• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
موتورولا بی سرو صدا برداشته و یک شیوه جدید اطلاع رسانی به کاربر رو به ثبت رسونده ، که این طور که ازش درز کرده ، فقط از یک جفت الکترود که با پوست تماس پیدا می کنه تشکیل شده، و براتون به جای احساس کمربند لاغری ، یک انقباض خفیف عضلانی ایجاد می کنه ، هیچ کس جز کسی که پوشیده تش نخواهد فهمید ،نظرتون چیه؟
اینجا بخونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم خبر های بیشتر از دستگاه جدید لونو وو
3778756334.jpg

البته خیلی مبسوط نیست.
هنوز هم دبلیو ام 5تایید نشده
ولی نکته جالب اش داشتن سیستم صدای سه بعدی از شرکت یاماها ست.

3347865168.jpg

اینجا بخونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
wrbad5.jpg

خوب همین چند روز پیش خبری مشابه این رو نوشتم ، ولی حالا فوجیتسو برداشته و این تکنولوژی رو که فقط برای آپ لود کردن عکس در ال سی دی نیاز به برق داره ، روی این قاب های الکترونیکی که براتون عکس ها دیجیتال رو نشون می دن پیاده کرده.

خوب شاید به قول نویسنده پاکت پی سی تاتس ، خیلی دور باشه وقتی که به دستگاه های پی دی ای ما وارد بشه ، ولی فکرش رو بکنید چی می شه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب این طور که به نظر می آد ، در آینده نزدیک ، دستگاه های پی دی ای یک مسیر را طی می کنن :
نسخه آخر ویندوز که در سال 2008 خواهد آمد ، هدف اش سیستم عامل سیمبین هست ، یعنی به قدری برای کاربر مبتدی ساده باشه که اون ها رو از خیر سیمبین در بیاره.
در ضمن ، میون خود پی پی سی ها هم ، میل به سمت تولید پی پی سی فون ادیشن هست ، طوری که شاید به زودی اثری از پی پی سی خالی نبینیم.(حالا خیلی هم زود هم نه)
مثلاً زیمنس تمام پروژه امسال اش تی 800 هست که اینجا معرفی شده و اولین تخطی از پی پی سی تنها بودن اش هست. در ضمن ، اچ پی هم با کلون کردن اتم ، نشون داده چه اشتهایی داره برای این فون ادیشن ها

به هر حال وقت خرید ، این چیز ها رو دونستن شاید کمک کنه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
پاکت پی سی دوبای ، آی میت پی دی ای ان رو(اولین دستگاه از آی میت با جی پی اس درون زا) رو بررسی کرده.
در مورد خود دو صفحه اینجا و اینجا ، باید بگم خیلی عکس داره و کلی طول می کشه که آپ شه ، ولی می ارزه
device-single.jpg

اما در مورد خود دستگاه :
ترکیب مشخصات دستگاه ایده آل هست.
شما ، وای فای ، جی پی اس ، ویندوز موبایل 5 ، 128مگ رام و 64 مگ رم ، جک استریو 3.5(استاندارد که میتونید از همین هدفون های دستگاه های واکمن استفاده کنه) مینی یو اس بی ، و سی پی یو 300 سامسونگ(از 400 اینتل اغلب بهتر عمل کرده) و هم چنین ، مجموعه کاملی از برنامه ها رو دارید.
خوب ، ابعاد هم خیلی عالیه ، 18میلی متر ، و 59 و 109 و وزن 120 گرمی با باطری شاهکاره
متعلقاتی که روی دستگاه می دن هم حرف نداره
به نظر من اگر کسی دنبال یه دستگاه بی درد سر هست ، و جی پی اس الزامی براش هست ، این رو از دست نده

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از king_dani :
پاکت پی سی دوبای ، آی میت پی دی ای ان رو(اولین دستگاه از آی میت با جی پی اس درون زا) رو بررسی کرده.
در مورد خود دو صفحه اینجا و اینجا ، باید بگم خیلی عکس داره و کلی طول می کشه که آپ شه ، ولی می ارزه
device-single.jpg

