• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از pda-jam :
اينم يه چيز عجيب در نوع خود.
شايدم درست متوجه نشدم، ولي ظاهرا خروجي video و monitor vga از اسلات sdio هست.
video.jpg

اينم توضيحات سايت اصلي:
Interface SDIO 1 bit, 4 bit & SPI modes of operations via SD card interface cable
Resolution Full-color (YUV 4:2:2) 640 x 480
Remote Control 10-button Infrared with dual IR receivers
Composite Video Output NTSC/PAL 1Vp-p video signal
S-Video Output: NTSC/PAL 1Vp-p component video signals
VGA Monitor Output Port < VGA 640 x 480 RGB at 60Hz interface for connection to standard monitor or projector
< Single +5 volt regulated power source

Source Presentation Format Slides can be created from any printable Windows™ XP/2000 application
Handheld Pocket PC handhelds & Smartphone with SD slot supporting SDIO protocol
Desktop Specifications < Desktop or Laptop with 128 MB of RAM and at least a 20 MB Hard Drive
< Windows® 2000 or XP operating system
< PDA/Smartphone cradle/PC interface with ActiveSync software loaded
Display & Presentation Devices < Display Device with HD-1 (VGA) connector and support for 640 x 480 resolutions at 60Hz (This includes most CRT monitors and projectors)
< Any NSTC or PAL composite or S-Video video monitor
*All specifications are subject to change without prior notice.

خیر قربان، کاملاً صحیح هست.
اجازه بدید کمی بیشتر در مورد این سوراخی که روی موبایل هایمان هست و فکر می کنیم که باهاش فقط می شه مموری اکسپنشن داد توضیح بدم.

SDIO
Secure Digital Input/Output
که جلوی توضیحات این اسلات می آد به این معنی هست که دستگاه شما این قابلیت رو داره که هر جور ورودی و خروجی رو کنترل کنه.به این معنی که این قسمت تقریباً مثل اسلات های پی سی آی رو ماد برد پی سی کار می کنه.
اگر بالا رو نگاه کنید می بینید که سخت افزار های پرتعدای معرفی شدن که این امکان رو دارن که از این طریق توسط این دستگاه کنترل بشن.

موفق باشی و خوش آمدی به این فروم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
می بینم که پوز ال سی دی تاشو زده شد.
اگه هنوز گوشی دستتون نیومده باید بگم که من احساس گشادی پاچه شدید می کنم، که 75هزار تومان دادم به یک کی بورد نره خر و کلی بهش افتخار می کنم.
البته این رو بگم که باید در کارکرد اش کمی شک کرد،ولی اگه به این وسیعی داره تبلیغ ، نباید بد باشه:cool:
attachment.php

سایت اصلیش اینجاست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله درست خوندید ، این اتم من که رسید به دستم ، خیلی خوش خبر هست.
اچ پی با کوانتا سازنده اتم به توافق رسیده که مقادیر پرشماری از اون رو تولید کنه تا قبل از نیمه اول سال 2006 در دسترس همگان قرار بگیره!

attachment.php

به زودی یه رویوو توپ از اتم اینجا می ذارم.ولی همین قدر که دبلیو ام 5 رو دیدم ، خداس

بیشتر بدونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
PF4JJ01.jpg

brandometal4JJ.jpg

Proporta_Alu_Leather_JJcase.jpg

یه خورده هم جس جار باز ها حال کنن.

من که خیلی خوشم نمی آد دستگاهمو پوشک کنم!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php

من که از دست این باطری 4ساعته دستگاهم خسته شدم.فکرشو بکنید اگه این بروبچ درسخون کمبریج براوتون این موتور مینیاتوری رو تو پی دی ای جا کنن، هر بار شارژ 10برابر بیشتر دستگاهتون عمر داره و ری شارژ هم فقط با یک کپسول میکروسکوپیه!

البته چنین فکر بکری طبق معمول از سرچشمه فن یعنی
MITتراوش کرده ولی خوب حتی بیرمنگامی ها هم دستی از دور بر آتش داشته اند!

