• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این ها ، عاشقان لوکسخبر دادن که ان 100 که براتون گفتم کوچکترین خواهد بود، اصلاً دستگاه کم اهمیتی نیست، ظاهراً قرار یک کلون آی پاد نانو باشه و همه رقبا رو ناک اوت کنه، این طور که نوشته به هزینه جی پی اس و وزن 80گرم، حاضر شدن از خیر وای فای و بلوتوث بگذرن.
دبلیو ام 5 البته قراموش نشده و مموری داخلی تا 4گیگ(درست مثل نانو) خواهد داشت.البته یو اس بی کنترلر هم داره ، یعنی مثل آی پاد دستگاه های پی سی باهاش مثل یکmass storage deviceباش رفتار می کنن.خلاصه ريال خلوت کنید ، اف اس داره مثل بولدوزر می آد

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
مثل اینکه آی میت دوباره گل کاشته!

این دستگاه که به قول مرورگر اش ، اشتباهی براش جی پی اس گذاشتن، چون هرچی بگردید روی جعبه یا در کاتالوگ اش چیزی اش نوشته نشده، ولی مثل اینکه خیلی هم دستگاه بدی نیست
wey-20060213-imatePDAN.jpg

مفصل تر اینجا نگاه کنید
با توجه به امکانات اش، اگر با قیمتی حدود 500هزارتومان عرضه بشه ، به نظرم یکی دیگه از «متوسط» های خوب رو تشکیل خواهد داد.:happy:
اقا يه سوالي داشم اين i-mate گوشي هايي كه جديد ميزنه ديگه از cpu اينتل استفاده نمي كنه .نظرتون در مورد cpu هايي كه ميزنه چيه خوب هست يا نه .چون من خودم jam دارم مي خوام ارتقاش بدم ولي...
ممنون

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shahriar9876 :
اقا يه سوالي داشم اين i-mate گوشي هايي كه جديد ميزنه ديگه از cpu اينتل استفاده نمي كنه .نظرتون در مورد cpu هايي كه ميزنه چيه خوب هست يا نه .چون من خودم jam دارم مي خوام ارتقاش بدم ولي...
ممنون
آقا اصلا فکر اینکه cpu کمتر از 400Mhz استفاده کنی رو از سرت بیرون کن حالا مال هر کمپانی شد.در ضمن در مورد cpu های هم رده در یک مقایسه eten m600 که از Cpu سامسونگ 400 استفاده میکنه از jasjar که از اینتل 520 استفاده میکنه نمره بیشتری اورده بود.

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
فکر کنم تموچین از این خیلی خوشش بیاد:
به دو دلیل ، یکی اینکه در دوبی عرضه می شه ، پس در ایران هم میشه پیداش کرد
دوم اینکه فورم فکتور شبیه هیواندیی ست.

benqp50.jpg

به نظر من هم البته ، یه چیز عالی به حساب می آد(اگر درست یادم باشه ، قبلاً خبر اومدن اش رو دادم:blush: )
کارشون حرف نداره:
.کی بورد فول کیو ور تی
.وای فای درونی
.دوربین خارق العاده

البته اینکه دبلیو ام 5 نداره خیلی تو ذوق خواهد زد ، والبته که رم 64 تایی ش ، ناقض پیشنهاد من هم هست.

اما خوب اگر خواستید بخرید اش اینجا رو نگاه کنید(لینک سایت فلش )
واقعا که عالیه.البته اون anextec اگه اشتباه ننوشته باشم عالی تر. اگه بیاد که فرداش خریدمش;) (الان نزدیک تولدمه بندازم به حساب کادوی تولد)
حتی تو خرید هم جهان سوم هستیم:wacko:

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
آقا اصلا فکر اینکه cpu کمتر از 400Mhz استفاده کنی رو از سرت بیرون کن حالا مال هر کمپانی شد.در ضمن در مورد cpu های هم رده در یک مقایسه eten m600 که از Cpu سامسونگ 400 استفاده میکنه از jasjar که از اینتل 520 استفاده میکنه نمره بیشتری اورده بود.
آقا مرسي كه جواب سوالم و دادي ولي نمي دونم بدوني يا نه jam از cpu 416MH استفاده مي كنه در نتيجه ... حالا اگه ممكنه اون مقايسه اي كه بين اين دو مدل كردن و واسم پيدا كني ممنون مي شم.تا مطمئن شم:D مرسي

