• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
جدا" !؟
من نمیدونم چرا برند های بزرگ (مثل همین ایسوس که اکثر محصولاتش جزو تاپ تن هاست ) هیچ وقت پروژه هاشون و کامل و بدون کمی کاستی بیرون نمیدن؟

کامل تر ین گوشی دنیا همین nec چینی ها هست:blush:

بعدشم هیچ وقت یه برند نمیاد آیندشو خراب کنه و همه چیز رو تو یه گوشی قرار بده:)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
آره هیچ برندی آیندشو خراب نمیکنه که همیشه یه سیر صعودی داشته باشه
ولی ایسوس اینجا خودشو خراب کرده
صفحه ای که 3.5 اینچی باشه و مستعد وی جی ای بودنه رو میاد کیو وی جی ای میزنه
این به نظرمن یه پسرفته

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
1-کامل تر ین گوشی دنیا همین nec چینی ها هست:blush:

2-بعدشم هیچ وقت یه برند نمیاد آیندشو خراب کنه و همه چیز رو تو یه گوشی قرار بده:)

1-اينا كه فكر كنم زود خراب بشه !!! مخصوصا بورد (مادر بورد) گوشي هاش خيلي نازك هست و تو گرماي زياد مشكل ساز ميشه .. اسپيكرهاش كه هنوز طوريش نشده;):lol: مال داداشم :wacko: 220 تومن اون تلويزيونيه و 240 تومن اون كه لنز داره و دو كيلومتري عكس ميگيره :wacko:.

2- كاملا تائيد ميشه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ولی لا اقل میتونن 2 سال یه بار یه گوشیه همه چی تموم یکیشون بدن که همه واسه گوشی 2 سال بعد که میخواد بیاد توی خماری بمونن ... اینجوری هم بازار و دارن هم روی بقیه رو کم میکنن ...
چون 2 سال واسه ورود تکنولوژی جدید بسه ... میشه با قیمت های بالا مشتری مخصوص خودشونو داشته باشن ...
o2 موقعی که فلیم رو زد بهترین بود نه ؟! یعنی اون آیندشو خراب کرد ؟! نه فقط باعث شد مردم منتظر یه گوشی مخوف دیگه بمونن

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جدا htc بالاخره گوشی وی جی ای داره میزنه ...
لینک

طراحیش عالیه ...
اطلاعات زیادی ازش منتشر نشده اما تاچ اسکرین نیست ...
روی لینک که کلیک کردید توش از یه سایت چینی عکس های بزرگ و خوبی داره
بزرگترین مزیتش کوچیک بودن و سایز جیبیشه ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب من وقتی 3 روز پیش اولین حرف های ش رو دیدم، خیلی بلند پروازانه دیدم کار رو ، چون گفته بودند که اچ تی سی رسما اول اکتبر ، یک دستگاه وی جی ای ش رو پرده برداری می کنه.
V G A فکرش رو بکنید

ولی حسابی حالم گرفته شده وقتی این رو دیدم
یونو ، یک دستگاه کاملا متوسط هست ، به این دلیل که حتی وای فای برایش در نظر گرفته نشده. البته طراحی کی بوردش یک مسئله منحصر به فرده
ولی فکرش رو بکنید ، ایکس 500 پلاس ، فقط و فقط به دلیل صفحه وی جی ای ، حتی در بنچ مارک ها از ایکس 500 معمولی عقب افتاده اون هم با سی پی یو 400 سامسونگ
این دستگاه قراره از سی پی یو فوق سریع TI Omap استفاده کنه:blink:
من که بهش فکر هم حتی نمی کنم.

مسئله اینجاست که ، احتمالا تا مدت ها ، مسئله وی جی ای بودن دستگاه ها اضافه نمی شه ، مگر اینکه به حال سی پی یو ها marvel یک فکری بکنه و سامسونگ دست از این پک کردن سی پی یو هاش با کش و رم کم برداره
یا اینکه OEMها به فکر رم 128 باشن

برای اینکه بدونید فرق وی جی ای و کیو وی جی ای چقدره، به اینجا و عکس هاش یک نگاه بیاندازید
اینم یک عکس برای اینکه گوشی دست تون بیاد
x500+_3.jpg

. دقت کنید که ایکس 500 ، سطر و ستون هاش به راحتی قابل دیدنه
. می بینید که صفحه وی جی ای crispy هست ، به قول اون وری ها، یعنی خیلی تصاویرsharp هست. ایکس 500 انگار که کم خونی داره در مقابل
.در منوی quick link که آیکون های برنامه هاست ، دقت کنید که به دلیل سطر و ستون وی جی ای ، تمام آیکون ها در نصف صفحه جاش شده ، ولی در کیو وی جی ای ، شما باید صفحه رو براوز کنید

باز بگید QVGA هم قابل تامله

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب با یک هک ، دستگاه های ویندوز موبایل 6 می تونن تبدیل به یک اکسس پوینت بشن.