اما در مورد خود دستگاه :
ترکیب مشخصات دستگاه ایده آل هست.
شما ، وای فای ، جی پی اس ، ویندوز موبایل 5 ، 128مگ رام و 64 مگ رم ، جک استریو 3.5(استاندارد که میتونید از همین هدفون های دستگاه های واکمن استفاده کنه) مینی یو اس بی ، و سی پی یو 300 سامسونگ(از 400 اینتل اغلب بهتر عمل کرده) و هم چنین ، مجموعه کاملی از برنامه ها رو دارید.
خوب ، ابعاد هم خیلی عالیه ، 18میلی متر ، و 59 و 109 و وزن 120 گرمی با باطری شاهکاره
متعلقاتی که روی دستگاه می دن هم حرف نداره
به نظر من اگر کسی دنبال یه دستگاه بی درد سر هست ، و جی پی اس الزامی براش هست ، این رو از دست نده
البته برای دوستانی که به دوربین اهمیت نمی دن،بهترین گزینه هست،چون متاسفانه دوربین نداره،:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mojtaba2741 :
البته برای دوستانی که به دوربین اهمیت نمی دن،بهترین گزینه هست،چون متاسفانه دوربین نداره،:(
کاملاً درسته ، در حقیقت این دستگاه اصلاً فون ادیشن نیست ، یعنی ایده تولید اش جمع کردن همه چیز توی یه دستگاه نبوده ، ولی خوب واقعاً ابعاد و ظاهرا و وزن و کارایی عالی داره ، مخلفات دستگاه هم که کامله ، به خصوص اون کیف اش منو کشته!!!

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از king_dani :
موتورولا بی سرو صدا برداشته و یک شیوه جدید اطلاع رسانی به کاربر رو به ثبت رسونده ، که این طور که ازش درز کرده ، فقط از یک جفت الکترود که با پوست تماس پیدا می کنه تشکیل شده، و براتون به جای احساس کمربند لاغری ، یک انقباض خفیف عضلانی ایجاد می کنه ، هیچ کس جز کسی که پوشیده تش نخواهد فهمید ،نظرتون چیه؟
اینجا بخونید

171.gif
171.gif
....

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
wwg8ys.jpg

این کارت فقط برای دوربین های دیجیتال طراحی شده ، ولی خوب ، کی می تونه بگه که نمی شه برای پی دی ای ها ، در ابعاد حتی کوچک تر (مینی اس دی) طراحی نخواهد شد؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
dopod-s300.jpg

قبلاً این رو براتون معرفی کردم ، ولی خوب ، این رو هم براتون بگم که دوپاد که بزرگترین موبایل اپراتور ژاپن هست و همین طور کیوتک که در اسکاندیناوی فعالند ، دو مارکی هستند که مستقیماً تحت مالکیت اچ تی سی هستند ، آدم یاد فیلم The Corporationمی افته. یادتون باشه دستگاه اسمارت فون هست.
در ضمن وزن 99 گرمی خارق العاده اش رو هم به خاطر بسپارید:rolleyes:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا من سالهاست از محصولات این مک افی و نورتون استفاده نمی کنم. بهم بگید پارانویید ولی من معتقدم که قوی ترین ویروس ها و مهلک ترین شون رو در دهه اخیر خود این دو شرکت تولید کردن!
حالا هم نامرد ها ، برای پی پی سی هامون خواب ها دیدن ، می خوان جلو جلو ویروس یاب شو بهمون بندازن!(چقدر هم که در ایران ما نرم افزار می خریم!)

آخه یکی نیست بگه ، تا جایی که ما یادمونه ، اول باید ویروس وجود داشته باشه بعد آنتی شو بنویسن نه؟
اینجا بخونید

اگر ویندوز موبایل 5 دارید ، میتونید 30 روز هم امتحان اش کنید و یا اسمارت فون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مایکروسافت ، یک قدم دیگه در راه سلطه جهانی بر صنعت موبایل برداشت ، و با کوال کام ، بزرگترین سازنده پردازشگر های موبایل دستگاه های جی اس ام غیر پی دی ای ، قراردادی بست که چیپست هایی با سازگاری عالی با ویندوز موبایل بسازه.
خوب می دونید به جز نوکیا همه دیگه دونه درشت هاش از این چیپ ها استفاده می کنن و خوب طبیعی خواهد بود که بسیاری از موبایل ها به زودی زود ، با ویندوز موبایل ارائه بشن و نه سیمبین

نوکیا آماده باش:D

Article

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ipod.jpg

خوب در مسابقه ابداع روش های آینده ای که ما با موبایل هامون ارتباط برقرار می کنیم ، و بعد از چند تا غول سخت افزاری دنیا، اپل هم یک روش خفن کی بورد مجازی رو به ثبت رسوند.
البته من که هیچ نفهمیدم چطور این کی بورد قراره کار بکنه!!

