• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اسمارت فون های میو
b129999.jpg

میو که نشون داده قراره دوباره بازگشتی موفق به بازار داشته باشه ، خیلی چیز های برای اثبات این ادعا داره :
520 مگاهرتز سی پی یو
اسلات اس دی(معنی داشتن دو گیگ حافظه با 90هزارتومان هزینه اس)
دوربین مگا پیکسل1.3 (8Xزوم هم داره:blink: )
جی پی اس درونی
ویندوز موبایل 5
ابعاد 107mm x 57mm x 18.8mm
وزن 148گرم

نمی دونم ؛ ولی این باطری1300 mAh و نداشتن وای فای باعث افت فروش اش در بازار های اروپای غربی بشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قبلاً در مورد اش براتون نوشتم
اما حالا خود شرکت اف-اس تایید اش کرده.
attachment.php

این دستگاه که تله فونی نداره ، ولی از سی پی یو 520 (احتمالاً نسل آینده سی پی یو های موفق اینتل) استفاده میکنه.و برخلاف بقیه سری سی فقط یک اسلات اس دی داره(بابا بی خیال سی اف شید) ، و دوباره به ترکیب منطقی و موفق 64/128 حافظه ، به همراهی دبلیو ام 5 رو اورده ، به نظرم بتونه خیلی توجه رو جلب کنه.دقت کنید که چون موبایل نداره ، باطری 1300 میلی آمپری ش براش خیلی هم مناسبه.

قط این دستگاه شاهکاره ، 14 میلی متر، ابعاد دیگه اش هم خیلی عالیه 71 در 119.البته به یاد داشته باشید که اگه موتورولا کیو بیاد ، این باید بزنه گاراژ;)

اینجا مشخصات اش رو از سایت رسمی اش بگیرید(فایل پی دی اف)

m_d_1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
یه مغازه در جمهوری ، اس دی 2گیگ رو گذاشته کینگ استون)به نظرتون اصله؟) 90هزار تومان، البته شاید دو سه تومنی تخفیف بده، شایدم نده:blush: به هر حال از همه دنیا ارزون تره.فقط یاور می گفت که 133ایکس هست:eek: کسی می تونه کمک کنه؟:blink:
اس دی 1 هم در ضمن 45تومن بازم کینگ استون

مینی اس دی(قابل توجه اتم باز ها) هم کینگ استون ، 1 گیگ اش که به قول دوستم تو استرالیا اصلاً پیدا نمی شه اینجا ریخته ، قیمت هم البته شوکه کننده ، 45تومن:eek: :wacko: :blink:
بعد هم قیمت دستگاه ها:
اورکس شده 450تومن
آی میت ، تنها دستگاهیه که همه قیمتی ممکنه بخرید :بعضی ها گذاشتن 390 ، بعضی ها هم از نادانی ملت ، که از خوندن ترد های تک استفاده کرده و او2 ایکس دی ای مینی رو گذاشتن 550تومن.

مدل های جس جار و پی دی ای و پی دی ای تو کی به ترتیب این قیمات ها بودن ، ولی من که تو جمهوری ندیدم اشون: 980 ، 600،650

در ضمن ، پایتخت ، جمین(اچ تی سی پرافت) رو هم اورده ، 890تومن!:blink:
ممنون از اطلاعات خوبي كه دادي. بنظر من قيمت جمين كه تازه اومده به نسبت جديد بودنش خيلي خوبه. مقايسه كنيد با جسجار كه بعد از 3-4 ماه هنوز 980 تومنه. درصورتي كه جمين دوربين 2 هم داره (البته شنيدم دوربين 2ش هم همچين مالي نيست. اين آيميت بلد نيست دوربين درست حسابي بده بيرون! دوربين 2ش هم noise داره :( )

اون آيميت 390 تومني كه گفتي منظورت جم بود؟ اگه اينطور باشه كه خيلي مفت شده. پسر داييم 2-3 هفته قبل رفته p910 خريده 370 تومن! بايد بزنم تو سرش كه جم به اين مفتي رو ول كرده رفته سراغ يه اسمارت فون قديمي!

