• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
مجرا که نه،اما آشنایی دارم که دوبی زیاد می ره به خاطر مسائل کاریش،من که بهش گفتم،به من گفت که یه ماه قبل آلمان بوده و می تونسته به شعبه او2 در آلمان هم بره،اما تو دوبی متاسفانه نتونسته پیدا کنه،از طرفی ایشون زیاد تو کار پاکت پی سی نیست،گرجه در زمینه نوتبوک و تبلت حرفه ای هست،(لپ تاپ منم از دوبی برام خرید)
ضمنا" دانیال جان بازم تاکید می کنم که من قصد خرید دارم،شما ببینید از چه راهی می تونید اقدام کنید،من هم تلاشم رو می کنم،در صورت رسیدن به نتیجه ای اعلام می کنیم،راستی حسین جان شرایطی رو که دوستت حاضره برامون فلیم رو بیاره،به دانیال هم بگو تا ببینیم که چه می شه کرد،
راستی دانیال بحث رجیستر رو چی کار می کنی؟من که اگر فلیم بخرم با سیمکارت دولتی باید خداحافظی کنم،گرچه می دونم که ایرانسل به خصوص در تهران چندان تعریفی نداره،شبکه های دیتاش هم به شدت بهم ریخته هست،

من تصمیم دارم یک dumbphone ارزون بخرم و بذارم کنارش ، یک سیم کارت ایرانسل هم دارم که ازش در همین فلیم استفاده خواهم کرد، چه دیدی شاید بالاخره دیتاشون ادمیزادی کار کرد
;)
بازم می گم دلیل اصلی انتخاب من ، اینه که احتمالا التیمیت ها تا سپتامبر نخواهند امد

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خدمت دانیال و مجتبی عزیز بگم که شرایط خاصی نداره حتی اگر من مطمئن باشم که قصد خرید 100% هست پول رو نمیگیرم وقتی تحویل دادم اون موقع میگیرم پول رو:)

قیمت کلی هم اینجوری که قیمت کل دستگاه + شیپینگ + 150 تومان که خود رفیقمون بر میداره:)

نظر دیگه ای هم دارید زودتر خبر بدید چون 1 هفته بیشتر نمیشه چون وقتی دستگاه رو میخره نزدیک 3-4 روز طول میگشه تا بیاد در خونه رفیقم:blush:اگر همین جوری در مغازه بره نزدیک 7% تسک میخوره و این برا 2 طرف بد برا همین من اون لینکی که براش میفرستم خرید رو انجام میده:)

برا راحتی و خیال جمع شدن هم بهتره خود تون لینک خرید رو بدید که از همه چیزش مطلع باشید بعد مبلغ خود گوشی و شیپینگ رو +150 تومان کنید مشگلی دیگه نیست:)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مجتبی جان شما با دانیال اگر خواستید به من خیلی سری اطلاع بدید من براتون میگیرم و تا آخر تیر به شما تحویل میدم فقط یه چیزی هم بکم من از سود خودم میگذرم ولی دوستم که داره از آمریگا میاد حداقل 100-150 میگیره :)

كلا چند در مياد حسين جان
297.gif

قيمت اونجا چنده ؟ آخه دوست من دوبي هم گشت
balloony.gif
اما پيدا نكرد !!!!
منم ميخوامم
2i1d1co.gif

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خدمت دانیال و مجتبی عزیز بگم که شرایط خاصی نداره حتی اگر من مطمئن باشم که قصد خرید 100% هست پول رو نمیگیرم وقتی تحویل دادم اون موقع میگیرم پول رو:)

قیمت کلی هم اینجوری که قیمت کل دستگاه + شیپینگ + 150 تومان که خود رفیقمون بر میداره:)

نظر دیگه ای هم دارید زودتر خبر بدید چون 1 هفته بیشتر نمیشه چون وقتی دستگاه رو میخره نزدیک 3-4 روز طول میگشه تا بیاد در خونه رفیقم:blush:اگر همین جوری در مغازه بره نزدیک 7% تسک میخوره و این برا 2 طرف بد برا همین من اون لینکی که براش میفرستم خرید رو انجام میده:)

برا راحتی و خیال جمع شدن هم بهتره خود تون لینک خرید رو بدید که از همه چیزش مطلع باشید بعد مبلغ خود گوشی و شیپینگ رو +150 تومان کنید مشگلی دیگه نیست:)

میبخشید،حتما باید flame باشه یا اگه چیزی دیگه ای بود ایشون میتونن بلطفن!!؟؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

