• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Axim :
دانیال عزیز این خبر فعلا به صورت شایعه همه جا پیچیده و خود دل رسما چیزی نگفته .حتی AximSite از خود دل در مورد این موضوع سوال کرده. باید بروید اونجا بخونید که چه حرف خنده داری دل زده ! یه جوابی داده که ای کاش هیچی نمیگفت!
به نظر من اینا یک همچین چیزی تو ذهنشونه ولی اول اونو به صورت شایعه پخش کردن ببینن واکنش چطوریه.که بر اساس اون شایعه رو تکذیب یا تایید کنن.
ضمنا من نسبت به این جور چیزا هیچ تعصب خاصی ندارم.:happy: اسمم گولتون نزنه که من برعکس از جانب داری از یک شرکت، مارک، برند و .. عصبانی هم میشم.:D من همین جا هستم جایی هم نمی رم!:D
توضیح Dell رو اینجا بخونید تا بفهمید چجوری می شه آدم یه حرفی بزنه ولی در حقیقت هیچی نگه!:blink: :
کد:
http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=116362

قدر چنین کاربرانی رو بدونید، کم کاری نیست که یک ترد خبری و حرفه ای رو دبل چک کنید و مرتب تصحیح اش کنید، به خصوص وقتی این کار رو فقط روی علاقه انجام بدید.

اکسیم جان ، من هم نگفتم که حتماً رخ می ده، ولی خوب این طور که بوش می آد....
آخه می دونی ، اورکس پشتیبانی شو تعطیل کرده، یتیم شدیم !!!:wacko:
مثل اینکه به اختلاف خوردن، حتی ای 960 که همون ام600 بود رو هم بیرون نخواهند داد.

خلاصه موندیم چی کنیم برادر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
جماعت بدویید 900هزار تومان تون رو آماده کنید که دیگه مشکلی نیست.
omapclock.gif

می دونید که چندین مدل از اچ تی سی ها از سی پی یو های تگزاس اینسترومنتس استفاده می کنن که اغلب 200مگاهرتزی هستن، به نام اومپ.
حالا یکی پیدا شده و براشون یه برنامه نوشته که می تونید آن ها را اورکلاک کنید.حرف نداره.مدل هایی که این ظرفیت رو داره:
HTC Wizard, Prophet, Typhoon, Hurricane and Tornado

فقط یه اشکال در برنامه اصلی هست که اینه که وقتی که از حالت استند بای در می آد، دوباره سی پی یو به سرعت نرمال اش بر می گرده .
که این رو هم یکی دیگه براش فیکس نوشته و حلش کرده

خود برنامه رو اینجا ببنید و در مورد اش بخونید
توضیح بدم که به نظر من ، اگر چنین دستگاه هایی با قیمت های موجه تری ، مثلا به 2/3قیمت دستگاه های 400مگاهرتزی مشابه شون ارائه بشن ، به نظرم بشه در مورد خرید شون فکر کرد.چون شما اغلب مواقع در کاربری های معمول بی نیاز از 200مگاهرتز سرعت اضافه دستگاه هستید، حتی اگر یه کاربر حرفه ای باشید ، ولی اگه 900هزار تومان بمونه قیمت شون ....

لینک از ام اس موبایلز

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
smartflip1.gif

بدو که ریزر بیچاره شد.
انصافاً خیلی خوشگله ، اولین باری که شایعه استارترک رو خوندم یاد فیلم مزخرف اش افتادم و گفتم اینم باید بره بغل دست اونا، ولی با این عکس ها واقعاً باید به بخش آر اند دی اچ تی سی تبریک گفت.

خیلی اطلاعات بیشتری ازش ندارم جز اینکه ویندوز موبایل 5 داره والبته مثل اینکه مایکرو اس دی می خوره (همون کارت فسقلی ها)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوتا شرکت بااستفاده از امکانات خارق العاده ای که درموتور EDGEهست ، یه سیستمی رو در دست توسعه دارن که به شما اجازه می ده ، بازی ها تون رو به جای اینکه مرتب با تپ کردن ال سی دی، باعث خش برداشتن اش بشید ، فقط با حرکت دادن پی دی ای بازی کنید!!!:blink:
dell_anim.gif

اینجا بیشتر بخونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
فقط شایعه نیست ، مثل اینکه اچ تی سی در نظر داره با اضافه کردن ترک بال(همون توپی های خوشگلی که قبلا روی بعضی نوت بوک ها بود و هنوز رو خیلی از دستگاه های موبایل و حرفه ای استفاده می شه ) انقلابی در این عرصه بکنه.دست اش درست.

