خوب مثل اینکه کسی به خودش زحمت نداده که پی دی اف های سایت اف سی سی رو زیر و رو کنه
از زیر و رو کردن ش ، این نتایج حاصل شد:
1. دستگاه بر خلاف ادعا ، jug wheel واقعی نداره ، بلکه تنها یک اسکرولر هست ، که گرچه خیلی بهتر از چیزی س که روی اورکس من هست ، ولی هنوز مثل ویل دستگاهی مثل سونی اریکسون نیست
2.دوربین دستگاه اتوفوکوس هست ، این نکته امیدوار کننده
3. دستگاه مثل فلیم دارای اینفرارد صنعتی ست ، و خودش برنامه ای داره که می تونید باهاش تلویزیون و دیگر وسایل رو کنترل کنید
4.دستگاه موج اف ام رو روی رادیوش ساپورت می کنه ، مثل اینکه همچنان باید هدفون به عنوان انتن به کار بره
5.بلندگوش چیز دندون گیری نیست ، روی یک چیزی مثل ان73 نوکیا حساب نکنید
6.دستگاه به همراه کابل اتصال به تی وی ، ویدیو پروجکتور و حتی ال سی دی عرضه می شه !!! این بر خلاف فلیم هست که فقط به تی وی وصل می شه ، یک هیچ به نفع التیمیت
7.خروجی هدست دستگاه ، یک چیز عجیب و غریب و من در اوردی هست
:hmm:
8.روی بدنه یک چیپ ست سوار شده ، که اگر عکس رو بزرگ کنید به وضوح می تونید بخونید nVidia 5500 :blink:
این یعنی این هم یکی مثل فلیم داره؟ آخ جون
9. در قسمت دوربین دستگاه فلش دستگاه قابل کنترل در قسمت ویدیو هم هست
10.فکر کنم دستگاه بدنه اش مثل دستگاه اورکس من بعد از مدتی استفاده بخش هایی ش رنگش بره.
11. شاروژر دستگاه معمولی ست ، هدفون هاش فاجعه
خوب این تا اینجا
از زیر و رو کردن ش ، این نتایج حاصل شد:
1. دستگاه بر خلاف ادعا ، jug wheel واقعی نداره ، بلکه تنها یک اسکرولر هست ، که گرچه خیلی بهتر از چیزی س که روی اورکس من هست ، ولی هنوز مثل ویل دستگاهی مثل سونی اریکسون نیست
2.دوربین دستگاه اتوفوکوس هست ، این نکته امیدوار کننده
3. دستگاه مثل فلیم دارای اینفرارد صنعتی ست ، و خودش برنامه ای داره که می تونید باهاش تلویزیون و دیگر وسایل رو کنترل کنید
4.دستگاه موج اف ام رو روی رادیوش ساپورت می کنه ، مثل اینکه همچنان باید هدفون به عنوان انتن به کار بره
5.بلندگوش چیز دندون گیری نیست ، روی یک چیزی مثل ان73 نوکیا حساب نکنید
6.دستگاه به همراه کابل اتصال به تی وی ، ویدیو پروجکتور و حتی ال سی دی عرضه می شه !!! این بر خلاف فلیم هست که فقط به تی وی وصل می شه ، یک هیچ به نفع التیمیت
7.خروجی هدست دستگاه ، یک چیز عجیب و غریب و من در اوردی هست
:hmm:
8.روی بدنه یک چیپ ست سوار شده ، که اگر عکس رو بزرگ کنید به وضوح می تونید بخونید nVidia 5500 :blink:
این یعنی این هم یکی مثل فلیم داره؟ آخ جون
9. در قسمت دوربین دستگاه فلش دستگاه قابل کنترل در قسمت ویدیو هم هست
10.فکر کنم دستگاه بدنه اش مثل دستگاه اورکس من بعد از مدتی استفاده بخش هایی ش رنگش بره.
11. شاروژر دستگاه معمولی ست ، هدفون هاش فاجعه
خوب این تا اینجا