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shahriar9876 :
آقا مرسي كه جواب سوالم و دادي ولي نمي دونم بدوني يا نه jam از cpu 416MH استفاده مي كنه در نتيجه ... حالا اگه ممكنه اون مقايسه اي كه بين اين دو مدل كردن و واسم پيدا كني ممنون مي شم.تا مطمئن شم:D مرسي
می تونی بری به لینک زیر :
http://www.pocketpcthoughts.com/forums/viewtopic.php?t=44578&highlight=eten+m600

این عکس رو هم ببین:البته کمی سرعتش از jasjarپایین تر ولی خوب این 400 اون 520 بنابراین cpuهای سامسونگ cpu های خوبی هستند.
wey-etenm600-42.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب مثل اینکه ام اس موبایلز حسابی از دست این مدیر او2 شاک زده ، که براشون میل زده بود که آره ما خیلی با بقیه فرق داریم، به همین دلیل ، یکی از جاسوس هاشون، برداشته کلی عکس از دستگاه اچ پی که قراره کوانتا(سازنده اتم) بسازه ، رو کرده .
opener.jpg

باید به نظرم بهشون حق داد که این طوری شرکت او2 رو کنف کردن، چون این اچ پی «کلون» اتم هست.والاه از عکس که نمی شه به مشخصات پی برد، ولی به نظرم که اگر هم تغییری باشه، یقیناً در جهت رفع ضعف های دستگاس و ما نباید از ضایع شدن ام اس موبایلز ناراحت باشیم:happy:

اینم بگم که کلی دیگه عکس اینجا می تونید ببنید تا قانع بشید

حالا که رسمی شد که اچ پی این رو تولید خواهد کرد، به نظرم بهتر باشه که برید و حسابی روی خرید اش فکر کنید اگر از جم و فورم فکتور بار خوشتون می آد ، و دنبال فون ادیشن ها هستید، چون که در این رده، میوز هم هست ولی کو تا بیاد؟:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آخر هفته بی خبریه ، هر چه گشتم چیز دندان گیری نبود براتان بنویسم.البته باز بگویم Wizard از شرکت اچ تی سی ، به نظرم یه انتخاب عالی در «متوسط» ها به حساب می آد، به شرطی که با فورم فکتور اسلاید بار ها مشکلی نداشته باشید ، و خیلی عددد 200مگاه هرتز جلوی سرعت دستگاه آزارتون نده.

البته مرور گر گفته که شما اگر نخواهید فایل های ویدیویی 500کیلوبایت در ثانیه به بالا باهاش ببینید، نمی فهمید که دستگاه 200هست.
8125_keyboard.jpg

از نقاط قابل ذکر اش:
وای فای ، کی بورد عالی و خوش دست، دوربین 1.3 و البته دبلیو ام 5 و انواعی از برنامه هاست.
ابعاد صفحه 2.8 اینچی ست ولی چون خیلی چیز دیگری جز صفحه رو نمی بینید، به نظر بزرگ می آد.
8125.jpg

از ضعف هاش :
با باز کردن کلید ها صفحه فعال نمی شه(خیلی عجیبه) و همون سرعت پایین!!!

به یاد داشته باشید که با کسر 10مالیات اش ، و دو سال گارانتی همراهش ، دستگاه باید براتون 270هزار تومان ایران در بیاد:blink: خوب یه رقیب جدی برای خیلی از دستگاه ها نیست؟

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اگر درست بگم، این یکی همین جا قبلاً معرفی شده ، و در مورد کلید های زشت اش هم صحبت کردم.

attachment.php

بر طبق سنت حسنه این امریکایی ها ، که تا یه اسم تازه به چیزی ندن، براشون جدید به حساب نمی آد ، اسم اش شده تاندر هاک ، البته همون چیز مزخرف قبلی ست ، ولی همون طور که گفتم شما در ایالات متحده ، نمی تونید دستگاه تون رو انتخاب کنید، پس تنها گزینه ، براتون این سامسونگ اس، که توسط ورایزون هم ساپورت می شه ،
بی خیالش

