• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
هیچ کدوم از دو سایت معتبر خبری ام اس موبایلز و پاکت پی سی تاتز ، تایید ش نکردن ، هنوز.

اما کاملا ً محتمله که با وضعی که پیش امده ، یعنی حتی یک دستگاه واقعی هم از این رده ها دیده نشده ، همگی شون به دست فراموشی سپرده شده باشن

کلاً ، من فکر می کنم آی میت ورشکسته خواهد شد ، و یا به عنوان یکی از دسته چندم های بازار به کار ادامه خواهد داد.
البته پشت قضایا رو هیچ کس نمی دونه ، یک بار ام اس موبایلز غیر مستقیم اشاره کرده بود که سازنده های دستگاه ها ، حاضرن دستگاه رو به هر کس گرون تر بخره بفروشن (از چینی ها کاملا ً بر می یاد) و ممکنه که دلیل ارایه آی میت 6150 توسط شرکت آریما به اف سی سی ، همین اختلافات میان تولید کننده و ری برند کننده باشه

به هر حال ، به نظرم کسی که 7150 رو هنوز حتی prototype ش رو هم ندیده و هنوز امید داره که یکی دو ماه دیگه روی پیشخوان رمضانی باشه ، اشتباه بزرگی مرتکب شده
از نظر من ، 6150 هنوز یک گزینه معقول خریده ، حتی با ساپورت افتضاحی که آی میت ارایه می ده

اگه می گی هنوز دستگاهی از 7150 بیرون نیومده یه نگا به اینجـــــــــــــا بنداز ...
اینم بعضی از عکس هاشه ...
پس اینها از کجا اومده ... هممم؟
البته برا خودمم جای سئوال بود که چرا msmobile یا Pocket PC Thoughts هیچ خبری ندادند و صداش رو در نیاوردند ...
فکر کنم 7150 هم به سرنوشت K-jar خدابیامرز مبتلا شد ...:eek:

p1080367.jpg

p1080409.jpg

p1080392.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خیر قربان ،
این ها dummy هستن ، یعنی عروسک هستن ، نمی دونم توی فارسی باید بهشون پی گفت ، ولی پلاستیکن از همین ها که پشت ویترین می ذارن
این دستگاه ، حتی برای ال سی دی پشتش هم فکری نشده بود ، یعنی در نسخه پلاستیکی ش ، جای ال سی دی دوم ، یک سری نوشته گذاشته بودن

راستی سایت engadgetmobile گزارش کرد ، اونم به نقل از همین سایت فروش

او هم ابراز تردید کرده که واقعا خبر صحت داره

اما از نظر من که واقعا قابل پیش بینی بود

یک نکته اما موند ، اونم اینه که شرکت هایی که اعتبارشون رو این طوری هزینه می کنن ، وقتی می بینن که از موبایل خبری نیست ، یک سری دستگاه دیگه رو پیشنهاد می دن ، دلیل ش هم واضحه ، چون مشتری تا ابد صبر نمی کنه

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
خیر قربان ،
این ها dummy هستن ، یعنی عروسک هستن ، نمی دونم توی فارسی باید بهشون پی گفت ، ولی پلاستیکن از همین ها که پشت ویترین می ذارن
این دستگاه ، حتی برای ال سی دی پشتش هم فکری نشده بود ، یعنی در نسخه پلاستیکی ش ، جای ال سی دی دوم ، یک سری نوشته گذاشته بودن

راستی سایت engadgetmobile گزارش کرد ، اونم به نقل از همین سایت فروش

او هم ابراز تردید کرده که واقعا خبر صحت داره

اما از نظر من که واقعا قابل پیش بینی بود

یک نکته اما موند ، اونم اینه که شرکت هایی که اعتبارشون رو این طوری هزینه می کنن ، وقتی می بینن که از موبایل خبری نیست ، یک سری دستگاه دیگه رو پیشنهاد می دن ، دلیل ش هم واضحه ، چون مشتری تا ابد صبر نمی کنه

خب دانیال جان حق با شما بود در مورد dummy بودن اون دیوایس ها ...
نمی دونم چرا خودم دقت نکرده بودم ... (زرق و برق این جور دستگاه ها هوش و حواس رو از ادم می بره ..)
اینم لینک سایت msmobiles : اینجا
فکر می کنم قضیه کاملا صحت داره ...
واقعا ببخشید اینقدر صریح حرف می زنم : خاک بر سر آیمیت کنند که به عنوان یه ری برند کننده هم نتونست کارش رو به درستی و خوبی انجام بده ...
با اون وعده وعید ها سر اعلام ریلیز شدن دستگاهشون گرفته تا چیز های دیگه ....
باز هم ممنون بابت توضیحات

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
از قديم گفتن سنگ بزرگ علامت نزدن است , اين قضيه آي ميت هم همينه.
اما به نظر من براي شركت ايتن و محصول رؤيايي اون X800 قضيه كلا متفاوته با توجه به اينكه X500 + عرضه شده كاملا ميتوان اميدوار بود كه بزودي X800 عرضه بشه , تفاوت بين اين دو محصول آخر اونقدري نيست كه ديگه بشه گفت X800 يك رؤياست.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب خیلی عجیبه که سایت های معتبر هم گول منفعت طلبی یک فروشنده رو خوردند ،

