• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این رو نگاه کنید، من که کلی حالم گرفته شد، آخه من 70هزار تومان پول کی بوردی رو دادم که جلوی این شبیه کینگ کونگ می مونه
mini-bluetooth-keyboard-1.jpg

در ویندوز موبایل 5 به دلیل ساپورت HID Bluetoothعالی کار می کنه ،ولی برای بیچاره هایی مثل ما ، احتیاج هست که یه استک بلوتوٍ از خود سایت شون بگیرید
mini-bluetooth-keyboard-2.jpg

در ضمن ، سازنده همه این کی بورد ها مثل اینکه یکیه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
برای عاشقان جی پی اس و برای بقیه ره گم کردگان و در ابن سبیل :
ام اس موبایلز
windows-mobile-gps-phones.jpg

به نظر من ، از همه بهتر لوکس هست به این شرط که با صفحه مربعی ش کنار بیاید
اگر نه بدون شک دوباره باید برید دنبال ای تن عزیز من

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا اگر به ژاپن می روید و می مانید ، می تونید به جای رنگ سیاه برای شارپ ، این یکی رو بگیرید ، اما بازم بگم که نامردا قرار نیست ورژن جی اس ام رو بدن، یعنی تو ایران بدون موبایل باید ازش استفاده کنید!
wey-20060305-WZERO3Silver.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این ویدیو رو تماشا کنید.
یاد چی می افتید ؟ تام کروز Minority Reportکه داره اسم خودشو از لیست قاتلین حذف می کنه!

خوب این رویا نیست ، ومن یه ویدیو از سایت یه بابایی که کاملاً تصادفی و برای منظور دیگه ای بهش رفته بودم دیدم ، که روی دستگاه هایی برپایه سیمبین یه برنامه دیولوپ کرده بود که به زودی معنی اینتر فیس رو متحول خواهد کرد.
این یکی کارش اینه که به شما اجازه می ده در آن واحد روی چند نقطه از تاچ اسکریت تون ضربه بزنید و کنترل اش کنید(لابد وقتی داشتید از مهم ترین کاربری پی دی ای یعنی بازی بهره می بردید متوجه شدید که دستگاه توان شلیک به بیش از یه هدف رو در بازی های ماجرایی نداره).
در اون یکی سیستم ، یه سنسور مینیاتوری ، جهت حرکت رو حس می کرد و با یه برنامه ، این ها به فرمان های شبیه کلیک یا کلید ترجمه می شدن ، مثلاً یه فوتو ویوور نوشته بود، که تامب نیل عکس ها رو نشون می داد کنار هم ، در ردیف های افقی و عمودی (مثل اینکه تو خونه های شطرنج ریخته باشی شون) و بعد شما در 4جهت حق حرکت داشتی.
بعد دور کردن دستگاه از بدن ات ، عکس انتخاب می شد ، واقعاً هیجان داشت، حیف که ویدیو ش 25 مگه!

خلاصه از ما گفتن ، منتظر باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
wey-20060303-rw6800.jpg

این ها رو ببینید تا بفهمید که چرا آسیایی ها این قدر خوش سلیقه هستن، آخه مگه اگه عینک نایت مد شد، باید کاور نایت هم بزنن؟

راستی ، کله گنده های اچ پی به این نتیجه رسیدن که پی دی ای -گوشی های مداد دار ، تا 4 سال آینده از صفحه مارکت حذف خواهند شد و می بایست که بسوی اسمارت فون ها رفت!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
xda-linux.jpg

قابل توجه لینوکس باز ها، بروبچ ایکس دی ای ، کلی ور رفتن تا تونستن او اس رو مانت کنن روی یونیورسال، واقعاً که حرف نداره ، اینجا اصل شو بخونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
energizer1.gif

انرژایرز این شارژ مینیاتوری رو درست کرده که می تونه از همین باطری معمولی ها دستگاه شما رو شارژ کنه ، البته من شک دارم باطری های لیتیومی پی دی ای ها که اکثراً بیش از 1000میلی آمپر ساعت هستن رو کامل شارژ کنه
ولی اینم یه راهشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
0306_music_view.jpg

