• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
این چیه ؟
sharp_wzero3_windows_mobile_5_pda-743279.jpg

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
راستی یک سوال :
این SDIO ها که معرفی شدند ( TV و Radio FM ) در ایران هم هستند ؟ اصلا وجود دارند یا یک چیزه همین طوری هستند ؟
قیمتاشون چطور ؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
یکمی جستجو کردم به این در موبایل ریویو رسیدم :
http://www.mobile-review.com/pda/review/ambicom-wl11-sd-en.shtml
موارد استفاده از SDIO ( که البته رادیو رو ننوشته ) :
sdio.gif

این هم یک مدل دوربین که انگار توی بقیه ی دوربینهای SDIO معروف تره :
http://www.superwarehouse.com/HP_Photosmart_Mobile_Camera_for_iPAQ_Pocket_PC/FA185AABA/p/334755
sdio-camera.jpg

1.3 مگاپیکسله . 4 برابر زوم داره . ویدیو هم میگیره . ولی ماکرو نداره :( کلا من ماکرو در PPC رو فقط توی Gigabyt G - Smart
دیدم .
راستی اسکنر SDIO هم خیلی جالبه ها !

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اگر قرار باشه به همین ترتیب پیش بره فکر کنم خیلی نیازی به فلش مموری ها نباشه
attachment.php

نسل جدید هارد های سیگیت ، که اولین در نوع خودشون هستند که از تکنولوژی عمودی نوشتن استفاده می کنن، 1/3مصرف کمتری برق دارند ، 1/2 بیشتر ظرفیت ذخیره دارند و حتی اگر از فاصله 1.5متری سقوط کنند ، آسیب نمی بینند(با یک سنسور شوک)
البته برای سه ماهه چهارم سال قراره ارائه بشن ، اما به هر حال، پیش بینی برایت هند داره درست می شه ،که اولین پی پی سی های واجد هارد درایو رو در همین امسال خواهیم دید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در ادامه معرفی پی دی ای های با امکانات و قیمت متوسط ، فکر کردم که بشه این دستگاه رو هم جزو گزینه هاتون به حساب بیارید:

البته که اسم ایسر در ایران شناخته شده است ، و خیلی ها قبل تر ، اینجا چند مدل هم معرفی شد ازش.

اما این مدل مزیت های زیادی داره که اون رو شایسته لقب «متوسط قابل توجه» می کنه:
0000000268_VHf25019114245.gif

گهواره این دستگاه از این جهت منحصر به فرده(همیشه ایسر های گهواره هاشون باحاله) که می شه در حالت لند اسکیپ هم از دستگاه استفاده کرد ، کاری که با بقیه دستگاه ها نمی شه کرد.
این دستگاه قابلیت کنترل ابزار های زیادی رو داره
0000000268_upc25755115658.jpg

این دستگاه در دو مدل ارائه می شه ، که به نظرم ، مدل 310 اش خیلی قابل توجه نیست: رم اش گرچه دستگاه بر مبنای دبلیو ام 5 هست ولی واضحه که هرچی رم بیشتر داشته باشید ، بهتر کار می تونید بکنید(البته رم کم ، این مزیت رو داره که باطری کمتری هم مصرف می کنه ، نقطه تعادل به نظرم 128مگ هست ، که تقریباً همه دستگاه ها دارن باهاش ساخته می شن)

ابعاد این دستگاه شاید از همه جالب تر باشه ، وبرای کسایی که به ظرافت اهمیت می دن، یه نقطه قوت به حساب بیاد
0000000268_xse580778151815.jpg

قیمت این دستگاه رو نمی دونم، اما اگر طالب اش باشید ، فکر کنم بشه در دوبی پیداش کرد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب ، محبوب تموچین ، رقیب پیدا کرد:
wey-20060217-AnexTEKSP310.jpg

البته خیلی احتمال اش کمه که هیوندایی هم این مدل رو ری برند کنه ، ولی خوب ، محض اطلاع بدونید ، این نسخه بهبود یافته هیوندایی ست:
.کی بورد اش تبدلی به یه فول کیو ور تی شده
.اسلات اس دی که روش هست ، بهتون این امکان رو می ده که از قیمت ارزون اس دی بهره ببرید
.دوربین 2مگاپیکسل
.جی پی اس درونی
.کارت وای فای
.ظاهر زیبا تر و شیک تر
.سی پی یو اینتل 512مگا هرتزی

البته در مشخصات اولیه اش اومده که رم اش 64/64 است، و قابل توسعه؟؟!؟! شاید هم منظور شون این بوده که در مدل های مختلف عرضه می شه ، که اگر این طور باشه ، بدون شک 128 اش عالی خواهد بود.