سلام . هر چند اين پست براي هفته پيش هستش ولي من تازه ديدمش . خلاصه ببخشيد .
ThunderHawk اصلا سخت افزار نيست . يك نرم افزار و به عبارت بهتر يك Browser هستش و توي اين عكس فقط ScreenShotي از بروزر رو خواسته نشون بده .
اگر اشتباه نكنم ، اين نرم افزار 2 سال پيش بهترين Browser از طرف PocketPC Magazine شناخته شد كه البته در سال هاي بعد NetFront جاي اون رو گرفت .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Pda :
سلام . هر چند اين پست براي هفته پيش هستش ولي من تازه ديدمش . خلاصه ببخشيد .
ThunderHawk اصلا سخت افزار نيست . يك نرم افزار و به عبارت بهتر يك Browser هستش و توي اين عكس فقط ScreenShotي از بروزر رو خواسته نشون بده .
اگر اشتباه نكنم ، اين نرم افزار 2 سال پيش بهترين Browser از طرف PocketPC Magazine شناخته شد كه البته در سال هاي بعد NetFront جاي اون رو گرفت .
بسیار ممنون از تصحیح تون،
البته من دوباره متن رو خوندم و شما درست می فرمایید ، باز هم تشکر می کنم از راهنمایی تون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
htc_trin_breeze.jpg

طرفداران اچ تی سی ، حالا می تونید بلند شید به افتخار اش ، این دوتا ، که فقط ازشون همین عکس ها در دسترس هست، پروژه آینده اچ تی سی هستن.هر دوتکنولوژی 3جی رو ساپورت می کنن.(در حالیکه اچ اس پی دی ای ، تکنولوژی که به اسم 3.5جی هم شناخته می شه داره اروپا رو در بر می گیره)
به نظر من ، سمت راستیه که پی دی ای هست، واقعاً حرف برای گفتن داره(خیلی دل ربا ست) به خصوص اگر صفحه کیبورد اسلایدی کنارش باشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
rfid-sdio-sirit.jpg

این یه جور بار کد هست که البته امکانات بسیار وسیع تری رو در اختیار شما می ذاره. برای خواندن بار کد ، نیازی به دیدمستقیم نداره ، و بسیاری از امکانات رو از جمله ، امکان ایجاد پاسپورت های الکترونیکی در مکان هایی که شما احتیاج به خرید بلیط دارید، امکان خرید مستقیم توسط پی دی ای بدون کارت اعتباری و ...
اینجا بیشتر بدونید

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
به نقل از king_dani :
خوب مثل اینکه ام اس موبایلز حسابی از دست این مدیر او2 شاک زده ، که براشون میل زده بود که آره ما خیلی با بقیه فرق داریم، به همین دلیل ، یکی از جاسوس هاشون، برداشته کلی عکس از دستگاه اچ پی که قراره کوانتا(سازنده اتم) بسازه ، رو کرده .
opener.jpg

باید به نظرم بهشون حق داد که این طوری شرکت او2 رو کنف کردن، چون این اچ پی «کلون» اتم هست.والاه از عکس که نمی شه به مشخصات پی برد، ولی به نظرم که اگر هم تغییری باشه، یقیناً در جهت رفع ضعف های دستگاس و ما نباید از ضایع شدن ام اس موبایلز ناراحت باشیم:happy:

اینم بگم که کلی دیگه عکس اینجا می تونید ببنید تا قانع بشید

حالا که رسمی شد که اچ پی این رو تولید خواهد کرد، به نظرم بهتر باشه که برید و حسابی روی خرید اش فکر کنید اگر از جم و فورم فکتور بار خوشتون می آد ، و دنبال فون ادیشن ها هستید، چون که در این رده، میوز هم هست ولی کو تا بیاد؟:blush:
:happy: مرسی

e900

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دوستان قبل اش یه لیوان کنار دستتون بذارید.
چیزی که خواهید دید ، کف شما رو بالا خواهد آورد.

officialpic.jpg

این جعبه شه:
wristpda2.jpg

روی دستتون وقت هایی که پی دی ای نباشه این جوریه:
wristpda4.jpg

دستگاه از صفحه تک رنگ وینتیج پالم استفاده می کنه.
با کابل مینی یو اس بی متصل می شه و آی آر هم داره.
از او اس پالم 4.1 استفاده می کنه

حتی استایلوس هم داره و در بندش مخفی شده.شما می تونید بهش از طریق کیبورد آی آر داده وارد کنید
ولی سی پی یو ش 66مگاهرتزه!ولی اینو بگم به دلیل سادگی او اس ، پالم ها دوبار سریع تر از پی پی سی هان

تقریباً جای 8مگ برنامه داره، که البته اصلا برای برنامه های نقلی پالم کم نیست.

