• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از vocian :
Camera Picture Themes

templates-mailing.gif

بعضی وقتها ایده ها به قدری ساده هستن که خیلی از ما غبطه می خوریم که چرا زودتر ما دست به کار نشدیم.

همه داستان اینجوریه :

صحنه اول : شما از گشتن و داونلود تم خسته شدید. یا دوست دارید تم خودتون رو داشته باشید یا می خواید برای دوستاتون کلاس بزارید...:D

صحنه 2: پشت کامپیوتر میشینید به زحمت 4 تا برنامه ساخت تم پیدا میکنید و فتو شاپ رو نصب میکنید . بعد 30 دیقیقه به کامپیوتر خیره میشید . 2 تا کلیک میکنید بعد کامپیوتر رو خاموش میکنید.

صحنه 3: خیلی ساده بی خیال ساخت تم میشید. چون میدونید به دردسرش نمی ارزه.

اما AIM کارتون رو ساده کرده . با 100 تا تمپلت که داره شما فقط کافیه عکس بگیرید و بعدش با کمتر از چند ثانیه وقت کار تمومه . البته به نظر من نمیشه اسمش رو تم گذاشت اما برای من که دوست ندارم با فتوشاپ 1 ساعت ور برم محشره!!
:D

اطلاعات بیشتر و نسخه آزمایشیش رو میتونین از اینجا بگیرین

اگه خیلی به این تاپیک بی ربط بود بگین برش دارم:D
ضمن تشکر،
فکر می‌کنم Thread نرم افزار میتونه جای بهتری باشه براش.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اگه طراحی اوریگامیه مایکروسافت برای شما هم قابل قبول نبوده . یا اینکه فکر میکنین که با 300-400 هزار تومن پایین تر هم میتونین یه تبلت عالی داشته باشین بهتره با آقا و خانم Table Kiost EO V 7710 آشنا بشین
:D :
eo_list_kc.jpg

eo_list_wc.jpg

رم 256 قابل ارتقا تا 1 گیگ . سی پی یو 1 گیگا هرتز هارد 40 گیگ قابل ارتقا تا 160 گیگ صفحه نمایش 800 *480 7 اینچی وای فای و ویندوز ایکس پی تبلت ادیشن وقتی با قیمت 900 دلار فروخته بشه هر کسی رو میتونه وسوسه کنه !! مخصوصا که 4 ساعت عمر باطری برای یه تبلت رقمی کاملا معقوله :D و البته اذعان شده که این جناب ارزان ترین UMPC شناخته شده در آمریکا بوده که به تازگی به بازارش وارد شده.:happy:

tabletkiosk-unpack.jpg

tabletkiosk-2.jpg

tabletkiosk-1.jpg

خبر ورود به بازار آمریکا

بیشتر بدونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از vocian :
اگه طراحی اوریگامیه مایکروسافت برای شما هم قابل قبول نبوده . یا اینکه فکر میکنین که با 300-400 هزار تومن پایین تر هم میتونین یه تبلت عالی داشته باشین بهتره با آقا و خانم Table Kiost EO V 7710 آشنا بشین
:D :
eo_list_kc.jpg

eo_list_wc.jpg

رم 256 قابل ارتقا تا 1 گیگ . سی پی یو 1 گیگا هرتز هارد 40 گیگ قابل ارتقا تا 160 گیگ صفحه نمایش 800 *480 7 اینچی وای فای و ویندوز ایکس پی تبلت ادیشن وقتی با قیمت 900 دلار فروخته بشه هر کسی رو میتونه وسوسه کنه !! مخصوصا که 4 ساعت عمر باطری برای یه تبلت رقمی کاملا معقوله :D و البته اذعان شده که این جناب ارزان ترین UMPC شناخته شده در آمریکا بوده که به تازگی به بازارش وارد شده.:happy:

tabletkiosk-unpack.jpg

tabletkiosk-2.jpg

tabletkiosk-1.jpg

خبر ورود به بازار آمریکا

بیشتر بدونید

خوب به سلامتی اولین اوریگامی به ایالات متحده قدم گذاشت ، قدم نو رسیده مبارک
البته خیلی ها که باهاشون کار کردن می گن همچین تخم دوزرده ای هم نیست.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از king_dani :
خوب به سلامتی اولین اوریگامی به ایالات متحده قدم گذاشت ، قدم نو رسیده مبارک
البته خیلی ها که باهاشون کار کردن می گن همچین تخم دوزرده ای هم نیست.

:D اوه . این اوریگامی بود؟:happy: آخه هیچ جای سایتش و تو خبر کلمه اوریگامی رو مستقیم نزده بود:p منم گفتم یه تبلت پی سی معمولیه :cool:

فکر کنم سوتی های من داره این تاپیک رو خراب می کنه . شرمنده .

راستی دنی جان چرا اوریگامی جالب نیست؟! من که از مدل Sahara خیلی خوشم اومده بود ( البته تا وقتی قیمت 2000 دلاریش رو ندیده بودم!:blink: )

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از vocian :
:D اوه . این اوریگامی بود؟:happy: آخه هیچ جای سایتش و تو خبر کلمه اوریگامی رو مستقیم نزده بود:p منم گفتم یه تبلت پی سی معمولیه :cool:

فکر کنم سوتی های من داره این تاپیک رو خراب می کنه . شرمنده .

