خوب من وقتی 3 روز پیش اولین حرف های ش رو دیدم، خیلی بلند پروازانه دیدم کار رو ، چون گفته بودند که اچ تی سی رسما اول اکتبر ، یک دستگاه وی جی ای ش رو پرده برداری می کنه.
V G A فکرش رو بکنید
ولی حسابی حالم گرفته شده وقتی این رو دیدم
یونو ، یک دستگاه کاملا متوسط هست ، به این دلیل که حتی وای فای برایش در نظر گرفته نشده. البته طراحی کی بوردش یک مسئله منحصر به فرده
ولی فکرش رو بکنید ، ایکس 500 پلاس ، فقط و فقط به دلیل صفحه وی جی ای ، حتی در بنچ مارک ها از ایکس 500 معمولی عقب افتاده اون هم با سی پی یو 400 سامسونگ
این دستگاه قراره از سی پی یو فوق سریع TI Omap استفاده کنه:blink:
من که بهش فکر هم حتی نمی کنم.
مسئله اینجاست که ، احتمالا تا مدت ها ، مسئله وی جی ای بودن دستگاه ها اضافه نمی شه ، مگر اینکه به حال سی پی یو ها marvel یک فکری بکنه و سامسونگ دست از این پک کردن سی پی یو هاش با کش و رم کم برداره
یا اینکه OEMها به فکر رم 128 باشن
برای اینکه بدونید فرق وی جی ای و کیو وی جی ای چقدره، به اینجا و عکس هاش یک نگاه بیاندازید
اینم یک عکس برای اینکه گوشی دست تون بیاد
. دقت کنید که ایکس 500 ، سطر و ستون هاش به راحتی قابل دیدنه
. می بینید که صفحه وی جی ای crispy هست ، به قول اون وری ها، یعنی خیلی تصاویرsharp هست. ایکس 500 انگار که کم خونی داره در مقابل
.در منوی quick link که آیکون های برنامه هاست ، دقت کنید که به دلیل سطر و ستون وی جی ای ، تمام آیکون ها در نصف صفحه جاش شده ، ولی در کیو وی جی ای ، شما باید صفحه رو براوز کنید
باز بگید QVGA هم قابل تامله