاد.
البته ، برای خیلی ها که تازه وارد هستن ، کندی بار بودن یا بهتره بگم «جم» بودن ، می تونه یه مزیت هم باشه . به شرط اینکه به کلید های کی پد وابسته نباشید .
چراغ های چشمک زن اتم ، زیر قطعه پلاستیکی قرار دارن که روی بلندگوی تلفن دستگاه قرار می گیره ، جاسازی شدن ، و این حتی به زیبایی کلی دستگاه اضافه می کنه ، خیلی بده که توی جیب پیراهن شما یه چیزی مدام چشمک بزنه ، اتم این رو به خوبی فهمیده
کلید های ساده در اتم ، تنها رمز موفقیت نیستند ، پوشاندن بلندگو ها ، با توری فلزی ، متناسب با رنگ کلید ها و استفاده از رنگ غیر براق مزیت دیگر هست. البته این مزیت نیست ، چون باند هم همین طوره.
نقاط ضعف در استیل اتم ؛ یکی منطبق نبودن چراغ کلید های گوشی را برداشتن و گذاشتن بر رنگ قرمز و سبزشون هست ، و دیگری ، همون طور که کسری اشاره کرد، براق بودن بیش از حد بدنه اش
البته مورد آخر احتیاج به کمی توضیح داره :
ببینید ، از فاصله نیم متری ، این آثار انگشت نیستن که خیلی تو چشم می زنن ، بلکه ال سی دی دستگاه هست ، شاید رنگ بدنه سیاه ، آفت جان ال سی دی شده ، چون خیلی آثار خش و لک و چربی روش توی چشم اس. ولی خوب ، اگر مثل بنده یک obsessive type یا به قولی ، یک وسواسی نباشید ، خیلی مشکلی پیدا نمی کنید ، باور کنید ، دوست من که صاحب اتم هست ، به جز مواردی که من با پارچه لباسم دستگاه را پاک می کنم ، اصلاً بهش فکر هم نمی کند ، شایدهم حق با اوست ، چون در چند روزی که دست من بود ، من که اصلاً بهش داشتم عادت می کردم:blush:
10qxnq8.jpg

در عکس دقت کنید که بیش از لکه های لبه ال سی دی ، خود ال سی دی معلوم است که من تمیز اش کرده ام!!:blink:
خوب ، حالا سئوال اصلی این بخش: اتم/باند توی دست/جیب من چطوره؟
10r0469.jpg

10r057n.jpg

اتم ، در دستان شما ، به مراتب کوچک تر از آنی ست که نشان می دهد ، در حالیکه باند مسیر عکس را می رود ، به خصوص با باطری دوبل اش. این قضیه در جیب شما فاجعه بار تر می شود ، وقتی که برادر بنده که اصلاً عادت به دست گرفتن دستگاه ندارد ، مجبور شده ، مرتب دستش بگیرد دستگاه را ، یا از باطری کوچک اش استفاده کند. باور کنید ، دو باطری ، از نظر تاثیر بر قطر دستگاه واقعاً مهم اند.
10r02fr.jpg

اتم ، در جیب ، تقریباً فراموش می شود ، نمی دانم این اختلاف 14گرمی شان است که این قدر اتم را «قابل صرف نظر» شدن می کند )(البته وزن باند با باطری دوبل ، که بدون آن دستگاه بی معنی ست بیش از این است و اختلاف هم بیشتر)یا قطر زیاد باند ، مرا این قدر بی رحم کرده است.