واسه اين گفتن فليم كه ميدونه اگه الان يكي مثل من يا بچه ها نخريدن حالا
2i1d1co.gif
حالاها
2i1d1co.gif
اينجور گوشي گيرمون نمياد
حسين جون مثل اينكه رفتي شهرستان ... زنگ زدم ok بدم كه دو تا جنسو بگي واسم بياره
2i1d1co.gif
:blush:

راستي فرهاد جان و مجتبي جان اين اي ويور كه حسين گفت اصلا مخصوص فليم هست ... واسه خروجي ويديو كه داره خيلي حالشو ميشه بردها :D:p ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
واسه اين گفتن فليم كه ميدونه اگه الان يكي مثل من يا بچه ها نخريدن حالا
2i1d1co.gif
حالاها
2i1d1co.gif
اينجور گوشي گيرمون نمياد
حسين جون مثل اينكه رفتي شهرستان ... زنگ زدم ok بدم كه دو تا جنسو بگي واسم بياره
2i1d1co.gif
:blush:

راستي فرهاد جان و مجتبي جان اين اي ويور كه حسين گفت اصلا مخصوص فليم هست ... واسه خروجي ويديو كه داره خيلي حالشو ميشه بردها :D:p ...

آره مهرداد جان مسافرت بودم همین الان رسیدم:blush:

اون دوتا هم برات هماهنگ میکنم چشم:rolleyes:

مشگلی نیست فقط زود تر بگید که روزهای آخر :blush:

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
اينجا رو ببينيد... چينی ها يه چيزی شبيه​
iPhone زدن... شايد حتی بهتر! با اين تفاوت که اين روی Windows CE 6.0 کار ميکنه.

iPhonevsM8-m.jpg

http://www.vr-zone.com/?i=4548

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کن تصویب شد. :cool:

یه ترد اگه اشتباه نکنم وحید باز کرده بود قدیم، که البته منتقل شد به بخش شبکه؛ ولی در این یه مورد اکثر کاربرای این بخش n00b هستن (همین خود من مثلاً
145fs174313.gif
) ؛ وجود یه ترد که مفاهیم توش نسبتاً خلاصه بیان بشه و بیشتر به استفاده هاش در ویندوز موبایل بپردازه به نظرم بد فکری نیست... دیگه تا نظر استاد چی باشه
6gurhxk.gif

التبه شما لطف دارین. بنده تا جایی که سوادم بکشه در خدمتم.
فقط این جریان "استاد" چیه؟

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
امروز ايفون Apple تو بازارهاي امريكا عرضه شد , فقط براي امريكا و يك كرير خاص.
اما جالب توجه اينكه گزارشي كه از عرضه اين تلفن در بازار نشون ميداد حاكي از استقبال وصف نشدني مردم از اون بود به طوري كه مردم ساعتها و بعضيها از روز قبل مقابل مغازه هاي عرضه كننده صف ايستاده بودن يا بهتره بگم كه بعضيها حتي بند وبساط خواب انداخته بودن و منتظر ارائه اون بودن , مصاحبه كه ميكردن مردم با اشتياق فراوان منتظر عرضه جهت خريد بودن ,با اينكه قيمت حدودي اون رو 600 $ اعلام كردن اما اشتياق مردم جوري بود كه انگار دارن تلفن رو مجاني براي فروش عرضه ميكنن ,البته با توجه به اينكه اين گزارش رو يك شبكه خبري جنرال پخش ميكرد نميشه روي قيمتي كه مطرح كرد مطمئن بود . حالا هي بريد تو صف بنزين بايستيد !!!.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
امروز ايفون Apple تو بازارهاي امريكا عرضه شد , فقط براي امريكا و يك كرير خاص.
اما جالب توجه اينكه گزارشي كه از عرضه اين تلفن در بازار نشون ميداد حاكي از استقبال وصف نشدني مردم از اون بود به طوري كه مردم ساعتها و بعضيها از روز قبل مقابل مغازه هاي عرضه كننده صف ايستاده بودن يا بهتره بگم كه بعضيها حتي بند وبساط خواب انداخته بودن و منتظر ارائه اون بودن , مصاحبه كه ميكردن مردم با اشتياق فراوان منتظر عرضه جهت خريد بودن ,با اينكه قيمت حدودي اون رو 600 $ اعلام كردن اما اشتياق مردم جوري بود كه انگار دارن تلفن رو مجاني براي فروش عرضه ميكنن ,البته با توجه به اينكه اين گزارش رو يك شبكه خبري جنرال پخش ميكرد نميشه روي قيمتي كه مطرح كرد مطمئن بود . حالا هي بريد تو صف بنزين بايستيد !!!.