من البته متوجه نشدم ، مثلا این هک می تونه به شما اجازه بده که شما یک کانکشن نت رو از یک پی سی بگیرید و برای پی سی های دیگه که وای فای دارن ، از طریق پاکت پی سی تون به اشتراک بگذارید یا نه

لینک

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
می خواین اگه گوشیتون دزدیده شد بدونین کجاس ؟
می خواین بدونین که آیا نامزدتون واقعا خرید رفته ؟! یا سر کارش دیر شده ؟! اصلا راست میگه ؟!

خب واسه این کار باید گوشیتون GPS داشته باشه و برنامه ی WIMP یا همون Where Is My Phone :

لینک

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی من دیروز توی پایتخت LG PRADA رو دیدم !
چه قدر محشر بود ! 10 دقیقه داشتم فکر می کردم که چرا انقدر این گوشی نیمه پی پی سی قشنگه !
انگار 5-6 تا کارت تلفن رو بزاری روی هم ! سایزش اون قدز بود ! 980 تومن نا قابل !

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب من وقتی 3 روز پیش اولین حرف های ش رو دیدم، خیلی بلند پروازانه دیدم کار رو ، چون گفته بودند که اچ تی سی رسما اول اکتبر ، یک دستگاه وی جی ای ش رو پرده برداری می کنه.
V G A فکرش رو بکنید

ولی حسابی حالم گرفته شده وقتی این رو دیدم
یونو ، یک دستگاه کاملا متوسط هست ، به این دلیل که حتی وای فای برایش در نظر گرفته نشده. البته طراحی کی بوردش یک مسئله منحصر به فرده
ولی فکرش رو بکنید ، ایکس 500 پلاس ، فقط و فقط به دلیل صفحه وی جی ای ، حتی در بنچ مارک ها از ایکس 500 معمولی عقب افتاده اون هم با سی پی یو 400 سامسونگ
این دستگاه قراره از سی پی یو فوق سریع TI Omap استفاده کنه:blink:
من که بهش فکر هم حتی نمی کنم.

مسئله اینجاست که ، احتمالا تا مدت ها ، مسئله وی جی ای بودن دستگاه ها اضافه نمی شه ، مگر اینکه به حال سی پی یو ها marvel یک فکری بکنه و سامسونگ دست از این پک کردن سی پی یو هاش با کش و رم کم برداره
یا اینکه OEMها به فکر رم 128 باشن

برای اینکه بدونید فرق وی جی ای و کیو وی جی ای چقدره، به اینجا و عکس هاش یک نگاه بیاندازید
اینم یک عکس برای اینکه گوشی دست تون بیاد
x500+_3.jpg

. دقت کنید که ایکس 500 ، سطر و ستون هاش به راحتی قابل دیدنه
. می بینید که صفحه وی جی ای crispy هست ، به قول اون وری ها، یعنی خیلی تصاویرsharp هست. ایکس 500 انگار که کم خونی داره در مقابل
.در منوی quick link که آیکون های برنامه هاست ، دقت کنید که به دلیل سطر و ستون وی جی ای ، تمام آیکون ها در نصف صفحه جاش شده ، ولی در کیو وی جی ای ، شما باید صفحه رو براوز کنید

باز بگید QVGA هم قابل تامله

فكر كنم مقايسه بين وي جي اي و كيو وي جي اي يه خورده در مورد اين 2 دستگاه مغرضانه باشه. اگر اشتباه نكنم كيو وي جي اي ويندوز موبايل 5 داره و وي جي اي ويندوز موبايل 6 در ضمن رنگ هم به نظر شخص بنده به دليل رزولوشن بهتر يا بدتر نمي شه. كيفيت ال سي دي در رنگ تاثير داره. مثال واضحش هم مقايسه ال سي دي اتم با مثلا اس 200 مي تونه باشه . هر دو تا كيو وي جي اي هستن ولي اين كجا و آن كجا. البته در اين عكس من به تنظيمات متفاوت بك لايت ها هم مشكوكم!

