• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اولش که این خبر رو دیدم خوشحال شدم. درسته که صفحه کیو وی جی داره ولی 128 مگ رم دوربین 3.2 جی پی اس مناسب. و البته جای جوی استیک واقعا توی پی دی ای ها خالیه که این داره.

اما متاسفانه این دستگاه دیگه رم 128 ندارم!! مشخصات دستگاه نهایی شد. رم 128 به 64 تغییر کرد. خیلی هم دلتون رو صابون نزنید . به نظر من این دستگاه یک دستگاه کاملا متوسطه که تا تاریخ عرضه اش که اواخر دسامبر تقریبا بی ارزش خواهد شد راستی عجب دور و زمونه ای شده. سامسونگ طراحیش رو از تریو می دزده ایسوس از نوکیا اونم ان 70!!! احتمالا بعدش نوبت اچ تی سیه که از ال جی شکلات طراحی بدزده.
:(:D

:( چه بد..... بازم رم 64 :( اقا از کجا خبر گرفتی ....

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اتفاقا تو همون سایت منبع هم لینکش بود
http://www.theunwired.net/?item=con...-somewhat-official&category=02-pocket-pc-news

مثل اینکه ایسوس دوست نداره دست از سر رم های 64 برداره.
تنها تفاوت این دستگاه با 525 صد مگاهرتز سی پی یو قویتر رام 128مگ بیشتره که اهمیتی نداره 3 میلیمتر باریکتره که اصلا به حساب نمیاد و البته جی پی اس داره که با رم 64 زیاد کاربردی نداره. البته وای فای جدید تری داره و تری جی هستش که به درد ما نمی خوره.
در کل این پی پی سی خیلی متوسطه حتی با اینکه جی پی اس داره

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اینجور که معلومه اچ تی سی تاچ دوال یه برادر دوقلو هم داره.

او 2 هم که از استقبال کاربرها از اچ تی سی تاچ با خبر شده اچ تی سی تاچ دوال رو ری برند کرده . دیزاینش رو هم به دیزاین های ایکس دی ای های خودش شبیه کرده و قراره نوامبر عرضه اش کنه.

به نظر من معایبش نسبت به برادر دوقلوش اینه که زشت تره و وایرلس لن نداره و مزیتش اینه که او2ه نسل 3.6

هرچند من هیچوقت به اچ تی سی تاچ به چشم یه پاکت پی سی با اون سی پی یو نگاه نکردم

اینم عکسش
o2_xda_star_vs_nova_closed.jpg

اگه اصل مطلب رو می خواین میتونین اینجا برینhttp://www.theunwired.net/media/column/o2_xda_star/hands-on/o2_xda_star_vs_nova_closed.jpg

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
:hmm:
من چون توی سایتهای متفاوت گشتم متوجه نشدم این لینک رو هم بصورت random انتخاب کردم گذاشتم ... من دیگه نمیدونم چی بخرم اخه
164.gif

با فاکتورهای من چیزی وجود نداره :D
gps
ram 128
cpu ghavi
RADIO
VGA
و 100 البته دیزاین خوب و جم جور و
، خوشدست...
یکی نیست بگه ...امر دیگه ای نیست قربان
121fs725372.gif

ولی اگه vga و رادیو رو فاکتور بگیرم tytan|| ...یا رم رو فاکتور بگیرم x500plus
reading.gif

امر دیگه ای نیست قربان؟:D
فکر کنم الان خیالت راحت شد:p
والا تا اونجایی که من دستگیرم شده دستگاهی که بخواد هم سی پی یو 624 داشته باشه هم رم 128 خودش به شدت مصرفش می ره بالا . یکی از عللش مصرف بالای رم 128 هستش که هیچ راهی نداره . چه رم خالی باشه و چه پر این مصرف یکسانه و خیلی بالا و یک علت دیگش لود سی پی یو که البته هر چی برنامه اکتیو بیشتر باشه بیشتر می شه و اگر احیانا دست یوزر ناشی بیوفته به نصف رو ز هم نمی کشه که باطری خالی شه. وی جی ای بودن هم به خاطر چیپ ست گرافیکی و تعداد کریستالهای بیشتر مصرف رو بالا می بره. البته اینها با یه باطری عالی و یه یوزر نیمه حرفه ای مشکلشون حله نمونه اش هم دل اکسیمه.

اما دستگاههای مورد نظر ما مشکل های دیگه ای هم دارن. اول اینکه رادیویی هم مصرف بالایی داره به علاوه میزان نسبتا زیادی بار به سی پی یو وارد می کنه که اونم باعث مصرف بیشتر میشه و البته سوم و مهمتر این که چیپ ست های جی پی اس هم خودشون مصرف خیلی خیلی زیادی دارند.