راستی دنی جان چرا اوریگامی جالب نیست؟! من که از مدل Sahara خیلی خوشم اومده بود ( البته تا وقتی قیمت 2000 دلاریش رو ندیده بودم!:blink: )
خیر قربان ، سوتی چیه ، اگر به شمارش باشه ، بنده اینجا در سوتی رکورد دارم ، عمراً گرد پای بنده را هم ببینید:blush:
بعد هم ، مدل ساهارا کدومه؟

در آخر اینکه ، چند تا پست اینجا هست در مورد اوریگامی ، بخونید شون ولی عرض کنم که یوام پی سی همون اوریگامیه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
streaming%20A2DP%20music.0.jpg

این آقا از دست سازندگان به ستوه اومده و با یه هد ست بلوتوث خراب و یه اسپیکر ، کی جم شو رو تبدیل به یه سیستم صوتی کرده!!

بخونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینجا رو بخونید تا متوجه شید که بهترین جی پی اس موجود در بازار چیه . نویسنده اعتقاد داره که بهترین میو مال شکرت میتاک هست
windows-mobile-gps-phones.jpg

اینجا بیشتر بحث شده

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دانیال جان در مورد Bluetooth GPS اطلاعاتی‌ داری؟ کارایی‌، انواع، مارک و قیمت؟ یا اگه منبع کاملی‌ می‌شناسی‌، لطف کن بهم معرفی‌ کن.
گر چه تو خود ایران فکر نمیکنم زیاد کارایی‌ داشته باشه نه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
دانیال جان در مورد Bluetooth GPS اطلاعاتی‌ داری؟ کارایی‌، انواع، مارک و قیمت؟ یا اگه منبع کاملی‌ می‌شناسی‌، لطف کن بهم معرفی‌ کن.
گر چه تو خود ایران فکر نمیکنم زیاد کارایی‌ داشته باشه نه؟
والاه فکر نمی کنم به درد ایران بخوره ، من می خوام یکی از آشنایان رو شیر کنم بخره ، بعد اگر خوشش اومد و دیدم کارایی داره ، می گم تو هم بخر;)

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
والاه فکر نمی کنم به درد ایران بخوره ، من می خوام یکی از آشنایان رو شیر کنم بخره ، بعد اگر خوشش اومد و دیدم کارایی داره ، می گم تو هم بخر;)
آره خوبه این طوری :D!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این دستگاه که توسط فاروس عرضه شده همون آی میت ، پی دی ای ان هست که معرفی کردم ، می تونید کلی در مورد ش اینجا و اینجا بخونید
don-mar06-pharosgps-travler525+logo.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
5784_4.jpg

یه هلندی یکی از این دستگاه به نظر من واقعاً عالی دستش اومده ، ببینید چی در موردش نوشته
مشخصات دستگاه رو قبلاً گفته بودم ، ولی مثل اینکه کارایی ش هم بالاست

در ضمن ، لینکی که دادم ترجمه از طریق بابل فیش هست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ClioImage.jpg

اولاً که فکر نکنید من اشتباه پست گذاشتم ، این دستگاه ، بعد از موفقیت افسانه ای کلایو های سونی، نامشون رو یدک می کشه ولی بر خلاف ظاهرش که شبیه تبلت هاست ، مجهز به ویندوز سی ای ست!!!!
10 اینچ مانیتور ، 600 در 800 ، 64مگ رم 64 مگ رام و طیفی از درگاه های ارتباطی ، از اس دی تا پی سی آی ام سی ای و یو اس بی ، همه چیزی که الان ازش می دونیم

خودتون رو برای سلطه بلامنازع ویندوز سی ای که نسخه 6.0 اش هم همین روزها علنی شد آماده کنید ، ممکنه فرزندان تون رو از طریق پاکت پی سی هنگام تولد مشاهده کنید!!!:lol:
اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا این شرکته عجب فکری کرده ، برداشته یه برنامه نوشته که به SIPیعنی همون آیکونی که توش کی بورد و ترنسکرایبر توش هست ، یه امکان اضافه می کنه از دستگاه مثل واکی تاکی استفاده شه در شرکت ها (سریال 24 رو دیدید؟)

خوب البته جای این پست بیشتر توی نرم افزار بود ، ولی فکر کردم که خیلی هم بی ربط نیست چنین نو آوری:D
اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
wey-20060510-WinEmb.gif

همون طور که نوشتم ، نسخه آزمایشی اش رو همین ماه ها بیرون می دن ، ولی واضحه که مثل دبلیو ام 5 که حدود یک سال بعدش نسخه نهایی ش سر و کله اش روی دستگاه ها پیدا شد ، پس منتظرش تا 2007 نباشید
اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید ، کمال افتخار رو دارم که بگم مرز های فروم مون رو به کشورهای کفر رسوندم ، فعلاً به طور آزمایشی اینجا دارم می نویسم. پست اول هم تقدیم می شه به مازیار ، که برنامه رو اینجا معرفی کرد. اساتید ، برای اینکه من ضایع نشوم ، بروید عضو شوید و هی پای پست های من کامنت بگذارید:D

