• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink: :wacko: :eek: :thumbsdow
برادر شما کجا زندگی ميکنی ؟ :whistle: اینجا ایران است :thumbsup: . نيويورک يا لندن نيست:confused:

حاجیت تو ایران زندگی می کنه. بابا ما اینقدرام که فک می کنی بدبخت نیستیم. بعدش، من خودم کارمه و حساب دستمه که چند جا اومدن و این بساط رو را انداختن و تازه بعضی جاها هم سرویس مجانی میدن که توی یه منطقه مشتری جمع کنن برای بیزینسهای دیگه. تا چند وقت دیگه (چشم به هم بزنی) پاپیولار میشه در حد موبایل!
اصلاً خودم واسه همین اومدم تو خط PCC. الان یکی از plan های اصلی مخابرات NGN _ه که خیلی از زیرساختهاشو خریدن یا نصب کردن (حالا کاری نداریم کی را میفته یا اصلاً چقد بلدن پیکربندی کنن!). شرکتای خصوصی هم خیلی وقته رو قضیه دست گذاشتن و دارن سرمایه گذاری می کنن. اینقد مرغ همسایه رو غاز نبینین. پروتکلهای این قضایا بیشترشون بین 2000 تا 2004 تازه در سطح جهانی تصویب شدن. می بینی که ما خیلی هم عقب نیستیم.

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
حاجیت تو ایران زندگی می کنه. بابا ما اینقدرام که فک می کنی بدبخت نیستیم. بعدش، من خودم کارمه و حساب دستمه که چند جا اومدن و این بساط رو را انداختن و تازه بعضی جاها هم سرویس مجانی میدن که توی یه منطقه مشتری جمع کنن برای بیزینسهای دیگه. تا چند وقت دیگه (چشم به هم بزنی) پاپیولار میشه در حد موبایل!
اصلاً خودم واسه همین اومدم تو خط PCC. الان یکی از plan های اصلی مخابرات NGN _ه که خیلی از زیرساختهاشو خریدن یا نصب کردن (حالا کاری نداریم کی را میفته یا اصلاً چقد بلدن پیکربندی کنن!). شرکتای خصوصی هم خیلی وقته رو قضیه دست گذاشتن و دارن سرمایه گذاری می کنن. اینقد مرغ همسایه رو غاز نبینین. پروتکلهای این قضایا بیشترشون بین 2000 تا 2004 تازه در سطح جهانی تصویب شدن. می بینی که ما خیلی هم عقب نیستیم.

بنده چشمم آب نميخوره که عملی بشه تازه رو ADSL هم که محددييت سرعت گزاشتن (-128) حالا رو موبايل پر سرعت بدن:D

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
htc-touch_00.jpg

باز هم يه 200 هرتزيه ديگه مثل اینکه پسرفت الان مد شده

- 64 MB RAM, 128 MB ROM
- TI OMAP 850, 201 MHz
processor
micro sd
من که فکر میکنم این فقط یه تست بوده تا در صورت استقبال با این گوشی و این تکنولوژی در آینده HTC گوشی های دیگری رو با تکنولوژی TouchFlo بزنه و در کل نظر من اینه که علت کم بودن سی پی یو رو باید تحت سایه سیاست های HTC دید;)

در مورد تاچ هم، این قابلیت مربوط به OS نیست، تاچ اسکرین این دستگاه فرق می کنه با سایر دستگاها.. منبع این حرف هم آشپز محترم رام های Black ـه (!) .. ایشون روز اولی که Touch ریلیس شد تمام متعلقاتش رو استخراج کرد و داخل ریلیز رسمی wm6 برای هرمس (که هنوز به طور رسمی ریلیز نشده..) کوک کرد ؛ ایــنجا نوشته که dll مربوط به تاچ اسکرین رو بررسی کرده و به این نتیجه رسیده که تفاوت های بنیادین داره با dll های مربوط به تاچ اسکرین سایر دستگاها...

** در رابطه با TouchFLO اینجا رو هم بخونید حتماً
عزیز امروز به صورت نیمه رسمی ریلیز شد رام کوک شده Touch البته برای TyTN و Hermes البته نمیدونم که کار همون دادای ریلیز کننده رام های Black هست یا نه اینم لینک:
WM Black Shadow ROM
;)

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده چشمم آب نميخوره که عملی بشه تازه رو ADSL هم که محددييت سرعت گزاشتن (-128) حالا رو موبايل پر سرعت بدن:D