یه توضیح کوچک دیگر ، محل قرارگیری دوربین هاس ، هر دو دستگاه در این زمینه موفق عمل کرده اند ، اتم ، طوری دوربین را گنجانده که نوعی مزیت تلقی شود در ظاهر دستگاه . باند هم با یک طراحی هوشمندانه ، و همراه کردن ش با بلندگوی جانبی دستگاه ، و البته سوییچ ماکرو ، حسابی خجالت داده اند ( بقیه اش بماند در وقت خودش)

محل قرار گیری قلم ، در باند ، مثل اورکس ، یک اشتباه است ، گرچه سریع تر از چیزی که فکر می کنید ، بهش عادت می کنید ، پایین قرار دادن استایلوس ، فقط از تازه کار ها بر می آید.
اتم اما ، در همان جای کلاسیک اش یعنی در گوشه راست و بالای دستگاه هست ( بدا با حال کسانی که دست چپ شان غالب است)
10r04ch.jpg

صفحه کلید باند ، گرچه معادلی در اتم ندارد و قابل مقایسه نیست ، ولی حیف اس که ازش بگذریم : یک شاهکار به تمام معنا ، منظورم رنگ نور عالی اش نیست ، بلکه نقطه قوت اش ، طراحی فوق العاده اش است ، کی اهمیت می ده که روش با حروف عربی برخورد می کنیم، مگه الان تو ایران جنسی هست که ازشون در امان باشه؟
حتی من اهمیتی نمی دم که کمی از مدل اولیه ای که ارائه شد هم متفاوته ، فقط میتونم بگم ، بقیه باید درس بگیرن

سوراخ های باند ، توسط حفاظ هایی پلاستیکی پوشیده شدن ، اشتباه نکنید ، دیگه از تعریف کردن خبری نیست، این کار واقعاً از اون کار هاست. غیر از مموری اسلات ( که تازه کلی از افراد مرتب اون رو باز و بسته می کنن) کدوم سوراخ دیگه هست که از درگاهش در روز استفاده نمی کنید؟ خوب دیگه ، خیلی سخت نگیریم ، من اگر بودم، همون اول خرید همه رو قیچی می کردن و خودم رو خلاص .
اتم ، اما ، با قرار دادن درگاه هدفون در پایین ، و استفاده از یک سوراخ واقعاً مهندسی شده در بالا برای اسلات مموری ، کار رو به نهایت رسونده ، احسنت
10r05zn.jpg

10r07lg.jpg

10r08at.jpg

10r08rn.jpg

در جهت دیگه ، باند مرتکب یک اشتباه فاحش دیگه هم شده ، درگاه هدفون شما ، استاندارد نیست ، یعنی فقط هد فون خودش بهش می خوره :blink: :eek: :wacko:

البته سعی شده این اشتباه که احتمالاً بعد از تولید متوجه اش شدن ، طوری اصلاح بشه : قراردادن یک مبدل به فیش استاندارد 3.5 میلی متری (رایج تمام ابزار های صوتی و نه 2.5 میلیمتری مخصوص هندز فری موبایل ها)
ولی بیاد صادق باشیم ، کدوم تون هستید که می تونید با یه تبدیل توی جیب تون این ور و اون ور برید ؟ مگر اینکه روی یک هد فون این رو سوار کنید و هر وقت خواستید ، مثل این کلیپ های موزیک ، با کت و شلوار ، یک هدفون فوق حرفه ای boseدر بیارید و وسط خیابون باهاش تکنو برقصید:lol:

برای کسایی که انواع قلم ها رو به دست گرفتن ، اتم تجربه جدیدی خواهد بود ، به من اعتماد کنید ، نوک قلم ، از پلاستیک ساخته شده تا در درآوردن اش دچار مشکل نشوید ، ولی خود بنده از فلز هست (عشق منه) البته من این مسئله رو به شکل تلخی متوجه شدم ، وقتی بر اثر حماقت من ، یکی از دو تا قلم اش ، از محل تلاقی پلاستیک و فلز شکست.
:hmm:
باند اما ، از یک قلم تله سکوپی (مشابه اورکس) استفاده کرده . خوب اول که من دیدم ، خیلی خوش حال شدم ، حدس می زدم قلم اش به دلیل کوچکی استاندارد نباشه و احتمالاً با این کار کلی بهش کمک شده . ولی باید بگم دور از انتظار بود ، که علاوه بر بی نهایت مشکل بودن خارج کردن اش ، خود ش هم اصلاً انتظارات رو بر آورده نکنه ، من دستام ظریفه ، ولی واقعاً در نگه داشتن اش ، به مشکل بر می خورم ، و این مربوط به وقتی ست که قلم رو از حالت در هم رفته به حالت کاملاً باز شده در می آرم!!! ، شاید من معلولیت دارم ، ولی خیلی با حالتی که از توی هم خارج نشدن راحت ترم ، احساس می کنم که اگر باز استفاده اش کنم ، ممکنه در دستام بشکنه:(
10qzcs8.jpg

