• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
سلام.این اینستاین خیلی امکانات زیادی داره.دکتر جان الان وارد بازار شده؟من دنبال اندازه دقیق ال سی دیش میگردم میخوام بدونم مثلا چقدر از جم کوچیکتره؟!چند تا سایت دیدم ولی اندازه درس نداده بود!
2.5 اینچ ، اورلود توضیح داده بود عزیز
در ایران که نه ، در دوبی امروز تازه اومده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
در مورده cpu های TI دو تا سئوال داشتم (مثل JAMin & k-jam , ...)
میگن این cpu ها dual core هستند
حالا یعنی چی؟
یعنی بخشی از سی پی یو اول اختصاص داره به فعالیتهای تلفنی دستگاه و بخش دیگه که هسته دوم بشه مربوط میشه به کار های ppc
اصلا این قضیه صحت داره یا اطلاعات من ناقصه
اگه کسی کاملش رو میدونه بگه لطفا
یه سئوال دیگه
اگه سئوال اول درست باشه زمانی که از امکانات تلفنی دستگاه استفاده نمی کنی (مثلا flight mode) هر دو تا هسته سی پی یو صرف استفاده ppc میشه؟

استاد بابا شما که ما رو حسابی تست می کنی:D
ببین تا اونجا که من خوندم ، اصلاً ویندوز موبایل 5 توانایی پشتیبانی دوال کور رو نداره ، ولی قراره که نسخه بعدی یعنی فانتوم داشته باشه ، در ضمن ، نسل بعدی پی دی ای ، که براتون نوشتم ، یعنی اوریگامی ، حتماً ساپورت خواهد کرد.
شما اگر لینکی داری که چنین چیزی نوشته بذار اینجا

اومپ ها به هماهنگی شون با او اس مایکروسافت می نازن
ولی فکر نکنم خیلی هم عالی باشن
دوال کور همون طور که حدس زدی ، ادغام عملی دو سی پی یو با هم هست، ولی من فقط تا حالا در پی سی ازشون شنیده بودم
لینک داری؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از m_jahangiri :
با سلام من قبلا هم این سوال رو مطرح کرده بودم ولی جوابی نگرفتم. چه طوری میشه روی جاسجار یک شماره رو اتو ردیالauto redialکرد:eek:
قربان در ترد سئوال و جواب مطرح کنید

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دقیقا یادم نیست
ولی مطمعنم که یه جا مثل اینی که نوشتم رو خونده بودم
توی نظر هایی که در مورده ppc ها میدن خونده بودم:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
دقیقا یادم نیست
ولی مطمعنم که یه جا مثل اینی که نوشتم رو خونده بودم
توی نظر هایی که در مورده ppc ها میدن خونده بودم:blush:
خوب پس من هم می گردم ببینم این طوره یا نه:blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بابا این آی تک باند یا جی اسمارت هر چی می خواین صداش کنین ، واقعاً گزینه بی رقیبیه .
من خودم خیلی کرم دارم که دستگاهم طوری خام برسه دستم که بتونم کاستومایزش کنم، ولی وقتی اتم رو دیدم ، متوجه شدم ، اینکه روی او ای ام تون برنامه های مورد علاقه تون باشه هم بد نیست.
حالا گیگای نامرد تمام این چند ماه داشته نگاه می کرده که چه برنامه هایی آرزوی داشتن اش می ره ، چه کم و کسری هایی وجود داره در بقیه همه رو رفع کرده و پوزه رو به خاک مالیده ....دست مریزاد
گونه عربیش، همون طور که می بینید ، سایت توپی درست کرده ، فلشه ، و کلی کلاس داره ، کلاب آی تک زده ، ولی من می گم اگر امکان خرید از اروپا هم دارید ، حتماً گیگا رو بخرید
مطمئناً از مدل اولیه که در سایت گیگا اومده خیلی خوشگل تر شده.
اما فقط خودتون قضاوت کنید که وقتی دستگاه رو خریدید ، غیر از برنامه های تخصصی رشته خودتون لازمه چیزی اضافه شه یا نه:

.انسر فونش ، پیغام افراد رو روی کارت تون به صورت فرمت آدیو ضبط می کنه!!!!
.شما می تونید از امکان پخش همزمان در مکالمه ، برای خلاص شدن از دست یه مزاحم استفاده کنید، کافیه در منو انتخاب کنید ، که در چه محیصی هستید و سرو صدای اونجا رو تقلید می کنه!!!!
.(یکی اینجا باسه این امکان می مرد) می تونید مکالمات تون رو مثل آب خوردن به فرمت آدیو ضبط کنید!!!!

