• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مثل اینکه جزییات بیشتری از مجیک اومده ، البته قیمت هم داره بالا می ره 2000دلار

zl41i0.jpg

بیشتر بدونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
حیفم آمد شما هم این را نبینید ، کره جنوبی ، ظرف سی سال از جنگ کره و پایان اشغال اش ، حالا این قدر خوشی زیر دل مردم اش زده که یکی از محبوب ترین سرویس ها موبایل شان ، یک مترجم دو زبانه (سگی- کره ای و کره ای - سگی) ست که به petبازان عزیز کمک می کنه بفهمن که توده پشمالوشون جیش داره یا اینکه زیر شکم اش می آد:cool:
skt_dog.jpg

اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یکی از سایت های خارجی ، سوتی داده و قبل از فردا ، یعنی روزی که شرکت قرار بوده رسماً اعلام کنه ، مدل بعدی پالم رو لو داده
treo_700p.jpg

البته ، این ظاهراً اون پالم هالیوود که اینجا گفتم ، نیست ولی خوب خیلی شبیه اش هست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
داریوش وی ، نویسنده معروف پی پی سی تاتز ، یک روز پس از من ، به پروژه های آینده ی ای تن اشاره کرد. خوب برای اولین بارمی تونم بگم از اونها سریع تر بودم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مثل اینکه سامسونگ واقعاً قصد نداره در بازار رو به رشد پی پی سی اصلاً پولی خرج کنه! خوب همون طور که می بینید ، یه مدل جدید دیگه ، باز هم بدون اینکه بگن اصلاً واجد چه شرایطی هست
samsung-i770.jpg

ان گجت موبایل می گه حداقل 6 ماه طول خواهد کشید که جزییاتی ازش درز کنه!!!
ولی خوب حداقل مجهز به EDGEهست ، خوش به حال اونها که می تونن استفاده کنن

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم یه سایت عالی ، که بهترین دستگاه های پی پی سی فون ادیشن رو گرد آوری کرده و باهم در یک صفحه مقایسه کرده

اینجا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا باز کلون اتم رو از آسیا فروش اش رو شروع کردن ، ام اس موبایلز رو بخونید تا متوجه شید چرا من 6 ماه پیش ، رنج خرید از استرالیا رو هموار کردم ، ام اس نوشته که ضعف اتم اینه که تو اروپا دسترس نیست!!!
AYY00030l.jpg

البته من اگر انتخاب داشته باشم ، اتم رو به همه چی ترجیح می دم ها، ولی خوب هر جور خودتون می دونید ،اگر عاشق اون دو تا حرف هستید:cool:
راستی ام اس نوشته که بریز هم به زودی می آد (همون اسمارت فونه)

لینک سایتی که میتونید ازش الان بخرید ، تازه یه پیراهن هم همراهش می ده (لینک حاوی عکس هایی از خود پی پی سی هم هست)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
3265WW.jpg

بلاخره چیزی که انتظارشو داشتم رسید، پالم ؛ که احتمالاً این دستگاه رو خودش دیولوپ نکرده و سفارش تولیدشو داده ، این هد ست 9 گرمی رو تولید کرده ، اگر همون طور که نوشته سازگاری بلوتوث داره ، پس در همه موبایل ها قابل استفاده س ، من که حاضرم 130دلار پولشو بدم ، مثل این فیلم های اکشن ، توی گوش جا می شه !!!!
لینک

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
3265WW.jpg

بلاخره چیزی که انتظارشو داشتم رسید، پالم ؛ که احتمالاً این دستگاه رو خودش دیولوپ نکرده و سفارش تولیدشو داده ، این هد ست 9 گرمی رو تولید کرده ، اگر همون طور که نوشته سازگاری بلوتوث داره ، پس در همه موبایل ها قابل استفاده س ، من که حاضرم 130دلار پولشو بدم ، مثل این فیلم های اکشن ، توی گوش جا می شه !!!!
لینک
این فوق العادست!!!
کاشکی‌ یه عکس هم داشت رو گوش یه نفر ببینیم چه جوری میشینه رو گوش...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
این فوق العادست!!!
کاشکی‌ یه عکس هم داشت رو گوش یه نفر ببینیم چه جوری میشینه رو گوش...
متاسفانه چون خیلی تازه هست هنوز نداره ، من هم از این بلوتوث ها متنفر هستم ولی خوب این یکی خیلی اغوا کننده اس