اصل خبر از پی دی ای لایو

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php

این دستگاه رو خاطرتون هست ، که نوشتم بقدری فشرده اش کردن که بتونه یه ویندوز ایکس پی ، پی سی ادیشن رو اجرا کنه ، خوب حالا با اون برچسب قیمت 2000دلاری ش اومده به بازار و اینفو سینک این شانس رو داشته که مرورش کنه
خوب اونها می گن که بزرگترین برتری اش ، توان اجرای تقریباً همه برنامه های ویندوز ایکس پی هست.
و البته ضعف بزرگ هم باطری ضعیف اش

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
همین یکی رو کم داشتیم !
این بی ناموس ها ، بالاخره برای مشکل شرعی پیش از ازدواج و محرمیت و باقی قضایا چاره اندیشی کردن :
attachment.php

کافی شماره طرف رو براتون بگیرن ، شما شروع به صحبت کنید ، حتی نیاز نیست سئوال اصلی رو (دوستم داری؟) مستقیم بپرسید ، برنامه خودش تشخیص می گذاره که آیا می تونید به پای هم پیر شید یا نه:blush:

اصل خبر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از king_dani :
ipod.jpg

خوب در مسابقه ابداع روش های آینده ای که ما با موبایل هامون ارتباط برقرار می کنیم ، و بعد از چند تا غول سخت افزاری دنیا، اپل هم یک روش خفن کی بورد مجازی رو به ثبت رسوند.
البته من که هیچ نفهمیدم چطور این کی بورد قراره کار بکنه!!

اصل خبر از پی دی ای لایو

با اجازه شما در این مورد توضیح میدم :D

این کی بورد مجازی همون کی بورد تاچ اسکرینه . با این تفاوت که دکمه هایی که کاربر ازشون بیشتر استفاده میکنه بزرگتر و دکمه هایی که کمتر استفاده میشن کوچکتر در صفحه نمایش میده مثلا وقتی صفحه کی بورد رو روی اسکرین میبینین یه چیزی تو این مایه ها میشه
FDSA

من که همچین کی بوردی رو دوست ندارم چون بعد از یه مدت تایپ کردن با کی بورد معمولی به جای حروف عادت میکنی اما اگه قرار باشه جاشون عوض بشه ؟!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از vocian :
با اجازه شما در این مورد توضیح میدم :D

این کی بورد مجازی همون کی بورد تاچ اسکرینه . با این تفاوت که دکمه هایی که کاربر ازشون بیشتر استفاده میکنه بزرگتر و دکمه هایی که کمتر استفاده میشن کوچکتر در صفحه نمایش میده مثلا وقتی صفحه کی بورد رو روی اسکرین میبینین یه چیزی تو این مایه ها میشه
FDSA

من که همچین کی بوردی رو دوست ندارم چون بعد از یه مدت تایپ کردن با کی بورد معمولی به جای حروف عادت میکنی اما اگه قرار باشه جاشون عوض بشه ؟!!

دست شما درد نکنه ، من متوجه نشده بودم ، اولویت دادن به یک حرف یعنی چه ، ممنون ، ورود شما رو هم خوش آمد می گم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از king_dani :
دست شما درد نکنه ، من متوجه نشده بودم ، اولویت دادن به یک حرف یعنی چه ، ممنون ، ورود شما رو هم خوش آمد می گم

خواهش میکنم و ممنون.

تو اینترنت می گشتم یه خبر از O2 دیدم گفتم باز پر رویی کنم بدون اجازه اینجا بگذارمش.

با MDA محصول جدید T-Mobile در آمریکا آشنا بشید.
این مدل پاکت پی سی در که اروپا برادری به اسم "وریو" (Vario) داره. از نواده های خلف همون ویزارد(Wizard) شرکت اچ تی سیه
4818.jpg

برخلاف طراحی ظاهری فامیلهاش که زاویه های تیز و مربع شکل در اونها مرسوم بوده این مدل بیشتر دنبال طرح ارگونومیک و کمانی شکل رفته که باعث زیبایی بیشتر و خوشدست شدن این مدل شده.