من که می گم اگر ایران بیاد، بهترین گزینه اس برای خرید

منبع

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب ، اگه درست یادم باشه ، تاتونگ تولید کننده مانیتور در ایران بود، اما حالا یه اسمارت فون بیرون داده که شاید دونستن در مورداش بد نباشه:

البته این جا هم از شر دوربین 1.3 و سی پی یو اومپ 200 خلاص نمی شید:
tatung-2l.gif

عکس های بیشتر و اطلاعات اش رو اینجا ببینید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
sim_card.jpg

باورش مشکله ، ولی کله گنده ها جمع شدن که زیر آب تولید کننده های مموری رو بزنن.
همون طور که می دونید سیم ، فقط ظرفیت 64کیلوبایت اطلاعات مربوط به اپراتوری و تله فونی دستگاه رو داره ، ولی این ها تصمیم دارن ، با 8000برابر کردن ظرفیت اش، به جای مموری به مردم قالب اش کنن!!!

خلاصه می تونید در آینده خیلی دور(اینجا ایران است) ، یه نیم گیگ هم روی سیم کارت تون حساب کنید:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
hp.gif

مثل اینکه اچ پی قرار گذاشته ، از کم کاری رقبا استفاده حداکثر ببره

به گزارش خود اچ پی ، شرکت بخش ابزار های دستی رو از نوت بوک جدا کرده ، یعنی می خواد تمرکز بیشتری در این صنعت چند بیلیون دلاری داشته باشه ، خلاصه حواسا جمع باشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
htctrilogy-1.jpg

عاشقان سینه چاک اچ تی سی بیخودی از جاتون پا نشین ، این دستگاه که پر شده از سرعت، فقط به درد اروپا می خوره ، حتی در ایالات متحده هنوز سرویس دهنده اش وجود نداره ، در ضمن ، براتون 200کانال روی خطوط پرسرعت اش مداوم نشون می ده!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خب ، با این، احتمالاً کارت وای فای جزو لاینفک پلوپز هم خواهد شد، ظاهراً این چیپ ست 20میلی متر مکعبی ، کوچکترین و کم مصرف ترین هست.
attachment.php

بلاخره یه کم بزرگ بودن و حجیم بودن که کسی رو نکشته ، چرا حالا این قد کوچیک؟:D

بیشتر بدونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اگر درست بگم، این یکی همین جا قبلاً معرفی شده ، و در مورد کلید های زشت اش هم صحبت کردم.

attachment.php

بر طبق سنت حسنه این امریکایی ها ، که تا یه اسم تازه به چیزی ندن، براشون جدید به حساب نمی آد ، اسم اش شده تاندر هاک ، البته همون چیز مزخرف قبلی ست ، ولی همون طور که گفتم شما در ایالات متحده ، نمی تونید دستگاه تون رو انتخاب کنید، پس تنها گزینه ، براتون این سامسونگ اس، که توسط ورایزون هم ساپورت می شه ،
بی خیالش

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یادمه وقتی اینجا رو راه انداختیم ، حرف خیلی ها این بود ، که اسم اش رو وسیع تر بگیریم ، تا بشه توش خیلی چیز های دیگه مطرح کرد ، و بهروز گفت مگه چند تا پی دی ای می آد در سال که بشه این ترد رو بهش اختصاص داد.
البته با رد شدن از مرز 200پست، اون هم ظرف سه ماه، شاید باید قبول کنیم که به اندازه ای هست که بشه یه ترد در مورد اش نوشت.