من كينگ استون 1 گيگ دارم و كاملا ازش راضيم. اگه اون 2 گيگي هم با چنين قيمتي باشه كه خيلي خوبه.

ميبينم كه دنياي پاكت پي سي هم داره مفت ميشه. به اميد روزي كه ppc هايي با دوربين 3 مگاپيكسل بيان و من هم برم گوشيم رو عوض كنم و يكي از اونها بخرم. حال ميدن براي عكس گرفتن از پرونده ها و اسناد! آخه بنظر من مهمترين فايده دوربين يه ppc اينه كه هر وقت بخواهي بتوني از يه پرونده يا صفحه كتاب عكس بگيري. وگرنه هنوز خيلي مونده دوربين هاي 6-7 مگاپيكسلي براي ppc ها ساخته بشه و بشه باهاشون تو مهموني عكس درست و حسابي گرفت.

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
اقا این مموری کارت ها خیلی قیمتشون پایین اومده (ایول)
فقط اقای دکتر شما توی این جمهوری و پایتخت این hyundai رو ندیدی من نمیدونم این صاحبش چه مایه داری الان فکر کنم 2 ماهه تبلیغاش تو اتوبان هنوز هستش ولی برای فروش اماده نکرده من دیگه این شیوه بازاریابی رو ندیده بودم که تبلیغ کنی ولی نتونه کسی بخردش!!!!!:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
اقا این مموری کارت ها خیلی قیمتشون پایین اومده (ایول)
فقط اقای دکتر شما توی این جمهوری و پایتخت این hyundai رو ندیدی من نمیدونم این صاحبش چه مایه داری الان فکر کنم 2 ماهه تبلیغاش تو اتوبان هنوز هستش ولی برای فروش اماده نکرده من دیگه این شیوه بازاریابی رو ندیده بودم که تبلیغ کنی ولی نتونه کسی بخردش!!!!!:wacko:

خیلی عجیبه تموچین ،
من تمام بازار رو گشتم ولی حتی یه نمونه اش هم نبود
من نمی دونم ، ولی باید مال آدم پولداری باشه که این دست ودلباز خرج کرده.به هر حال ، من که اصلاً ندیدم حتی به اطلاع فروشندگان هم رسونده باشن که مثلا فلان وقت می آد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از m_d_1980 :
ممنون از اطلاعات خوبي كه دادي. بنظر من قيمت جمين كه تازه اومده به نسبت جديد بودنش خيلي خوبه. مقايسه كنيد با جسجار كه بعد از 3-4 ماه هنوز 980 تومنه. درصورتي كه جمين دوربين 2 هم داره (البته شنيدم دوربين 2ش هم همچين مالي نيست. اين آيميت بلد نيست دوربين درست حسابي بده بيرون! دوربين 2ش هم noise داره :( )

اون آيميت 390 تومني كه گفتي منظورت جم بود؟ اگه اينطور باشه كه خيلي مفت شده. پسر داييم 2-3 هفته قبل رفته p910 خريده 370 تومن! بايد بزنم تو سرش كه جم به اين مفتي رو ول كرده رفته سراغ يه اسمارت فون قديمي!

من كينگ استون 1 گيگ دارم و كاملا ازش راضيم. اگه اون 2 گيگي هم با چنين قيمتي باشه كه خيلي خوبه.