عجیب هم نیست که اولین سایتی که بالاخره به اخبار موثق دسترسی داشته ، همین برایت هند باشه
ظاهرا یکی از سی نت ی ها رفته و سئوال کرده و یک اظهار نظر رسمی گرفته.
آی میت هم تکذیب کرده ، و قول داده که همه 5 دستگاه ریلیز می شن ، ولی 3 دستگاهی که حرفش بود رو نگفته کی
البته از دید من ، هنوز شانس خوبی وجود داره که این دستگاه ها اصلا ریلیز نشن ، دلیلش وضعیت بد مالی شرکت هست.
یا حتی از اون بدتر ، نوشدارو بعد از مرگ سهراب ست ، یعنی این قدر دیر وارد بازار شن که دیگه نشه ultimate دونست شون

به هر حال ، فقط خواستم خبرتون کنم که اگر عاشق رویا دیدن هستید ، می تونید همچنان به 7150 فکر کنید ، فقط نمی تونم بگم چقدر باید رویاتون رو طول بدید

موفق باشید

sina-ts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب ازین بهتر میشه
،
یکی از مدیران مایکروسافت که شانس استفاده 60ساعته ای از شیفت داشته ، به این نکته اشاره کرد که این دستگاه هم ویستا و هم ویندوز موبایل رو همزمان اجرا می کنه.
حتی دو پردازنده و دو رم مجزا برای این کار داره
فقط خداکنه که هاردش توسط ویندوز موبایل هم قابل دسترسی باشه
wey-20070812-htcshift.jpg

فکرش رو بکنید که با مصرف پایین ویندوز موبایل و سی پی یو 400 کوالکام ؛ چه امکانات بی نظیری در انتظار شماست

منبع

من اين فيلم رو ديدم..واقعاً دستگاه محشريه..يه نکته جالبش اينه که ويستا و ويندوز موبايل با هم
بوت ميشن و با يه دکمه ميشه بينشون شيفت کرد.هاردش هم رو هر دو در دسترسه
اگر ويستا رو بوت نکنيد رو ويندوز موبايل برای 7 روز !! شارژ داره

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خوب ازین بهتر میشه
،
یکی از مدیران مایکروسافت که شانس استفاده 60ساعته ای از شیفت داشته ، به این نکته اشاره کرد که این دستگاه هم ویستا و هم ویندوز موبایل رو همزمان اجرا می کنه.
حتی دو پردازنده و دو رم مجزا برای این کار داره
فقط خداکنه که هاردش توسط ویندوز موبایل هم قابل دسترسی باشه
wey-20070812-htcshift.jpg

فکرش رو بکنید که با مصرف پایین ویندوز موبایل و سی پی یو 400 کوالکام ؛ چه امکانات بی نظیری در انتظار شماست

منبع

خيلي خيلي جالبه

دانيال به نظر شما چنين دستگاهي چقدر وقت ديگه عرضه ميشه ؟ تــا كه بتونيم دستگاهي مثل فليم رو گوشه خونه بزاريم ؟؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان دقیقا ً هشت روز دیگه در دوبی می یاد ولی فکر نکنم زیر 2 میلیون تومن باشه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله موگل دستگاه بعدی ست که فکر کنم تازگی قابل سفارش هم شده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
imageview.php

یکی از دستگاه های اینده
از نقاط قوت دستگاه ، سی پی یو 520 ، ویندوز 6 ؛ رام 256 ، صفحه 2.6 که تقریبا قابل قبوله ، وی جی ای بودنش که یک نعمته ، باطری 1300 که واقعا لازمه جی پی اس
از ضعف ها ش ، طول زیاد دستگاه ، دوربین 2 هست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب موبودا ، یک نسخه تجدید شده از تاچ رو عرضه کرده که قرار بود نایک نامیده بشه.
صفحه 2.6 شده و در عوض کی پد اضافه شده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
WOW
این رو دیدید؟
etenx800-storage.jpg

ظاهرا ای تن به این نتیجه رسیده که 128 مموری به درد هیچ کس نمی خوره و اون رو تا 192 یا 256 بالا برده و
از طرفی مقدار مموری ازاد دستگاه در رم رو دیدید؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ult8150_img1.jpg

خوب مثل اینکه آی میت حقیقتا در شرف ریلیز این دستگاه ها ست ، از بس وسواس به خرج داد ، این حرف بچه ها که رنگش خیلی مزخرفه درشون اثر کرد و رنگش رو عوض کردند ، البته من که از اون رنگ شامپانی خیلی هم خوشم می امد
:(
ult6150_img1.jpg

نکته دیگه اینکه ، ظاهرا ، دستگاه 8150 ابعادش عوض شده و اندازه 6150 شده ، که اصلا مزیتی محسوب نمی شه
ultimate

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
میبینم که دانیال داری به آرزوهات نزدیک میشی و یه نمه سر درد گرفتی کدوم یکی رو انتخاب کنی:happy:

حالا بگو ببینم نظرت چی هست به کدوم فکر میگنی:rolleyes:

راستی اون رام آزاد ایتن چه تئوری شگست خورده ای هست مگه برنامه هم میتونه با اینقدر اجرا کنه ، سرعتش بس چی میشه؟؟؟

بالا