پیش از این براتون از مدل موفق 300 سامسونگ گفتم ، اما حالا ظاهراً باید حسابی در مورد این یکی فکرکنیم:
دوربین 2مگاپیکسلی
ویندوز موبایل 5
صفحه کی پد دار
8گیگابایت هارد داخلی
اسلات توسعه مینی اس دی(دیگه بازم حافظه کسی می خواد؟)
خروجی تلویزیون
USB2 Support
A2DPیعنی شما می تونید روی هدفون بلوتوث بی سیم ، موسیقی گوش بدید

خلاصه اگر نمایندگی سامسونگ یه کم عقل داشته باشه ، باید تو ایران بیاردش

اینجا خبرشو بخونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
benq-p51-front-view.jpg

قبلاً براتون از پی 50 گفتم ، و نوشتم که ضعف اش نبود دبلیو ام 5 هست. اما بلاخره بنکیو با دبلیو ام 5 هم اومد.البته محتاط باشید ، دفعه آخری که بنکیو یه موبایل رو در نمایشگاهی وعده داد ، در سال 2004 بود(همین پی 50 رو) که اون موقع باسه خودش غولی بود، ولی مثل اینکه مراسم ازدواج اش با زیمنس حسابی کاروبارشون رو ریخته بود بهم که 2سال عرضه شو به تاخیر انداختن.

این یکی همه چی داره

ویندوز 5
وای فای
جی پی اس
تری جی
خلاصه بد چیزیه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از king_dani :
0306_music_view.jpg

پیش از این براتون از مدل موفق 300 سامسونگ گفتم ، اما حالا ظاهراً باید حسابی در مورد این یکی فکرکنیم:
دوربین 2مگاپیکسلی
ویندوز موبایل 5
صفحه کی پد دار
8گیگابایت هارد داخلی
اسلات توسعه مینی اس دی(دیگه بازم حافظه کسی می خواد؟)
خروجی تلویزیون
USB2 Support
A2DPیعنی شما می تونید روی هدفون بلوتوث بی سیم ، موسیقی گوش بدید

خلاصه اگر نمایندگی سامسونگ یه کم عقل داشته باشه ، باید تو ایران بیاردش

اینجا خبرشو بخونید

بله خیلی چیزه توپی هست . یواش یواش سامسونگ داره مزاحم بعضی از کمپانیها میشه:f34r:

البته راجع به اوردنش تو ایران : من یه کاتالوگ از پارس قایم دیدم توش i320 رو با هارد 4 گیگ و دوربین 1.3 تبلیغ کرده بودن . زنگ زدم گفتن تو برنامه هست که بیاریم :) ... امیدوارم اینم بره تو لیست برنامه هاشون برای ایران;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
picture003.jpg

البته فقط یه پروتوتیپ هست و عملیاتی نشده ولی فکرشو بکنید:
* powered by Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition
* processor: Intel Xscale 624 MHz with graphic accelerator 2700G3 and Video RaM
* connectivity standards: GSM quad band / GPRS / Wi-Fi 802.11b / EDGE / Bluetooth 2.0 / GPS / IrDA FIR 4 / USB
* card slot: micro-SD
* RAM 512 MB, ROM 512 MB, hard disk 8 GB
* 2 displays, both: QVGA = 320x240 pixels
* 2 cameras, both: 2 megapixel
* output: VGA Out, Print Out / USB printing
* dimension: 125 x 70 x 32 mm
* weight: 300 g
* QWERTY keyboard

واقعاً کسی این همه چیز رو روی یه دستگاه نیاز داره؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ظاهراً مایکروسافت ، در حال زیر آب پی پی سی ها رو زدنه ،
این طور که من فهمیدم ؛ تقویت مرتب هندهلد ها، خیلی به صرفه نیست و با سرعت پیش نمی ره ، در ضمن ، ظاهراً بازار جهانی ش خیلی چشم انداز روشنی نداره (5ساله) .مایکروسافت هم که غیر از ایکس باکس ، در زمینه دیگری وارد سخت افزار نشده بود، ظاهراً با احساس تکلیف شرعی کرده و با این پروژه که یک سال از اعلام اش می گذره به میدون اومده .
umpc.jpg