در آخر ، باید اشاره کنم به ابعاد شون ، اعداد و ارقام شون رو خودتون اینجا و اینجا نگاه کنید ولی برداشت خودم رو می گم:
باند در کم عرض بودن ، برنده واقعی ست . اگر خیلی عرض براتون مهمه ، و هر میلی متر رو ارزشمند می دونید ، باید به باند فکر کنید ، به خصوص اگر قبلاً پی پی سی فون ادیشن نداشتید .
در قطر، من ترجیح می دم از باند اصلاً حرف نزنم ، بالاخره تله ویزیون و رادیو و یخچال و... باید یه جایی جا بشن یا نه؟
اما اتم ، شما رو حیرت زده خواهد کرد ، این رو بدونید که همین الان پی پی سی هایی در حال تولیده که در قطر ، حتماً اتم رو جا خواهند گذاشت ، ولی اگر دست تون اندازه فرد بالغ هست ، به نظرم قطر کمتر از اتم ، باعث ناراحت شدن handleکردن دستگاه می شه (حداقل من این طور فکر می کنم) پس در قطر ، فقط اتم.
طول هاشون ، 'گرچه تفاوت می کنه و اتم با 8 میلی متر کمتر باید قاعدتاً برنده باشه ، ولی خوب ، به دلیل غیر قابل جاشدن بودن (ادبیات رو برم) باند ، اصلاً بحث اش منتفی ست.
10qzy0y.jpg

در مجموع ، من به باند در بخش استیل 8 ، در بخش کلید ها و قلم 8.5 ( فقط به خاطر طرح کلید هاش ها) و در بخش «در دست و جیب» 7 می دم.
اتم ، برای استیل 8.5 ، در بخش کلید ها و قلم ، نمره 9 و در بخش « در دست و جیب» بهش 9.5 می دم.

خوب از ظاهر می خواهیم بروم بخش بعدی ، هر سئوالی که فکر میکنید به این بخش مربوط هست همین الان بپرسید

ممنون

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
دانیل جان اگه یه عکسم از تمیز نشده اتم و جای اثر انگشتیشم میزاشتی بد نبودا:happy: به هر حال باید واقعیت ها رو هم پذیرفت.اخه من یه جورایی تو این ضمینه وسواسیم:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
دانیل جان اگه یه عکسم از تمیز نشده اتم و جای اثر انگشتیشم میزاشتی بد نبودا:happy: به هر حال باید واقعیت ها رو هم پذیرفت.اخه من یه جورایی تو این ضمینه وسواسیم:blush:

چشم سعی میکنم ، ولی همون طور که گفتم ، اگر من عکس ام را با ماکرو نگیرم ، شما متوجه اثرات نخواهید شد ، برای همین نظر شخصی من این است که خیلی لازم نیست نگران این مسئله باشید ، حالا باز انتخاب با شماست

من دستگاه اتمی که به امانت گرفته بودم را پس دادم ، ولی سعی می کنم عکس رو تهیه کنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید مثل اینکه دایره معجزات دست از سر های تک هم برنداشته ، دیروز شنیدم که می گن فروشنده های ابزار الکترونیک به دلیل تصمیم دولت بر مبنای افزایش 50%تعرفه ، از خیر فروش کالاهاشون گذشتن ، مثلاً آی پاد نایاب شده و همین طور مثلاً پایتخت ، اتم رو که 700 بوده ، 5 شنبه یهو 90 تومن گرون کرده
اگر کسی چیز بیشتری می دونه بنویسه

phalls 1
phalls 2

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این راهنما که گرچه همه مدل های پی دی ای رو نداره ، ولی برای کسایی که به تازگی قصد خرید پی پی سی پیدا کردن و البته قبلاً نداشته اند ، خیلی کمک کنندهاست تا متوجه شوند اصلاً چنین چیزی را لازم دارند یا نه

