• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
ولی دکتر مشخصات جالبی داره؛ دوربین 3.2 ، LCD 260 کیلو و قیمت 170 دلار!!
عجیب نیست؟
راستی؛ سازنده اش هم هنگ کنگیه.
نکن از این اشتباها برادر 3310 به اینا می ارزه:eek::eek: بعداً که آدم خرید دودستی میزنه تو سرش من که فکر میکنم OSاش بر پایه لینوکس نوشته شده:wacko::wacko:
موفق و پیروز باشید:happy:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
نکن از این اشتباها برادر 3310 به اینا می ارزه:eek::eek: بعداً که آدم خرید دودستی میزنه تو سرش من که فکر میکنم OSاش بر پایه لینوکس نوشته شده:wacko::wacko:

هیراد جان اصلا قصد خرید ندارم. فقط کنجکاوم که بدونم چه جوریه این.

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
O2 خبر Cocoon رو داد ولی جالب اینجا که گوشی بر پایه WM نیست:(:(

o2-cocoon_00.jpg

o2-cocoon_01.jpg

o2-cocoon_02.jpg

o2-cocoon_03.jpg

اینم مشخصاتش که از GSMArena گرفتم;)
4ly4je1.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
O2 خبر Cocoon رو داد ولی جالب اینجا که گوشی بر پایه WM نیست:(:(

o2-cocoon_00.jpg

o2-cocoon_01.jpg

o2-cocoon_02.jpg

o2-cocoon_03.jpg

اینم مشخصاتش که از GSMArena گرفتم;)
4ly4je1.jpg

بابا اینجا ترد پاکت پی سی یه ، ترد موبایل خونه بغلیه

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا اینجا ترد پاکت پی سی یه ، ترد موبایل خونه بغلیه
بابا تو که خودت مدیری این ابر کوتت رو ادیت کن;)
آره ولی خوب از برند O2 هست اینهمه گوشیه فضایی توی این ترد هست:blink: این هم از ما بپذیر:)
خفن شرمنده:blush::blush::blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شما لطف دارین. ته دلم قیلی ویلی شد!!:blush:

والا کسی اسم مارو نپرسید. ما هم نگفتیم که اسممون "کن"ه! :D

در مورد wifi پایه ام. اگه وقت و کار و گرفتاریها و مهمتر از همه سواد کم اجازه بده. (دو سه هفته بود حتی نشد صفحه اول سایت رو وا کنم.) و اقعاً کنترل سیستمها از راه دور و وسط خیابون و بیابون با یه دستگاه جیبی حال میده. تفریحات سالمش که جای خود! هکوندنش هم ...:happy:
البته از قسمت شبکه یادم نیست. مطمئنید قبلاً توی تالار شبکه این بحث باز نشده.
اینجا رو هم ببینید

I want such a device, and I want it badly!

کن تصویب شد. :cool:

یه ترد اگه اشتباه نکنم وحید باز کرده بود قدیم، که البته منتقل شد به بخش شبکه؛ ولی در این یه مورد اکثر کاربرای این بخش n00b هستن (همین خود من مثلاً
145fs174313.gif
) ؛ وجود یه ترد که مفاهیم توش نسبتاً خلاصه بیان بشه و بیشتر به استفاده هاش در ویندوز موبایل بپردازه به نظرم بد فکری نیست... دیگه تا نظر استاد چی باشه
6gurhxk.gif

این آیمیت هم بجای اینکه سری التیمیت رو بده زود تر بیرون که یه ریویویی ازش بخونیم ببین چی میده ...
128/64 micro sd
2.4” 65k colour 240X320
2.0 Mega Pixel-Effect Digital Camera Bluetooth® v1.2