ظاهرا اوریگامی ، کمتر از تبلت پی سی ها قیمت خواهد داشت ، و البته که از برپایه ویندوز ایکس پی تبلت ادیشن خواهد بود. اما فکر کنید که این جهش فوق العاده در زمینه نرم افزار ، راه رو برای چه تغییرات سخت افزاری باز می کنه ، احتمالاً توانایی های بازی-سرگرمی اوریگامی ، با پی اس پی و روولوشن برابری خواهد کرد.شتاب دهنده های گرافیکی ، مولد های صوتی سه بعدی و سراند و .... همگی قابل استفاده خواهند شد.و این مسئله در دهه آینده اتفاق نخواهد افتاد ، بلکه در هفته های آینده ، مدل اول اوریگامی که بدون کی بورد آن بورد هست می آد ، گرچه با تمام کی بورد های بلوتوث که اچ آی دی رو ساپورت کنن ، قابل استفاده هست.
origami-2-generations.jpg

این پیشرفت ، می تونه مانع سرمایه گذاری وسیع برای شتاب دادن به پی دی ای ها بشه ، نگاه کنید که تمام پی دی ای های سریع ، مثل یونیورسال (از شرکت اچ تی سی) نزدیک هزار دلار قیمت دارن.

بیشتر بدونید
بیشتر تر بدونید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
از بزرگی کمشون نکنه این اعراب رو ، می تونید برید و اینجا یکی از موفق ترین موبایل های سال 2006 رو بخرید
در مورد این دستگاه که به اسم آینستاین هم شناخته می شه ، اول تموچین نوشت و بعد من در چند پست وعده اش دادم
Bond.jpg

فقط یادتون باشه سر من چه بلایی اومد: اورکس حاضر نیست برای ای 900 مثل ام 500 ایتن ساپورت دبلیو ام 6 بده، می خوام بگم اگر دستتون می رسه شاید بهتره که برند بین المللی شو بخرید ، یعنی گیگا

اینجا می خونید که :

ساپورت جاوا داره
192 پولی فونیک هست(هیچ اسمارت فونی رو نداره ، تقریباً یه رکورده)
انسر فون درونی داره
صدای 3بعدی و سراند
برنامه ریز اس ام اس(نصفه شب اس ام اس هاتونو می فرسته)
در هنگام حرف زدن این امکان رو می ده که دستگاه موسیقی پخش می کنه

اینا کشفیات تازه من بود، در مورد دیگر امکانات اش(مثل دوربین 2.1 و سوییچ ماکرو و تی وی تیونر) برید بخونید

از دست اش ندید ، به خصوص کسایی که به داشتن صفحه شماره گیر اهمیت می دن

macromehdia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم ، شایدم می دونم! بهرحال می پرسم که بدونم با این احوالات که شما تعریف می کنید i-mate PDA2 که 520MHz سی پی یو داره و 128 تا RAM و 128 تااROM توی موجودات این مملکت بهترین نیست؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از macromehdia :
نمی دونم ، شایدم می دونم! بهرحال می پرسم که بدونم با این احوالات که شما تعریف می کنید i-mate PDA2 که 520MHz سی پی یو داره و 128 تا RAM و 128 تااROM توی موجودات این مملکت بهترین نیست؟
قربان پیشنهاد می کنم اول ترد کامپلیت و به خصوص چند پست اختصاصی شو در مورد مموری بخونید
مموری زیاد فقط سریع نیست ، بلکه پرمصرف هم هست.128مگ رم دوبرابر 64 باطری مصرف می کنه ، برای همینه که تمام مدل هایی که در این مدت 2 سال بعد از پی دی ای تو کی اومدن ، 64 مگ رم دارن.فقط به همین محدود نمی شه .توصیه می کنم به پی دی ای کمی باز تر نگاه کنید، خیلی وقت ها در تصمیم گیری های فردی ، یه نرم افزار به صورت پیش فرض نصب شده ، می تونه تعیین کننده پی دی ای شما باشه.
به هر صورت تصمیم به عهده شماست
موفق باشی

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام.این اینستاین خیلی امکانات زیادی داره.دکتر جان الان وارد بازار شده؟من دنبال اندازه دقیق ال سی دیش میگردم میخوام بدونم مثلا چقدر از جم کوچیکتره؟!چند تا سایت دیدم ولی اندازه درس نداده بود!