4815.jpg

البته کیفیت و جنس بدنه اون هم طبق معمول عالیه . چون از اچ تی سی کمتر از این نمیشه انتظار داشت.
4814.jpg

و البته کی بوردی که در این دستگاه گذاشته شده واقعا اون رو کامل میکنه . البته بک لایت کیبورد بر خلاف معمول آبیه و دکمه های این کی بورد هم بر خلاف همه محصولات اچ تی سی که مربع شکل هستند به طبعیت طرح کلی بیضی شکله که باعث میشه اشتباهات در فشار دادن دکمه ها یا همزمان فشار دادن اونها کمتر بشه. و البته زمانی که کی بورد فعال میشه صفحه به صورت اتوماتیک به حالت Land Scape میره.

4819.jpg

متاسفانه پروسسور این مدل 200 مگاهرتز اومپه !! :( . که بنا به ادعای گزارش دهنده در اکثر مواقع تفاوت چندانی با پروسسور 416 مگاهرتزی آپاچی نداره!!!( من که باورم نمیشه) واقعا حیفه که دستگاهی با این مشخصات و زیبایی همچین پروسسوری روش باشه !!

باطری 1250 میلی آمپری لیتیوم یون با توجه به قدرت کم سی پی یو و کم بودن رم به نظر من عالیه . 4 ساعت استفاده از وای فای یا 12 ساعت صحبت چیزیه که بیشتر شبیه یه آرزو می مونه !! ( اما یادتون باشه که زمان صحبت صفحه خاموش میشه تا باطری کمتر مصرف بشه)

صفحه نمایش Qvga 2.8 اینچ 64 مگ رم 128 مگ فلش مموری . ویندوزموبایل 2005 . وای فای دوربین 1.3 مگا پیکسل کواد باند.

---------------------------------------------------------------------------

دیزاین فوق العاده .ویندوز موبایل 5 . و خصوصیات معقول و منطقی این موبایل و ... ممکنه اروپایی ها رو راضی به استفاده اش کرده باشه . اما با سی پی یو 200 مگاهرتزی بعید میدونم آمریکایی ها علاقه ای به اون نشون بدن!

البته زیاد ناراحت نباشید چون امکان نداره که در ایران این موبایل رو ببینید ( ولی اگر امکان داشت من از کسایی بودم که به خاطر دیزاینش وقیمت عالیش بهش فکر میکردم )

متن کامل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
زنده باشید و امیدوارم پست هاتون پاینده باشه اینجا ، این ترد متعلق به پست گذاران اش هست ، پس مواظب ترد تون باشید ;)
قربان ، در مورد واریو من قبلاً یه توضیح مختصر نوشتم ، ولی خوب این یکی کامله ، چیزی که این ترد لازم داره ، همینه ، تحلیل !!

بعد ، باید بگم که اومپ ها رو فکر کنم که مجانی دادن ، شاید هم زورکی فروختن ;) اما خوب اچ تی سی همچنان روشون تعصب به خرج می ده

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
Camera Picture Themes

templates-mailing.gif

بعضی وقتها ایده ها به قدری ساده هستن که خیلی از ما غبطه می خوریم که چرا زودتر ما دست به کار نشدیم.

همه داستان اینجوریه :

صحنه اول : شما از گشتن و داونلود تم خسته شدید. یا دوست دارید تم خودتون رو داشته باشید یا می خواید برای دوستاتون کلاس بزارید...:D

صحنه 2: پشت کامپیوتر میشینید به زحمت 4 تا برنامه ساخت تم پیدا میکنید و فتو شاپ رو نصب میکنید . بعد 30 دیقیقه به کامپیوتر خیره میشید . 2 تا کلیک میکنید بعد کامپیوتر رو خاموش میکنید.

صحنه 3: خیلی ساده بی خیال ساخت تم میشید. چون میدونید به دردسرش نمی ارزه.

اما AIM کارتون رو ساده کرده . با 100 تا تمپلت که داره شما فقط کافیه عکس بگیرید و بعدش با کمتر از چند ثانیه وقت کار تمومه . البته به نظر من نمیشه اسمش رو تم گذاشت اما برای من که دوست ندارم با فتوشاپ 1 ساعت ور برم محشره!!
:D

اطلاعات بیشتر و نسخه آزمایشیش رو میتونین از اینجا بگیرین

اگه خیلی به این تاپیک بی ربط بود بگین برش دارم:D

بالا