• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب حالا که اسم پرافت اومد، من یه چیزی بگم ،
اون وقت ها که فقط تموچین دستش به ویندوز موبایل 5 می رسید، و این فروم هنوز تو شکم مامان اش بود:cool:
یه سئوال و جوابهایی شددر مورد اینکه این دوتا کلید جدیدی که از اسمارت فون ها اومد به پی دی ای چین و چرا حتی دستگاه های جدید پی دی ای هم تعداد کمی شون واجد اش هستن.
یه توضیح بدم، ببینید، تموچین درست می گفت و هر موبایلی که علاوه بر دو هارد کی های تلفن زدن، چهار کلید دیگه نداشته باشه ، یعنی برای این دو کلید جدید جایی در نظر گرفته نشده، ولی مسئله اینه که ، شما اگه با سافت کی ها مشکلی نداشته باشید، حله.
اتم هم فقط چهار کلید داره ولی اگر باهاش کار کنید ، متوجه می شید ، که قسمت تحتانی صفحه به لمس حساسه و منطقه وسیعی رو تشکیل می ده ، پس خیلی راحت می شه ازش استفاده کرد.البته هیپی کلید واقعی نمی شه:p

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر از دست Stylus خسته شدید و می خواهید از ماوس استفاده کنید(راستی اگر صفحه PPc تون شکسته باشه یا درست کار نکنه این روش خوبیه). این ماوس Bluetooth ( با درایوری که نصب می کنید ) به شما اجازه می دهد به جای Stylus ازش استفاده کنید ضمنا با Win Xp و Mac هم کار می کنه.:happy:

btmouse_1.jpg

برای اطلاعات بیشتر:

کد:
http://thinkoutside.com/btmouse_product.html

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب با اجازه همگی دوستان

من این تاپیک رو از اول دنبال می کردم و انصافا چیزهای خوبی توش داره گفته میشه دست همگی درد نکنه مرسی

فقط الان این چارت cpu رو که tamoochin لطف کرده گذاشته دیدم گفتم منم یه موضوعی رو بگم

این از جدیدترین cpu ها خواهد بود که روی سونی اریکسون P990i هم استفاده خواهد شد همینطور احتمالا روی N80 نوکیا

ممنون

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا حالا آرزو کردید ماشین حساب مهندسی تون تبدیل به PDA بشه؟
آرزوتون تا چند وقت دیگه باQonos Scientific PDA عملی میشه! البته زمان بدنیا اومدن این موجود و مشخصات اصلیش چندان واضح نیست.
سایت اصلی:
کد:
http://www.hydrix.com/pages/body/products/qonos_tiles.jsp

بر اساس سایت این PDA دو حالت مصرف انرژی دارد:
• مد لینوکس
• مد ماشین حساب (حالت مصرف انرژی کمتر)

در مد لینوکس می توانید برنامه های لینوکس را به صورت عادی اجرا کنید و در مد ماشین حساب تبدیل به ماشین حساب می شود.

این فقط طرح PDA است که می بینید:

qonos.jpg

اطلاعات بیشتری هم وجود دارد که می توانید در سایت زیر که البته غیر رسمی است پیدا کنید و شامل جزییات بیشتری می شود ولی چون غیر رسمی است ممکن است که کاملا از حقیقت فاصله داشته باشد.(حتی اطلاعات سایت رسمی هم ممکن است بعد از یک دوره زمانی به کلی تغییر کند)
من به همین علت آنها را ذکر نکردم و می توانید در اینجا بخوانید:

کد:
http://www.hpcalc.org/qonos.php

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
iteqbond.jpg

من باورم نمی شد ، ولی مثل اینکه شرکت گیگا بایت با یه شرکت اماراتی به توافق رسیده که آینستاین رو تحت برند آی تک و مدل باند عرضه کنه .
اگر از من می پرسید ، من که فکر کنم خوب هم بفروشه ، حتی پیش بینی م اینه که تو ایران هم این مدل رو خواهیم دید، استقبال مردم هم قابل انتظاره به چند دلیل:
.این پی دی ای اصلا شکل این مدل های فضایی پاکت پی سی ها ی آی میت نیست که مردم رو بترسونه ، و قیافتاً شبیه موبایل هست ، پس مردم هم انتظار کارایی موبایل رو ازش خواهند داشت.
.این دستگاه جای 3جی بودن و از این چیز های لوکس ، وسایل کاربردی برای ما داره ، یعنی رادیو و تی وی تیونر داره ، این خیلی کمک می کنه که ارزش اش بالا بره تو بازار
.این دستگاه احتمالا نباید قیمت نجومی مثل جس جر داشته باشه، پس منتظر فروش خوبش باشید