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من قبلا هم این سوال رو مطرح کرده بودم ولی جوابی نگرفتم. چه طوری میشه روی جاسجار یک شماره رو اتو ردیالauto redialکرد:eek:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
در مورده cpu های TI دو تا سئوال داشتم (مثل JAMin & k-jam , ...)
میگن این cpu ها dual core هستند
حالا یعنی چی؟
یعنی بخشی از سی پی یو اول اختصاص داره به فعالیتهای تلفنی دستگاه و بخش دیگه که هسته دوم بشه مربوط میشه به کار های ppc
اصلا این قضیه صحت داره یا اطلاعات من ناقصه
اگه کسی کاملش رو میدونه بگه لطفا
یه سئوال دیگه
اگه سئوال اول درست باشه زمانی که از امکانات تلفنی دستگاه استفاده نمی کنی (مثلا flight mode) هر دو تا هسته سی پی یو صرف استفاده ppc میشه؟

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
بابا من كه ديگه كم اوردم :lol:

وقتي مشخصات اين دستگاهو ميخونم ياد روزي ميافتم كه از Smartphone به pcoket pc رو آوردم :happy:

Review كامل رو ميتونيد در اينجا بخونيد :
http://www.pocketpcthoughts.com/articles.php?action=expand,46925:dont_paginate,1

ولي منم يه سري از مشخصا جالبش رو براتون مينويسم :

درمورد اندازش بايد بگم كه چيزي تقريبا مشابه اتمه ولي صفحه نمايشش يكم كوچكتره ( 2.5 اينچ)

gs_withatom.jpg

ساير امكانات مثل WiFi , Blutetooth , Stereo Headset,2.1 MPCamera و چيزاي ديگه كه بقيه برندهاي معروف پشتيبانب ميكنن رو در خودش داره .

در مورد قيمت فعلا توي دوبي به پول ما حدود 700 تومن در مياد.

TV (NTSC / PAL) - local, analog transmission terrestrial channels only
Digital Stereo FM Radio
2.1 MP Camera with LED Flash & 4X Zoom
3D Stereo Speakers
Sliding Keyboard with Joystick
Wi-Fi, Bluetooth 1.2.1(Stereo), GPRS
GSM Tri-band
Built-in Answering Machine
Push Email
Incoming Call Filter
Call History Lock
Customised Background Effects during Call
262K Colours LCD Display
2.5" Touch Screen
64 MB ROM / 64 MB ROM
Intel PXA 272 Processor 416 MHz
192 Polyphonic Ringtones
MPEG-4 Video
Windows Media Player for MP3 /WMA
Windows Mobile 5.0 Pocket PC Phone Edition software:
Word Mobile
Excel Mobile
Power Point Mobile
Pocket MSN
MSN Messenger
Pocket Internet Explorer
Pocket Arabizer
Arabic Keyboard
Arabic Notes
Prayer Timings (in Arabic / English)
Qibla
Hijri Calendar
Arabic Dictionary (Arabic to English Translation)
Mobile Keypad Input with Predictive Text
Smart Dialer in English and Arabic
Value Added Applications:
Java midlet manager
Mobile Times Professional Edition
Pocket Flight – Real-Time Flight Info Application
SMS Planner for Group SMS Scheduling
Additional Downloadable Games
Downloadable Pocket Budget software

News Reader​

توي اين دستگاه دو چيز كه از نظر من خيلي مفيد و ضروري هستن وجود داره يكي Joystick و ديگري Jogdial بنابراين اونائي كه قبلا نوكيا يا سوني اريكسون داشتن ديگه موقع كار با اين دستگاه احساس سردرگمي و ناآشنائي نميكنن و علاوه براين استفاده هاي خيلي زيادي ميشه از اين دوتا كرد.