attachment.php

دبلیو ام 5 که رو شاخشه ، وای فای و دوربین 1.3 و دیگر امکانات روتین رو هم براش در نظر بگیرید

اینجا و اینجا رو بخونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با این برنامه می تونید ، امنیت رو یک مرحله جلو تر ببرید ، بدون اینکه نیاز باشه که پسورد های بیشتری رو حفظ کنید.
این برنامه که با تشخیص صدای کاربر ، اجازه استفاده از دستگاه و یا حتی اجازه باز شدن بعضی برنامه ها رو می ده، به موتوری مجهزه که باعث می شه ، صدای تلویزیون و کولرو اینجور چیز ها مداخله ای نکنند.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
14332_m.jpg

اینم مدرک ، نگران نباشید و با خیال راحت دستگاه هایی که با مینی اس دی کار می کنن رو بخرید، چون این طور که بوش می آد ، اصلاً اس دی داره از دور خارج می شه ، باید اعتراف کنم که باورم نمی شد، بشه 2گیگ ظرفیت رو در این یه ذره جا جا داد.

در ضمن در ایران هم تخمین من اینه که تا بعد عید می آد ، و لی در سوئد ، قیمت اش 190دلاره امریکاس و
در ایران طبعاً باید حدود 120-130 بشه(تخمین منه)

NoONE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام، خوشحالم از اينكه اينقدر آدم اينكاره همزبون خودم پيدا كردم :D .
يه سؤال از پادشاه اين Thread يعني شاه دني دارم: ميگن الان 7، 8 روزه كه Jamin به بازار دبي اومده (تو فرومهاي PocketPCDubai خوندم). شما از قيمتش اطلاعي ندارين؟​

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قدر چنین کاربرانی رو بدونید، کم کاری نیست که یک ترد خبری و حرفه ای رو دبل چک کنید و مرتب تصحیح اش کنید، به خصوص وقتی این کار رو فقط روی علاقه انجام بدید.

اکسیم جان ، من هم نگفتم که حتماً رخ می ده، ولی خوب این طور که بوش می آد....
آخه می دونی ، اورکس پشتیبانی شو تعطیل کرده، یتیم شدیم !!!:wacko:
مثل اینکه به اختلاف خوردن، حتی ای 960 که همون ام600 بود رو هم بیرون نخواهند داد.

خلاصه موندیم چی کنیم برادر

جناب دانی شما لطف دارید .همه می دونن که شما اینجا خیلی زحمت می کشید و از همه هم بیشتر.
راستی دقیقا چه بلایی سره پشتیبانی اورکس اومده یعنی کل شرکت یکجا تعطیل شده؟:wacko:
عجیبه معمولا پشتیبانی محصولات حتی اگر تولید نشن تا یک مدت ادامه داره.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Axim :
جناب دانی شما لطف دارید .همه می دونن که شما اینجا خیلی زحمت می کشید و از همه هم بیشتر.
راستی دقیقا چه بلایی سره پشتیبانی اورکس اومده یعنی کل شرکت یکجا تعطیل شده؟:wacko:
عجیبه معمولا پشتیبانی محصولات حتی اگر تولید نشن تا یک مدت ادامه داره.

اکسیم جان چی بگم والاه، ببین خود شرکت اورکس ، کلا تولید کننده نبوده ، حتی پی سی و تبلت پی سی هاش هم همه ری برند شده بودند.اما حالا اگر به سایت شون برید می بینید که شما رو به یه سایت دلال الکترونیک ری دیرکت می کنن.
البته صاحب سایت ادم معقولیه ، من ازش خواستم که وقتی خبری شد بهم بده ولی هنوز خبری نیست.
والاه مثل اینکه همکاری شون خیلی طولانی نبوده.البته این رو بگم که شما می تونید با سریال نامبر دستگاه اورکس در سایت ای تن ثبت نام کنید ها

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از NoONE :
با سلام، خوشحالم از اينكه اينقدر آدم اينكاره همزبون خودم پيدا كردم :D .
يه سؤال از پادشاه اين Thread يعني شاه دني دارم: ميگن الان 7، 8 روزه كه Jamin به بازار دبي اومده (تو فرومهاي PocketPCDubai خوندم). شما از قيمتش اطلاعي ندارين؟​
عرض کردم در چند پست قبلی که پایتخت اومده 890هزار تومان

البته باید در دبی حدود 700هزارتومان باشه ولی ارزون می شه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
gigabyte1_small.jpg