البته محدودیتی که اجازه نمی ده شما این رو در پی دی ای ها پیاده کنید، اینه که دستگاه خیلی گرم می شه ، که پیشنهاد شده در عایق سرامیک قرارش بدن و اینکه دستگاه اتلاف حرارتیش باعث می شه که هر بار که شما صفحه رو راه می اندازید کلی برای دوباره راه انداختن موتور ، انرژی مصرف شه که اینم با یه روشی که من سر در نیاوردم حل کردن:f34r:

خلاصه اینجا رو بخونید و برید تو تخیل!

کمبریج

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
خیر قربان، کاملاً صحیح هست.
اجازه بدید کمی بیشتر در مورد این سوراخی که روی موبایل هایمان هست و فکر می کنیم که باهاش فقط می شه مموری اکسپنشن داد توضیح بدم.

SDIO
Secure Digital Input/Output
که جلوی توضیحات این اسلات می آد به این معنی هست که دستگاه شما این قابلیت رو داره که هر جور ورودی و خروجی رو کنترل کنه.به این معنی که این قسمت تقریباً مثل اسلات های پی سی آی رو ماد برد پی سی کار می کنه.
اگر بالا رو نگاه کنید می بینید که سخت افزار های پرتعدای معرفی شدن که این امکان رو دارن که از این طریق توسط این دستگاه کنترل بشن.

موفق باشی و خوش آمدی به این فروم
من از اینا می خوام...کسی تو ایران دیده؟ قیمت سراغ دارید؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از della :
من از اینا می خوام...کسی تو ایران دیده؟ قیمت سراغ دارید؟

دلا جان، این کارت ها تو ایران خیلی کم طرفدار دارن. قیمت هاشون هم خیلی پرت می گن.مثلا مودم اس دی رو که می شد به تلفن معمولی وصل کرد یه جا می گفت صد هزار تومان! ،نکته دیگه اینکه ، اگه اس دی وی جی ای می خوای، حتماً یادت باشه که باید برنامه شو داشته باشه کارت، تا دستگاه تورو ساپورت کنه.اینو مطمئن نیستم ولی مثل اینکه ممنکه که بعضی از این کارت ها با بعضی دستگاههای پی دی ای نخونه.

به نظر من اگه واقعاً برای کار واجبیه، باید این کار رو بکنی:یا خیلی خرج کنی و بگی یکی ازین پایتختی ها ، از دوبی برات یه مدلی که قبلاً گشتی بیارن
یا اینکه اگه کسی می تونه برات از دوبی بفرسته که خیلی ارزون تره.

راستی اینم بگم که من خیلی وقته دنبال این چیزا تو پایتخت نگشتم ها! شاید پر شده باشه و من خبر ندارم!:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا این یادتونه؟
palm_os_wrist_pda_sale.jpg

خوب کوچکترین پی دی ای دنیا به حساب می اومد، ولی حالا ارزون ترین هم شده، در سایت شون شما می تونید به قیمت 70هزار تومان بخرید اش!!!!
البته به نظر نمی آد علت پرفروش بودن اش باشه ، چون هنوز 9ماه از شروع فروش اش نگذشته.
به هر حال اگه ساعت-پی دی ای خواستید ، بدک نیست:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اول برای کسایی که اینجا رو مرتب می خونن بگم که موتورولا کیو که خیلی حرف و حدیث پشت اش راه انداخته بودن، بالاخره قطعی شد که تولید خواهد شد.مدیر اجرایی بخش موبایل موتورولا می گه : البته این کیو یک پروتوتیپ(اولین از یک سری) اسمارت فون خواهد بود، که گرچه هنوز برای نحوه عرضه اش به توافق نرسیدیم ، ولی نه فقط کیو بلکه خیلی های دیگه از این سری در راهن!!!