اینجا

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از king_dani :
اساتید مثل اینکه دایره معجزات دست از سر های تک هم برنداشته ، دیروز شنیدم که می گن فروشنده های ابزار الکترونیک به دلیل تصمیم دولت بر مبنای افزایش 50%تعرفه ، از خیر فروش کالاهاشون گذشتن ، مثلاً آی پاد نایاب شده و همین طور مثلاً پایتخت ، اتم رو که 700 بوده ، 5 شنبه یهو 90 تومن گرون کرده
اگر کسی چیز بیشتری می دونه بنویسه

من فکر میکنم از این هم بیشتر بالا بره!فعلن اوضاع قمر در عقربه!تازه میگن مخابرات گوشی هایی هم که به صورت قاچاق یا شخصی بدون پرداخت تعرفه وارد میشه رو رجیستر نمیکنه!یعنی همینه که هس!!حالا کیا این وسط سود میکنن رو خدا داند!
راستی از اثر انگشتم رو اتم خیالم و راحت کردی ولی این 50% حالمو گرفته!:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
من فکر میکنم از این هم بیشتر بالا بره!فعلن اوضاع قمر در عقربه!تازه میگن مخابرات گوشی هایی هم که به صورت قاچاق یا شخصی بدون پرداخت تعرفه وارد میشه رو رجیستر نمیکنه!یعنی همینه که هس!!حالا کیا این وسط سود میکنن رو خدا داند!
راستی از اثر انگشتم رو اتم خیالم و راحت کردی ولی این 50% حالمو گرفته!:wacko:
قربان 60درصد درست تره ، همین الان دیدم

در مورد اثار انگشت هم تبریک میگم ، امیدوارم هردومون از obsessive traitبودن به زودی در بیایم:p

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از king_dani :
قربان 60درصد درست تره ، همین الان دیدم

در مورد اثار انگشت هم تبریک میگم ، امیدوارم هردومون از obsessive traitبودن به زودی در بیایم:p

اره همون 60% درسته!یعنی اگه اجرایی بشه اتم قیمتش میشه یک ملیون و صد و بیست هزار تومن؟!!!!:eek:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
اره همون 60% درسته!یعنی اگه اجرایی بشه اتم قیمتش میشه یک ملیون و صد و بیست هزار تومن؟!!!!:eek:
امکان اینکه اجرایی بشه خیلی کمه ، فعلاً دولت کریمه داره همین طوری مصوبه رد می کنه ، و بعداً احتمالا ً باید یه دولت پیدا بشه (شایدم چند تا ) تا این ها رو عملی کنه . یک دولت نمی تونه تواین همه جبهه بجنگه ، یه تریپ هایی manicمی زنه این دولت...
من می گم فعلاً دست نگه دارید ، احتمالاً این هم مثل تب طلا و سکه و تب ارز و خیلی تب هایی دیگه در یک سال اخیر ، خیلی سریع فرو خواهد نشست

موفق باشید

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
امکان اینکه اجرایی بشه خیلی کمه ، فعلاً دولت کریمه داره همین طوری مصوبه رد می کنه ، و بعداً احتمالا ً باید یه دولت پیدا بشه (شایدم چند تا ) تا این ها رو عملی کنه . یک دولت نمی تونه تواین همه جبهه بجنگه
با این سیاستهای غلط دولت،آره در ظاهر ممکنه که سیاست مالی خوبی باشه،اما تورمی که که از این سیاست ایجاد می شه رو باید با استفاده از یه سیاست پولی مناسب مهار کرد،نه به امان خدا رها کرد:blink:
یه شبه تصمیم گرفتن این مشکلات رو هم داره،
آقا این موضوع رجیستر نشدن گوشیهای وارداتی که تعرفه پرداخت نکردن تا چه حد صحت داره؟می تونید منبعی رو هم معرفی کنید؟
مرسی;)

