• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام

]]چرا سراغ Kaiser نميري؟ نكنه از CPUش ميترسي(Qualcomm MSM7200, 400 Mhz processor) خوب از آب درنيومده باشه؟ :D مثل اينكه براي هميشه مخواهيد مشتري O2 بمونيدا :blush:!

علیک سلام:)

راستش من با خیلی از برند ها کار کردم :) تا آخرش واقعا به یه چیز رسیدم اون هم اینکه به o2 اطمینان داشته باشم:)

Kaiser هم ازش خوشم نمیاد به دلیل 1 سی پی یو 2- قیافه:blush:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
Kaiser هم ازش خوشم نمیاد به دلیل 1 سی پی یو 2- قیافه:blush:
]چيز خاصي در مورد سي پي يو Kaiser شنيديد؟ من ميخوام Kaiser بگيرم، براي من كيبورد خيلي مهمه البته روي Zinc هم نظر دارم...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
]چيز خاصي در مورد سي پي يو Kaiser شنيديد؟ من ميخوام Kaiser بگيرم، براي من كيبورد خيلي مهمه البته روي Zinc هم نظر دارم...

اردلان جان عزیز دل رو Kaiser شگ نکن همه چیزش کامل من نمیتونم نقطعه ضعفی بگیرم از این گوشی بنابراین شما رو خریدش شگ نکن:)

من یه ذره طرز فکرم فرق میگنه:blush:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اردلان جان عزیز دل رو Kaiser شگ نکن همه چیزش کامل من نمیتونم نقطعه ضعفی بگیرم از این گوشی بنابراین شما رو خریدش شگ نکن:)

من یه ذره طرز فکرم فرق میگنه:blush:
ممنون...

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دوستان، يه Review كامل از Kaiser. ريويوي واقعا كامليه:
لينك

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
جا سیم کارتش خیلی خطریه که!!
هر لحظه ممکنه در بیاد!!
درسته جاي خوبي نيست
HTC_TyTN_II_001.jpg

اما بعيد ميدونم به اين راحتي باز بشه و بيفته، زودتر از منو شما يه فكري براش كردند، براي اين PPC زشته سيم كارتش جايي باشه كه بيفته... ;)
تاحلا توي Reviewها من كه نخوندم نوشته باشند جاش شله يا ممكنه باز بشه و بيفته... :whistle:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
درسته جاي خوبي نيست
HTC_TyTN_II_001.jpg

اما بعيد ميدونم به اين راحتي باز بشه و بيفته، زودتر از منو شما يه فكري براش كردند، براي اين PPC زشته سيم كارتش جايي باشه كه بيفته... ;)
تاحلا توي Reviewها من كه نخوندم نوشته باشند جاش شله يا ممكنه باز بشه و بيفته... :whistle:

خوب معمول اینه که باید دستگاه بیاد بیرون و بره زیر دست تستر های واقعی ش که کاربران هستند و بعد معلوم میشه ، ولی من فکر نمی کنم مشکلی باشه ، اصولا به اشتباهات احمقانه ای از این دست مشهور نیست ( بر خلاف ای تن)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
hisham-20070913-bgr_htcjuno.jpg

این اچ تی سی هم زده تو کار خل بازی ها ه
هنوز هیچی از این دستگاه قطعی نیست

ولی خوب اگر این طور که می گن باشه خیلی می تونه مشتری جلب کنه
لینک

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
واقعا اسکرین وی جی ای ساختن اینقدر سخته که htc روی کامل ترین دستگاه handyش یعنی kaiser نمیخواد وی جی ای بذاره ؟!؟؟
همیشه یه گیری هست ...
there is always a catch

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
واقعا اسکرین وی جی ای ساختن اینقدر سخته که htc روی کامل ترین دستگاه handyش یعنی kaiser نمیخواد وی جی ای بذاره ؟!؟؟
همیشه یه گیری هست ...
there is always a catch

قربان اچ تی سی پولاریس در راه هست و وی جی ای هست. البته فکر کنم صفحه اش از 3 اینچ کمتر نباشه( اخبار در موردش خیلی ضد و نقیضه ولی وی جی ای بودنش قطعی شده)

در ضمن ، اچ تی سی شرکتی ست که سازنده خیلی دستگاه های دیگه هم هست ، و برای حفظ بازار آنها نیاز داره که این دستگاه های متوسط رو در بازار نگه داره

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
راستی بچه ها نمیدونم اینجا اشاره شده بود یا نه ولی طبق آخرین آمار من او2 لایف AF داره:)من فکر میگردم که نداره:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یک دستگاه متوسط دیگر از آی تک
prod_laser.jpg

گرچه من با تجربه ای که از آی تک دارم
،دیگر از این برند دستگاه نمی خرم
لینک

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قربان اچ تی سی پولاریس در راه هست و وی جی ای هست. البته فکر کنم صفحه اش از 3 اینچ کمتر نباشه( اخبار در موردش خیلی ضد و نقیضه ولی وی جی ای بودنش قطعی شده)

در ضمن ، اچ تی سی شرکتی ست که سازنده خیلی دستگاه های دیگه هم هست ، و برای حفظ بازار آنها نیاز داره که این دستگاه های متوسط رو در بازار نگه داره

پولاریس دیزاینش در حد پیکان میباشد چرا ؟!؟! :lol:
دیسپلی 3.5 اینچ .... بهتر نبود vga رو روی همین 2.8 " پیاده میکردن؟ ... کاش این آلتیمیت ها gps داشت ... اگه داشت اگه ماکتشم میومد بیرون به عنوان رویایی که به واقعیت نرسید میخریدم میذاشتم طاقچه اتاق !!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
پولاریس دیزاینش در حد پیکان میباشد چرا ؟!؟! :lol:
دیسپلی 3.5 اینچ .... بهتر نبود vga رو روی همین 2.8 " پیاده میکردن؟ ... کاش این آلتیمیت ها gps داشت ... اگه داشت اگه ماکتشم میومد بیرون به عنوان رویایی که به واقعیت نرسید میخریدم میذاشتم طاقچه اتاق !!!