البته این شایعه که کیو هم به سرنوشت پی دی ای قبلی موتورلا دچار خواهد شد از یه سایت فرانسوی شروع شد.لی به خیر گذشت، و باید منتظر پی دی ای -اسمارت فون هایی باشیم که از نظر قطر نصف ای میت چم هستن:blink:

اما این دستگاه که خیلی عکس های دیگه اش اینجاس رو برای چین موتورلا تدارک دیده.
motorola%20a120013.jpg

سه باند رو ساپورت می کنه و از سی پی یو 416 مگاهرتزی بهره می بره، فقط 8مگ مموری داخلی داره ولی مزیت اش این صفحه تلق (طلق؟) روی ال سی دی شه.
البته می نی اس دی هم می خوره و دو مگ دوربین اشه!!:eek:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
عاشقان زیمنس اگه خوب به این عکس دقت کنن ،می تونن تمام موبایل هایی که محصول مشترک اش با بنکیو برای سال جاری ست رو ببینن
benq-siemens1.jpg

همون طور که مشاهده می فرمایید ،احتمالا دو جور اسمارت فون یا پی دی ای هم در میونشون هست.

راستی می گم ، شما احساس نمی کنید امروزه همه چیز داره اول باسه چینی ها تولید می شه؟مگه ایران بچه پول دار کم داره که حاضر باشن باسه موبایل 700-800تومن بدن؟
البته واضح و مبرهن است که اگه شرکتی فقط یک درصد جمعیت چین رو مخاطب قرار بده ، عمراً ..جاشو هم به ایران نمی کنه!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قضیه داره جدی می شه .
کمپانی موفق اسکایپ که قبل تر در مورد اش نوشتم، موبایل هایی بیرون داده که سیم ندارن و شما از طریق نت باهاش شماره می گیرید.
حالام برداشته یه تلفن خونگی با این امکان داده بیرون.
attachment.php

جالبیش به اینه که ویندوز موبایل 2003 داره و صفحه 3.5 اینچ، سی پی یو 520!!!مگاهرتز و البته 64/64 رم رام اشه .
وای فای هم داره
قیمت هم که فعلا نداره.

من البته نفهمیدم سی پی یو ی 500مگاهرتزی به چه درد تلفن می خوره؟
بیشتر بدونید

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قضیه داره جدی می شه .
کمپانی موفق اسکایپ که قبل تر در مورد اش نوشتم، موبایل هایی بیرون داده که سیم ندارن و شما از طریق نت باهاش شماره می گیرید.
حالام برداشته یه تلفن خونگی با این امکان داده بیرون.
attachment.php

جالبیش به اینه که ویندوز موبایل 2003 داره و صفحه 3.5 اینچ، سی پی یو 520!!!مگاهرتز و البته 64/64 رم رام اشه .
وای فای هم داره
قیمت هم که فعلا نداره.

من البته نفهمیدم سی پی یو ی 500مگاهرتزی به چه درد تلفن می خوره؟
بیشتر بدونید
با درود
باید توجه کنید که برنامه skype برنامه ای که cpu زیادی نیاز داره و خود کمپانی پیشنهاد 400 Mhz به بالا رو داده بنابراین به نظر من چیز عجیبی نیست چون داره به عنوان یک تلفن خانگی استفاده میشه و باید مورد اعتماد باشه.

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
چیز هایی شبیه این و این :
pda-mart_1878_14405224