اینجا بیشتر در مورد اش بدونید

این هم فرومی که براش راه انداختن

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
e4.gif

این یکی دیگه آخرشه ، فقط کافیه دستای قوی داشته باشید تا از منت پریز و آداپتور بی نیاز بشید
e2_title.gif

به درد جایی که به برق دسترسی نباشه می خوره ، ولی مزیت اش به همه ابزار های شبیه اش اینه که شما می تونید چند صد بار استفاده اش کنید.

تازه چراغ قوه هم هست.
فقط بچرخونید!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اچ تی سی میوز که در اولین صفحات این ترد معرفی شد،
ظاهراً برای پیش فروش اش اقدام شده.

نکته جالب توجه استفاده از تکنولوژی HSPDAتوی این دستگاه س.
این یک پروتکل انتقال داده س که باعث می شه از سرعت های معمول انتقال داده 10برابر سریع تر بشه اطلا عات رو جابجا کرد، محشره ، سرعت 14مگابیت در ثانیه!!!

اینجا برای خرید اش ثبت نام کنید
:p

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
O2EX_1.jpg

باطری 4700 میلی آمپری دیگه نوبره، می گم اینجوری که جس جار باز ها بی خیال 280 گرم وزن اش شدن، خوب یک صد گرم اضافه راه دور نمی ره ، عوض اش تا بخواد باطری ش تموم شه ، کهنه شده و از مد افتاده ، می تونن به یه مدل جدید فکر کنن:p

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در اینجا خوندم که برای اول مارس می تونید منتظر نسخه دبلیو ام 5 برای پی دی ای های 4700 و سری 2000 ، که سری نسبتاً قدیمی هم هست باشید ، واقعاً که اچ پی سنگ تموم گذاشته، البته مجانی نیست و یه 40 یوروی ناقابل باید کنار بذارید

0.jpg

اینجا که می تونید سفارش بدید، البته مثل اینکه من اشتباه کردم و برای همه زبان های اروپایی خواهد آمد
(پست ویرایش شده)

m_d_1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :

من باورم نمی شد ، ولی مثل اینکه شرکت گیگا بایت با یه شرکت اماراتی به توافق رسیده که آینستاین رو تحت برند آی تک و مدل باند عرضه کنه .

.این دستگاه جای 3جی بودن و از این چیز های لوکس ، وسایل کاربردی برای ما داره ، یعنی رادیو و تی وی تیونر داره ، این خیلی کمک می کنه که ارزش اش بالا بره تو بازار
اینجا بیشتر در مورد اش بدونید