مشخصات بیشتر رو اینجا می تونین ببینید

JAMA_SPEC_IMG_(141X243).jpg

راستی از این K-jar اصلا خبری نیست ... هممم ... حتی خود سایت ایمیت هم چیزی در موردش نگفته ...کسی خبر خاصی نداره ؟
k-jar ظاهراً قبل از ریلیز خدا بیامرز شد.. احتمالاً به خاطر کیفیت ساخت پایین!!
در مورد جاما هم، موبایل ریویو یه ریویو مقایسه ای خیلی عالی برای i-mate Jama و HTC Gene و Voxtel w520 تهیه کرده. اینجا ببینید

ولی دکتر مشخصات جالبی داره؛ دوربین 3.2 ، LCD 260 کیلو و قیمت 170 دلار!!
عجیب نیست؟
راستی؛ سازنده اش هم هنگ کنگیه.
مشخصات این دستگاه ها اکثراً الکیه، یعنی مثلاً یه دوربین 1.3 گذاشتن روی دستگاه، وقتی که عکس می گیرید صورت نرم افزاری ابعاد اون عکس افزایش پیدا می کنه!! رمضانی هم یکی از دستگاه های جدیدی که آورده Saturn SP90 ــه، که همه جای دنیا (البته اگه خارج آسیا جایی پیدا بشه:د ) دوربینش 2 ــه، در حالی که اینا می گن 3.2 ــه !!

این یکی از چند صد دستگاهی ست که به ظاهر شبیه به پی دی ای ها هستن و با کیفیت نازل توسط شرکت های چینی تولید می شوند.
او اس شون ویندوز موبایل نیست ، اما خیلی کنجکاوم بدونم پس چیه ، جاوا که فکر کنم لایسنس بخواد ، سیمبین هم که خیلی مزخرفه برنامه نوشتن براش ، شاید از مثلا او اس لینوکس در اورده باشن
خیلی هاشون اصلاً او اس ندارن!!
teef.gif

http://forum.persiantools.com/t79051.html

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
مشخصات این دستگاه ها اکثراً الکیه، یعنی مثلاً یه دوربین 1.3 گذاشتن روی دستگاه، وقتی که عکس می گیرید صورت نرم افزاری ابعاد اون عکس افزایش پیدا می کنه!! رمضانی هم یکی از دستگاه های جدیدی که آورده Saturn SP90 ــه، که همه جای دنیا (البته اگه خارج آسیا جایی پیدا بشه:د ) دوربینش 2 ــه، در حالی که اینا می گن 3.2 ــه !!

خیلی هاشون اصلاً او اس ندارن!!
teef.gif

http://forum.persiantools.com/t79051.html

چه عجب! کجایی تو؟ امتحان ها تموم شد؟
فرهاد نمی شه که هیچ چی نداشته باشه، آخه برمبنای یه پلت فرمی که باید باشه!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چه عجب! کجایی تو؟ امتحان ها تموم شد؟
فرهاد نمی شه که هیچ چی نداشته باشه، آخه برمبنای یه پلت فرمی که باید باشه!

هنوز دو تا امتحان کوچولو باقی مونده!! \\
در مورد پلت فرم اینا من هیچ نظری ندارم
286.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
کسی اینها رو دیده ؟
SCN0030.jpg

SCN0031.jpg

SCN0032.jpg

SCN0033.jpg

SCN0034.jpg

SCN0029.jpg

حقیقت اینه که اگر به همین منوال ادامه پیدا کنه ، من یک فلیم خواهم گرفت ، حتی با این ایندکس ها.
مشکل اینجاست که هیچ دستگاه قابل عرضه ای جلو فلیم وجود نداره

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دانیال جان عگس ها برا من نمیاد حتی با پروگسی میرم:(

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
کسی اینها رو دیده ؟
SCN0030.jpg

SCN0031.jpg

SCN0032.jpg

SCN0033.jpg

SCN0034.jpg

SCN0029.jpg

حقیقت اینه که اگر به همین منوال ادامه پیدا کنه ، من یک فلیم خواهم گرفت ، حتی با این ایندکس ها.
مشکل اینجاست که هیچ دستگاه قابل عرضه ای جلو فلیم وجود نداره