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از mojtaba2741 :
با این سیاستهای غلط دولت،آره در ظاهر ممکنه که سیاست مالی خوبی باشه،اما تورمی که که از این سیاست ایجاد می شه رو باید با استفاده از یه سیاست پولی مناسب مهار کرد،نه به امان خدا رها کرد:blink:
یه شبه تصمیم گرفتن این مشکلات رو هم داره،
آقا این موضوع رجیستر نشدن گوشیهای وارداتی که تعرفه پرداخت نکردن تا چه حد صحت داره؟می تونید منبعی رو هم معرفی کنید؟
مرسی;)

متاسفانه الان بازار شایعات داغ شده منم منبع موثقی ندارم فقط شنیدم ولی امکان عملی شدنش هس و راحتم میتونن اقلا تو ضمینه گوشی مبایل جلو قاچاق رو بگیرن

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
متاسفانه الان بازار شایعات داغ شده منم منبع موثقی ندارم فقط شنیدم ولی امکان عملی شدنش هس و راحتم میتونن اقلا تو ضمینه گوشی مبایل جلو قاچاق رو بگیرن

قربان ؛ بنده که فکر نمی کنم اصلاً چنین کاری عملی باشه ، چون این طوری مجبور هستن که یک رجیستری درست کنن برای تمام 6میلیون خط حاضر ، این ها 6 ساله می خوان کارت ملی بدن که از نون شب واجب تره ، توش موندن .بنابراین خیلی غیر ممکنه به نظر می آد.
وانگهی ، اصلاً بتونن چنین کاری رو به فرض محال انجام بدن، شما هیچ وقت کار و کاسبی همکارتون رو کساد می کنین؟ خوب به نظر شما این حجم واردات قاچاق کالا ، با چیزی جز نظر مساعد دولت صورت می گیره؟ امکان نداره که تجارتی پرسود شکل بگیره و کسانی برای حمایت ازش پیشقدم نشن

پس آسوده بخوابید عزیزان

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
3.دم و دستگاه
خوب در این قسمت ما دچار یک مشکل خواهیم شد ، چونکه اتم فقط در یک پکیج و باند در دو پکیج متفاوت ارائه می شه .پس بهتر فرض رو بر این بذاریم که شما 80هزار تومانی که در ایران برای پکیج اکسترا در خواست می شه رو خریداری می کنید

در این صورت :

باند ، دارای قطعات زیر هست:
یک باطری 850 میلی آمپری
یک باطری 1300میلی آمپری
دو تا شارژر
یک استند برای شارژ کردن باطری تنها
دو تا مبدل خروجی صدای دستگاه به جک استریو استاندارد 3.5 میلیمتری
هندزفری ( که کار آنتن رو هم انجام می ده)
یک عدد مموری 256 مگ مینی اس دی
یک کابل یو اس بی
یک عدد سی دی برنامه های اضافی ( بیشترشون عربی)
یک عدد سی دی استاندارد حاوی اکتیو سینک و برنامه اوت لوک

و اتم دارای:
یک باطری 1500میلی آمپری
دو عدد قلم (یک عدد قلم یدکی)
یک عدد شارژر یو اس بی
یک عدد کابل یو اس بی
یک عدد هندز فری
یک عدد سی دی استاندارد حاوی اکتیو سینک و برنامه اوت لوک