این هم فرومی که براش راه انداختن
يه سوال در مورد اين آينستاين دارم.
منظورشون از TV-tuner اينه كه مثلا تو كوچه هم ميتونيد باهاش تلويزيون ببينيد يا اينكه بايد گوشي رو با كابل وصل كنيد به تلويزيوني كه تو خونه داريد؟
اگه اولي باشه كه خيلي خوبه ولي اگه منظورشون دومي باشه كه بدرد نميخوره! اگه قراره با كابل وصلش كنيد به تلويزيون كه خب از خود تلويزيون استفاده ميكنيد! چرا بخواهيد كار رو سخت كنيد؟!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از m_d_1980 :
يه سوال در مورد اين آينستاين دارم.
منظورشون از TV-tuner اينه كه مثلا تو كوچه هم ميتونيد باهاش تلويزيون ببينيد يا اينكه بايد گوشي رو با كابل وصل كنيد به تلويزيوني كه تو خونه داريد؟
اگه اولي باشه كه خيلي خوبه ولي اگه منظورشون دومي باشه كه بدرد نميخوره! اگه قراره با كابل وصلش كنيد به تلويزيون كه خب از خود تلويزيون استفاده ميكنيد! چرا بخواهيد كار رو سخت كنيد؟!
سئوال تون کمی عجیبه ، ولی باید بگم که خیر پاسخ اول درسته، البته من از نظر تکنیکی نمی دونم ، بازده این دستگاه برای کانال های ایران چقدره ، ولی در تبلیغات اش همیشه نشون می دن که مثل دستگاه معمولی می گیرید دستتون، البته کاملاً محتمل هست مثل دستگاه هایی که رادیو اف ام دارن، از هدفون هاتون به عنوان آنتن استفاده کنه و تا اونها رو وصل نکنید ، به کل اجازه شروع برنامه رو نده:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
تو نگاه اول این ال جی مثل بقیه مدل های چرت و پرت اش که تو ایران فراوان هست ، نشون می ده
ولی صبر کنید ، این دستگاه کوچولو ، در پیروی از فورم فکتور "آینستاین" برداشته و درون خودش هر چی که یه پی پی سی باید داشته باشه رو جا داده:

سی پی یو ایکس اسکیل(منبع خبر سرعت سی پی یو رو ننوشته)
100مگ حافظه درونی
ویندوز موبایل 5 پرمیوم
و البته صفحه کلید کشویی به مانند آینستاین
صفحه 2.4 کیو وی جی ای
2.jpg

البته و صد البته که این دستگاه به روی سی ام دی اِی کار می کنه که در کشور های معدودی مثل ژاپن و ایالات متحده استفاده می شه .
به هر حال دونستن اینکه از این چیز ها دیگر جاها تولید می شه ، باعث میشه یه کم حسرت بخوریم.:p
نکته بامزه دستگاه البته ، اون دکمه های زشت دو طرف کی پد هست ، که ظاهرا از موبایل هاش به ارث برده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بلاخره آدرس اینترنتی شون رو یافتم
A200-2.jpg

جالبه که توی توضیحات موبایل آ100 که تموچین خیلی طرف دارشه روداره ، در سایت رسمی نوشته که اون یکی مدل اش هست که مثل پی دی ای هست(تی 200) به زبان فارسی می آد ، پس احتمال اینکه تمام منوهاش فارسی باشه کم نیست ها:happy:
این جا ببنید

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
بلاخره آدرس اینترنتی شون رو یافتم
A200-2.jpg

جالبه که توی توضیحات موبایل آ100 که تموچین خیلی طرف دارشه روداره ، در سایت رسمی نوشته که اون یکی مدل اش هست که مثل پی دی ای هست(تی 200) به زبان فارسی می آد ، پس احتمال اینکه تمام منوهاش فارسی باشه کم نیست ها:happy:
این جا ببنید
خیلی خوب میشه اگه فارسی داشته باشه(البته منوها مهم نیست چون اگه فارسی باشه اون وقت من مشکل پیدا می کنم که چه جوری انگلیسیش کنم:D )البته من طرفدار a200 هستم!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
خیلی خوب میشه اگه فارسی داشته باشه(البته منوها مهم نیست چون اگه فارسی باشه اون وقت من مشکل پیدا می کنم که چه جوری انگلیسیش کنم:D )البته من طرفدار a200 هستم!!!
ای داد ، منظور من هم آ 200 بود.شرمنده ، پس تموچین هم مثل منه :blush:
اره اگه همش فارسی باشه که خیلی بد می شه:p

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا من چند روزی به دلایلی مجبور شدم حسابی در پایتخت و جمهوری ولو باشم.اینم دست آوردم از اونجاست (برداشتی از اونجا نداشتم چون جیبم خالی بود و نمی ذاشتن چیزی بردارم:cool: )

هنوزم که هنوزه ، جمهوری جنس ارزون تره ، والبته همه مدلی نیست، یعنی بعضی مدل هارو باید خواب خریدشو در جمهوری ببینید .بعدم یادتون باشه که جمهوری اغلب جنس ها نه گارانتی بین المللی دارن و نه محلی.پس حتماً از داشتن اش اگر که می خواهید گارانتی رو ، مطمئن شوید