دانیال جان من هم عکسها رو نمی بینم،اما بنده هم قصد خرید دارم،متاسفانه دوست بنده نتونسته در دوبی این پاکت پی سی رو گیر بیاره،اگر قصد خرید داشتید به من هم پی ام دهید،
اما در رابطه بافلیم،من همانند شما تردیدی در این رابطه ندارم،صفحه نمایش 3.6 اینچی با کیفیت وی جی ای،در کنار مشخصات دیگر همانند شتاب دهنده گرافیکی جی فورس،واقعا" محشر است،
انشاله به محض اینکه بتوانم خرید خواهم کرد،تنها مشکل،ویندوز موبایل 5 خواهد بود که نمی دانم او2 برای آن ویندوز موبایل 6 ارائه خواهد کرد یا نه؟!!
موفق باشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دانیال جان من هم عکسها رو نمی بینم،اما بنده هم قصد خرید دارم،متاسفانه دوست بنده نتونسته در دوبی این پاکت پی سی رو گیر بیاره،اگر قصد خرید داشتید به من هم پی ام دهید،
اما در رابطه بافلیم،من همانند شما تردیدی در این رابطه ندارم،صفحه نمایش 3.6 اینچی با کیفیت وی جی ای،در کنار مشخصات دیگر همانند شتاب دهنده گرافیکی جی فورس،واقعا" محشر است،
انشاله به محض اینکه بتوانم خرید خواهم کرد،تنها مشکل،ویندوز موبایل 5 خواهد بود که نمی دانم او2 برای آن ویندوز موبایل 6 ارائه خواهد کرد یا نه؟!!
موفق باشید.

مجتبی جان شما با دانیال اگر خواستید به من خیلی سری اطلاع بدید من براتون میگیرم و تا آخر تیر به شما تحویل میدم فقط یه چیزی هم بکم من از سود خودم میگذرم ولی دوستم که داره از آمریگا میاد حداقل 100-150 میگیره :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مجتبی جان شما با دانیال اگر خواستید به من خیلی سری اطلاع بدید من براتون میگیرم و تا آخر تیر به شما تحویل میدم فقط یه چیزی هم بکم من از سود خودم میگذرم ولی دوستم که داره از آمریگا میاد حداقل 100-150 میگیره :)

حسین جان من نمی دونم چرا شما عکس ها رو نمی بینید ، ولی من بدون پراکسی با اوراکل می بینم ( می بینید چقدر دربدر شدم ، از دی اس ال پارس افتادم به دایل آپ اوراکل)
عکس ها یک سری بنچ مارک هست که توی لینکی که فرهاد داده بود هست.

مجتبی جان شما مجرایی داری برای وارد کردن شون؟ حسین این دوستت مثلا حاضره 3 تا دستگاه بخره بیاره؟
حقیقت اینه که من امروز مسئله علاقه ام به دستگاه به یک عزیز تازه از ایالات متحده ای گفتم ، او هم حسابی غیرتی شده و گفت که برایت می فرستم هر طوری شده.
فقط این را بخوانید ، باز دوباره دست و پایم شل شد
اگر نخواهند نظرشان را عوض کنند ، این می تونه یک گزینه واقعی دیگه هم باشه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان من نمی دونم چرا شما عکس ها رو نمی بینید ، ولی من بدون پراکسی با اوراکل می بینم ( می بینید چقدر دربدر شدم ، از دی اس ال پارس افتادم به دایل آپ اوراکل)
عکس ها یک سری بنچ مارک هست که توی لینکی که فرهاد داده بود هست.

مجتبی جان شما مجرایی داری برای وارد کردن شون؟ حسین این دوستت مثلا حاضره 3 تا دستگاه بخره بیاره؟
حقیقت اینه که من امروز مسئله علاقه ام به دستگاه به یک عزیز تازه از ایالات متحده ای گفتم ، او هم حسابی غیرتی شده و گفت که برایت می فرستم هر طوری شده.

