• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب مثل اینکه کسی به خودش زحمت نداده که پی دی اف های سایت اف سی سی رو زیر و رو کنه

از زیر و رو کردن ش ، این نتایج حاصل شد:

1. دستگاه بر خلاف ادعا ، jug wheel واقعی نداره ، بلکه تنها یک اسکرولر هست ، که گرچه خیلی بهتر از چیزی س که روی اورکس من هست ، ولی هنوز مثل ویل دستگاهی مثل سونی اریکسون نیست

2.دوربین دستگاه اتوفوکوس هست ، این نکته امیدوار کننده

3. دستگاه مثل فلیم دارای اینفرارد صنعتی ست ، و خودش برنامه ای داره که می تونید باهاش تلویزیون و دیگر وسایل رو کنترل کنید

4.دستگاه موج اف ام رو روی رادیوش ساپورت می کنه ، مثل اینکه همچنان باید هدفون به عنوان انتن به کار بره

5.بلندگوش چیز دندون گیری نیست ، روی یک چیزی مثل ان73 نوکیا حساب نکنید

6.دستگاه به همراه کابل اتصال به تی وی ، ویدیو پروجکتور و حتی ال سی دی عرضه می شه !!! این بر خلاف فلیم هست که فقط به تی وی وصل می شه ، یک هیچ به نفع التیمیت;)

7.خروجی هدست دستگاه ، یک چیز عجیب و غریب و من در اوردی هست
:hmm:

8.روی بدنه یک چیپ ست سوار شده ، که اگر عکس رو بزرگ کنید به وضوح می تونید بخونید nVidia 5500 :blink:
این یعنی این هم یکی مثل فلیم داره؟ آخ جون:eek::p

9. در قسمت دوربین دستگاه فلش دستگاه قابل کنترل در قسمت ویدیو هم هست

10.فکر کنم دستگاه بدنه اش مثل دستگاه اورکس من بعد از مدتی استفاده بخش هایی ش رنگش بره.

11. شاروژر دستگاه معمولی ست ، هدفون هاش فاجعه

خوب این تا اینجا

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    90.1 KB · نمایش ها: 21

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم بقیه ش
یک کیف جیگری داره که بیا و ببین عشق کیف ها حالشو ببرن

فایل های ضمیمه

• 2.jpg
    2.jpg
    44.9 KB · نمایش ها: 19
  • 3.jpg
    3.jpg
    62.9 KB · نمایش ها: 16
  • 4.jpg
    4.jpg
    128.9 KB · نمایش ها: 20
  • 5.jpg
    5.jpg
    149.2 KB · نمایش ها: 12

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
اخوب مثل اینکه کسی به خودش زحمت نداده که پی دی اف های سایت اف سی سی رو زیر و رو کنه

از زیر و رو کردن ش ، این نتایج حاصل شد:

1. دستگاه بر خلاف ادعا ، jug wheel واقعی نداره ، بلکه تنها یک اسکرولر هست ، که گرچه خیلی بهتر از چیزی س که روی اورکس من هست ، ولی هنوز مثل ویل دستگاهی مثل سونی اریکسون نیست

2.دوربین دستگاه اتوفوکوس هست ، این نکته امیدوار کننده

3. دستگاه مثل فلیم دارای اینفرارد صنعتی ست ، و خودش برنامه ای داره که می تونید باهاش تلویزیون و دیگر وسایل رو کنترل کنید

4.دستگاه موج اف ام رو روی رادیوش ساپورت می کنه ، مثل اینکه همچنان باید هدفون به عنوان انتن به کار بره

5.بلندگوش چیز دندون گیری نیست ، روی یک چیزی مثل ان73 نوکیا حساب نکنید

6.دستگاه به همراه کابل اتصال به تی وی ، ویدیو پروجکتور و حتی ال سی دی عرضه می شه !!! این بر خلاف فلیم هست که فقط به تی وی وصل می شه ، یک هیچ به نفع التیمیت

7.خروجی هدست دستگاه ، یک چیز عجیب و غریب و من در اوردی هست

8.روی بدنه یک چیپ ست سوار شده ، که اگر عکس رو بزرگ کنید به وضوح می تونید بخونید nVidia 5500
این یعنی این هم یکی مثل فلیم داره؟ آخ جون

9. در قسمت دوربین دستگاه فلش دستگاه قابل کنترل در قسمت ویدیو هم هست

10.فکر کنم دستگاه بدنه اش مثل دستگاه اورکس من بعد از مدتی استفاده بخش هایی ش رنگش بره.