ميبينم كه دنياي پاكت پي سي هم داره مفت ميشه. به اميد روزي كه ppc هايي با دوربين 3 مگاپيكسل بيان و من هم برم گوشيم رو عوض كنم و يكي از اونها بخرم. حال ميدن براي عكس گرفتن از پرونده ها و اسناد! آخه بنظر من مهمترين فايده دوربين يه ppc اينه كه هر وقت بخواهي بتوني از يه پرونده يا صفحه كتاب عكس بگيري. وگرنه هنوز خيلي مونده دوربين هاي 6-7 مگاپيكسلي براي ppc ها ساخته بشه و بشه باهاشون تو مهموني عكس درست و حسابي گرفت.
دو تا نکته ؛ اگه می خواین جمین بخرید ، حتماً به یاد داشته باشید که این قیمت مال تازه بودن اش هست و به زودی پایین می آد
دیگه اینکه دوربین های 6مگاپیکسلی توسط سامسونگ و گیگا تا به حال رو موبایل های نقلی تر از پی پی سی جا گذاری شدن و اون طوری که من عکس خود سخت افزار دوربین رو دیدم ، اصلاً جا گیر نیستن ، و باید بشه روی دستگاه جاشون داد، در ضمن نمونه عکس هایی که می گیرن محشره ، به خصوص اینکه گیگا براشون فلاش واقعی هم گذاشته ، فقط همون طور که حدس می زنید ، امکان زوم اپتیکال نداره ، وگرنه کیفیت خفنه
مسئله اینه که بازار پی دی ای کشش نداره ، یعنی متقاضیان پی دی ای اغلب دوربین دیجیتال جدا دارن و کاربری پی دی ای براشون عکس گرفتن نیست(من که دوربین دیجیتال ندارم هنوز:wacko: )
ولی خیلی از جوون ها که احتیاجی به کاربری های عجیب و غریب پی دی ای ندارن ، از داشتن یه موبایل که دوربین شون هم باشه لذت می برن.فکر کنم دلیل اش این باشه که حدوده یک ساله که دوربین پی دی ای ها روی 1.3 فیکس شده ولی موبایل ها دارن 3 رو رد می کنن(منظورم مین استریم بازار هست)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php

این شرکت ادعا می کنه که تونسته لنز های مایع رو که برای فوکوس کردن بی نیاز از هر ابزار مکانیکی هستن رو به فرم تجاری برای موبایل ها و دستگاه های همراه با کیفیتی در حد مگاپیکسل تولید کنه.
نکته جالب البته ، اینه که دربسیاری از زمینه ها این تکنولوژی به لنز های اپتیک برتری دارند و ادعای رییس شرکت اینه که با ورود اش به بازار (که رسماً از هفته دیگه در بارسلون در نمایشگاه جی اس ام رخ می ده) شروعی برای جایگزینی مدل های قدیمی خواهد بود

اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
پیشتر از ال سی دی های تاشو براتون نوشتم و گفتم که خیلی راحت می تونه بازار پی دی ای ها رو تسخیر کنه

این نامرد ها البته ننوشته بودن که طرف قرارداد یکی از مهم ترین شرکت های دیولوپر ، وزارت دفاع ایالات متحده س.:hmm:

attachment.php

این ال سی دی 4 اینچی که از فلز ساخته شده و 6گرم وزن داره ، توانایی نمایش ویدیو 100دی پی آی داره در اختیار ارتش قرار گرفته ، ولی غصه نخورید یه ذره باش بازی کنن خسته می شن اجازه می دن ماهم باهاش یه دور بزنیم:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بلاخره این فرصت دست داد که بتونید نگاه دقیقی به این دستگاه بندازید ، واقعاً که خیلی زیبا طراحی شده ، اما متاسفانه به زبان تای هست .
:blush:
اینجا ببینید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
post-14-1138850902.jpg

از اونجایی که از نظر من هیچ پی دی ای ای تن نمی شه ، مخصوصاً ام600، گفتم خبرتون کنم که می تونید ای تن (اورکس) رو از ایالات متحده هم سفارش بدید.
البته مثل اینکه سلیقه بیشتری در جعبه و تبلیغ اش به کار رفته.چی کارشون می شه کرد؟امپریالیستن دیگه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
باز بگید پی دی ای گرونه
00001244.jpg

محصول جدید پالم که یه مدل مینی مالیستی از دیگر سری های زد هست ،
90گرم وزن داره ، اندازه هاش 100 در 15 در68میلی متر هست و سی پی یو 200مگاهرتزی داره (مشابه جمین) و 32 مگ حافظه داره ، البته مثل اینکه اسلات حافظه جانبی نداره ولی پورت مینی یو اس بی داره
خلاصه اگه یه چیز جمع و جور می خواید که مخلوط کن هم نباشه و بچه رو نبره مدرسه این خیلی عالیه!
قیمت هم باورتون نخواهد شد:99دلار ناقابل

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مارک نلسون بزرگترین سهامدار پالم ظاهراً حوصله ش سر رفته می خواد کل شرکت رو یه جا بده بره سواحل پالم خوش بگذرونه

حالا کیا هستن تو لیست خرید؟ اچ پی ، دل ، ریم ( تو ایران کسی نمی شناسدش و اگر بشناسه به اسم محصول پرطرفدارن شون بلک بری میشناسه) و در آخر اپل

البته احتمال اینکه اپل بخره کم نیست ، و صد البته که اگه این طور بشه من سعی می کنم با صرفه جویی و کم کردن یه وعده غذایی ، یکی از اپل-پالم های آینده رو از آن خودم کنم.