اما ، می خوام یه خواهش بکنم، من برام خیلی وقت گیره که همه این ها رو اینجا بنویسم، و اگر ناراحت نمی شید ، دوباره درخواست می کنم، برای اینجا پست بذارید، می دونم که این فروم رو می خونید، پس بهش بها بدید.

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این رو می گم که بعداً که این اچ پی سری 6900 در اومد نگید که چرا من اشتباه می کردم.

در نامه ای به ام اس موبایلز ، شرکت او2ی آسیا و اقیانوسیه ، درخواست کرده که برای افکار عمومی روشن کنه ، که کوانتا اگرچه سازنده اتم هست ، ولی فقط کار یدی انجام داده و تمام طراحی ها، و یه دو جین برنامه که روی سیستم عامل اش اضافه شده، کار بی مثال خودشون بوده ، و معنی ش اینه که اگرچه شاید سری 6900 اچ پی شبیه اتم باشه ، ولی در واقع این ثبت اش رو به هیچ کسی نفروخته !

در ادامه اش هم توضیح داده که اصلاً ممکنه اورپایی ها چشم شون به جمال اتم روشن نشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب به سلامتی ، این وویپ هم داره فراگیر می شه ، این طور که ام اس موبایلز نوشته ، برای اینترپرایز ها تولید شده، ولی احتمال می ره که در آینده نزدیک ، این برنامه به ام اس مسنجر اضافه بشه ، به نظرم عالیه!! حتی باسه ما که پوشش وای فای نداریم:hmm:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
حرف ام رو در مورد اون هارد 12گیگی ، که اولین دستگاه دارای هارد درایو تا حدودی پس می گیرم.

این اسمارت فون سامسونگ از اون اول هم یه هارد توپ 3گیگی داشته.البته خوب اسمارت فونه و من گفتم پی دی ای.
pic18.jpg

در ضمن می تونید یه ریووو توپ بخونید ازش.همون جا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مثل اینکه آی میت دوباره گل کاشته!

این دستگاه که به قول مرورگر اش ، اشتباهی براش جی پی اس گذاشتن، چون هرچی بگردید روی جعبه یا در کاتالوگ اش چیزی اش نوشته نشده، ولی مثل اینکه خیلی هم دستگاه بدی نیست
wey-20060213-imatePDAN.jpg

مفصل تر اینجا نگاه کنید
با توجه به امکانات اش، اگر با قیمتی حدود 500هزارتومان عرضه بشه ، به نظرم یکی دیگه از «متوسط» های خوب رو تشکیل خواهد داد.:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
فکر کنم تموچین از این خیلی خوشش بیاد:
به دو دلیل ، یکی اینکه در دوبی عرضه می شه ، پس در ایران هم میشه پیداش کرد
دوم اینکه فورم فکتور شبیه هیواندیی ست.

benqp50.jpg

به نظر من هم البته ، یه چیز عالی به حساب می آد(اگر درست یادم باشه ، قبلاً خبر اومدن اش رو دادم:blush: )
کارشون حرف نداره:
.کی بورد فول کیو ور تی
.وای فای درونی
.دوربین خارق العاده

البته اینکه دبلیو ام 5 نداره خیلی تو ذوق خواهد زد ، والبته که رم 64 تایی ش ، ناقض پیشنهاد من هم هست.

اما خوب اگر خواستید بخرید اش اینجا رو نگاه کنید(لینک سایت فلش )

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خب این طور که به نظر می آد پیش بینی ام درست بود، میو دوباره مثل ققنوس سر بر آورد.خیلی از این سیستم شون خوشم می آد که جون ب جونشون کنن ، دست از چیزی که باهاش شناخته شدن ، بر نمی دارن:جی پی اس

wey-20060218-MioP350P550.jpg

دبلیو ام 5 ، وای فای ، رم 128 و سی پی یو 400 والبته ابعاد عالی دستگاه دهن آدم رو آب می اندازه

خوب البته فکر نکنم خیلی چیزی ش به ایران برسه

اگر پیش بینی درست باشه ، تا نیمه دوم سال بیرون خواهند اومد

بالا