11. شاروژر دستگاه معمولی ست ، هدفون هاش فاجعه

[/URL]

فراموش نشه lcdی فليم 3.5اینچی:D و 6150 2.8 و 8150 2.6 :(آست این کجا و آن کجا :blink: فقط فلیم

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
nVidia 5500 :blink:؟
يعنی همون chipset رو داره دقيقا؟
اگه اینجوری بود که این i-mate الان خودشو کشته بود که آاای Ultimate من فلان داره بيسار داره!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
nVidia 5500 :blink:؟
يعنی همون chipset رو داره دقيقا؟
اگه اینجوری بود که این i-mate الان خودشو کشته بود که آاای Ultimate من فلان داره بيسار داره!!

در فروم های انگلیسی زبان هم همین غوغا به پاست. البته توضیح یک نکته ضروری ست ،این چیپ ست ، همونی نیست که در هسته پردازش گر مثلا کارت گرافیک پی سی ها هست. این گوفورس هست، نسخه موبایل و کم مصرف اونهاست. اما با این حال ، تنها دستگاه های اندکی ازش برخوردار شدن.
وقتی بهش فکر کنیم ، البته ضروری می یاد که اگر دستگاهی خروجی ال سی دی برای خودش داشته باشه ،چنین شتاب دهنده گرافیکی داشته باشه.
به هر حال عکس های اف سی سی دروغ نمیگن
کسی خبر جدیدی داره از این آلتیمیت ها؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب جی 900 بعد از مدتی از ورود ش به بازار یکی از مثبت ترین مرور ها رو دریافت کرد
G900_back_open.jpg

وبلاگ معتبر این دو گیک ، کلی حرف مثبت ازش زده و اینکه ظاهرا ً به جز اون مشکلی که اکنون با پچ حل شده ، بسیار باثبات شده
G900_bottom.jpg

لینک

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
این پست رو به خصوص دوستانی که علاقمند به ایسوس پی 525 هستند بخونند،افرادی که پی 525 رو به خاطر کی پد موبایلیش دوست دارند،
52wk5r8.jpg
ایسوس مدل جدید پاکت پی سی رو که ارتقاع یافته پی 525 هست رو احتمالا" به بازار عرضه خواهد کرد،اکثر مشخصات،اپگرید شده مشخصات پی 525 هست،ویندوز موبایل 6 پرو،سی پی یو 520 مگاهرتزی،رام 256 مگ،رم 128 مگ،رسیور رادیو؛جی پی اس،دوربین سه مگا پیکسل،تنها موردی که اپگرید نشده؛ال سی دی هست که همچنان 2.8 اینچ مونده و ای کاش 3 و یا 3.5 اینچ می بود:blush:و البته هنوز از قدرت باطری که به نظر من مهم هست،خبری نیست.تاریخ ریلیس هم سپتامبر گفته شده؛
منبع

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
این پست رو به خصوص دوستانی که علاقمند به ایسوس پی 525 هستند بخونند،افرادی که پی 525 رو به خاطر کی پد موبایلیش دوست دارند،
52wk5r8.jpg
ایسوس مدل جدید پاکت پی سی رو که ارتقاع یافته پی 525 هست رو احتمالا" به بازار عرضه خواهد کرد،اکثر مشخصات،اپگرید شده مشخصات پی 525 هست،ویندوز موبایل 6 پرو،سی پی یو 520 مگاهرتزی،رام 256 مگ،رم 128 مگ،رسیور رادیو؛جی پی اس،دوربین سه مگا پیکسل،تنها موردی که اپگرید نشده؛ال سی دی هست که همچنان 2.8 اینچ مونده و ای کاش 3 و یا 3.5 اینچ می بود:blush:و البته هنوز از قدرت باطری که به نظر من مهم هست،خبری نیست.تاریخ ریلیس هم سپتامبر گفته شده؛
منبع

مشکل اصلی این p526 از اول این cpu 200 Mhz بود که خدا کنه واقعا cpu 520 داشته باشه!
البته طبق این خبر wifi هم نداره گویا!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
52wk5r8.jpg
منبع

خوب البته صفحه از 2.8 نمی تونه به دلیل حجم نهایی دستگاه فراتر بره ، ولی اگر وی جی ای باشه که حسابی welcomeه;)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
خوب البته صفحه از 2.8 نمی تونه به دلیل حجم نهایی دستگاه فراتر بره ، ولی اگر وی جی ای باشه که حسابی welcomeه;)
درسته یه صفحه 2.8 اینچ به نظر من بهتره با رزولوشن 640*480 یا همون VGA باشه خیلی تاثیر داره...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

