• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
mini-sdio-wifi-wlan-card-spectec-1.jpg

خب به سلامتی نگرانی ها هم رفع شد.هر دستگاهی تون که مینی هست و وای فای نداره ، فقط کافیه کنترلگر آی او داشته باشه که شما بتونید از این نعمت تکنولوژی بهره ببرید.
به یاد داشته باشید که این که دستگاه های جدید فاقد وای فای باشن خیلی عجیب خواهد بود ، مگر اینکه به جاش براتون جی پی س گذاشته باشن که در این صورت ، مثل ای تن جی 500 باید امیدوار باشید که آی او رو ساپورت کنه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
modeo_phone_1.png

اینم یه دلیل دیگه برای اینکه احتمالاً (همون طور که بالاتر پیش بینی کردم) ، سلاطین آینده بازار پی پی سی ها ، فرزندان خلف دالاب هستن.

این دستگاه که با سی پی یو اومپ 200 کار می کنه و مایکرو اس دی می خوره ، دریافت کانال دی وی بی (تلویزیون ماهواره ای) داره .
یه چیزی : می گم این اومپ هم داره بد جوری حال ما رو می گیره ها، خیلی سی پی یو هاش سریعه ، پشت سرهم دستگاه هم با سی پی یو هاش تو بازار آفتابی می شه .عجیبه با این همه استقبال گرمی که با فحش و گوجه فرنگی ازش می شه ، شرکت های سازنده این قدر رغبت نشون می دن.لابد مفت سی پی یو می ده:blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
mago_2.jpg

این یکی ، از اون هایی ست که هر چند وقت یک بار که پست می ذارم ، خودم تا مدت ها دوباره می خونم اش.اما لطفاً بزاق ها تون رو قوت بدید ، چون اصل قضیه امکانات اش هست نه قیافه اش(که اونم با وجود کلید های استیل ضد زنگ ، بدنه تیتانیومی و تکنولوژی که مانع خراش برداشتن سطح اش می شه ، خودش دنیاییه)

دستگاه سی پی یو 624 اینتل رو به همراه 128 مگ رم ، 128 فلش مموری از نوع نند(به مقاله ام در ترد کامپلیت در مورد مموری مراجعه کنید) و 2000میلی آمپر باطری داره.تازه یه چیز خوب ، چون یک سال پیش طراحی شده، صفحه 2.8 رو هنوز حفظ کرده. وای فای ، بلوتوث ،یو اس بی 2، صفحه 262 ک ، بنده آلیاژی داره
اما عجیب ترین قسمت ، ساپورت همزمان اس دی ، ام ام سی و مینی اس دی هست(یعنی اسلات جداگانه براش داره؟)
قطر 15 میلی متری ش شاهکاره(حتی از جمین و اتم جلوتره)

3055_4.1135687345.01092.jpg

ولی خوب ، مثل اینکه یه کم طول اش زیاده : 134 میلی متر ، اما دقت کنید که عرضی کمتر از 55 میلی متر داره ، که باز در رده پی پی سی های 2.8 رکورد محسوب می شه.

قیمت براش تعیین نشده ، ولی دنبال اش هم نباشید ، اون طور که معمولاً حرف از یه چسب قیمت چهار رقمی در میونه(به دلار ایالات متحده)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ipaq-hx2790_190x170.jpg

آقایون اچ پی باز اگر از سری 20 و 21 اچ پی می خواهید چیزی انتخاب کنید ، بهتره دوباره فکر کنید ، چون الان قراره ، دستگاه های جدید شون رو با مموری داخلی 192مگ و 320مگ ارائه بدن!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
eten-m550.jpg

خبر دسته اول اوله :
شرکت ایتن مثل اینکه داره زیادی با این قالب بی ریخت بدنه ام 500 حال می کنه ها!
این دستگاه که در حقیقت ، کلید های بالای صفحه اش رو از جی500 به ارث برده و دبلیو ام5 شو از ام600 و سایر مشخصات رو از بابابزرگ همشون ، یعنی ام 500 ، بیشتر یه حرامزاده س ، چون ای تن قول داده که اج و تکنولوژی اچ اس پی دی ای رو هم به دستگاه هاش اضافه کنه ، اما چون غیر از کره و ژاپن در آسیا ، کشوری برای استفاده از این تکنولوژی ها نیست ، به فکر تولید این افتاده .
دقت کنید که ساخت دستگاهی که تا به حال احتمالاً ازش میلیون ها تولید شده ، خیلی ارزان تمام خواهد شد ، به خصوص که دبلیو ام 5 را برای ام500 هم بیرون دادند که قطعاً روی همین دستگاه هم وجود داره.
از نظر من ، اگر با قیمتی در حدود 350هزار تومان ایران ارائه بشه عادلانه هست و من توصیه به خرید اش می کنم ، چون امکانات اش بد نیست ، فقط وای فای نداره ، که البته خودش براتون معضلی ست اگر در جایی هستید که پوشش وایرلس دارید
بیشتر براتون خواهم نوشت در مورد اش