اول بگم بهت که دانیال تازه لینک فرهاد رو دیدم قابل تو جه خودت وفرهاد وهرکی که با لایف عزیز کل داشت:blush:فکر کنم بنچ مارکها همه چیز رو روشن کرد:)

راستی تا یادم نرفته اضافه کنم که من با اتم اگزگ زیاد کار کردم فکر میگردم Flame خیلی بهتر از این باشه ولی بنچ مارکها...:wacko:

از این بگذریم دانیال جان این دوست ما دانشجو هست و از خیلی مزایای دانشجویی استفاده میگنه شما بگو 10 تا میخوام این میاره فقط سودش رو میگیره :blush:

راستی یه چیزی تو وجود من داره میگه که برم سمت همین Flame چون من به عشقت یک عدد video eye wear گرفتم و چون این گوشی خروجی تصویر داره میتونم وصل کنم بهش و لذت دنیا و عقبی رو ببرم:happy:(تا یادم نرفته تعداد اندکی video eye wear دارم کسی خواست پی ام بده:))

در کل من در خدمت هستم :)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

سلام
مجرا که نه،اما آشنایی دارم که دوبی زیاد می ره به خاطر مسائل کاریش،من که بهش گفتم،به من گفت که یه ماه قبل آلمان بوده و می تونسته به شعبه او2 در آلمان هم بره،اما تو دوبی متاسفانه نتونسته پیدا کنه،از طرفی ایشون زیاد تو کار پاکت پی سی نیست،گرجه در زمینه نوتبوک و تبلت حرفه ای هست،(لپ تاپ منم از دوبی برام خرید)
ضمنا" دانیال جان بازم تاکید می کنم که من قصد خرید دارم،شما ببینید از چه راهی می تونید اقدام کنید،من هم تلاشم رو می کنم،در صورت رسیدن به نتیجه ای اعلام می کنیم،راستی حسین جان شرایطی رو که دوستت حاضره برامون فلیم رو بیاره،به دانیال هم بگو تا ببینیم که چه می شه کرد،
راستی دانیال بحث رجیستر رو چی کار می کنی؟من که اگر فلیم بخرم با سیمکارت دولتی باید خداحافظی کنم،گرچه می دونم که ایرانسل به خصوص در تهران چندان تعریفی نداره،شبکه های دیتاش هم به شدت بهم ریخته هست،

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اول بگم بهت که دانیال تازه لینک فرهاد رو دیدم قابل تو جه خودت وفرهاد وهرکی که با لایف عزیز کل داشت:blush:فکر کنم بنچ مارکها همه چیز رو روشن کرد:)

راستی تا یادم نرفته اضافه کنم که من با اتم اگزگ زیاد کار کردم فکر میگردم Flame خیلی بهتر از این باشه ولی بنچ مارکها...:wacko:

از این بگذریم دانیال جان این دوست ما دانشجو هست و از خیلی مزایای دانشجویی استفاده میگنه شما بگو 10 تا میخوام این میاره فقط سودش رو میگیره :blush:

راستی یه چیزی تو وجود من داره میگه که برم سمت همین Flame چون من به عشقت یک عدد video eye wear گرفتم و چون این گوشی خروجی تصویر داره میتونم وصل کنم بهش و لذت دنیا و عقبی رو ببرم:happy:(تا یادم نرفته تعداد اندکی video eye wear دارم کسی خواست پی ام بده:))

در کل من در خدمت هستم :)

حسین جان ،
من نمی تونم زبان لینک رو بفهمم ولی کاملا قابل درک هست که چرا این دستگاه فلیم این قدر بنچ مارک های پایینی زده ، به این دلیل که ، تمام کارها در این دستگاه توسط شتاب دهنده گرافیکی انجام می شه ، در حالیکه برنامه بنچ مارک نمی تونه فرمان ش رو به چیزی جز سی پی یو بده.
در مورد مابقی موارد ش ، البته باید صبر کنم ، اینکه یک فلیم بخرم:happy:
لطف کن شرایط دوستت را برامون پی ام کن

بالا