نتیجه اخلاقی این که دستگاهی که شما آرزوش رو داری فعلا در حد رویاست. البته تا وقتی که باطری های 5000 میلی آمپری برای پی پی سی ها بیاد و تو دستگاههای کوچیک جا بگیره. اگه به امید همین باطری ها هستی این دستگاه با این باطری ها 1 ساعت هم بیشتر کار نمیده:blink:

کلا 2 راه داری. یکی قید جی پی اس رو بزنی که در این صورت می تونی منتظر دستگاههای وی جی ای رم 128 با سی پی یو 624 باشی فقط مساله باطری کماکان باقیه و نیاز به محافظت زیاد داره
و 2اگه جی پی اس برات مهمه و نمیتونی از اکسترنال استفاده کنی فقط به دستگاههای بارم 128 فکر کن. چون 64 بدردت نخواهد خورد اما با سی پی یو 400 سامسونگ میشه سر کرد.

اگه سی پی یو خیلی برات مهمه میتونی p3600 اچ تی سی رو امتحان کنی

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یه مقایسه بین دو تا از قویترین دستگاههای کیو وی جی ای فعلی در سی نت صورت گرفته که در نوع خودش جالبه.
cnet_asia_atom_life_vs_p3600i_small.jpg

رقیب ها هم او2 اتم لایف و اچ تی سی پی 3600 هستن. به عبارتی رقابت بین سی پی یو 624 اینتل و 500 مگاهرتز مارول + جی پی اس سیرف 3. با اینکه اچ تی سی 3600 جی پی اس خوبی هم داره ولی در این مقایسه شکست می خوره 37 به 35. البته یکی از دلایلش هم زیباییه اما دو تا ادیتوری که مسئول مقایسه بودن اذعان کردن که سی پی یو اینتل قویتر از مارول بوده و لی در عین حال تغییر صفحات در دستگاه اچ تی سی سریع تر بوده.

در کل برای یه دستگاه جی پی اس دار 500 مارول به نظر من کم سرعتی نیست اما اگه 128 هم می داشت 100% برنده این مسابقه بود

لینک منبعhttp://asia.cnet.com/reviews/handhelds/0,39001709,62032520,00.htm

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
یه مقایسه بین دو تا از قویترین دستگاههای کیو وی جی ای فعلی در سی نت صورت گرفته که در نوع خودش جالبه.
cnet_asia_atom_life_vs_p3600i_small.jpg

رقیب ها هم او2 اتم لایف و اچ تی سی پی 3600 هستن. به عبارتی رقابت بین سی پی یو 624 اینتل و 500 مگاهرتز مارول + جی پی اس سیرف 3. با اینکه اچ تی سی 3600 جی پی اس خوبی هم داره ولی در این مقایسه شکست می خوره 37 به 35. البته یکی از دلایلش هم زیباییه اما دو تا ادیتوری که مسئول مقایسه بودن اذعان کردن که سی پی یو اینتل قویتر از مارول بوده و لی در عین حال تغییر صفحات در دستگاه اچ تی سی سریع تر بوده.

در کل برای یه دستگاه جی پی اس دار 500 مارول به نظر من کم سرعتی نیست اما اگه 128 هم می داشت 100% برنده این مسابقه بود

لینک منبعhttp://asia.cnet.com/reviews/handhelds/0,39001709,62032520,00.htm

P3600 بخاطر وجود GPS با رم 64 رقابت رو باخت...

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

ادامه رو بریم توی مشاوره برای خرید.... :happy: همین پستم جاش اینجا نبود من delete میکنم شما هم ...پاک کن :cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستانی که سرعت اینترنت خوبی دارن
می تونن این ویدیو رو نگاه کنن

این طور که بر می یاد ، دستگاه های جدید اچ تی سی ، مرتب دارن به مجموعه حرکاتی که می تونن حس کنن اضافه می کنن

یک کاری شبیه به کارهایی که می شه رو آی پاد کرد

همان طور که خیلی وقت پیش پیش بینی کردم ، اپل کاری با اینترفیس ها خواهد کرد ، که همه رو مجبور به دنباله روی از خودش بکنه ،حتی اگر آی فونش خیلی هم فراگیر نشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
والا تا اونجایی که من دستگیرم شده دستگاهی که بخواد هم سی پی یو 624 داشته باشه هم رم 128 خودش به شدت مصرفش می ره بالا . یکی از عللش مصرف بالای رم 128 هستش که هیچ راهی نداره . چه رم خالی باشه و چه پر این مصرف یکسانه و خیلی بالا و یک علت دیگش لود سی پی یو که البته هر چی برنامه اکتیو بیشتر باشه بیشتر می شه و اگر احیانا دست یوزر ناشی بیوفته به نصف رو ز هم نمی کشه که باطری خالی شه. وی جی ای بودن هم به خاطر چیپ ست گرافیکی و تعداد کریستالهای بیشتر مصرف رو بالا می بره. البته اینها با یه باطری عالی و یه یوزر نیمه حرفه ای مشکلشون حله نمونه اش هم دل اکسیمه.

اما دستگاههای مورد نظر ما مشکل های دیگه ای هم دارن. اول اینکه رادیویی هم مصرف بالایی داره به علاوه میزان نسبتا زیادی بار به سی پی یو وارد می کنه که اونم باعث مصرف بیشتر میشه و البته سوم و مهمتر این که چیپ ست های جی پی اس هم خودشون مصرف خیلی خیلی زیادی دارند.