منبع خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این مامانی که می بینید محصول جدید پالم برای ایالات متحده ست:
00001243.jpg

سی پی یو 312 اینتل ، اسلات اس دی و رم 128مگی و البته پالم او اس سری 5 از جمله دلایلی هست که می باید روش حساب کرد.البته زیبایی هزینه داره و وزن 148گرمی و ابعاد اش کمی آزارنده خواهد بود.

نکته جالب این پالم ها اینه که جک آدیو شون 3.5 میلی متری ست ، یعنی هر هدفونی بهشون می خوره ، دیگه چی می خواید
قیمت اش حالا چند باشه:240هزار تومان

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
جناب دل مثل اینکه خوشش نیومده و دستور داده که سری اکسیم دیگه روش کار نشه و از تولید خارج بشه ، پس احتمالاً ایکس 51 آخریش خواهد بود(درست می گم اکسیم جان؟)

ضایعه بزرگ رو به اکسیم عزیز و تمام عاشقان دل (نه قلب) تسلیت می گم.

منبع خبر

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
ایولا . نمی دونم چرا تا امروز اینجا نیومده بودم :(
در هر حال هر 12 صفحه رو یک جورایی خوندم !!!!
اول یک تشکر ویژه می کنم از king_dani گل و سایر بر و بچه هایی که همراهیش دادن
دوم هم چند تا چیز ! :
اینطور که من متوجه شدم گل های سر سبد این همه مدلی که معرفی کردی تقریبا اینهان دیگه ؟ :
اون گیگابایته - اون اتمه ! - اون میوزه !! و اون موتورولا Qـه !!! . ( بترتیب نگفتما ! )
اینو داشته باش تا بعد !
اما
یک چیزی که یاد گرفتم فرق کلمه SD و SDIO بود
واقعا چه چیزایی که نمیشه به این PPC ها وصل کرد !!!

از یک چیزی بدجور کف کردم و اون TV با آنتن روی
موبایل بود !!! فکر کن مثلا تصویر برفک داشته باشه گوشیو ورداری بری بالا پشت بوم !!!

و در آخر یاد مرحوم imate خودم افتادم [ اسمایل گریه ]

بگذریم

یک بحثی بود از قدیم الایام بنام مقایسه ی سری P سونی اریکسون با پاکت پی سی فون ها !
همون دوران هم بحثش تعطیل شد ! چون فهمیدیم مقایسه ی این دو تا با هم غلطه !!! اما راستش با آمدن P990 دوباره
حس بحث درباره ی مقایسه سری P با پاکت پی.سی فون ها ( یا غیر فونها چون مثله اینکه دیدم اونها رو هم میشه
با وسایلی که به درگاه SDIO می خورند ، به PPC Phone تبدیل کرد ) در من ایجاد شد !!!

نکته ای که خودم می دونم و لازم به یاد آوریه اینه که در اصل و بنه ، مقایسه اشتباهه چون PPC بعنوان یک کامپیوتر
جیبی حساب میشه که تلفن روش داره و سری P یک تلفن حساب میشه که PDA داره .
ولی خوب جالبه اگر بشه که تاپیکی بزنیم و شما از PPC هایی که در بالا گفتم دفاع کنی و یکی از دوستان وارد به مسائل
سیمبین UIQ و کلا این گوشی از P990 و اینطوری این مدلها رو از جهات مختلف امکانات با همدیگه مقایسه کنیم
اگر موافقید بگین تا تاپیکشون یا در بخش PPC یا در بخش خود موبایل بزنیم .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
ایولا . نمی دونم چرا تا امروز اینجا نیومده بودم :(
در هر حال هر 12 صفحه رو یک جورایی خوندم !!!!
اول یک تشکر ویژه می کنم از king_dani گل و سایر بر و بچه هایی که همراهیش دادن
دوم هم چند تا چیز ! :
اینطور که من متوجه شدم گل های سر سبد این همه مدلی که معرفی کردی تقریبا اینهان دیگه ؟ :
اون گیگابایته - اون اتمه ! - اون میوزه !! و اون موتورولا Qـه !!! . ( بترتیب نگفتما ! )
اینو داشته باش تا بعد !
اما
یک چیزی که یاد گرفتم فرق کلمه SD و SDIO بود
واقعا چه چیزایی که نمیشه به این PPC ها وصل کرد !!!

