به نقل از king_dani :
دست شما درد نکنه ، من متوجه نشده بودم ، اولویت دادن به یک حرف یعنی چه ، ممنون ، ورود شما رو هم خوش آمد می گم
خواهش میکنم و ممنون.
تو اینترنت می گشتم یه خبر از O2 دیدم گفتم باز پر رویی کنم بدون اجازه اینجا بگذارمش.
با MDA محصول جدید T-Mobile در آمریکا آشنا بشید.
این مدل پاکت پی سی در که اروپا برادری به اسم "وریو" (Vario) داره. از نواده های خلف همون ویزارد(Wizard) شرکت اچ تی سیه
برخلاف طراحی ظاهری فامیلهاش که زاویه های تیز و مربع شکل در اونها مرسوم بوده این مدل بیشتر دنبال طرح ارگونومیک و کمانی شکل رفته که باعث زیبایی بیشتر و خوشدست شدن این مدل شده.
البته کیفیت و جنس بدنه اون هم طبق معمول عالیه . چون از اچ تی سی کمتر از این نمیشه انتظار داشت.
و البته کی بوردی که در این دستگاه گذاشته شده واقعا اون رو کامل میکنه . البته بک لایت کیبورد بر خلاف معمول آبیه و دکمه های این کی بورد هم بر خلاف همه محصولات اچ تی سی که مربع شکل هستند به طبعیت طرح کلی بیضی شکله که باعث میشه اشتباهات در فشار دادن دکمه ها یا همزمان فشار دادن اونها کمتر بشه. و البته زمانی که کی بورد فعال میشه صفحه به صورت اتوماتیک به حالت Land Scape میره.
متاسفانه پروسسور این مدل 200 مگاهرتز اومپه !!
. که بنا به ادعای گزارش دهنده در اکثر مواقع تفاوت چندانی با پروسسور 416 مگاهرتزی آپاچی نداره!!!( من که باورم نمیشه) واقعا حیفه که دستگاهی با این مشخصات و زیبایی همچین پروسسوری روش باشه !!
باطری 1250 میلی آمپری لیتیوم یون با توجه به قدرت کم سی پی یو و کم بودن رم به نظر من عالیه . 4 ساعت استفاده از وای فای یا 12 ساعت صحبت چیزیه که بیشتر شبیه یه آرزو می مونه !! ( اما یادتون باشه که زمان صحبت صفحه خاموش میشه تا باطری کمتر مصرف بشه)
صفحه نمایش Qvga 2.8 اینچ 64 مگ رم 128 مگ فلش مموری . ویندوزموبایل 2005 . وای فای دوربین 1.3 مگا پیکسل کواد باند.
---------------------------------------------------------------------------
دیزاین فوق العاده .ویندوز موبایل 5 . و خصوصیات معقول و منطقی این موبایل و ... ممکنه اروپایی ها رو راضی به استفاده اش کرده باشه . اما با سی پی یو 200 مگاهرتزی بعید میدونم آمریکایی ها علاقه ای به اون نشون بدن!
البته زیاد ناراحت نباشید چون امکان نداره که در ایران این موبایل رو ببینید ( ولی اگر امکان داشت من از کسایی بودم که به خاطر دیزاینش وقیمت عالیش بهش فکر میکردم )
متن کامل خبر