اول از همه چيزي كه توي اين دستگاه جلب توجه ميكنه امكان دريافت كانالهاي آنالوگه كه اينجور كه پيداست خيلي هم خوب از پسش بر مياد :

gs_tvcpl.gif
gs_tv3.jpg
gs_tv5.jpg

و همچنين راديو FM :

gs_fm1.gif

ولي چيزي كه من خيلي ازش خوشم اومد اينه كه سعي شده بهترين امكانات نرم افزاري رو كه توي بقيه برندها به صورت برنامه هاي جانبي پيدا ميشه به صورت يكپارچه با سيستم عامل (integrated) داشته باشه :

امكان منشي تلفني :

gs_handset1.gif
gs_ansmach1.gif

امكان پخش صدا يا موسيقي در حين مكالمه :

gs_handset2.gif

امكان ضبط مكالمه :

gs_handset3.gif

امكان استفاده از فايلهاي AMR به عنوران رينگتون و امكان بلاك كردن تماسهاي مزاحم :

gs_contacts.gif

اينجا ميتونيد انتخاب كنيد كه موقع اتصال USB دستگاه مثل هميشه سينك بشه يا مثل يه Flash Storage عمل بكنه :

gs_usb.gif

و در نهايت اينم برنامه Voice Command كه بازهم به صورت يكپارچه توي سيستم عامل طراحي شده :

gs_cvc.gif

نمونه اي از كيفيت عكس گرفته شده با دوربين :

gs_Camera0001_thumb.jpg

فعلا دوتا ايراد ميتونم ازش بگيرم يكي اينكه با اين صفحه كوچيك معلوم نيست چطور بايد با قلم كار كنيم
دومي هم اينكه فقط 64 مگابايت حافظه فلش داره . البته يه مموري Mini SD 256 مگي هم روي دستگاه هست كه اين مسئله رو تا حدودي جبران ميكنه . هرچند كه توي review اصلي هم به اين دوتا مسئله اشاره شده ولي ازنظر با با توجه به امكانات بسيار متنوع و قيمت مناسب نسبت به رقبا اين دستگاه 100% ميتونه يه انتخاب خوب باشه .

به شرطي كه خدمات پس از فروشش هم مثل امكاناتش خوب و وسيع باشه :happy:

موفق باشيد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Overload :
بابا من كه ديگه كم اوردم :lol:

وقتي مشخصات اين دستگاهو ميخونم ياد روزي ميافتم كه از Smartphone به pcoket pc رو آوردم :happy:

Review كامل رو ميتونيد در اينجا بخونيد :
http://www.pocketpcthoughts.com/articles.php?action=expand,46925:dont_paginate,1

ولي منم يه سري از مشخصا جالبش رو براتون مينويسم :

درمورد اندازش بايد بگم كه چيزي تقريبا مشابه اتمه ولي صفحه نمايشش يكم كوچكتره ( 2.5 اينچ)

gs_withatom.jpg

ساير امكانات مثل WiFi , Blutetooth , Stereo Headset,2.1 MPCamera و چيزاي ديگه كه بقيه برندهاي معروف پشتيبانب ميكنن رو در خودش داره .

در مورد قيمت فعلا توي دوبي به پول ما حدود 700 تومن در مياد.

TV (NTSC / PAL) - local, analog transmission terrestrial channels only
Digital Stereo FM Radio
2.1 MP Camera with LED Flash & 4X Zoom
3D Stereo Speakers
Sliding Keyboard with Joystick
Wi-Fi, Bluetooth 1.2.1(Stereo), GPRS
GSM Tri-band
Built-in Answering Machine
Push Email
Incoming Call Filter
Call History Lock
Customised Background Effects during Call
262K Colours LCD Display
2.5" Touch Screen
64 MB ROM / 64 MB ROM
Intel PXA 272 Processor 416 MHz
192 Polyphonic Ringtones
MPEG-4 Video
Windows Media Player for MP3 /WMA
Windows Mobile 5.0 Pocket PC Phone Edition software:
Word Mobile
Excel Mobile
Power Point Mobile
Pocket MSN
MSN Messenger
Pocket Internet Explorer
Pocket Arabizer
Arabic Keyboard
Arabic Notes
Prayer Timings (in Arabic / English)
Qibla
Hijri Calendar
Arabic Dictionary (Arabic to English Translation)
Mobile Keypad Input with Predictive Text
Smart Dialer in English and Arabic
Value Added Applications:
Java midlet manager
Mobile Times Professional Edition
Pocket Flight – Real-Time Flight Info Application
SMS Planner for Group SMS Scheduling
Additional Downloadable Games
Downloadable Pocket Budget software