. برنامه زیپ ، رسکو 2005 فایل اکسپلورر ، جاوا میدلت ، وویس دایلینگ (سایبرون 1.6 آخریشه ، که هیچ موبایل دیگه نداره ) ، اس ام اس پلنر ، پاکت فلایت ، موبایل تایمز ؛ پاکت بادجت ، آربایزر ، تقویم هجری ،
اوقت شرعی ، قبله یاب جزو برنامه های مجانی شه

.در خود پی دی ای می تونید تعریف کنید که با هاش ، وقتی به یو اس بی وصل می کنید ، مثل پی پی سی رفتار شه ، یا مثل FLASH DRIVE(یعنی مثل این کارت های حافظه !!!!)

..وقتی در حال حرف زدن با موبایل هستید ، صفحه خاموش می شه که باطری کم مصرف کنه

.هر فرمتی که شناخته شده باشه رو به عنوان زنگ می تونه بخونه ، کلی هم می دی خودش داره

.عکس هاش واقعاً خیره کننده س ، البته ننوشته که برای گرفتن عکس دستگاه باید چند ثانیه بی حرکت باشه ، ولی خوبیش به اینه که عکس ها رو مثل دوربین دیجیتال در یه فولدر به اسم DCIMمی ریزه ، می تونید حدس بزنید چقدر در کار حرفه ای ها کمک می کنه

.برای اینکه نگید صفحه اش کوچیکه ، خودش برنامه ذره بین داره ، که حتی منوها رو هم می تونید از ورای عدسی ش کلیک کنید!!!!!
.خودش مدیر حافظه داره و می تونه برنامه ها رو ببنده

.یه گزینه داره که اجازه می ده از یو اس بی با سرعت بیشتری شارژ شه!!!!

.وقتی دستگاه رو شات دان می کنید ، براتون کلیپ پخش می کنه و آهنگ می ذاره

.برنامه ضبط صداش ، 2 ساعت ممتد ضبط داره !!!!!

.تلویزیون اش ، پال و سکام ان تی اس سی و هزار کوفته دیگه رو ساپورت می کنه!!!!

.در پک آسیایی ش و خاورمیانه ایش یه باطری 1300 و یکی 850 هست !!!!

.رادیو ش ، برای اولین بار ، بدون نیاز به وصل کردن هدفون ها کار می کنه ، و ریوویر ادعا کرده که از اتم هم بهتر انتن می گیره

.5فرمت ویدیویی ضبط می کنه ، به علاوه کلی امکانات دوربین اش داره (برای دیدن کیفیت حداکثر دوربین اینجا کلیک کنید)

با تشکر از اورلود، از لینک اش ، من گفتم اینجا بذارم که اعضای کوشا به زحمت نیفتن:cool:

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
جسارت نباشه به استاد خودم اورلود ها ، ولی این همون دستگاهی ست که من معرفی کردم ، یعنی
iteq Bond
صد البته اورلود می دونه چون اصلاً در دوبی به این اسم فروش خواهد رفت.
پس سئوال های مربوط به هر دو رو اینجا می نویسم:
.اولا که قیمت رو که اورلود گفت
.دوماً که صفحه رم اورلود گفت(پس من چی بگم؟)
.سوماً که دستگاه همون طور که گفتی با برنامه پر شده ، شاید این باعث بشه که مموری 64 مگی ش عملاً چیزی برای شما نذاره ، و مجبور باشید روی مینی اس دی نصب کنید ، که این برای بعضی برنامه های مدام مقیم ، عامل افت سرعته ، ولی همون طور که قبل تر نوشتم ، یه تولید پر سر و صدا خواهد بود

بله حق با دانيه .

اين دستگاه قبلا معرفي شده بود ولي چون اين اولين review كامل و داراي عكسهاي با كيفيت بود گفتم شما رو هم بي نصيب نذارم :happy:

البته نميدونم چرا الان كه ترد رو نگاه ميكنم اثري از اون عكسها توي پستم نميبينم !

شما هم همين مشكلو داريد يا نه ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Overload :
بله حق با دانيه .