والا دیزاینش که هنوز معلوم نیست ، اصلا هرچی روی نت هست ، همون اوربیت هست که گفتن قراره یک شکل پیشرفته ش باشه ، وگرنه هیچ کس نمی دونه دقیقا چطوری خواهد بود

در ضمن، اندازه صفحه ش هنوز معلوم نشده ، هیچ بعید نیست 3 اینچی باقی بمونه و وی جی ای باشه
:eek:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستانی که می خواهند یک دستگاه خوب بخرند که به روز باشد و همه چیز داشته باشد ، به نظرم بهتره حتما به Gigabyte i350 هم فکر کنند. به خصوص که فکر میکنم، برخلاف زیر مجموعه ش یعنی آی تک ، قیمت مناسبی هم روی دستگاهش بگذاره ( حدس من نزدیک به 600هزار تومان هست)
i350.jpg

این دستگاه واقعا امکانات درخور توجه داره

در یک مقایسه با ایکس 500پلاس ، به شدت نسبت بهش برتری داشته، و در مقابل یک تست مدل ایکس 800 هم سربلند بیرون اومده

جی پی ای خیلی خوبی داره
صفحه وی جی ای 2.6 اینچی
دوربین 2 اوتوفوکوس داره
نمونه عکس 1 2 3
رام داخلی ش خوبه

شاید تنها نکته مموری 64 ش باشه

اما در مجموع خیلی خوبی

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا دیزاینش که هنوز معلوم نیست ، اصلا هرچی روی نت هست ، همون اوربیت هست که گفتن قراره یک شکل پیشرفته ش باشه ، وگرنه هیچ کس نمی دونه دقیقا چطوری خواهد بود

در ضمن، اندازه صفحه ش هنوز معلوم نشده ، هیچ بعید نیست 3 اینچی باقی بمونه و وی جی ای باشه
:eek:

در واقع مثل اینکه سایت ها متفق القول شده اند دکتر

http://www.trendygadget.com/2007/06/29/htc-polaris-coming-in-october/
http://www.modaco.com/HTC-Touch-GPS-VGA-t257910.html
http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/index.php/2007/06/22/htc_s_new_device_roadmap
http://pdaphonehome.com/forums/htc-p4450-kaiser/89559-htc-polaris-like-kaiser-but-vga.html

راستی لینک tracyandmatt رو یه نگاهی بندازید ... اعلام برنامه ی htc میباشد ... به به :D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دوستانی که می خواهند یک دستگاه خوب بخرند که به روز باشد و همه چیز داشته باشد ، به نظرم بهتره حتما به Gigabyte i350 هم فکر کنند. به خصوص که فکر میکنم، برخلاف زیر مجموعه ش یعنی آی تک ، قیمت مناسبی هم روی دستگاهش بگذاره ( حدس من نزدیک به 600هزار تومان هست)
i350.jpg

این دستگاه واقعا امکانات درخور توجه داره

در یک مقایسه با ایکس 500پلاس ، به شدت نسبت بهش برتری داشته، و در مقابل یک تست مدل ایکس 800 هم سربلند بیرون اومده

جی پی ای خیلی خوبی داره
صفحه وی جی ای 2.6 اینچی
دوربین 2 اوتوفوکوس داره
نمونه عکس 1 2 3
رام داخلی ش خوبه

شاید تنها نکته مموری 64 ش باشه

اما در مجموع خیلی خوبی

واقعا حيفه وقتي ببيني يه دستگاه كامل رو ساختن ولي با بزرگترين عيب!!
موندم كي ميشه اين رم 64 منقرض بشه!! صفحه وي جي اي 2.6" گذاشتن سخت تره يا يه رم 128 ناقابل؟ واقعا به رام 256 احتياجي هست وقتي كه رم 64 باشه و تازه 13 مگ ازش خالي باشه؟ اتم من كه به 13 مگ مي رسه هنگ هاش شروع مي شه واي به حال اين دستگاه:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
واقعا حيفه وقتي ببيني يه دستگاه كامل رو ساختن ولي با بزرگترين عيب!!
موندم كي ميشه اين رم 64 منقرض بشه!! صفحه وي جي اي 2.6" گذاشتن سخت تره يا يه رم 128 ناقابل؟ واقعا به رام 256 احتياجي هست وقتي كه رم 64 باشه و تازه 13 مگ ازش خالي باشه؟ اتم من كه به 13 مگ مي رسه هنگ هاش شروع مي شه واي به حال اين دستگاه:(

قربان این ممکنه 13 مگ پس از clean boot نباشه ها:eek:

بالا