من نمی دونم این بحث چقد به این ترد مربوطه [که در صورت نا مربوط بودن چه عواقبی که در انتظار ما نیست:)]، ولی تا همین قد که به بحث دیتا روی PDAها مربوط میشه و علما علاقه مندن که بدونن تکنولوژی های جدید چقد به درد ایران می خوره بگم که دارن کم کم یه فرقایی بین او اینترنتی که ایران باید برا دسترسی بهش پول پهنای باند لینک بین الملل بده و اونی که مربوط به سایتهای داخلیه فرق میزارن. بعد سیاست اینه که اکثر نیازها از سایتهایی که داخل هاست شدن فراهم بشه (تصور کنین یه چیزی تو مایه های گوگل و یاهو و غیره تو ایران سروراش را بیفته) و اونا رو هم رو شبکه فیبر ملی route کنن (که هزینه اش برا مخابرات تقریباً صفره) و در نتیجه مجموع هزینه دیتا برا مصرف کننده نهایی هم کم میشه. فعلاً محدودیتها برا اینه که هنوز این رو کامل پیاده نکردن و هم با بالا رفتن مصرف اینترنت تو این چند سال اونم به صورت تصاعدی رو backbone اینترنتیشون کم آوردن. یکی از دلایلی که ما الکی واسه سرعت می زنیم توی سر خودمون اینه که بیشتر سایتها تو کشورهایی که بک بونهای اصلی توشونه و در حالیکه برا کابراشون خیلی ارزون میفته ما برای هر مگش کلی پیاده میشیم. حالا ایشالا خودمون میشیم خط فیبر راه ابریشم و ایران گلستان میشه :)

این هست که تو بررسی PDAها به جنبه های Wifi، VoIP و اینترنتش هم بیشتر توجه بشه بد نیست. یعنی نگید خب تو ایران که از این خبرا نیست و دور خیلی از گزینه ها رو خط بکشید.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
اصلا می دونید چیه ؟ من میگم اگه این فروشنده ها و وارد کننده ها روی این Toshiba G900 و داداشش SoftBank X01T سرمایه گذاری نکنن واقعا کودن خواهند بود. مگه اصلا میشه از این WVGA گذشت ؟ مخصوصا با این قیمت مناسبش !!!
اما خودمونیما این رنگ سفید SoftBank خیلی خوشگل تره ها !

toshiba_g900.jpg
softbank_x01t.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اصلا می دونید چیه ؟ من میگم اگه این فروشنده ها و وارد کننده ها روی این Toshiba G900 و داداشش SoftBank X01T سرمایه گذاری نکنن واقعا کودن خواهند بود. مگه اصلا میشه از این WVGA گذشت ؟ مخصوصا با این قیمت مناسبش !!!
اما خودمونیما این رنگ سفید SoftBank خیلی خوشگل تره ها !

toshiba_g900.jpg
softbank_x01t.jpg

قیمتش چنده؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
اینم جک تبدیل mini usb نامتقارن 11 پین دستگاه های HTC به جک استاندارد 3.5

top-productCat-HTC11pin.gif

اینم لیست دستگاه هایی که ساپورت می کنه :
Cingular 2125
Cingular 8125
Cingular 8525
T-Mobile MDA
T-Mobile Dash
T-Mobile Wing
T-Mobile SDA (USA)
Verizon XV6700/XV6700BB
other HTC 11 pin port equipped Smartphone / Cellphones / Pocket PC phones

از اینجا هم می تونین بیشتر اطلاعات کسب کنید ...

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
راستی کسی از دوستان یه ریویو که توی اون کیفیت عکس های Toshiba G900 رو نشون بده سراغ نداره ؟ من که می گردم چیزی توی این مورد پیدا نمی کنم .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیز امروز به صورت نیمه رسمی ریلیز شد رام کوک شده Touch البته برای TyTN و Hermes البته نمیدونم که کار همون دادای ریلیز کننده رام های Black هست یا نه اینم لینک:
WM Black Shadow ROM
;)
هیراد جان
این همه وقتی که برای زیر و کردن ppcwarez می ذاری رو اگه برای زیر و رو کردن xda-developers گذاشته بودی, الان مشغول آپدیت وبلاگت در MSDN بودی:happy:
این رام رو یه 4 روزی هست ریختم, رام Hermes ــه که تنقلات تاچ (home plugin , dialer , ...) بهش اضافه شده. اینجا گفته شد, رام دستگاه هارو نمی شه به هم تبدیل کرد...

این هست که تو بررسی PDAها به جنبه های Wifi، VoIP و اینترنتش هم بیشتر توجه بشه بد نیست. یعنی نگید خب تو ایران که از این خبرا نیست و دور خیلی از گزینه ها رو خط بکشید.
تایید می شه, همچینم نیست که نباشه؛ راحت می شه با استفاده از یه خط ADSL (که تقریباً همه جا پیدا می شه) و یه Access Point ، یا راحت تر با استفاده از یه ADSL Router یه شبکه WiFi توی خونه یا محل کار راه انداخت, و از همه ی جنبه های جالبش می شه استفاده کرد. مثل Skype, یا VoIP درونزای wm6