اين دستگاه قبلا معرفي شده بود ولي چون اين اولين review كامل و داراي عكسهاي با كيفيت بود گفتم شما رو هم بي نصيب نذارم :happy:

البته نميدونم چرا الان كه ترد رو نگاه ميكنم اثري از اون عكسها توي پستم نميبينم !

شما هم همين مشكلو داريد يا نه ؟
پرشین تولز بعضی وقت ها قاط می زنه ، منظورتون همین جا نمی تونید ببنید دیگه ؟ من دارم می بینم ولی دیشب نمی تونستم ببنیم.

حالا یه چیز دیگه ، می شه فهمید که این دستگاه از دوبی بیاریم در فرودگاه 10درصدشو پسمون می دن یا نه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب امیر که گفت این اومپ تی آی دارای دو سی پی یو هست ، من رو به کنکاش انداخت

ببینید، امیر درست می گفت ، چون که سی پی یو 192مگا هرتزی سری 850 اومپ ، که از ARM925 technologyبهره مند هست ، در حقیقت از چند هسته کوچک تر تشکیل شده ، و این قطعاً پهنای باند ارتباطی رو افزایش می ده، به علاوه ، بر خلاف حدس من ، دیباگر ها نرم افزار لازم برای کنترل این سی پی یو های کوچک ولی متحد رو نوشتن ، و حتی برای دستگاه های بر پایه ویندوز موبایل.گرچخ مصرف اومپ ها حتی دوربین هاو دیگر دستگاه ها هم هست.حالا همه این چرت و پرت ها رو ول کنید، مهم اینه که آیا واقعاً اومپ در کارکرد سریع هست؟

ببنید این رو ، گرچه اومپ خیلی جدیده و خیلی آینده درخشانی داره ، ولی از اتم ، که در مقابل ای تن ام500 من ، خیلی هم سریع نیست ، حسابی به نفس نفس افتاده ،
image034.jpg

من هنوز البته اعتقاد دارم ، اگر کار هایی که می خواید باهاش بکنید ، خیلی وسیع نیست و قیمت اش هم یه کم معقول تر باشه(زیر 600هزار تومان) حاضرم حسابی روش فکر کنم:D

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
در تکميل حرفهايی که در مورد giga زده شد بايد بگم که
دستگاه ميتونه به عنوان usb drive هم شناخته بشه و قيمتش تقريباً $774 هست.
در ضمن اگر از دبی بخريد بعضی شرکت ها باطری 1300 و يک کارت 256 هم به همراهش ميدن!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از en2fa :
در تکميل حرفهايی که در مورد giga زده شد بايد بگم که
دستگاه ميتونه به عنوان usb drive هم شناخته بشه و قيمتش تقريباً $774 هست.
در ضمن اگر از دبی بخريد بعضی شرکت ها باطری 1300 و يک کارت 256 هم به همراهش ميدن!
بله یو اس بی دیوایس ، یعنی همون طور که گفتم ، با فلش مموری ش مثل یه مس استورج رفتار می شه.
قیمت هم اگر 10درصد تکس کم شه ، می شه 630هزار تومان
ولی من که هیجان ام خوابیده ، نگران یه چیزایی شدم:
واقعاً کار کردن با صفحه 2.5 اینچ راحته؟
چقدر از مموری فلش داخلی ش آزاده؟کاش یه اسکرین شات ازش می شد داشت

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من يکبار ديگه قيمت در دبی رو چک کردم و انگار درسته...
در هر صورت امروز پايتخت بودم و به قيمت ناچيزه 990 تومان ميفروخت.
يا اينا خيلی دزدن يا خيلی بی انصاف!
در ضمن هيچ کدوم تشکيلات اضافی رو هم نميدن!
ميتونيد سری به pocketpcdubai بزنيد و از gadgets world بگيريد!
امروز اورده بود و تموم شده بود فردا هم مياره!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از en2fa :
جدی به این زودی اومده تهران
بابا اگر برن مثل گجت ورلد عمده خرید کنن ، اینجا با قیمت معقول ، خیلی عالی خواهد فروخت.بابا بیزینس من ها مردن دور از جون؟
خیلی بازار داره ها

من اکیداً توصیه می کنم از ایران نخرید

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :

نه قيمت دوبي واقعا همينه من سري قبل PDA2K رو از اين سايت قيمت كردم . توي دبي هم دقيقا همين بود حتي 1 درهم هم اضافه نبود . هرچند كه من از يه جاي ديگه ارزونتر گرفتم ولي گرونتر نيست :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php

قبلا در مورد این صحبت شده بود، ولی گفتم بدونید که چنین کی بورد های مامانی هم هستن ، البته سازنده قراره این رو برای اوریگامی آپتیمایز کنه ، مثلاً به صورت کیف دستگاه عمل کنه!!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php

این یکی از مناسب ترین پی پی سی های فون ادیشن با قیمت فوق العاده در اروپاس.