اندازه آيكون ها دقيقا حرفتون صادقه. ولي نظر شخصيه كه كسي آيكون بزرگ و جاي كم رو ترجيح ميده يا آيكون كوچيك و جاي زياد.

نظر شخصي بنده اينه كه تا زماني كه يه سي پي يو 624 و رم 128 و چيپ ست گرافيكي روي دستگاه وي جي اي نيست خريدش برابر با ضرره:happy: و وقتي اينا رو داره قيمتش ...:blink:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
فكر كنم مقايسه بين وي جي اي و كيو وي جي اي يه خورده در مورد اين 2 دستگاه مغرضانه باشه. اگر اشتباه نكنم كيو وي جي اي ويندوز موبايل 5 داره و وي جي اي ويندوز موبايل 6 در ضمن رنگ هم به نظر شخص بنده به دليل رزولوشن بهتر يا بدتر نمي شه. كيفيت ال سي دي در رنگ تاثير داره. مثال واضحش هم مقايسه ال سي دي اتم با مثلا اس 200 مي تونه باشه . هر دو تا كيو وي جي اي هستن ولي اين كجا و آن كجا. البته در اين عكس من به تنظيمات متفاوت بك لايت ها هم مشكوكم!

اندازه آيكون ها دقيقا حرفتون صادقه. ولي نظر شخصيه كه كسي آيكون بزرگ و جاي كم رو ترجيح ميده يا آيكون كوچيك و جاي زياد.

نظر شخصي بنده اينه كه تا زماني كه يه سي پي يو 624 و رم 128 و چيپ ست گرافيكي روي دستگاه وي جي اي نيست خريدش برابر با ضرره:happy: و وقتي اينا رو داره قيمتش ...:blink:

احسنت :)

تائيد ميشه:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دو تا گوشی جدید از اچ تی سی

عکس های خوبی از قیصر هست بینشون

لینک

2s8iu8m.jpg

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با عرض پوزش از اساتيد. در مورد 2عكسي كه از x500 معمولي و پلاس گذاشتيد... اول اينكه x500+ دو رديف تودي آيتم از x500 معمولي كمتر داره در تصوير پس از نظر جا شدن در صفحه فرقي ندارن به نظر من بي تجربه البته.... ضمنا بك لايت تنظيم شده دو گوشي به طرز وحشتناكي تابلو هست كه متفاوتن... البته بابت اظهار نظر در جمع اساتيد پوزش ميخوام.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

کی مغرضه؟ من ؟:blink:
اجازه بدید توضیح بدم ، که هر دو دستگاه ویندوز موبایل 6 دارن ، اولی رو باید آپدیت کنید ، دومی رو از پیش روی دستگاه هست. در ضمن ، هندلینگ صفحه در ویندوز موبایل 6 هیچ فرقی با قبل نکرده ، حتی حداکثر رنگ ها هنوز 56ک هست.
در لینک ذکر شده که بک لایت ها مساوی هستن.
در مورد کیفیت ذاتی خود ال سی دی ها ، حق باشماست .

این امکاناتی که گفتید که می شه التیمیت:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
راستی من دیروز توی پایتخت LG PRADA رو دیدم !
چه قدر محشر بود ! 10 دقیقه داشتم فکر می کردم که چرا انقدر این گوشی نیمه پی پی سی قشنگه !
انگار 5-6 تا کارت تلفن رو بزاری روی هم ! سایزش اون قدز بود ! 980 تومن نا قابل !

پرادا ویندوز موبایل نیست ، یک نسخه مادیفای شده اش هست ، که البته فکر می کنم که هنوز به باز نیامده

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
کی مغرضه؟ من ؟:blink:
اجازه بدید توضیح بدم ، که هر دو دستگاه ویندوز موبایل 6 دارن ، اولی رو باید آپدیت کنید ، دومی رو از پیش روی دستگاه هست. در ضمن ، هندلینگ صفحه در ویندوز موبایل 6 هیچ فرقی با قبل نکرده ، حتی حداکثر رنگ ها هنوز 56ک هست.
در لینک ذکر شده که بک لایت ها مساوی هستن.
در مورد کیفیت ذاتی خود ال سی دی ها ، حق باشماست .