یه مغازه در جمهوری ، اس دی 2گیگ رو گذاشته کینگ استون)به نظرتون اصله؟) 90هزار تومان، البته شاید دو سه تومنی تخفیف بده، شایدم نده:blush: به هر حال از همه دنیا ارزون تره.فقط یاور می گفت که 133ایکس هست:eek: کسی می تونه کمک کنه؟:blink:
اس دی 1 هم در ضمن 45تومن بازم کینگ استون

مینی اس دی(قابل توجه اتم باز ها) هم کینگ استون ، 1 گیگ اش که به قول دوستم تو استرالیا اصلاً پیدا نمی شه اینجا ریخته ، قیمت هم البته شوکه کننده ، 45تومن:eek: :wacko: :blink:
بعد هم قیمت دستگاه ها:
اورکس شده 450تومن
آی میت ، تنها دستگاهیه که همه قیمتی ممکنه بخرید :بعضی ها گذاشتن 390 ، بعضی ها هم از نادانی ملت ، که از خوندن ترد های تک استفاده کرده و او2 ایکس دی ای مینی رو گذاشتن 550تومن.

مدل های جس جار و پی دی ای و پی دی ای تو کی به ترتیب این قیمات ها بودن ، ولی من که تو جمهوری ندیدم اشون: 980 ، 600،650

در ضمن ، پایتخت ، جمین(اچ تی سی پرافت) رو هم اورده ، 890تومن!:blink:

راستی ، پالم ای تو تانگستن رو هم می ده 280 تومن
و در آخر اینکه قیمت اچ پی ها هم تغییر کرده، یه کم پایین اومده ، دور و بر 500خورده ای

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
آقا من چند روزی به دلایلی مجبور شدم حسابی در پایتخت و جمهوری ولو باشم.اینم دست آوردم از اونجاست (برداشتی از اونجا نداشتم چون جیبم خالی بود و نمی ذاشتن چیزی بردارم:cool: )

هنوزم که هنوزه ، جمهوری جنس ارزون تره ، والبته همه مدلی نیست، یعنی بعضی مدل هارو باید خواب خریدشو در جمهوری ببینید .بعدم یادتون باشه که جمهوری اغلب جنس ها نه گارانتی بین المللی دارن و نه محلی.پس حتماً از داشتن اش اگر که می خواهید گارانتی رو ، مطمئن شوید

یه مغازه در جمهوری ، اس دی 2گیگ رو گذاشته کینگ استون)به نظرتون اصله؟) 90هزار تومان، البته شاید دو سه تومنی تخفیف بده، شایدم نده:blush: به هر حال از همه دنیا ارزون تره.فقط یاور می گفت که 133ایکس هست:eek: کسی می تونه کمک کنه؟:blink:
اس دی 1 هم در ضمن 45تومن بازم کینگ استون

مینی اس دی(قابل توجه اتم باز ها) هم کینگ استون ، 1 گیگ اش که به قول دوستم تو استرالیا اصلاً پیدا نمی شه اینجا ریخته ، قیمت هم البته شوکه کننده ، 45تومن:eek: :wacko: :blink:
بعد هم قیمت دستگاه ها:
اورکس شده 450تومن
آی میت ، تنها دستگاهیه که همه قیمتی ممکنه بخرید :بعضی ها گذاشتن 390 ، بعضی ها هم از نادانی ملت ، که از خوندن ترد های تک استفاده کرده و او2 ایکس دی ای مینی رو گذاشتن 550تومن.

مدل های جس جار و پی دی ای و پی دی ای تو کی به ترتیب این قیمات ها بودن ، ولی من که تو جمهوری ندیدم اشون: 980 ، 600،650

در ضمن ، پایتخت ، جمین(اچ تی سی پرافت) رو هم اورده ، 890تومن!:blink:

راستی ، پالم ای تو تانگستن رو هم می ده 280 تومن
و در آخر اینکه قیمت اچ پی ها هم تغییر کرده، یه کم پایین اومده ، دور و بر 500خورده ای

در مورد 133x لینک رو نگاه کنید:
کد:
http://www.kingston.com/press/2005/digitalmedia/05a.asp
Kingston Launches New "Ultimate" Line of SD Cards
دو گیگ:
Professional Digital Users Now Have Advantage of Kingston SD Ultimate Cards' 133X Speed
کد:
http://www.kingston.com/press/2005/digitalmedia/08a.asp

With super-fast 120X transfer rates, Kingston SD Ultimate cards offer significant performance benefits over current Standard and Elite Pro
lines of SD cards. The greater storage capacity of the 2-GB SD Ultimate card meets the rigorous demands of professional digital photographers.