این طور که نوشته :
بر پایه لینوکس کار می کنه
64/64رم و رام داره
سی پی یو 200 اومپ داره سری 750
جی پی اس درونی داره!

و حدود 320هزار تومان از جولای امسال فروخته خواهد شد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php

قبلاً هم نوشتم که ان ویدیا و اینتل قراره روی سری 5500 جی فورس کار کنن تا آماده استفاده در موبایل ها(شامل پی دی ای ها) بشه .

حالا ظاهراً اینها برنامه های خفنی دارن برای پی سی و پی پی سی قابل حمل!!!!:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
عزیزانی که اینجا سئوال می کردن، من مموری 2گیگ اس دی مارک مایکروسیم خریدم ، 90هزار تومان از جمهوری

باید بگم عالی کار می کنه، من روش یه قسمت از یه سریال تلویزیونی رو ریختم با تی سی پی ام پی امتحان کردم، باورتون نمی شه که تقریباً بدون پرش نشون می داد، تازه ری سایز نبود.
کسایی که با براد بند و دانلود فیلم آشنا هستن، باید بدونن فرمت فایلHDTV DivXیعنی چه کیفیت و حجمی
18 دقیقه اش 280مگ بود.مثل آب خوردن نشون میداد.خلاصه خواستید بخرید ، هیچ مشکلی نداره ،اقلاً با اورکس من که مشکلی نداشته:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php
این دستگاه که در سبیت برای اولین بار به نمایش در اومده ، از اولین پی پی سی های فون ادیشن ایسوس هست.و البته که با چند تا نکته برجسته عرضه شده:

.دستگاه وای فای و جی اس ام داره ، در ضمن ، یه سیستم داره که به شکل هوشمند خودش بین VoIPو GSMموبایل تون رو سوییچ می کنه .یعنی می تونید در جاهایی که وایرلس هست، از تلفن اینترنتی استفاده کنید(که اروزن تره) و جاهایی که پوشش ندارید ، از جی اس ام
.دوربین 2مگا پیکسلی اوتوفوکوس ، که احتمالاً باید مثل دوربین باند و برخلاف دوربین اتم، عالی عکس بگیره
.مثل باند کی پد داره ، تازه ابتکاری که زده ، اینه که در اطراف کلید ها، شما کلید های استاندارد رو هم دارید
.سی پی یو 416 مگاهرتزی ، و 64 مگ رم هم دیگر امکانات هست

دیگر امکانات در اولین فرصت به اطلاع می رسد

نظر من اینه که اگر تو بازار ایران و دبی بیاد، کلی مشتری جلب خواهد کرد، حداقل قیافه اش شبیه سونی اریکسون پی 900 که هست، دیدید چقدر الکی فروش کرد!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php

مثل اینکه مفهوم اسمارت فون و پی پی سی فون ادیشن به زودی بایددر هم ادغام شه ، من که اسم اسمارت ادیشن رو پیشنهاد می کنم.:blush:
مایکروسافت همون طور که قول داده ، به زودی مرز بین اسمارت فون با پی پی سی ، یعنی ساپورت تاچ اسکرین رو در می امسال بر خواهد داشت.
از سوی دیگر یه سری پی پی سی فون ، با فورم فکتور CandyBar(یعنی مثل جعبه شکلات ، یعنی عرض کم و کشیده ، طوری که راحت درجیب جا شه) ، بیرون خواهند داد .از جمله این اچ تی سی بلیزارد :
attachment.php

خوب بریم سر این اکسیا ، که مدل اش ، مثل اسم هواپیمای ایرباس هست.
وای فای ، کوادباند جی اس ام ، سی پی یو 416 ، 128 رام و 64 رم ، ویندوز موبایل 5 و دوربین 1.3 و صفحه 2.2 اینچی (خیلی فسقلی می شه که!) و ابعاد 113 در 48 در 20 میلی متر
در آخر ماه در سوییس قابل خرید هست به قیمت ناقابل 550هزار تومان

بالا