از یک چیزی بدجور کف کردم و اون TV با آنتن روی
موبایل بود !!! فکر کن مثلا تصویر برفک داشته باشه گوشیو ورداری بری بالا پشت بوم !!!

و در آخر یاد مرحوم imate خودم افتادم [ اسمایل گریه ]

بگذریم

یک بحثی بود از قدیم الایام بنام مقایسه ی سری P سونی اریکسون با پاکت پی سی فون ها !
همون دوران هم بحثش تعطیل شد ! چون فهمیدیم مقایسه ی این دو تا با هم غلطه !!! اما راستش با آمدن P990 دوباره
حس بحث درباره ی مقایسه سری P با پاکت پی.سی فون ها ( یا غیر فونها چون مثله اینکه دیدم اونها رو هم میشه
با وسایلی که به درگاه SDIO می خورند ، به PPC Phone تبدیل کرد ) در من ایجاد شد !!!

نکته ای که خودم می دونم و لازم به یاد آوریه اینه که در اصل و بنه ، مقایسه اشتباهه چون PPC بعنوان یک کامپیوتر
جیبی حساب میشه که تلفن روش داره و سری P یک تلفن حساب میشه که PDA داره .
ولی خوب جالبه اگر بشه که تاپیکی بزنیم و شما از PPC هایی که در بالا گفتم دفاع کنی و یکی از دوستان وارد به مسائل
سیمبین UIQ و کلا این گوشی از P990 و اینطوری این مدلها رو از جهات مختلف امکانات با همدیگه مقایسه کنیم
اگر موافقید بگین تا تاپیکشون یا در بخش PPC یا در بخش خود موبایل بزنیم .

اولا که خواهش می کنم ، شما باید از بچه هایی که اون ستاره ها رو بالای این تاپیک گذاشتن تشکر کنی، همه اینجا استادن ،و این رو باید خودت متوجه شدی باشی ؛ از تکمیل هایی که برای نوشته هام نوشتن .:blush:
بعد هم باید در مورد نتیجه گیرید بگم که ، من چون خودم عاشق صفحه هایQVGAهستم ، همش در مورد اونها نوشتم ، بنابرین باید سعی کنیم ، کسی رو پیدا کنیم که بیشتر در مورد وی جی ای ها اینجا توضیح بده.
البته بگم که کلا اینجا (ایران) 3.5 اینچی ها خوب نمی فروشن ، و بهترین دلیل فروش شون(از نظر من) گرون بودن اش بود ، وگرنه غیر از بچه های فروم ، من تو خیابون کسی رو ندیدم که ازش بپرسم باهاش چی کار می کنی و حتی بدونه که مثلا چه پتانسیلی داره.این البته نظر شخص منه .
به هر حال ، تقریباً باید بگم بعله ، همون هایی که اسم بردی به تقریب ، از نظر من هم بهترین هایی دنیا هستن ولی همون طور که قبلاً هم گفتم برای ایران ، مناسب ترین رو اورکس ای 960(همون ای تن ام 600) می دونم.بقیه هم نظر بدن خوب می شه ، مدتی می شه که دوباره نظر خواهی نشده ،اصلا نظرتون چیه یه پل بذارم اینجا؟)
در مورد کل هندهلد هایی که از سیمبین (چه سری 7 و 9 و چه یو آی کیو) استفاده می کنن ، فکر کنم خودت توضیح دادی که چرا نباید این ها رو با هم مقایسه کرد.اما ارجاع ت می دم به یک کار مشترک من و مهدی که تو همین فروم هست ، اینجا ، البته این فقط مقایسه او اس هاشون بود ها.