درضمن ken عزیز (اسم شریفو نگفتی آخر
127fs4680111.gif
) ؛ من مشتری پروپاقرص پستای شما'م, جا داشت که یه بار'م من تشکر کنم
2hdbf49.gif

//

می گم نظرتون در مورد یه تاپیک درباره ی WiFi و نحوه ی کانفیگ و راه اندازی و امکانات مرتبط و .. چیه؟
3550.gif
علیرضام می شه پای دوم ترد
503182c.gif

66jw32g.png

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
... Skype, یا VoIP درونزای wm6

درضمن ken عزیز (اسم شریفو نگفتی آخر
127fs4680111.gif
) ؛ من مشتری پروپاقرص پستای شما'م, جا داشت که یه بار'م من تشکر کنم
2hdbf49.gif

می گم نظرتون در مورد یه تاپیک درباره ی WiFi و نحوه ی کانفیگ و راه اندازی و امکانات مرتبط و .. چیه؟
3550.gif
علیرضام می شه پای دوم ترد

شما لطف دارین. ته دلم قیلی ویلی شد!!:blush:

والا کسی اسم مارو نپرسید. ما هم نگفتیم که اسممون "کن"ه! :D

در مورد wifi پایه ام. اگه وقت و کار و گرفتاریها و مهمتر از همه سواد کم اجازه بده. (دو سه هفته بود حتی نشد صفحه اول سایت رو وا کنم.) و اقعاً کنترل سیستمها از راه دور و وسط خیابون و بیابون با یه دستگاه جیبی حال میده. تفریحات سالمش که جای خود! هکوندنش هم ...:happy:
البته از قسمت شبکه یادم نیست. مطمئنید قبلاً توی تالار شبکه این بحث باز نشده.
اینجا رو هم ببینید

53851-500-340.jpg

I want such a device, and I want it badly!

فایل های ضمیمه

• city rings.jpg
    city rings.jpg
    44.5 KB · نمایش ها: 14

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
این آیمیت هم بجای اینکه سری التیمیت رو بده زود تر بیرون که یه ریویویی ازش بخونیم ببین چی میده ...
128/64 micro sd
2.4” 65k colour 240X320
2.0 Mega Pixel-Effect Digital Camera Bluetooth® v1.2

مشخصات بیشتر رو اینجا می تونین ببینید

JAMA_SPEC_IMG_(141X243).jpg

راستی از این K-jar اصلا خبری نیست ... هممم ... حتی خود سایت ایمیت هم چیزی در موردش نگفته ...کسی خبر خاصی نداره ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
k871.jpg

اینونتک هم این دستگاه عجیب رو می خواد بیرون بده.
لینک

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
DIC328-1.jpg

از اینکه این وسیله دقیقا چه جور چیزیه، بی اطلاعم.حتی با جستجو هم چیز به درد بخوری پیدا نکردم!
تنها مشخصاتی که ازش پیدا کردم این هاست:

Tri band (900/1800/1900mhz)
English & Chinese
Touch screen 260K LCD
3.20MP camera w/auto focus
MP3/MPEG4 player
Bluetooth connection​
و اینکه قیمتش حدود 170 تا 250 دلاره!
لینک سازنده(ظاهرا)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
DIC328-1.jpg

از اینکه این وسیله دقیقا چه جور چیزیه، بی اطلاعم.حتی با جستجو هم چیز به درد بخوری پیدا نکردم!
تنها مشخصاتی که ازش پیدا کردم این هاست:
و اینکه قیمتش حدود 170 تا 250 دلاره!
لینک سازنده(ظاهرا)

این یکی از چند صد دستگاهی ست که به ظاهر شبیه به پی دی ای ها هستن و با کیفیت نازل توسط شرکت های چینی تولید می شوند.
او اس شون ویندوز موبایل نیست ، اما خیلی کنجکاوم بدونم پس چیه ، جاوا که فکر کنم لایسنس بخواد ، سیمبین هم که خیلی مزخرفه برنامه نوشتن براش ، شاید از مثلا او اس لینوکس در اورده باشن
به هر صورت ، چیز دندانگیری نیست

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
این یکی از چند صد دستگاهی ست که به ظاهر شبیه به پی دی ای ها هستن و با کیفیت نازل توسط شرکت های چینی تولید می شوند.
او اس شون ویندوز موبایل نیست ، اما خیلی کنجکاوم بدونم پس چیه ، جاوا که فکر کنم لایسنس بخواد ، سیمبین هم که خیلی مزخرفه برنامه نوشتن براش ، شاید از مثلا او اس لینوکس در اورده باشن
به هر صورت ، چیز دندانگیری نیست

ولی دکتر مشخصات جالبی داره؛ دوربین 3.2 ، LCD 260 کیلو و قیمت 170 دلار!!
عجیب نیست؟
راستی؛ سازنده اش هم هنگ کنگیه.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
خوبه یکی مون بره توی واردات عمده این
127fs4680111.gif

بالا