اینجا کلی عکس و تفصیل ازش ببینید

سلام
این ساعت رو از کجا باید خرید؟
واقعا 70000 تومنه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ای تن جی 500 مثل اینکه همه چیز داره غیر از وای فای ، این دستگاه که مجهز به جی پی اس هم هست(اروپایی های میمیرن باسه این) قبلاً معرفی شد ، ولی اینجا به فرانسه ازش یه مرور هست، با کلی عکس ، اگر طرفدار داره براتون به فارسی برش گردونم...
PICT3556.sized.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از e900 :
سلام
این ساعت رو از کجا باید خرید؟
واقعا 70000 تومنه؟
قربان من که همون جا نوشتم که ظاهرا فقط در ایالات متحده فروخته می شه ، اما در همون آدرس بگردید ببینید آیا در کشور های دیگه هم هست یا نه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
تب این اچ پی هنگ کنگ رو هم گرفت ، مثل اینکه برای ما آسیایی ها مرام گذاشته و اول آوردن اش اینجا خلاصه که ازشون قبول حق بشه ،
attachment.php

می گم حالا که امکانات اش کامل گفته شده چند چیز قابل توجه شده:
.اولا که رنگ خاکستری ش هم هست ، پس لازم نیست خودمون بعداً ببریم رنگ اش کنیم!
.دوم اینکه در امکانات اش ، یه فرق هایی کرده که به نظرم در مجموع خوب ان:
.باطری اش کم شده یه 100میلی آمپری
.اسلات اس دی داره ، و آی او هست، که بی نظیره(کی دلش مینی اس دی گرون می خواد)
.کواد بند هست، و شاید مشکلی که الان من با اتم پیدا کردم رو نداشته باشه(من خودم مخابرات سرم نمیشه ، مسئول مخابرات هم که ازمرحله پرت بود ، ولی شاید دلیل این که تماس قطع می شه 3بانده بودن اتم باشه)

در مجموع من که خیلی امید دارم بهش
البته باز بگم ، این دستگاه اگر یه پاور یوزر هستید شایدچندان مناسب نباشه ها

e900

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان من که همون جا نوشتم که ظاهرا فقط در ایالات متحده فروخته می شه ، اما در همون آدرس بگردید ببینید آیا در کشور های دیگه هم هست یا نه؟
آقا تو سایتش زده Price Retail price is US$249; Abacus version is $199
بعید میدونم 70000 تومن باشه
من تو سایتش چیزی ندیدم
اگر کسی زحمتشو بکشه ممنون میشم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از e900 :
آقا تو سایتش زده Price Retail price is US$249; Abacus version is $199
بعید میدونم 70000 تومن باشه
من تو سایتش چیزی ندیدم
اگر کسی زحمتشو بکشه ممنون میشم
قربان ؛ در همون پستی که معرفی کردم، یه جاش نوشته بود که از فلان ریتیلر بخرید اش.بخونید اگر پیدا نکردید بگید براتون پیداش می کنم.در ضمن ، این طور که من فهمیدم داره تموم می شه و قرار نیست دیگه تولید بشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا این Eten M600همون طور که گفتم عزیز دل من بید.
باسه همین گشتم و براتون یه نمایندگی در دوبی و ابوظبی براش پیدا کردم .فکر کنم قیمت اش زیر 500 هزار تومان باشه.
eten.jpg

باهاشون تماس بگیرید و مطرح کنید که چطور ازشون بخرید.
این آدرس شونه ، یه شرکت ان که کارشون ، وارد کردن است، باسه همین باید در دسترس داشته باشن

بالا