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان ، همزمان با عید سعید هسته ای ، این افتخار رو دارم که این خبر مسرت بخش رو اعلام کنم که بلاخره او2 تصمیم احمقانه رو مبنی بر محدود کردن اتم با آسیای دور ، رو کنار گذاشت.
از همین الان می گم که آی تک باند ، یه رقیب جدی پیدا کرد.با توجه به هم قیمت بودن شون (البته نمیدونم برای خاور میانه چه قیمتی در نظر بگیره او2 ولی برای استرالیا ، به پول ایران ، با در نظر گرفتن 10درصد تکس اش که پستون می دن 740در میومد.) من اگر قرار به انتخاب باشه ، اتم رو بر می دارم:
.هر دو دبلیو ام 5دارن، پس هر دو در یه زمان دمده می شن
.خدمات او2 حرف نداره، ولی آی تک رو نمی دونم،ضمن اینکه من از این اماراتی ها سر اورکس ام دل خورم
.تلویزیون باند عالیه ، ولی با خودم فکر کردم که اصلاً از این برنامه های شاهکار تلویزیون آدم کدوم شو می تونه ببینه
.نرم افزار های جانبی باند بی نظیره ، ولی خوب خیلی ش به کار شخصی من نمی آد.
.اتم واقعاً زیباست ، ابعاد باور نکردنی ش اغوا کننده اس

انتخاب با شماست عزیزان
یه چیز دیگه ، اگر قرار شه که هم اتم بیاد و هم کلون اش که توسط اچ پی تولید شده کدوم رو ترجیح می دید؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دیدید خبری که 6ماه پیش دادم رویا نبود
kt2200604131741030pr.jpg

اینجا رو ببینید

این شرکت کره ای می گه به زودی ، دستگاه هایی از ال جی و سامسونگ با چنین تکنولوژی ارائه می شن.
البته باید بگم از پیش بینی من کوچکتره پروژکتورش ، حدود 7 اینچ .ولی خوب ، سایز پروژکتورش غیر قابل باوره ، قد یه سکه

این دستگاه ، برخلاف تکنولوژی قدیم پروژکتور که هر کدام از سه رنگ اصلی توسط یک لامپ ارائه می شد ، هر سه رو با یه لامپ انجام می ده ، و هر هزارم ثانیه به رنگ بعدی سوییچ می کنه ، ولی اونچه شما می بینید ، تصاویر عادی ست شبیه اونچه ویدیو پروژکتور های استاندارد موجود سر کلاس ها انجام می دن.

البته خوب باید بگم که پیش بینی من اینه که به اولین دستگاه هایی که اضافه می شه ، ممکنه یه سری اسباب بازی تحت سیمبین ساخت ال جی باشه ، که هدف اش گول زدن بازاره(کی بدش می آد با پروژکتورش کلی فیگور بگیره جلو اقوام) ولی جایی که مشتریان واقعی ش خوابیدن ، همین پی پی سی های خودمونه ،فقط بیزینس من ها، پزشکان و دانشگاهیان مرتب از چنین مزیتی استفاده خواهند کرد.
پس امیدوار باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله درست خوندید ، کوانتا با محصول موفق خودش ، یعنی اتم ، حالا در حال شکل دادن یه اتحاد استراتژیک هست با ای تن ، کمپانی مطرح تایوانی ، تا یقه ء اچ تی سی رو در بازاری که بیش از 90 درصد اش در اختیارش هست رو بگیرن.
امیدوارم موفق بشن ، دوست ندارم از شرکت خلاقی مثل اچ تی سی ، یه تراست زورگو بمونه
رقابت ،رقابت ، رقابت
wey-20060415-ETENQuanta.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
samsung-m4300.jpg

خوب مثل اینکه تا اطلاع ثانوی ، بهترین چیزی که میتونید از سامسونگ در زمینه ویندوز موبایل انتظار داشته باشید همینه
ویندوز 2003 اس ای
وای فای
سی پی یو 512

خیلی مسخره اس ، ولی فکر کنم ، سامسونگ ترجیح می ده در زمینه ای سرمایه گذاری کنه که خودش سهام داره ، یعنی سیمبین .ولی از من می شنوید ، بلاخره همشون مجبورن وارد این ویندوز بشن .همون طور که گفتم ، ویندوز موبایل در پایان سال 2006 ، دو نسخه اسمارت فون و پاکت پی سی شو ادغام می کنه ، که خیلی خبر خوبیه.
فقط اینو بدونید ، که دو مدلی که سامسونگ همه نمایشگاه ها می بره و دل همه رو آب می اندازه ، یعنی اونی که خیلی شبیه موتورولا کیو هست ، و اونی که هارد 8 گیگی داره ، اصلاً معلوم نیست در بیان.از اون اولشم به سامسونگ مشکوک بودم:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سامسونگ امتیاز تولید یک روش جدید ارتباط با موبایل ها را گرفت. همون طور که می بینید ، اصل قضیه مثل اون کیبورد لیزری ست که در همین جا معرفی شد ، ولی این بار شما یک مداد دارید که حرکات اش توسط یک چشم زیر نظر گرفته می شود ، و الگو های حرکت اش ترجمه می شود

wey-20060415-SamsungVirtual.jpg

http://www.pocketpcthoughts.com/images/web/2003/wey-20060415-SamsungVirtual.jpg

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
wey-20060415-SamsungVirtual.jpg