43585i0.jpg

بیشتر یه جور سیستم مدیریت سیم کارت هستن ، نه یک آداپتور سیم کارت برای پی دی ای هایی که تله فونی رو ساپورت نمی کنن.
یعنی چیزی که شما گفتید ،SIM Readerتا اونجا که من گشتم همین هان.
شاید چیز دیگری ست که اگه کس دیگه می دونه اینجا بنویسه، اما راه دیگه برای تبدیل پی دی ای ها به فون
استفاده از VOIPاست که البته احتیاج به اشتراک اینترنت داره.
به این هم توجه کنید که فرق فون ادیشن ها فقط در اسلات سیم کارت نیست.بلکه در ویندوز شون ، قسمتی برای مدیریت تله فونی دارن.پس اگر چنین چیزی وجود داشته باشه ، حداقل یک نرم افزار انطباقی لازم داره
اگه منظورتون اینه که میشه pocket pc که فون نداره بهش سیم کارد اضافه کرد,این کار امکان داره
و شما نازمند یک اسلات CF هستید چون CF کارت هایی هستش که بهش سیم کارت میخوره و برنامه dialer هم همراهشون هست تنها مشکلی که هست اینه که اندازه این کارت ها یه ذره بزرگه و حدود 2 تا 3 میلی متر بیرون قرار میگیره.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب به سللامتی ، اینم از مدلی که قبلا اسمشو براتون بردم، ای تن (کمپانی صاحب شرکت اورکس) ، مدلی بیرون داده که این روز ها بین بیزنس من ها عالی می فروشه ، یعنی داشتن جی پی اس درون زا ، خیلی از افراد داشتن اش رو به داشتن یه ابر سی پی یو ترجیح می دن.

attachment.php

سی پی یو سریSamsung S3C2440که یکی از بهترین تولیدات سامسونگ در سال های اخیر بوده، بروی دستگاه حفظ شده(کل دستگاه، یکی کپی خوش تیپ تر از مدل قبلی یعنی ام600 هست) ، و تقریباً تمامی جزییات از جمله حافظه و دوربین مثل ام600 تولید شده.
ویندوز موبایل 5 به این هم ارث رسیده و دوربین 1.3 که به نظرم از اتم و ای میت جم ،هم وضوح بهتری داره و هم راحت تر کار می کنه(به نوشته ام در مورد دوربین ها در فروم گاید نگاه کنید)

اینجا از سایت رسمی اش بخونید
پیش بینی من:
در اروپا عالی خواهد فروخت(به نسبت کوچکی کمپانی ای تن) ، و با قیمت رقابتی ش ، دمار از روزگا خیلی از تولید کننده ها رو در می آره
در ایران و کلاً خاور میانه، هیچ شانسی نداره، احتمالاً اصلاً وارد بازار ایران و میدل ایست نشه، چون مردم اینجا عمراً پول بالای چیزی که گرون ترین نباشه نمی دن!مگه عقلشون کم شده که سی پی یو 400 بخرن وقتی غولی مثل اچ پی 600مگا هرتزی وجودداره:p

بذارید یه پیش بینی دیگه هم بکنم، قیمت کارت های اس دی همین طور پایین خواهد اومد، اکثرل موبایل ها و اسمارت فون ها و پی دی ای ها برای سال آینده ، از اسلات مینی اس دی استفاده خواهند کرد، نه اس دی، البته مایکرو اس دی هم به بازار خواهد آمده و به ارحتی بقیه رو شکست می ده، چون جای بیشتری در موبایل برای سازنده باقی می مونه، پس اگه مثل من در فکر خرید کارت های فانتزی 2گیگ هستید، بهتره دوباره فکر کنید، شاید با کمی تامل با قیمت معقول تری خریدید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
پیش تر براتون نوشتم که اچ پی قرار گذاشته که اتم از شرکت O2که توسط کوانتا تولید می شه رو به اسم خودش تولید کنه ، یکی رفته تو شرکت اچ پی و خبر اورده که تحت این اسم تولید خواهد شد،رنگ کم نظیرش رو ازش می گیرن و نقره ایش می کنن(ماشالاه به دیزاین) و روش از این صفحه های تاشوی اچ پی که رو ال سی دی رو می پوشونه می ذارن(عجب امریکایی ها بی مبالات ان، موبایل به این کوچیکی رو هم می خوان بزنن این ور اون ور؟)