این امکاناتی که گفتید که می شه التیمیت:cool:

مثل اینکه خیلی بد مطرح کردم.اگر باعث کدورت خاطر شما شده معذرت می خوام.

در مورد مغرضانه بودن دلایلم رو عرض کردم.
درسته هر 2 دارن اما توی این عکس یکی داره و یکی نداره(تم ها هم شاهد و گواه ادعای من هستند) حالا به چه علت اولی آپدیت نشده من نمی دونم (شاید دلیلی برای این کار دیده نشده). این چیزی که من می گم یه خورده شخصی و از روی تجربه من در استفاده از دو ویندوز بر روی اتمه و کاملا غیر کارشناسی که در ویندوز موبایل 6 تصاویر کمی شارپ تر هست(البته میتونیم از این دلیل کلا صرفنظر کنیم چون من هیچ شاهدی برای اثبات این امر به جز تجربه خودم ندارم!)

متاسفانه من لینکی ندیدم. البته دلیلش هم این میتونه باشه که خوب نگشتم اما حداقل نور توی عکس اینجور نشون می ده . شاید بهتر بود بک لایت یکی رو کم می کردن و یکی رو زیاد تا شفافیت تصویر با روشنایی تصویر قاطی نشه!

و چیزی که من بیشتر به اون اعتقاد دارم کیفیت ذاتی خود ال سی دی هستش و به نظرم رزولوشن هیچ تاثیری در رنگ دستگاه نخواهد داشت(اما در مورد اندازه آیکون راحتی در خواندن فونت ها استفاده بهتر در بازی های و کارهای گرافیکی بله)

و متاسفانه این امکانات می شه آلتیمیت و خوشبختانه می شه بعد از آلتیمیت ها منتظر برند های مقلد هم بود:p

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پرادا ویندوز موبایل نیست ، یک نسخه مادیفای شده اش هست ، که البته فکر می کنم که هنوز به باز نیامده

چرا قربان اومده ... اویلبیلیتیش در جی اس ام آرنا هست ...

بله ... flash interface هست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مثل اینکه خیلی بد مطرح کردم.اگر باعث کدورت خاطر شما شده معذرت می خوام.

در مورد مغرضانه بودن دلایلم رو عرض کردم.
درسته هر 2 دارن اما توی این عکس یکی داره و یکی نداره(تم ها هم شاهد و گواه ادعای من هستند) حالا به چه علت اولی آپدیت نشده من نمی دونم (شاید دلیلی برای این کار دیده نشده). این چیزی که من می گم یه خورده شخصی و از روی تجربه من در استفاده از دو ویندوز بر روی اتمه و کاملا غیر کارشناسی که در ویندوز موبایل 6 تصاویر کمی شارپ تر هست(البته میتونیم از این دلیل کلا صرفنظر کنیم چون من هیچ شاهدی برای اثبات این امر به جز تجربه خودم ندارم!)

متاسفانه من لینکی ندیدم. البته دلیلش هم این میتونه باشه که خوب نگشتم اما حداقل نور توی عکس اینجور نشون می ده . شاید بهتر بود بک لایت یکی رو کم می کردن و یکی رو زیاد تا شفافیت تصویر با روشنایی تصویر قاطی نشه!

و چیزی که من بیشتر به اون اعتقاد دارم کیفیت ذاتی خود ال سی دی هستش و به نظرم رزولوشن هیچ تاثیری در رنگ دستگاه نخواهد داشت(اما در مورد اندازه آیکون راحتی در خواندن فونت ها استفاده بهتر در بازی های و کارهای گرافیکی بله)

و متاسفانه این امکانات می شه آلتیمیت و خوشبختانه می شه بعد از آلتیمیت ها منتظر برند های مقلد هم بود:p
نه قربان ، داریم بحث می کنیم ، چه دلیلی به عذر خواهی هست. فقط فکر می کنم من بی طرفانه نظر دادم

در مورد لینک سایت هم ، یک سایت فرانسوی هست ، میتونید از عکس لینکش رو پی بگیرید ، من که خوندم نوشته بود در شرایط مساوی تست کرده

بالا