• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php

کسانی که دنبال یه دستگاه غیر موبایل می گردن من شدیدا توصیه می کنم این و خواهر دوقلوش ، سی 550 رو در نظر بگیرن.وقتشه که هله هوله های اچ پی جمع بشن

ببینید، این دستگاه فقط 14میلی متر ضخامت داره و طولش هم 116میلی متره ، فقط چون وی جی ای هست ، حدود 71 میلی متر عرض داره ، ولی این طور که به نظر صفحه اش حرف نداره.به زبان دیگه اولین دستگاه جی پی اس دار وی جی ای دنیاست

در ضمن ، ویندوز موبایل 5 ، 624 مگاهرتز سی پی یو ، 64رم 128 رام ، بلوتوٍ وای فای و 1200میلی امپر باطری و البته اسلات اس دی (آی او هست) داره

اگرم مثل ایران نمی شه از جی پی اس اش استفاده کنید، کافیه سی 550 شو بخرید که عین همینه فقط 512 سی پی یو داره و جی پی اس نداره ، احتمالاً اروزن تر هم بشه ، من که اگر قرار به جدا کردن موبایل از پی دی ای شه ، همین رو بر می دارم ، تشکر هم می کنم:lol:
شدیداً بهش فکر کنید:happy:

alfabeta

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قیمت هم اگر 10درصد تکس کم شه ، می شه 630هزار تومان

این قضیه کم شدن 10 درصد جه جوریاس؟
یعنی واقعن پس میدن؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از alfabeta :
این قضیه کم شدن 10 درصد جه جوریاس؟
یعنی واقعن پس میدن؟
والاه هر چیزی که شما از کشور دیگری بخرید ، بین 9 تا 11 درصد اش مالیات بر مصرف هست، و چون شما مصرف کننده اون کشور به حساب نمی آیید ، می بایست اون رو پس بگیرید ، البته یه قوانین ریزی داره ، مثلا حداقل خرید باید 100دلار باشه و از این حرفها
ولی من مطمئن نیستم ، دوبی که بندر بازرگانی هست ، این قدر مالیات داشته باشه که بشه پسش گرفت.اورلود می تونه بهمون بگه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا این گیگا ترکونده ،
g-smarti4_(Small).jpg

این طور که نوشته ، مشخصات اش مشابه دستگاه جی اسمارت (آی تک باند) هست ولی همون طور که در عکس می بینید باید خیلی جمع و جور تر باشه .بابا ای ول
g-smarti9.jpg

سی پی یو 416 و دوربین 2.1 هست و بلوتوث و وای فای سری جی و البته که رادیو و تلویزیون داره .فکر کنید چقدر این آنتن ها رو که بهش وصل کنید ، ملت تو خیابون بهتون چپ چپ نگاه می کنن
g-smarti5.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
CIMG7616.JPG

این همون هرمس هست ، و ان گجت برداشته براتون یه توضیح مفصل داده البته با عکس !!!
اینجا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینجا اطلاعات ارزشمندی در مورد این دستگاه که قبلاً معرفی ش کردم اومده ، در ضمن همون طور که اشاره شد مدل آی 300 هم کنارش اومده و تفاوت هاشون برشمرده شده
samsung-sgh-i310-1.jpg

یه توضیح کوچولو، این سبیت داره منفجر می شه از تکنولوژی ، خوش به حال کسایی که الان اونجان

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این همون اوریگامیه که گفتم پروژه مخفی مایکروسافت بوده ، حالا در سبیت کلی در مورد اش نوشتن.
در حقیقت مهندسی سخت افزار و نرم افزار اش رو انجام داده و کار یدی رو سپرده به 3 شرکت
ASUS
Samsung
Founder
samsung-origami-2.jpg

سومی یه شرکت آسیایه که کلی ظاهرشو گند زده، اما اولی ، یعنی ای سوس ، ظاهراً خیلی زود داغ می کنه ، ولی عوض اش دوربین داره
اما سامسونگ به عقیده نویسنده بهترینه
دقت کنید که سیستم عامل این ها
Windows XP Tablet PC Edition
هست .یعنی شما هر برنامه ای روی پی سی دارید ، روی اینها هم قابل نصبه
هر سه شون کارت سی اف فقط می خورن و ورودی خروجی پی سی ام سی ای ندارن،ولی این پروژه همون طور که قبلاً گفتم ، حسابی جیب مشتری ها رو هدف گرفته: قراره در یه بازه زمانی 2 ساله ، نسخه های قوی ترش ، به بازار بیاد

در ضمن، در ریویو چند تا شیرین کاری عمده مایکروسافت توضیح داده شده، مثل کی بوردی که می بینید:
samsung-origami-8.jpg

نویسنده اعتقاد داره که اگرچه سرنوشت تکنولوژی موبایل ، وارد کردن او اس فول بوده ، ولی این اسباب بازی 1200دلاری ، با 3.5 ساعت باطری ، ارزشش رو نداشته ،
اما خبر خوب اینه که تکنولوژی "لمس همزمان چند نقطه از صفحه حساس" تا آمدن ویستا روی این گرون قیمت ها ، آماده خواهد شد.اینو رییس پروژه اوریگامی می گه
ms-press-1.jpg

اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اگر این به دستگاه های ما کار کنه (منظورم پی دی ای هاست) واقعا محشره
می دونید که این استک بلوتوث باعث میشه ، صدا به صورت استریو و با کیفیت اصلیش(مثلا ام پی تری 128کیلوهرتز) بره رو دستگاه مقصد ، که این دروازه باشه، بعد این دستگاه می تونه با خروجی و ورودیش ، این امکان رو بده که شما از خروجی ش صدای روح نواز برادر ریکی مارتین و هیات عاشقان بک استریت رو روی استریو خونتون گشو بدید!!!
ربع دوم سال میلادی عرضه می شه ، ولی خوب ، اگر خیلی از اسم نوکیا بدتون می آد ،روش چسب بزنید:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب قبلاً براتون از این نوشتم ، ولی یه نکته مهم ، این هم مثل موبایلی که اسوس رو کرده ، قابلیت سوییچ کردن بین وای فای و جی اس ام رو داره ، فکر کنید تو خونتون یه روتر بذارید، بعد با این تقریباً مفت با بقیه دنیا صحبت کنید!
axiaa308.jpg

البته دو تا هم اسمارت فون تولید کرده این شرکت مالزیایی
axiaemxi700.jpg

axiaemxim5.jpg

اما به نظر من این اولی یعنی پاکت پی سیه حرف نداره

البته صفحه اش خیلی کوچیکه:blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینجا یه عالمه عکس دیگه از جی اسمارت هست، و همون طور که می بینید ، او ای ام ش دقیقاً مثل باند هست، پس کسایی که از فورم فکتور فلیپ فلاپ خوششون نمی آد ، به این هم می شه فکر کرد ها:D
6.jpg

7.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مدیر ای تن یه خبر خوب داده ، اونم اینه که مدل جی 500 که جی پی اس همراه خودش داشت، همراه با رادیو درون زا، و البته آر دی اس(سیستم نامگذاری و خبر دهی ترافیک منطقه) ارائه خواهد شد.
به سلامتی
من که می گم این اصلاً ایران نخواهد آمد
wayne-ma.jpg

توجه : شما به اون بی ناموسی های پشت آقای مدیر کاری نداشته باشید ، من ادیتور نداشتم ، ابزار لهو و لعب رو از عکس اش حذف کنم ، شما به جاشون استغفار بطلبید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نرو هم نسخه ای از برنامه مخصوص خودش رو برای مکالمه اینترنتی مخصوص پی دی ای آماده کرده
index_headpic.jpg

تلفن زدن به بقیه مشترکین مجانی و به دیگر شماره های زمینی یا نتی، با قیمتی معقول هست.
سایت شون اینجاس

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب اینم یه پی دی ای 3.8 اینچی که تلویزیون دی وی بی هم داره
attachment.php

ویندوز موبایل 5 و مایکرو هارد درایو 20گیگ هم از نکان برجسته هست ، برای خارج از ایران ، جی پی اس درون زا

اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
امروز پایتخت و جمهوری بودم (رفتم ایکسوس 750 خریدم، محشره) باند هنوز تو جمهوری ظهور نکرده ، ولی منتظران باید دل قوی دارند ، چون که حوالی عید خوب می فروشه ، هرچیزی که جدید باشه.
ای تن ام 600 فقط یکی تو پایتخت دیدم ، بی انصاف می گفت 720 هزار تومان
باندرو هم 980 و 990 قیمت دارم، اکیداً توصیه می کنم، حتی اگر می خواهید ازهمین ایران بخرید، الان نخرید

موفق باشید

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
کدومه ما که چیزی ندیدیم یه مشخصات بزار

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
کسی نمی دونه آقا دنی ما کجاست؟چند وقته دیگه تو این ترد پست نمیزنه؟:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم برای تمام عزیزانی که از شر این فروم مدتی راحت بودن:

این دستگاه که ظاهر خوبی داره ، امکانات اش کمی از رده خارج به حساب می آد
thenewdallabdx84.jpg

اما خوب اشتباه نکنم مالزیایی ست ، و هیچ چیز بهتر از تقویت بازار الکترونیک کشور دوست و برادر نیست.
ولی من که اصلاً از این دستگاه اونجا چیزی نشنیدم، فقط دوپاد بود اونجا که ترکتازی می کرد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
gsmart-i.jpg

بد جوری دل من رو برده این یکی مدلش
شدید بهش علاقه مند شدم ، آقا دوربین ش حرف نداره
در ضمن ، یادتون باشه که این دستگاه استک های بلوتوث و پوش میل رو هم ساپورت عالی می کنه
خلاصه حواستون بهش باشه

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
یه چندتا دیگه پست بزنی...من میرم سره کوچه گوشیمو میندازم تو جوب...
294.gif

بالا