در انتظار باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از king_dani :
پیش تر براتون نوشتم که اچ پی قرار گذاشته که اتم از شرکت O2که توسط کوانتا تولید می شه رو به اسم خودش تولید کنه ، یکی رفته تو شرکت اچ پی و خبر اورده که تحت این اسم تولید خواهد شد،رنگ کم نظیرش رو ازش می گیرن و نقره ایش می کنن(ماشالاه به دیزاین) و روش از این صفحه های تاشوی اچ پی که رو ال سی دی رو می پوشونه می ذارن(عجب امریکایی ها بی مبالات ان، موبایل به این کوچیکی رو هم می خوان بزنن این ور اون ور؟)

در انتظار باشید
آقا فکر کنید اچ پیه که قراره بیاد(دیگه بهش بگیم اچ پی به سلامتی حالا که رفته خونه بخت) این شکلی خواهد بود تقریباً
Expert_Shield_XDA_Atom_Crystal_Case.gif

البته این فقط یه شیلد و جعبه(پوشک) برای خود اتمه ولی گفتم دستتون بیاد چقدر زشت خواهد بود

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
lifedrive_big.jpg

خیلی جدید نیست ولی خوب یکی برداشته و براش مرور نوشته:
ظاهراً خیلی شفافیت صفحه خوبی نداره
اما مزیت اش میکرو هاردی که داره است 4گیگا بایت!
البته اسلات اس دی هم هست که اگه خواستید اضافه کنید.

در مجموع ظاهرا سیستم عامل اش خیلی تو ذوق می زنه ، و سیستم عامل جدید هم که نمی خواد بیاد، کی می دونه شاید پالم هم با ویندوز رو هم ریخت باسه همه پی دی ای هاش.
سی پی یو ش 416مگاهرتز ، صفحه 65هزار رنگ و 480 در320 است(یکی از بزرگ ترین هاس)
اما یه چیز رو نفهمیدم ، تو امکانات اش اینجا نوشته که سل فون می شه ؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
یه چیز جالب در مورد qtek s200 :
cpu 200 mhz ی که برای این دستگاه انتخاب شده centrino هست و از لحاظ سرعت با cpu های 450 mhz برابری میکنه. . .
یه مزیت دیگه ای که داره اینه که باطری کمتری هم مصرف می کنه . . .:eek:
اگه کسی اطلاعات کامل تری داره بگه:blush:

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
یه چیز جالب در مورد qtek s200 :
cpu 200 mhz ی که برای این دستگاه انتخاب شده centrino هست و از لحاظ سرعت با cpu های 450 mhz برابری میکنه. . .
یه مزیت دیگه ای که داره اینه که باطری کمتری هم مصرف می کنه . . .:eek:
اگه کسی اطلاعات کامل تری داره بگه:blush:
دوست عزیز من نمیدونم این اطلاعاتو از کجا آوردی و لی هر جا گفته اشتباه گفته
اولا که پردازنده های Centrino برای کمپانی اینتل می باشند در حالی که پردازنده qtek s200 یا همون HTC Prophet پردازنده اش از نوع OMAP هستش که ساخت کمپانی Texas Instrument و تقریبا هیچ ربطی به intel نداره از این سایت ها می تونی ببینی:
http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=12000&path=templatedata/cm/product/data/omap_850
http://mobile.softpedia.com/phones/Qtek/Qtek-S200.shtml
در ضمن کی گفته سرعت پردازنده های centrino از پنتیوم بیشتره؟
ولی در مورد باطری درست گفتی چون تو همین سایت کمپانی texas نیز نوشته ولی چه فایده باطری بخوره تو سرشون با این سرعت cpu هاشون.
در ضمن پردازنده های مورد استفاده Intel در حال حاضر از نوع xscale, boulvarde هستش.

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
گفتم اگه به این cpu بیچاره نگاه کنید شاید متوجه شوید که چرا انقدر cpu مهم مخصوصا در پاکت پی سی هر چی بگی داره :
l4_omap850.gif

این عکس cpu برای htc prophet هستش که مدل omap850 هستش نگاه کنید جالب یه چیزایی هم یاد می گیرید.;)

بالا