خوب ،

باند:
اگر دنبال این هستید که چیزی که می خرید حسابی روش جنس به جای تخفیف بهتون بدن ، حتماً این پکیج اکسترای باند چشمتون رو می گرفت ، ولی فروشندگان نامرد ایرانی ،اون رو به عنوان یک وسیله جانبی می فروشن ، پس از نظر من ، این مزیت کاملاً از باند گرفته شده.
در مورد قطعات ، شما می تونید با یک شارژر اضافی ، و استند زیباش، یک استیشن شارژ باطری یدک راه بندازین و با دیگر شارژر ، دستگاه تون رو به شکل روتین شارژ کنید.
در مورد دو تا مبدل ، گرچه هرگز از گندی که در مورد درگاه خروجی صوتی دستگاه مرتکب شده ان کم نمی شه ، ولی خوب من که خوشم اومد از فکرشون ، این دو مبدل ، اندازه های متفاوت دارن ، یکیش بیشتر به درد استفاده با مثلاً هد فون های معمول می خوره ، و دیگری ، به درد اضافه کردن به دستگاه ضبط خونگی !!! بله ، چرا که نه ، جای آی پاد ، این رو وصل کنید به دستگاه ضبط خونتون ، خیلی هم با کلاس تره:p

دو باطری باند ، شاید اختلاف بر انگیز ترین قسمت دستگاه بود ، وقتی که در سایت های پی پی سی معرفی میشد ، ولی با بیرون اومدنش ، همه فهمیدن که چندان تصمیم غلطی نبود، چون باطری اکستراش ،واقعاً بر قطر دستگاه اثر گذار بود.بنابراین ، اگر بخواهید مثلاً برای یک روز، سبک ازخونه بیرون برید ، خیلی باطری کوچیکه بهتره ، ولی خوب ، فکر نکنم کسی جرات کنه بدون باطری یدکش جایی بره.

نرم افزار هایی که همراه دستگاه میاد ، واقعاً چیز خوبیه ، به شرطی که اهل جر زدن نباشید ، یعنی معتاد به کرک نباشید ،وگرنه ذغال نرم افزار مجانی روی دستگاه ، خیلی گیرا نیست!
ببینید ، یک چیزی که هست ، اگر مثل من ، کراهت نداشته باشید که همه موبایل تون رو عربی ببینید ، این نرم افزار ها با پکه عربیش ،کلی به دادتون می رسن،می تونید به زبان مادری ، قرارهاتون رو یاد داشت کنید.ولی خوب ، من مثل خودم هم کم ندیدم ، و در همین فروم هم ،کلی از بچه ها دارن سعی می کن که عربی ساز دستگاه رو که همون اول به زور فروشنده ایرانی نصب کرده ، بردارن از رو دستگاه

در مورد مموری اضافی ، واقعاً بایدبگم یه ضد حال تمام هست ، این مموری که بدون مارک هست ، و خیلی نباید برای گجتس ورلد خرج برداشته باشه ، نه اجازه می ده با خیال راحت برنامه روش بریزید ، نه شما رو از خرید مموری یک یا احیاناً دوگیگ بی نیاز می کنه ، برادر من که همش ارزو می کنه ای کاش اصلاً این رو نداشت!
111imfp.jpg

و نهایتاً هندز فری ش ، که باید بگم متوسط هست ، یه چیزی تو مایه هندز فری اورکس ، نه خیلی آشغالی و نه خیلی لوکس ولی خوب ، برخلاف دیگر موبایل ها ، آش کشک خاله تان هست ، چون فقط همین هست که به درگاه موبایل تان می خوره
Shame on you Bond
111i07n.jpg

و اتم:
خوب ، بسته بندی اتم ، بر خلاف باند ، واقعاً محشره ، البته خیلی ها مثل خود من ، بعد از روز خرید ، اصلاً جعبه دستگاه شون رو نمی بینن ، ولی خوب ، باید بگم من که اگر اتم داشتم ، حتماً جعبهشو برای ویترین استفاده می کردم ، اون حباب های سکسی و رنگ آبی با وقارش که منو کشته
خوب ، محتویات پک اتم ، خیلی زیاد نیست، ولی من فکر نمی کنم چیزی دیگه هم لازم بوده که بذارن