News Reader​

توي اين دستگاه دو چيز كه از نظر من خيلي مفيد و ضروري هستن وجود داره يكي Joystick و ديگري Jogdial بنابراين اونائي كه قبلا نوكيا يا سوني اريكسون داشتن ديگه موقع كار با اين دستگاه احساس سردرگمي و ناآشنائي نميكنن و علاوه براين استفاده هاي خيلي زيادي ميشه از اين دوتا كرد.

اول از همه چيزي كه توي اين دستگاه جلب توجه ميكنه امكان دريافت كانالهاي آنالوگه كه اينجور كه پيداست خيلي هم خوب از پسش بر مياد :

gs_tvcpl.gif
gs_tv3.jpg
gs_tv5.jpg

و همچنين راديو FM :

gs_fm1.gif

ولي چيزي كه من خيلي ازش خوشم اومد اينه كه سعي شده بهترين امكانات نرم افزاري رو كه توي بقيه برندها به صورت برنامه هاي جانبي پيدا ميشه به صورت يكپارچه با سيستم عامل (integrated) داشته باشه :

امكان منشي تلفني :

gs_handset1.gif
gs_ansmach1.gif

امكان پخش صدا يا موسيقي در حين مكالمه :

gs_handset2.gif

امكان ضبط مكالمه :

gs_handset3.gif

امكان استفاده از فايلهاي AMR به عنوران رينگتون و امكان بلاك كردن تماسهاي مزاحم :

gs_contacts.gif

اينجا ميتونيد انتخاب كنيد كه موقع اتصال USB دستگاه مثل هميشه سينك بشه يا مثل يه Flash Storage عمل بكنه :

gs_usb.gif

و در نهايت اينم برنامه Voice Command كه بازهم به صورت يكپارچه توي سيستم عامل طراحي شده :

gs_cvc.gif

نمونه اي از كيفيت عكس گرفته شده با دوربين :

gs_Camera0001_thumb.jpg

فعلا دوتا ايراد ميتونم ازش بگيرم يكي اينكه با اين صفحه كوچيك معلوم نيست چطور بايد با قلم كار كنيم
دومي هم اينكه فقط 64 مگابايت حافظه فلش داره . البته يه مموري Mini SD 256 مگي هم روي دستگاه هست كه اين مسئله رو تا حدودي جبران ميكنه . هرچند كه توي review اصلي هم به اين دوتا مسئله اشاره شده ولي ازنظر با با توجه به امكانات بسيار متنوع و قيمت مناسب نسبت به رقبا اين دستگاه 100% ميتونه يه انتخاب خوب باشه .

به شرطي كه خدمات پس از فروشش هم مثل امكاناتش خوب و وسيع باشه :happy:

موفق باشيد.

جسارت نباشه به استاد خودم اورلود ها ، ولی این همون دستگاهی ست که من معرفی کردم ، یعنی
iteq Bond
صد البته اورلود می دونه چون اصلاً در دوبی به این اسم فروش خواهد رفت.
پس سئوال های مربوط به هر دو رو اینجا می نویسم:
.اولا که قیمت رو که اورلود گفت
.دوماً که صفحه رم اورلود گفت(پس من چی بگم؟)
.سوماً که دستگاه همون طور که گفتی با برنامه پر شده ، شاید این باعث بشه که مموری 64 مگی ش عملاً چیزی برای شما نذاره ، و مجبور باشید روی مینی اس دی نصب کنید ، که این برای بعضی برنامه های مدام مقیم ، عامل افت سرعته ، ولی همون طور که قبل تر نوشتم ، یه تولید پر سر و صدا خواهد بود

بالا