سامسونگ امتیاز تولید یک روش جدید ارتباط با موبایل ها را گرفت. همون طور که می بینید ، اصل قضیه مثل اون کیبورد لیزری ست که در همین جا معرفی شد ، ولی این بار شما یک مداد دارید که حرکات اش توسط یک چشم زیر نظر گرفته می شود ، و الگو های حرکت اش ترجمه می شود
کاش ازش سایت و عکس هم قرار بدی.
ممنونم.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
واقعاً عرض می خوام ، لینک فراموش شد ، ولی می تونستی از طریق آدرس عکس بهش دست رسی پید کنی
به هر حال از پاکت پی سی تاتس
راستی کسی مایل نیست یه چند تا از این سایت های خبری رو زیر نظر بگیره و اینجا پست بزنه ؟ کمک ام کنید
آخه من عکسی‌ هم نمیبینم!
حالا نمیدونم لینک عکس مشکل داره یا باز هم از اون بازی های قدیمی‌ PT یه!

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
حالا چی
لینک عکس رو هم گذاشتم
دانیال error 403 میده. برای همینه که عکس رو نشون نمیده. از اون سرور ها هست که اجازه نمیده فایلی‌ (مثلا عکس)، ازش در جای دیگه استفاده بشه.
باید لطف کنی‌ و عکس رو جای دیگه upload کنی‌ تا نمایش داده بشه.
از توجهت ممنونم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
دانیال error 403 میده. برای همینه که عکس رو نشون نمیده. از اون سرور ها هست که اجازه نمیده فایلی‌ (مثلا عکس)، ازش در جای دیگه استفاده بشه.
باید لطف کنی‌ و عکس رو جای دیگه upload کنی‌ تا نمایش داده بشه.
از توجهت ممنونم.
قربان باید بگم که این اشکال اصلاً مربوط به خود سایت پاکت پی سی تاتس هست

اینجا اصل مطلب رو بخون

اگه دقت کنی ، اونهایی که اچازه هایپرلینک نمی دن ، هم همین جوری گیر می دن، ولی پاکت پی سی تاتس ازین بچه خوب هاس .خسیس نیست.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
vy1i74.jpg

این صفحه ، بدون نیاز به جریان برق ، می تونه تصویری که روش نقش می بنده رو نشون بده ، معنی ش اینه که برخلاف صفحه های امروزی که در تمام مدت استفاده برق مصرف می کنند ، این صفحه فقط وقتی تغییری در سفحه ایجاد شود برق مصرف می کند
فکر کنید چقدر صرفه جویی می شود و گرسنگان دنیا را می شود باهاش سیر کرد:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
motoq.verizon.gif

بلاخره معلوم شد که موتورولا کیو ، ظریف ترین اسمارت فون دنیا ، که تحت ویندوز موبایل 5 اسمارت فون کارمی کنه ، توسط شرکت ورایزون در ایالات متحده پخش خواهد شد و البته در ایران قابل استفاده نخواهد بود

فقط گفتم که اون پستی که چند ماه پیش گذاشتم رو تکمیل کرده باشه !

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
البته با اتم قبلی هیچ فرق سخت افزاری نداره جز اینکه رنگ اش سفید شده
w14ev4.jpg

و البته یه آویز پلاتینی و کیف چرم سفید داره
دیگه چی می خواهید

اینجا بخونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
w14h76.jpg

خوب هنوز چیز زیادی ازش نمی دونیم
ولی همین که عکس های جاسوسی ش تو بازاره یعنی به زودی روش می کنن
دوربین 1.3 ، صفحه 240در240 و سی پی یو 300 و 128/64 رم ورام داره

بیشتر بخونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
bondtv.jpg

همون طور که اورلود نوشت ، دستگاه باند اولین آپگرید خودشو دریافت کرد
تا اینجا ، رکوردش با اتم برابری می کنه
تبریک

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب ، اولاً که من در پست های متعدد دیدم که اسم نسخه بعدی ویندوز فانتوم هست ، ولی الان زدن زیرش و می گن اسم اش فوتون هست .این مدل که برای سال 2008 هدف گیری شده ، انقلابی نسبت به 2005 ایجاد خواهد کرد.
نسخه ارتقا یافته دبلیو ام 5 هم ، اسم اش کراس بو(کمان تیر اندازی) هست ، که برای 2007 هدف گیری شده

بیشتر بخونید
من هم با نتیجه گیری ام اس موبایلز موافقم ؛ اگر می خواهیددستگاه بخرید ، یکی که دارای دبلیو ام 5 باشه ، انتخاب مناسبیه

بالا