- نوشتهها
- 608
- لایکها
- 71
هیچ کدوم از دو سایت معتبر خبری ام اس موبایلز و پاکت پی سی تاتز ، تایید ش نکردن ، هنوز.
اما کاملا ً محتمله که با وضعی که پیش امده ، یعنی حتی یک دستگاه واقعی هم از این رده ها دیده نشده ، همگی شون به دست فراموشی سپرده شده باشن
کلاً ، من فکر می کنم آی میت ورشکسته خواهد شد ، و یا به عنوان یکی از دسته چندم های بازار به کار ادامه خواهد داد.
البته پشت قضایا رو هیچ کس نمی دونه ، یک بار ام اس موبایلز غیر مستقیم اشاره کرده بود که سازنده های دستگاه ها ، حاضرن دستگاه رو به هر کس گرون تر بخره بفروشن (از چینی ها کاملا ً بر می یاد) و ممکنه که دلیل ارایه آی میت 6150 توسط شرکت آریما به اف سی سی ، همین اختلافات میان تولید کننده و ری برند کننده باشه
به هر حال ، به نظرم کسی که 7150 رو هنوز حتی prototype ش رو هم ندیده و هنوز امید داره که یکی دو ماه دیگه روی پیشخوان رمضانی باشه ، اشتباه بزرگی مرتکب شده
از نظر من ، 6150 هنوز یک گزینه معقول خریده ، حتی با ساپورت افتضاحی که آی میت ارایه می ده
اگه می گی هنوز دستگاهی از 7150 بیرون نیومده یه نگا به اینجـــــــــــــا بنداز ...
اینم بعضی از عکس هاشه ...
پس اینها از کجا اومده ... هممم؟
البته برا خودمم جای سئوال بود که چرا msmobile یا Pocket PC Thoughts هیچ خبری ندادند و صداش رو در نیاوردند ...
فکر کنم 7150 هم به سرنوشت K-jar خدابیامرز مبتلا شد ...