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
windows_mobile.jpg

نسخه جديد Windows Mobile با ويژگي‌هاي جديدي چون Office 2007، پيام‌رساني فوري براي شبكه‌هاي عمومي و خصوصي، پشتيباني از Exchange 12، و برنامه‌هاي صفحه گسترده و ايميل عرضه خواهد شد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از دنیای شبکه، پيش بيني مي‌شود معرفي رسمي Crossbow، نسخه جديد سيستم‌عامل ويندوز موبايل که روي تجهيزات همراه مانند انواع PDA و Pocke PC نصب مي‌شود، در كنفرانس ماه آينده Microsoft Mobile & Embedded DevCon صورت گيرد. پيتر نوك، قائم مقام ارشد مايكروسافت در بخش تجهيزات موبايل و مخابرات، گفته است كه شركتش سعي دارد هر سال يک به‌روزرساني اصلي براي Windows Mobile داشته باشد.

Crossbow نسخه بعدي Windows Mobile 5.0 خواهد بود كه ويژگي‌هاي جديدي چون Office 2007، پيام‌رساني فوري براي شبكه‌هاي عمومي و خصوصي، پشتيباني از Exchange 12، و برنامه‌هاي صفحه گسترده و ايميل را خواهد داشت.

بعد از عرضه Windows Mobile 5.0 در ماه مي 2005، حالا Crossbow با دو رقيب جدي در بازار مواجه خواهد بود: Symbian و BlackBerry. مايكروسافت اميدوار است با كاهش هزينه‌ها و آسان‌تر كردن كار براي مديران، BlackBerry رقيب را كنار بزند. با ارزيابي مايكروسافت، عرضه ايميل روي موبايل براي سازماني با 20000 كاربر مي‌تواند يك صرفه‌جويي 5/1 ميليون دلاري را فقط در خريد نرم‌افزار به همراه داشته باشد، مضاف بر اين كه هزينه‌هاي اضافي خريد مجوز (license) از BlackBerry هم حذف مي‌شوند.

پياده‌سازي سيستم عامل‌هاي موبايل از آن جهت كه برخي اوپراتورها بايد سيستم حسابرسي خود را با آن سازگار كنند كمي پيچيده است. موفقيت Crossbow بستگي به تلفن همراه Motorola Q خواهد داشت، كه يك تلفن هوشمند شبيه به BlackBerry با صفحه كليد QWERTY كامل است.

منبع خبر: فن آوری اطلاعات ايران

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
پی پی سی دوبای خبر داده که یک کنفرانس خبری بعد از یک برنامه معرفی دو شرکت ای تن و اس تی دی برگزار شده ، که در اون ، اولاً ظاهراً فراموش شده که کلاهبردارانی به اسم اورکس کالای ای تن رو به ما فروخته اند ، و خودشون رو تنها عامل فروش ای تن در خاور میانه می دونند:hmm:
eten&sdt.jpg

اما دوماً ظاهراً ای تن از برنامه های آینده اش گفته:
.یک دستگاه کاملاً جمع و جور (18میلی متر ضخامت) و هرامکاناتی که فکرشو بکنید ، از جی پی اس تا وای فای و از رادیو تا تلویزیون گنجانده بشه
:eek:
خوب خبر عالی هست نیست؟ من که هنوز به بنچ مارک های اورکس ام می نازم ، اینجا رو نگاه کنید تا تفاوت را متوجه شوید( در اولین ستون مقایسه با کی جم و جمین)

در ضمن ، در پی دی ای لایو هم این خبر رو نوشتم ، فکر کنم خیلی دست اول بشه اونجا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
dccpc.jpg

بله درست خوندید ، دستگاه افسانه ای که قبلاً براتون اینجا ازش نوشتم ، متاسفانه همه امکانات بی سیم اش ، مثل جی اس ام ، وای فای و .. حتی بلوتوث ازش برداشته شده!!!!
هارد ش به 30 گیگ کاهش پیدا کرده و قیمت نهایی ش 2000دلار اعلام شده ،
اگر یادتون باشه این دستگاه قرار بود در یک سمت یک دستگاه پاکت پی سی باشه و در سمت دیگه یه تبلت پی سی ،بهتره بگیم یه UMPC، و در سمت تبلت ، دارای 1.5گیگاهرتز سی پی یو و 1 گیگ رم دی دی آر 2 بود ، ولی خوب ، به چه دردی می خوره وقتی نتونید باهاش هیچ مبادله اطلاعاتی کنید ،
به قول انگجت ، خیلی دلم می خواد بدونم واقعاً کی این رو سفارش خواهد داد؟
اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
تک فیس وایرلس رو یادتونه ؟ همون که یه سری ایده موبایل داد بیرون که همه گفتن دروغ 13 هست
wey-20060404-TFW.jpg

حالا با مایکروسافت قرار داد بسته
می خوان بازار چین رو بترکونن ، البته فقط چین رو ، قرار نیست این مارک هیچ جای دیگه دیده شه:hmm:

بالا