یعنی سری آلتیمیت 2 گیگ سرعتش 120x است نه 133x
قیمتش یک مقدار مشکوک به نظر میاد:hmm:
قیمت در سایت برای 1 گیگ رو نگاه کنید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Axim :
در مورد 133x لینک رو نگاه کنید:
کد:
http://www.kingston.com/press/2005/digitalmedia/05a.asp
Kingston Launches New "Ultimate" Line of SD Cards
دو گیگ:
Professional Digital Users Now Have Advantage of Kingston SD Ultimate Cards' 133X Speed
کد:
http://www.kingston.com/press/2005/digitalmedia/08a.asp

With super-fast 120X transfer rates, Kingston SD Ultimate cards offer significant performance benefits over current Standard and Elite Pro
lines of SD cards. The greater storage capacity of the 2-GB SD Ultimate card meets the rigorous demands of professional digital photographers.

یعنی سری آلتیمیت 2 گیگ سرعتش 120x است نه 133x
قیمتش یک مقدار مشکوک به نظر میاد:hmm:
قیمت در سایت برای 1 گیگ رو نگاه کنید.

در مورد مشکوک بودن تایید می شه
ولی توجه کنید ؛ در ایران همه کارت ها ارزون ترن .قیمت خرید مستقیم از سایت هم همیشه گرونتره

اما یه چیزی ، کارتی که آقاهه نشونم داد، قیافه اش شبیه آلتیمیت بود؛ یارو هم خیلی سرش نمی شد.احتمال داره در مورد سرعت اشتباه کرده باشه.حالا من می خرم براتون تعریف می کنم!:p

اما به هر صورت همون طور که قبلا هم نوشتم ، فکرکنم برای دستگاه های پی دی ای ، اصلاً به بیشتر از 50 ایکس احتیاج نباشه(در مورد دوربین های دیجیتال امر دقیقاً بر عکسه،هرچی بیشتر ، کار با دوربین راحت تر)
درآخر اینکه برای اینکه بفهمید حدودا سرعت انتقال داده در روی کارت چند هست ، لازمه که عدد جلوی ایکس رو ضربدر 0.15مگ بکنید.البته اصلاً دقیق نیست ها ولی ، خوب بلاخره آدم یه معیار مقایسه لازم داره.

در مورد ریلایبلیتی ،به نظرم همه کارت ها یکی هستن.من کارتم ان پلاس هست که اصلا تا حالا ندیده بودم اش، ولی خوب تا حالا حتی یه فایل هم ازش کم نشده!;)

در آخر ، این مغازه ، در پاساژ علا الدین هست ، همون طبقه همکف ، دست راست ، رمضانی هست اسم اش فکرکنم ، بورس لوازم جانبیه ، جنس هاش همه چینی ان ولی خیلی بهتر از بقیه بازار علا الدین اند(من خودم در همین چند روز بیست هزار تومان سرم کلاه گذاشتن)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
قیمت JAMin تو دبی 2899 درهم که تقریبا معادل 710000 تومن
پایتخت 890 wooooow:wacko: :blink: :eek: :(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این جا می تونید عکس هایی رو ببنید که گرچه کمی تار هستند ولی نشون می دن که اتم ری برند شده چه شکلی خواهد بود.
پیش بینی ها تا اینجا درست بوده و صفحه روی ال سی دی و رنگ نقره ای تا اینجا تفاوت های عمده اش هست.
t_rw6868_flip_open.jpg

اگر روی عکس های سایت کلیک کنید بزرگ می شن ولی کیفیت شون چندان تغییری نمی کنه

بالا