سلام
مجرا که نه،اما آشنایی دارم که دوبی زیاد می ره به خاطر مسائل کاریش،من که بهش گفتم،به من گفت که یه ماه قبل آلمان بوده و می تونسته به شعبه او2 در آلمان هم بره،اما تو دوبی متاسفانه نتونسته پیدا کنه،از طرفی ایشون زیاد تو کار پاکت پی سی نیست،گرجه در زمینه نوتبوک و تبلت حرفه ای هست،(لپ تاپ منم از دوبی برام خرید)
ضمنا" دانیال جان بازم تاکید می کنم که من قصد خرید دارم،شما ببینید از چه راهی می تونید اقدام کنید،من هم تلاشم رو می کنم،در صورت رسیدن به نتیجه ای اعلام می کنیم،راستی حسین جان شرایطی رو که دوستت حاضره برامون فلیم رو بیاره،به دانیال هم بگو تا ببینیم که چه می شه کرد،
راستی دانیال بحث رجیستر رو چی کار می کنی؟من که اگر فلیم بخرم با سیمکارت دولتی باید خداحافظی کنم،گرچه می دونم که ایرانسل به خصوص در تهران چندان تعریفی نداره،شبکه های دیتاش هم به شدت بهم ریخته هست،
من تصمیم دارم یک dumbphone ارزون بخرم و بذارم کنارش ، یک سیم کارت ایرانسل هم دارم که ازش در همین فلیم استفاده خواهم کرد، چه دیدی شاید بالاخره دیتاشون ادمیزادی کار کرد
بازم می گم دلیل اصلی انتخاب من ، اینه که احتمالا التیمیت ها تا سپتامبر نخواهند امد