خب گیگا که خیلی عالی شروع کرده بود، در نمایشگاه بین الملی جی اس ام هم همه رو سورپریز کرد، این مدل جدید اش که خیلی هم خوش تیپ و به قول اون وری هاsleekطراحی شده ، به نظر که رقیب جدی مدیا سنتر ها باشه ،
هم کوچیکه هم از دوربین 2.1مگا پیکسلی استفاده می کنه ، از مرور ها این طور برمی آد که دوربین های گیگا از نرم بازار بهتر عمل می کنن.
:blush: دیگه بیشترش رو اینجا پی بگیرید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
حسابی خورد تو ذوقم ، غول گرافیکی جهان ، برداشته و یه نسخه مینیاتوری از پردازنده مولتی مدیاشو تولید کرده که بشه روی پی دی ای ها استفاده کرد ،این جی پی یو که نسبت به پردازنده های حال حاضر روی پی پی سی مثل مقایسه ژیان با آپولو می مونه ، از کارت گرافیکی پی سی من هم جلوتره(باسه این حالم گرفته اس) ، این جی پی یو ، اجازه تولید تصاویر عالی دیجیتال (کیفیت تلویزیون دیجیتال) صدای سوراند واقعی و به کار اندازی قوی ترین موتور های گرافیکی رو می ده ، این پردازنده همونیه که بازی های NFS:Most Wanted & Quake 4براش طراحی شدن!!!!:blink:

wey-20060213-GoForce5500.jpg

نمی تونم به قطع بگم از این همه نیروی گرافیکی استفاده خواهم کرد یا نه ، ولی می تونم با قطعیت بگم ، ورود این جی پی یو ، بزرگترین سد ورود ال سی دی های 262 رو به پی دی ای می شکنه ، و البته باعث می شه او اس ها پشتیبانی واقعی از این مدیا بکنن.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
3gsm-2006-loox-3.jpg

خانم ها و آقایان ، خواهش می کنم راحت باشید و انتخاب کنید، از سمت چپ ، لوکس سری تی 800 هست و اچ پی 6900 و گیگابایتی که بالا ذکرش رفت و نهایتاً تریو 700:خب کدوم رو برمی دارید؟

من نمی خام بقیه انتخاب ها رو رد کنم ، ولی همینو بگم ، که پیش بینیم اینه که لوکس جدید ، به خصوص که با دو تا واریته 800 و 830 توزیع خواهد شد، دنیای موبایل رو منفجر می کنه ، فکر می کنم که حسابی از رقبا پیشی بگیره .
اف - اس واقعاً تصمیم به موقعی گرفت که تله فونی رو به لوکس اضافه کرد. صفحه کلید ، ؟چی بگم ، بی نقصه .طراحی که آدم رو یاد ماشین های بی نقص آلمانی می اندازه ؟ کی از پورش خاطره بدی داره؟ در نهایت ، لبریز کردن داخل اش با امکانات، جی پی اس ، کارت وای فای و خیلی چیز های دیگه(دبلیو ام 5 وظیفه اش بوده که داشته باشه و مزیت محسوب نمی شه :blush: )

پس پیش بینی من رو به خاطر بسپرید ، البته مشروط بر اینکه اتفاقات عجیب رخ نده ، لوکس بسیار مورد توجه قرار خواهد گرفت ،مهم نیست که 180گرم وزن داره ، فراموش کنید که صفحه اش استاندارد پی دی ای رو شکونده ، دل ها به تسخیر اش خواهد در آمد.

اینجا امکانات اش رو بخونید
اینجا عکس های بی نظیری ازش ببنید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم خبر رسمی ش:
attachment.php

موتورولا کیو رو کنسل نکرده و باید مدل CDMAاش( استاندارد مخابراتی ایالات متحده) رو در نیمه دوم سال ببینیم.

من که خیلی خوشحالم ، گرچه شانس استفاده ازش رو نخواهم داشت

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
حالا که خبر کیو رو نوشتم ، اضافه کنم که ظاهراً سامسونگ وارد رقابت جدی با موتورولا شده ، این اسمارت فون فوق سبک(94گرم) با داشتن امکاناتی دقیقاً مشابه کیو و با برتری داشتن دوربین 1.3مگی و البته احتمالاً قیمتی ارزون تر ، رقیبی جدی به حساب می آد.
attachment.php

بیشتر بخونید

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از pda-jam :
اينم يه چيز عجيب در نوع خود.
شايدم درست متوجه نشدم، ولي ظاهرا خروجي video و monitor vga از اسلات sdio هست.
video.jpg

اينم توضيحات سايت اصلي:
Interface SDIO 1 bit, 4 bit & SPI modes of operations via SD card interface cable
Resolution Full-color (YUV 4:2:2) 640 x 480
Remote Control 10-button Infrared with dual IR receivers
Composite Video Output NTSC/PAL 1Vp-p video signal
S-Video Output: NTSC/PAL 1Vp-p component video signals
VGA Monitor Output Port < VGA 640 x 480 RGB at 60Hz interface for connection to standard monitor or projector
< Single +5 volt regulated power source