به هر حال خوشحالم که از انجمن های غیر پی دی ای هم اینجا رو می خونن.هدف این فروم هم آگاهی بود.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اولا که خواهش می کنم ، شما باید از بچه هایی که اون ستاره ها رو بالای این تاپیک گذاشتن تشکر کنی، همه اینجا استادن ،و این رو باید خودت متوجه شدی باشی ؛ از تکمیل هایی که برای نوشته هام نوشتن .:blush:
بعد هم باید در مورد نتیجه گیرید بگم که ، من چون خودم عاشق صفحه هایQVGAهستم ، همش در مورد اونها نوشتم ، بنابرین باید سعی کنیم ، کسی رو پیدا کنیم که بیشتر در مورد وی جی ای ها اینجا توضیح بده.
البته بگم که کلا اینجا (ایران) 3.5 اینچی ها خوب نمی فروشن ، و بهترین دلیل فروش شون(از نظر من) گرون بودن اش بود ، وگرنه غیر از بچه های فروم ، من تو خیابون کسی رو ندیدم که ازش بپرسم باهاش چی کار می کنی و حتی بدونه که مثلا چه پتانسیلی داره.این البته نظر شخص منه .
به هر حال ، تقریباً باید بگم بعله ، همون هایی که اسم بردی به تقریب ، از نظر من هم بهترین هایی دنیا هستن ولی همون طور که قبلاً هم گفتم برای ایران ، مناسب ترین رو اورکس ای 960(همون ای تن ام 600) می دونم.بقیه هم نظر بدن خوب می شه ، مدتی می شه که دوباره نظر خواهی نشده ،اصلا نظرتون چیه یه پل بذارم اینجا؟)
در مورد کل هندهلد هایی که از سیمبین (چه سری 7 و 9 و چه یو آی کیو) استفاده می کنن ، فکر کنم خودت توضیح دادی که چرا نباید این ها رو با هم مقایسه کرد.اما ارجاع ت می دم به یک کار مشترک من و مهدی که تو همین فروم هست ، اینجا ، البته این فقط مقایسه او اس هاشون بود ها.

به هر حال خوشحالم که از انجمن های غیر پی دی ای هم اینجا رو می خونن.هدف این فروم هم آگاهی بود.
بله . البته اونجا یکهو ولو شد . من پستشو می زنم شما بیایید شروع کنید . سواد اندک ما اونقدرا کار نمی ده
اگر قرار باشه اینترفیسی از سیمبین ها برای مقایسه با WM انتخاب بشه ، بنظرم UIQ از سری 9 و سری 8 بهتره
سری 9 همونه که روی 7710 هم هست ولی خوب چون تولید PDA های سری 9 نوکیا متوقف شد و از طرفی کمپانی
دیگری هم این سیستم عامل رو نمیزنه من بهتر می دونم ازش استفاده نکنیم
سری 8 ( یا همون 9500 و ... ) هم PDA نیستن که بخواهیم با WM مقایسشون کنیم . چون اصولا همین Stylus ساده
کلی کار کردن با یک سیستم عامل رو راحت تر و دل پذیر تر می کنه ( از قلم های نوری که اضافه می شوند بگذریم )
سری 6 هم که کلا ما باهاش کاری نداریم !
اما UIQ مزایای زیادی داره . الان هم نسخه ی سومش اومده ( هر چند هنوز محصولش coming soonـه ) گوشی هم که
دارای UIQ هست انصافا میشه بهش لقب بهترین اسمارت فون رو داد . ( منظورم P990ـه )
پس من فعلا در اون تاپیک پست مقایسه ی سیستم عامل ویندوز موبایل با UIQ رو می زنم شماها بیایید کاملش کنید
بعد از این هم می ریم بین مقایسه ی چند تا PPC با همون P990 ( البته اگر موافق باشید )
چطوره ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یادتونه خیلی وقت پیش ها گفتم که تکنولوژی در حال توسعه س که اجازه می ده شما روی موبایل ها و احتمالاً پی دی ای ها ، یک پروژکتور داشته باشید؟یادتونه بعد تر که نتونستم ردشو بگیرم گفتم فکر کنم باید بی خیال اش شیم؟