باطری 1500 اتم بعداً در موردش قصیده سرایی خواهم کرد، ولی بدونید ، حتی یک بار هم آرزو نخواهید کرد که کاش یک باطری اضافه هم داشت
111ieye.jpg

داشتن دو تا قلم ، حداقل به من که خیلی امید داد ، چون من عامل شکستن یکی شون بودم!:blink: به علاوه یک عمل سخاوت مندانه بود از طرف اتم ، واقعاً دستش درد نکنه

هندز فری اتم ، سخاوت مندی شو تایید می کنه ، باور کنید با دیدن هندز فریش ، کف خواهید کرد ، به قدری زیباس ، که با هد فون های آی پاد برابری می کنه . اتم می تونست مثل خیلیهای دیگه ، از همین معمولی ها بذاره ،ولی با سخاوت مندی ، شما رو از خرید یکی دیگه بی نیاز کرده
اتم سی دی نرم افزاری اضافه نداره ، دلیل اش رو بعداً مفصل می گم ولی خلاصه اش اینه که احتیاجی نیس بهش ، چونکه اتم همه برنامه ها روی از اول رو دستگاه ریخته ، وحشت نکنید که لابد مموریش لبریز شده و شما نمی تونید برنامه روش بریزید، چون بعداً از این شاهکارهش بیشتر خواهم گفت

در مجموع ، من به اتم نمره 8 و به باند نمره 7.7

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از king_dani :
قربان ؛ بنده که فکر نمی کنم اصلاً چنین کاری عملی باشه ، چون این طوری مجبور هستن که یک رجیستری درست کنن برای تمام 6میلیون خط حاضر ، این ها 6 ساله می خوان کارت ملی بدن که از نون شب واجب تره ، توش موندن .بنابراین خیلی غیر ممکنه به نظر می آد.
وانگهی ، اصلاً بتونن چنین کاری رو به فرض محال انجام بدن، شما هیچ وقت کار و کاسبی همکارتون رو کساد می کنین؟ خوب به نظر شما این حجم واردات قاچاق کالا ، با چیزی جز نظر مساعد دولت صورت می گیره؟ امکان نداره که تجارتی پرسود شکل بگیره و کسانی برای حمایت ازش پیشقدم نشن

پس آسوده بخوابید عزیزان

راستش من خیلی اطلاع تو این ضمینه ندارم ولی فکر کنم الانم تمام IMEI گوشی ها در شبکه مخابرات رجیستر شده.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
راستش من خیلی اطلاع تو این ضمینه ندارم ولی فکر کنم الانم تمام IMEI گوشی ها در شبکه مخابرات رجیستر شده.
کاملاً حق با شماست ، ولی این رجیستری فقط وقتی به درد می خوره که مثلاً موبایل شما رو دزدیده باشن ، بعد شما برید مخابرات ، و بعد بگید ببینن کدوم خط تلفن با آی ام ای آی شما رجیستر شده، اون وقت زنگ بزنید و به دزده فحش بدید(آخه یکی از دوستام 3 سال پیش یه همچین کاری کرد!) ولی منظور من این بود ، که الان خیلی از موبایل ها دست دوم هستن ، خیلی هاشون قاچاق وارد شدن ، و نمی شه زروشون کنید که برن و یه جدید شو بخرن و از همه مهم تر ، تکلیف مخابرات روشن نیست که چطوری می خواد 6میلیون مشترک رو زیر نظر بگیره ، فقط فکر کنید که از فردا بردارن و هرچی دستگاه بدون گمرکی وارد شده رو قفل کنن ، می دونید ، من که می گم شورش می شه ، چون اگر قانون هست باید برای همه برابر باشه ، نه بدبخت هایی که تازه موبایل گرفتن ، از طرفی در اون صورت ، قیمت موبایل های 100هزارتومانی بازار ، مشروط به پرداخت گمرکی ، می شه یک میلیون تومن ، چون خیلی ها نمی تونن صبر کنن که یه موبایل براشون وارد بشه که گمرکی ش پرداخت شده باشه:p

بالا