بابا ای
ن آی تک باند یا جی اسمارت هر چی می خواین صداش کنین ، واقعاً گزینه بی رقیبیه .
من خودم خیلی کرم دارم که دستگاهم طوری خام برسه دستم که بتونم کاستومایزش کنم، ولی وقتی اتم رو دیدم ، متوجه شدم ، اینکه روی او ای ام تون برنامه های مورد علاقه تون باشه هم بد نیست.
حالا گیگای نامرد تمام این چند ماه داشته نگاه می کرده که چه برنامه هایی آرزوی داشتن اش می ره ، چه کم و کسری هایی وجود داره در بقیه همه رو رفع کرده و پوزه رو به خاک مالیده ....دست مریزاد
گونه عربیش، همون طور که
می بینید ، سایت توپی درست کرده ، فلشه ، و کلی کلاس داره ، کلاب آی تک زده ، ولی من می گم اگر امکان خرید از اروپا هم دارید ، حتماً
گیگا رو بخرید
مطمئناً از مدل اولیه که در سایت گیگا اومده خیلی خوشگل تر شده.
اما فقط خودتون قضاوت کنید که وقتی دستگاه رو خریدید ، غیر از برنامه های تخصصی رشته خودتون لازمه چیزی اضافه شه یا نه:
.انسر فونش ، پیغام افراد رو روی کارت تون به صورت فرمت آدیو ضبط می کنه!!!!
.شما می تونید از امکان پخش همزمان در مکالمه ، برای خلاص شدن از دست یه مزاحم استفاده کنید، کافیه در منو انتخاب کنید ، که در چه محیصی هستید و سرو صدای اونجا رو تقلید می کنه!!!!
.(یکی اینجا باسه این امکان می مرد) می تونید مکالمات تون رو مثل آب خوردن به فرمت آدیو ضبط کنید!!!!
. برنامه زیپ ، رسکو 2005 فایل اکسپلورر ، جاوا میدلت ، وویس دایلینگ (سایبرون 1.6 آخریشه ، که هیچ موبایل دیگه نداره ) ، اس ام اس پلنر ، پاکت فلایت ، موبایل تایمز ؛ پاکت بادجت ، آربایزر ، تقویم هجری ،
اوقت شرعی ، قبله یاب جزو برنامه های مجانی شه
.در خود پی دی ای می تونید تعریف کنید که با هاش ، وقتی به یو اس بی وصل می کنید ، مثل پی پی سی رفتار شه ، یا مثل FLASH DRIVE(یعنی مثل این کارت های حافظه !!!!)
..وقتی در حال حرف زدن با موبایل هستید ، صفحه خاموش می شه که باطری کم مصرف کنه
.هر فرمتی که شناخته شده باشه رو به عنوان زنگ می تونه بخونه ، کلی هم می دی خودش داره
.عکس هاش واقعاً خیره کننده س ، البته ننوشته که برای گرفتن عکس دستگاه باید چند ثانیه بی حرکت باشه ، ولی خوبیش به اینه که عکس ها رو مثل دوربین دیجیتال در یه فولدر به اسم DCIMمی ریزه ، می تونید حدس بزنید چقدر در کار حرفه ای ها کمک می کنه
.برای اینکه نگید صفحه اش کوچیکه ، خودش برنامه ذره بین داره ، که حتی منوها رو هم می تونید از ورای عدسی ش کلیک کنید!!!!!
.خودش مدیر حافظه داره و می تونه برنامه ها رو ببنده
.یه گزینه داره که اجازه می ده از یو اس بی با سرعت بیشتری شارژ شه!!!!
.وقتی دستگاه رو شات دان می کنید ، براتون کلیپ پخش می کنه و آهنگ می ذاره
.برنامه ضبط صداش ، 2 ساعت ممتد ضبط داره !!!!!
.تلویزیون اش ، پال و سکام ان تی اس سی و هزار کوفته دیگه رو ساپورت می کنه!!!!
.در پک آسیایی ش و خاورمیانه ایش یه باطری 1300 و یکی 850 هست !!!!
.رادیو ش ، برای اولین بار ، بدون نیاز به وصل کردن هدفون ها کار می کنه ، و ریوویر ادعا کرده که از اتم هم بهتر انتن می گیره
.5فرمت ویدیویی ضبط می کنه ، به علاوه کلی امکانات دوربین اش داره
(برای دیدن کیفیت حداکثر دوربین اینجا کلیک کنید)
با تشکر از اورلود، از لینک اش ، من گفتم اینجا بذارم که اعضای کوشا به زحمت نیفتن