خوب حالا با خیال اش شین
attachment.php

شرکت دی جی اسمارت برداشته و یه همچین سیستمی رو توسعه داده و البته که مشکلی رو که داشت(داغ شدن پروژکتور) یه جوری حل کرده .
امیدوارن که بتونن اون رو تا آخر سال به بازار بدن.
البته نظر شخصی من اینه که احتمالاً این ها قبل از اینکه استاندارد موبایل ها و پی دی ای ها شن، اول به عنوان یک اکسسوری اضافه می شه ،وصد البته که پی دی ای ها با اس دی آی او که دارن یه قدم جلوتر از موبایل ها وای می سن.

تن تن جان ، روی چشم ، از بقیه هم بخواید که بیان ، من خیلی سرم نمی شه از سیمبین ها ، شما شروع کن ، و بگو که چیا دارن ، من می گم که آیا اینا رو پی دی ای هم داره یا نه

منبع خبر یادم نره

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
یادتونه خیلی وقت پیش ها گفتم که تکنولوژی در حال توسعه س که اجازه می ده شما روی موبایل ها و احتمالاً پی دی ای ها ، یک پروژکتور داشته باشید؟یادتونه بعد تر که نتونستم ردشو بگیرم گفتم فکر کنم باید بی خیال اش شیم؟

خوب حالا با خیال اش شین
attachment.php

شرکت دی جی اسمارت برداشته و یه همچین سیستمی رو توسعه داده و البته که مشکلی رو که داشت(داغ شدن پروژکتور) یه جوری حل کرده .
امیدوارن که بتونن اون رو تا آخر سال به بازار بدن.
البته نظر شخصی من اینه که احتمالاً این ها قبل از اینکه استاندارد موبایل ها و پی دی ای ها شن، اول به عنوان یک اکسسوری اضافه می شه ،وصد البته که پی دی ای ها با اس دی آی او که دارن یه قدم جلوتر از موبایل ها وای می سن.

تن تن جان ، روی چشم ، از بقیه هم بخواید که بیان ، من خیلی سرم نمی شه از سیمبین ها ، شما شروع کن ، و بگو که چیا دارن ، من می گم که آیا اینا رو پی دی ای هم داره یا نه

منبع خبر یادم نره
بنظرم شما باید بگی PDA ها چی دارن
چون صد البته امکانات PDA ها بیشتر از سیمبین هاست
پستشو زدم اگر مایلید همین الان شروع کنید

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
جناب دل مثل اینکه خوشش نیومده و دستور داده که سری اکسیم دیگه روش کار نشه و از تولید خارج بشه ، پس احتمالاً ایکس 51 آخریش خواهد بود(درست می گم اکسیم جان؟)

ضایعه بزرگ رو به اکسیم عزیز و تمام عاشقان دل (نه قلب) تسلیت می گم.

منبع خبر

دانیال عزیز این خبر فعلا به صورت شایعه همه جا پیچیده و خود دل رسما چیزی نگفته .حتی AximSite از خود دل در مورد این موضوع سوال کرده. باید بروید اونجا بخونید که چه حرف خنده داری دل زده ! یه جوابی داده که ای کاش هیچی نمیگفت!
به نظر من اینا یک همچین چیزی تو ذهنشونه ولی اول اونو به صورت شایعه پخش کردن ببینن واکنش چطوریه.که بر اساس اون شایعه رو تکذیب یا تایید کنن.
ضمنا من نسبت به این جور چیزا هیچ تعصب خاصی ندارم.:happy: اسمم گولتون نزنه که من برعکس از جانب داری از یک شرکت، مارک، برند و .. عصبانی هم میشم.:D من همین جا هستم جایی هم نمی رم!:D
توضیح Dell رو اینجا بخونید تا بفهمید چجوری می شه آدم یه حرفی بزنه ولی در حقیقت هیچی نگه!:blink: :
کد:
http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=116362

بالا