نتیجه اخلاقی این که دستگاهی که شما آرزوش رو داری فعلا در حد رویاست. البته تا وقتی که باطری های 5000 میلی آمپری برای پی پی سی ها بیاد و تو دستگاههای کوچیک جا بگیره. اگه به امید همین باطری ها هستی این دستگاه با این باطری ها 1 ساعت هم بیشتر کار نمیده:blink:

کلا 2 راه داری. یکی قید جی پی اس رو بزنی که در این صورت می تونی منتظر دستگاههای وی جی ای رم 128 با سی پی یو 624 باشی فقط مساله باطری کماکان باقیه و نیاز به محافظت زیاد داره
و 2اگه جی پی اس برات مهمه و نمیتونی از اکسترنال استفاده کنی فقط به دستگاههای بارم 128 فکر کن. چون 64 بدردت نخواهد خورد اما با سی پی یو 400 سامسونگ میشه سر کرد.

اگه سی پی یو خیلی برات مهمه میتونی p3600 اچ تی سی رو امتحان کنی

قربان در مورد جی پی اس و اینکه باطری زیادی مصرف می کنه ، حرفی نیست ، اما مسئله اینه که اغلب کسانی که استفاده می کنند ،اون رو توی ماشین استفاده می کنن که راحت دستگاه رو می ذارن روی car mount شارژب شه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قربان در مورد جی پی اس و اینکه باطری زیادی مصرف می کنه ، حرفی نیست ، اما مسئله اینه که اغلب کسانی که استفاده می کنند ،اون رو توی ماشین استفاده می کنن که راحت دستگاه رو می ذارن روی car mount شارژب شه

حرف شما در مورد جی پی اس صادقه. اما به نظرتون کسی که بتونه فقط جی پی اس رو توی ماشین با شارژر استفاده کنه بهتر نیست یه جی پی اس بلوتوث بگیره روی سقف ماشین بگذاره که هم بهتر ارتباط برقرار کنه هم قیمت کمتری داشته باشه و هم انتخابش رو محدود نکنه؟
فکر می کنم بالاترین دلیلی که کسی خودش رو مجبور به خرید دستگاه با جی پی اس داخلی بکنه دسترسی در همه جا و بالتبع استفاده در همه جا باشه وگرنه خرید همچین دستگاهی نتیجه ای جز محدود کردن و خرج اضافی و مانعی برای تعویض دستگاه نیست:( البته این نظر شخصی منه که داشتن ماشین و شارژر فندکی در همه جا برام سخت از داشتن جی پی اس بلوتوث و پی پی سیه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

این طور که بر می یاد ، دستگاه های جدید اچ تی سی ، مرتب دارن به مجموعه حرکاتی که می تونن حس کنن اضافه می کنن

همان طور که خیلی وقت پیش پیش بینی کردم ، اپل کاری با اینترفیس ها خواهد کرد ، که همه رو مجبور به دنباله روی از خودش بکنه ،حتی اگر آی فونش خیلی هم فراگیر نشه

جالب بود !!! با یه همچین مثال ساده ای آدم میتونه ابهت مولتی تاچ رو بفهمه !!! من خواستم اون ویدیوی بعدی رو هم دانلود کنم که دیدم بقیه ش نباید چیز نا گفته ای باشه ...
این دستگاهه تاچ دوال بود ، سری جدید تاچ که قبلا میگفتن نایک
عجب دنیایه ... هر روز یه خبر مخوف !!!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

حالا این چیزا کی میاد؟
hanghead.gif

با HTC Touch فرق داره دیگه اره؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مگه واسه فروشه ؟!

همين يكي كه نيست :D واسه فروش هم حتما هست وگرنه TV اعلام نمي كرد.:happy:
البته توي TV كاراي جالبتري هم ميكرد. مثلا دوربين عكاسي رو مي گذاشت روي اون جريانه :D خودش عكس ميگرفت و مينداخت رو صفحه نمايش TEd*

TED* اگه درست نوشته باشم :lol:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
همين يكي كه نيست :D واسه فروش هم حتما هست وگرنه TV اعلام نمي كرد.:happy:
البته توي TV كاراي جالبتري هم ميكرد. مثلا دوربين عكاسي رو مي گذاشت روي اون جريانه :D خودش عكس ميگرفت و مينداخت رو صفحه نمايش TEd*

TED* اگه درست نوشته باشم :lol:

TED اسم نمایشگاهست:D(Technolgy Entertainment Design)

آره ، جدیدشه ! بهش میگن HTC Touch Dual

بدون WLAN?!
نمدونم چرا WLAN به یه استاندارد تو ppc ها تبدیل نمیشه! از bluetooth که کم اهمیت تر نیست:(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خب فایده ای نداره واسه فروش بذارن ... کسی نمیخره ! واسه چی بخره ...
مثل اینکه یه سی پی یوی مخوف نمایش بدن که مادر بوردش نیومده !
خریدش بی فایده ست ...

بله علیرضا جان اچ تی سی هم مخش تاب داره ! فقط من نیستم که :D

بالا