چه فایده که ویدئو رکوردر نداره
hanghead.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
htc-omni.jpg

اینم یک عکس کامپیوتری از چیزی که قراره میراث دار دستگاه فوق موفقی به نام یونیورسال بشه.
امکانات ش به طرز قابل توجهی شبیه به 7150 آلتیمیت هست ، البته اگر این دستگاه ها هر دو ، اصولا ریلیز بشن!

یک نکته هم در مورد صفحه ش ، اینه که اگر ریلیز بشه ، دومین پس از توشیبا خواهد بود با رزولوشن 800 در 480!!
منبع

s_s00002007

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان نظرتون رو درباره O2FLAME V ULTIMATEمیخواستم

ممنون:rolleyes:

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
iphone_linux.jpg

نميدونم معرفی کرديد اينو يا نه.
گوشی خيلی جالبی به نظر ميرسه،linux داره و کلاً سعی شده در همجا از open-source استفاده بشه.
با قيمت $400 به نظر من ميارزه...

• 120.7 x 62 x 18.5 (mm)
• 2.8" VGA (480x640) TFT Screen
• Samsung s3c2410 SoC @ 266 MHz
• Global Locate AGPS chip
• Ti GPRS (2.5G not EDGE)
• Unpowered USB 1.1
• Touchscreen
• MicroSD slot
• 2.5mm audio jack
• 2 additional buttons
• 1200 mAh battery (charged over USB)
• 128 MB SDRAM
• 64 MB NAND Flash
• Bluetooth (2.0)

The update includes b/g Wi-Fi, 2 3D acceleromters, a SMedia 3362 G graphics accelerator ad four times the internal NAND flash (256MB). The processor has been jacked up to a Samsung 2442 @ 400MHz SoC​
.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
iphone_linux.jpg

نميدونم معرفی کرديد اينو يا نه.
گوشی خيلی جالبی به نظر ميرسه،linux داره و کلاً سعی شده در همجا از open-source استفاده بشه.
با قيمت $400 به نظر من ميارزه...

• 120.7 x 62 x 18.5 (mm)
• 2.8" VGA (480x640) TFT Screen
• Samsung s3c2410 SoC @ 266 MHz
• Global Locate AGPS chip
• Ti GPRS (2.5G not EDGE)
• Unpowered USB 1.1
• Touchscreen
• MicroSD slot
• 2.5mm audio jack
• 2 additional buttons
• 1200 mAh battery (charged over USB)
• 128 MB SDRAM
• 64 MB NAND Flash
• Bluetooth (2.0)

The update includes b/g Wi-Fi, 2 3D acceleromters, a SMedia 3362 G graphics accelerator ad four times the internal NAND flash (256MB). The processor has been jacked up to a Samsung 2442 @ 400MHz SoC​
.
بابا روزبه جان این به درد استادی مثل شما می خوره که هی بشینی هرچی ارزو می کنی خودت براش بنویسی:p

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
imate-ultimate-6150-fcc.jpg

بوی التیمیت می یاد:D
بالاخره قیافه واقعی آلتیمیت رویت شد.صدالبته زشت تر از عکس هاش هست.
اما وقتی دستگاهی رو برای تایید به FCC می فرستن ، معنی ش اینه که دستگاه از نظر سخت افزاری فاینالاز شده
یک نکته بامزه اینکه submit کننده ، Arima بوده ( همون تولید کننده flame) ، نه آی میت.
من که اهمیتی نمی دم ، مادامی که بتونم یک دستگاه وی جی ای با رام و رم و سی پی یو قابل قبول داشته باشم ، مارکش برام مهم نیست.
این لینکش
نظرم من اینه که در دوهفته اینده منتظر ظهور اولین مرور های 5 دقیقه اولی با التیمیت باشید
خوبیش اینه که اولین دستگاهی که در اومد همونی هست که من می خوام
در ضمن ، دقت کنید که با توجه به مدارک اف سی سی ، همه امکانات دستگاه ، همونی ست که قول داده شده بود

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم یک سری دیگه eye candy از دستگاه های التیمیت
01.jpg

توی این عکس که خیلی خوشگل تر از عکس اف سی سی شون هست
02.jpg

میگم چرااینجا رو به نظرات خودتون مزین نمی کنید؟
منبع

بالا