Source Presentation Format Slides can be created from any printable Windows™ XP/2000 application
Handheld Pocket PC handhelds & Smartphone with SD slot supporting SDIO protocol
Desktop Specifications < Desktop or Laptop with 128 MB of RAM and at least a 20 MB Hard Drive
< Windows® 2000 or XP operating system
< PDA/Smartphone cradle/PC interface with ActiveSync software loaded
Display & Presentation Devices < Display Device with HD-1 (VGA) connector and support for 640 x 480 resolutions at 60Hz (This includes most CRT monitors and projectors)
< Any NSTC or PAL composite or S-Video video monitor
*All specifications are subject to change without prior notice.

پایتخت ، تجارت الکترونیک اینو داشت. فقط 120 هزار تومان. :wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
0000000262_2vh82687611131.jpg

کسی از من پرسید که چطور می شه با بودجه زیر 300هزار تومان یه دستگاه خرید که قدیمی هم نباشه

من متوجه شدم که خیلی کم به پی دی ای های ساده پرداختم.البته منظور من این نیست که این پست جواب اون دوسته ، ولی در کل می تونه شروعی برای معرفی متوسط ها اینجا باشه، هرچند اسم فروم کمی غلط اندازه:

این اچ پی ، از سری 19 ، از خروجی های موفق اچ پی ست:
.ابعاد 70 در 13 در 113 میلی متر و 125گرم وزن
.جک آدیو 3.5 میلی متری استاندارد لوازم صوتی
.وای فای
. سی پی یو سامسونگ سری 2440 ؛ که البته برای 300مگاهرتز کلاک شده، و رم 32 و رام 64 البته از نقاطی هستن که شاید در نگاه اول کمی توی ذوق بزنه ، ولی هم اور کلاک می تونه مسئله سی پی یو رو حل کنه و هم اینکه دبلیو ام 5 که روی دستگاه هست ، عاملی ست که رم کم نیارید:D
.باطری 1100میلی آمپری ش به لطف نسخ قانون 72ساعت ، بسیار با دوامه
0000000262_4wj98095416815.jpg

گرچه ابزار های زیادی از اچ پی هست که می تونه بهش وصل شه ، ولی باید به خاطر داشته باشید که این مدل ، میزبان یو اس بی رو ساپورت نمی کنه(USB Host)
.قیمت اش در ایالات متحده 299دلاره (تقریباً 270هزار تومان) که به نظرم اگه کسی اینجا بدونه ، عمراً پول بالای خیلی از جنس های موجود در پایتخت بده.

یه مرور عالی ازش با کلی عکس اینجاس.(روی عکس ها می شه کلیک کرد)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اگه پاکت پی سی دوبای این رو نقل می کنه یعنی می تونید امیدوار باشید که تو ایران هم زیارت اش کنیم:
htc_hermes.jpg

UMTS / HSDPA
300MHz Samsung processor
128MB flash and 64MB memory
2.8-inch display
802.11b/g
Bluetooth 2.0
MicroSD
2.1 megapixel camera
1350mAh battery
Jog dial
Secondary videoconferencing camera
همون طور که می بینید نکته برجسته اش ، داشتن تکنولوژی ارتباطی HSDPAهست که به درد ایران نمی خوره ، هر چند که اونو دومین دستگاه واجد این تکنولوژی می کنه.
وای فای مثل اینکه بخوایم یا نخوایم داره جزیی از دستگاه های پی دی ای می شه ، و باز در ایران به هیچ دردی نمی خوره.
البته که داشتن مایکرو اس دی اسلات ، جهشی بزرگه ، چون هنوز از مینی اس دی اچ تی سی استفاده چندانی نکرده بود:lol:
و گل سر سبد اش هم ، طبیعیه که داشتن سی پی یو سامسونگه 300.جدای از شوخی ، مثل اینکه با اومپ ها فهمیدن چه گندی زدن ، در حال اصلاح اش هستن.
ولی فکر کنم از اولین دستگاه های اچ تی سی هست که با سی پی یو سامسونگ اومده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
پیش از این نوشتم که انویدیا هم وارد این عرصه موبایل شده، حالا ظاهراً تی آی هم دست به تولید سی پی یو هایی زده ، که ادعا میکنه ، از سی پی یو های نرم بازار (OMAP2) سه برابر سریع تره،
خب البته که باید تا نیمه دوم سال 2007 صبر کنید تا بدنش بازار
OMAP3_web.gif

بالا