به زودی احتمالاً ازش مرور بیرون می دن با عکس;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ASUS_P525.jpg

در مورد این نوشتم براتون قبلاً ،
برحسته ترین نکته اش ، اوتوفوکوس بودن دوربین اش هست
البته فراموش نکنید که امکانات اش هرگز محدود نیست :
.مثلا سی پی یو های کند اومپ رو روش نذاشتن
.یا مثل آی تک باند 64 مگ رام نداره
.یا مثل بعضی مدل ها فاقد وای فای نیست
.یا ....
پس همه اینها مزیت به حساب می آد.
باطری 1300 ، در ویندوز 2005 ، داشتن قطر 19 و عرض 59 میلیمتری ، به نظرم اون رو در مرحله ای بالاتر از دستگاه خیالی هیوندایی قرار می ده ، من می گم برای کسایی که تازه می خوان پی دی ای بخرن و به نبود کی پدعادت ندارن ، بهترین گزینه ، اینه اگر قیمت اش زیر 600باشد

راستی ، این تبلیغ جدید هیوندایی ور دیدید در اتوبان همت دم دانشگاه ما؟ ، من که می گم عمراً بیاد تو ایران، ولی خوب ، باید بگم که اگرم بیاد ، به دلایلی که قبلاً گفتم ، باید زیر 500 قیمت داشته باشه که آدم طرف اش بره ، ببینید ، موقعی بود که دبلیو ام 5 رو خیلی دستگاه های ایران نبود ، الان دستگاه 2003 تقریباً دیگه نیست!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
sony-vaio-ux.jpg

خوب سونی هم که هی می گفت تبلت پی سی بیرون نمیده ، بالاخره روی قولش موند و یهو رفت سروقت یو ام پی سی
همون طور که نوشته شده ، این راکتور سریع السیر 1800دلاری ، دارای دو دوربین ، امکان تلفن زدن ( جی اس ام ) ، بلوتوث ، وای فای ، ادج ، و هزار کوفت دیگه هست
اگر فکر کردید همه اش همینه بازم بخونید:
سه درگاه یو اس بی 2 ، ای لینک و وی جی ای و خروجی آدیو ، حتی می تونید مستقیم از وی جی ای اش برای پروجکتور استفاده کنید ، من که کف کردم
کی بورد کامل، صفحه 4.5 اینچی و قلم و صفحه حساسه و خلاصه هر چی که فکرشو بکنید ، سی پی یو اینتل کم مصرف ، والبته ویندوز ایکس پی!!!!

خوب بازم می خواید بدونید:»
اینجا
اینحا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
برید حال کنید ، در مرکز توجه دنیای پاکت پی سی هستیم ، در حالیکه اولین محموله اتم به خاور میانه می رسه ، کلون اش که توسط اچ پی تولید شده یعنی سری68xx قراره به زودی در دوبی عرضه شه ، خوب البته نرم افزار هاشون باید فرق داشته باشه .هم او 2 خیلی برنامه های مخصوص خودش رو روش ریخته و هم اچ پی خیلی با برنامه های خودش حال می کنه . خلاصه که داریم میمیریم از خوشی:blink:
rw6828.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خب این برنامه ، واقعاً به درد اون ور آب می خوره ، اگر از این اجنبی ها خرید کرده باشید ، می بینید در حالیکه ماها در حال تبدیل دلار به پول کشور ثالث هستیم ، اونها با زدن یه رمز ، و نشون دادن یه کارت ، خریدشون رو می کنن.
خوب حالا پی دی ای شما می تونه نقش اون دستگاه کارت خوان رو ایفا کنه ، و این کار رو از شبکه جی اس ام ، بلوتوث یا وای فای انجام بده
qtek.jpg

بیشتر بدونید (به آلمانی)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php

شرمنده که off-topicپست می زنم، دلم نیومد شما نخونید اش ، آخه گفتم شاید شما پست هام توی PDALive!رو نمی خونید و این رو نبینید:eek:

بله ، این آقای امانویل گوئه ، طراح این جور چیز هاست و این گوشی رو که 140 گرم قاب طلا و البته چند صد الماس با سند و سجل داره ، برای احتمالا خواهر جنیفر لوپز طراحی کرده که باهاش Bling Blingکنه

اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php

این یکی دیگه آخرشه ، این دستگاه که ویدیو رو براتون با کیفیت 320 در 240 نشون می ده و ازش خیلی هم تعریف شده ، بیشتر هدف اش آی پاد ویدیو ست ولی خوب ، همونطور که می بینید ، هر خروجی ویدیویی رو می تونه نشون بده ، من که این هفته اخیر باید دو ساعت در روز تو مینی بوس می نشستم ، 11قسمت 24 رو موفق شدم ببینم! فکر کنم حاضر باشم چند ماهی ریاضت بکشم تا 270دلارش جمع شه:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
تا ماه آینده در ایالات متحده در دسترس خواهد بود
اول مثل اینکه قرار بوده که مدیا سنتر باشه ولی بعد نظرشون عوض شده و کلاً تبدیل اش کردن به این
یو اس بی 2 برای انتقال سریع
4862.jpg

یه جک استریو استاندارد 3.5 اینچی
دوربین 2.0مگا پیکسلی
و البته یک صفحه 1200در 1600!!!!!
اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خیلی بامزه شده ، هر سایتی یه جور اطلاعات در مورد این دستگاه که بالاتر در مورد اش نوشتم داده، البته باید تا جون صبرکنید تا ببینید بالاخره چیه :
1.jpg

مثلا آکیهیبارا نوشته ویندوز موبایل 5 داره و انگجت نوشته که وین سی ای هست.
در ضمن ، هارد اش هم 30گیگ شده، در نهایت اینکه معلوم نیست وضوح صفحه اش بالاخره چقدره
blufinpdapmp.jpg

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
resize.php

ميدونم كه خيلي از شما اينو ميدونيد. اما جهت اطلاع بقيه دوستان:

usb wireless كه با نصب آن در درگاه usb سيستمي كه به اينترنت پر سرعت متصل است از اينترنت پر سرعت با برد 300 متر لذت ببريد.
همچنين با سرعت usb 2.0 و حدود 108Mbps كه با يك كارت شبكه 100Mpps برابري ميكند. :lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب اساتید بالاخره وقت آزاد پیدا کردم ، ولی به نظرم اگر این رویارویی رو به صورت سری مقاله بنویسم ، فکر کنم بهتر باشه خوب این قسمت اول:

اتم ، باند ، کدومشون؟

خوب بگذارید از اول با هم صادق باشیم ، اتم و باند اصلاً هم رده هم به حساب نمی آن که بخوان باهم مقایسه بشن.همون طور که یه بار اورلود گفت ، باند تقریباً یه اسمارت فون هست ، و اتم ، خلف شایسته مدل موفق آی میت ، یعنی جم .
خوب پس من چرا این همه شما رو وعده دادم که مقایسه شون خواهم کرد ، دلیل اش ساده س ، تو ایران ، بیش از 90درصد خریداران پی پی سی ها ، بار اولشون هست که به این دنیا وارد می شن ، یعنی قبل اش اصلاً برداشت درستی از پی پی سی و قابلیت هاش ندارن ، شاید یک دلیل فراوانی دست دوم های پی پی سی تو ایران هم همین باشه. پس من فکر می کنم که اگر قبل از خرید ، کمی شرایط این دستگاه ها برای تازه واردان روشن باشه ، مزیتی که حق مشتری هست ، یعنی انتخاب ، براش محفوظ می مونه.
به علاوه ، بسیاری از مدل های پی پی سی ، با وجود اینکه در رده خودشون بسیار موفق هستن ،ولی خوب چون گرون نیستن تو ایران نمی فروشن ، اصلاً وارد نمی شن تا فروخته بشن ، مثال عالی ش ، اچ پی 4700 و 1950هست.
در نهایت ، در حال حاضر این دو دستگاه دو مدلی هستن که علاوه بر کارایی های فوق العاده ، در بازار ایران هم موجود هستن ، پس یک نگاه معقول بهشون ، می تونه مشتری های فراوانی رو بهشون جذب کنه.
خوب حالا جواب سئوال اول چی شد ؟ می مونه به قضاوت خودتون ، اگر تا آخر این سری نوشته صبر می کنید که جواب سئوال بالا را من بدهم ، وقت تون رو تلف می کنید ، خودتون باید قضاوت کنید
10nz30o.jpg

10nz3aa.jpg

ادامه :
بخش اول
بخش دوم
بخش سوم
بخش چهارم

بالا