خوب مشکل همین جاست که وی جی ای نیست؛
درسته یه صفحه 2.8 اینچ به نظر من بهتره با رزولوشن 640*480 یا همون VGA باشه خیلی تاثیر داره...
والا من دیگه با صفحه 2.8 اینچی حال نمی کنم حالا می خواد وی جی ای باشه و یا نباشه؛

tictak

Registered User
لایک‌ها
7
سلام. نمیدونم این چیزی که اینجا میگم جاش هست یا نه! اگه نست قبلا عذر میخام :blush:

ممکنه یه نمونه ی خیلی خوب رو از بین تکنولوژی های جدید ی که اومدن بهم معرفی کنید قیمتش تا 2000$ باشه و با مخابرات ایران مشکلی نداشته باشه :( . میخام یکی از دوستام از آمریکا بیاره واسم! ممنون میشم :blush:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
این عکس زیر وسایل داخل جعبه Toshiba G900 ه
اون کابل (شماره 1) ماله USB Host ه؟
یعنی میشه دیوایس هایی مثل ماوس و کی بورد Usb رو بهش وصل کرد ؟
بعد به هندزفریش دقت کنین (شماره 2) ... قسمت میکروفن و باند های استریوش کاملا از هم جداست ... این امکان رو می ده که به هر هدفونی که خواستی نصبش کنی ....:cool:
attachment.php

فایل های ضمیمه

• toshiba1.jpg
    toshiba1.jpg
    60.9 KB · نمایش ها: 104

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
این عکس زیر وسایل داخل جعبه Toshiba G900 ه
اون کابل (شماره 1) ماله USB Host ه؟
یعنی میشه دیوایس هایی مثل ماوس و کی بورد Usb رو بهش وصل کرد ؟
بعد به هندزفریش دقت کنین (شماره 2) ... قسمت میکروفن و باند های استریوش کاملا از هم جداست ... این امکان رو می ده که به هر هدفونی که خواستی نصبش کنی ....:cool:

بله خیلی وقت پیش معلوم شده بود که هاست یو اس بی داره

این گزینه خوبیه ولی این طور که من میبینم هر هدستی بهش نمی خوره چون اینهم 2.5 هست نه 3.5

راستی کیفیت عکس های این دوربین در قیاس با ایسوس و فلیم تعریفی نداره
نمی دونم چرا توشیبا باید یک همچین دوربینی بذاره روی دستگاهی ش که به نوعی بازگشت ش به دنیای تولید به حساب می یاد:blink:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
این گزینه خوبیه ولی این طور که من میبینم هر هدستی بهش نمی خوره چون اینهم 2.5 هست نه 3.5

:blink:

مطمئنی 2.5 ه ... به نظر میاد از اون جک بالاییه که ماله میکروفونش هم هست یه نمور کلفت تره ...

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
اما متاسفانه اینا نیومدن یه کیف ناقابل توی جعبه G900 بزارن

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
eten-gloofiish-x800-6.jpg

ایکس 800 بالاخره جواز اف سی سی رو دریافت کرد

همون طور که می تونید از اینجا با دانلود فایل های پی دی اف ببینید ، کلی خوشحالی داره وقتی می بینید که مموری داخلی شو بالاخره عقل کرده ان و 256 گذاشته اند و هم چنین ، همون طور که ماه ها قبل پیش بینی کردم ، سی پی یو ش 500 سامسونگ خواهد بود!!!!
البته معلوم نیست که آیا همان طور که 400سامسونگ مثل 500 اینتل ( البته مارول باید بگیم) کار می کنه ، ایا این هم همین طور سی پی یو های 600 اینتل رو پشت سر می ذاره؟

اینجا مدارک اف سی سی هست
من که رفتم توی این سایت به اکتشاف بپردازم

یک نکته: از اونجا که التیمیت ها 2 هفته زودتر جواز اف سی سی گرفتنّ ، باید ببینیم کدوم زودتر ریلیز می شه؟ حدس من؟ ای تن :blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این هم یک مقایسه جالب هست از دو تا از بهترین وی جی های بازار

سمت راستی فلیم هست و سمت چپی ، جی 9000 توشیبا

دقت کنید که صفحه توشیبا به نظرم براق تره ( می تونه به دلیل تنظیمات باشه) و دقت کنید که توشیبا ، ظاهرا کمی در خوندن کوچکترین فونت مشکل ایجاد می کنه

البته به یک نکته هم دقت کنید ، این دو با توجه به امکان های رز بودن ، کیفیتی از نمایش صفحات وب می دن که احتمالا هیچ جا تجربه نکرده اید

لینک ها حجیم هستن

1

2

بالا