• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگه خیال آدم از توش راحت باشه ، بیرونش شبیه جذام هم باشه، قابل تحمل و تامله ...

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان این دستگاه هم اعلام رسمی شد

خوشبختانه خیلی چیز ها داره که به نوعی دستگاه کاملی ش می کنه

شاید پاشنه آشیل ش ، برای حرفه ای ها ، رم 64 باشه ، که نظر شخصی من اینه که واقعا مشکل زا نخواهد بود

صفحه 2.6 واقعا انتخاب معقولی ست هم اندازه دستگاه رو کوچک نگه می داره و هم VGA بودنش یک استثنا بین وین موبایل ها می سازه

من فردا می رم جمهوری یحتمل ، با جناب رمضانی یک مذاکراتی بکنم بلکه مجبورش کنم وارد کنه این دستگاه رو ، به نظر من اگر بتونه با قیمت 600 تومن عرضه کنه ، از خیلی از دستگاه های بازار ارجحه
یکی از مشکلات اصلی مدل قبلی i300 که باطری کم ظرفیتش بود، در این مدل برطرف شده. بقیه مشخصات هم واقعاً خوبه. به خصوص که GSmart امکان منشی تلفنی و Wise talk هم داره. ای کاش صفحه رو هم به همون 2.8 اینچ میرسوندن که چشم آدم در نیاد :blink:
واقعاً در یک صفحه 2.6 اینچی، VGA بودن به چشم می آد؟! اگر درست حساب کرده باشم، ارتفاع هر پیکسل میشه 0.082 میلیمتر. :wacko:​

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ایتن ام800 زودتر از انتظار و قبل از ایکس800 به بازار میاد ...
این پی پی سی دقیقا با قیصر مقایسه شده تنها فرق اساسیش وی جی ای بودنشه که میتونه خیلی جلوش بندازه ...

155nrk1.jpg

لینک

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اولین پی پی سی 2 سیم کارت اکتیو توسط شرکتی چینی به بازار اومد

لینک

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این پی پی سی دقیقا با قیصر مقایسه شده تنها فرق اساسیش وی جی ای بودنشه که میتونه خیلی جلوش بندازه ...

155nrk1.jpg

لینک

خوب با توجه به قیمتی که زده ، در کشور های اروپایی با توجه به توان رقابت در زمینه 3G می تونه حسابی باسه قیصر دردسر ایجاد کنه

من که فکر نمی کنم حاضر شم 2 ماه دیگه صبر کنم ، و این دستگاه رو که چیز هایی داره که من استفاده ندارم رو بخرم

در آخر اینکه این مدل خیلی وقت پیش رو شده بود ، بهبود یافته ام700 هس ، تنها نکتهاینه که از سی پی یو 500 بهره مند شد ( به میمنت حضور ایکس 800 ) و تری جی شد

موفق باشید

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

155nrk1.jpg

لینک

بالاخره اون چيزي كه مي خواستم اومد. فقط 4 تا سئوال رم 128 هستش ديگه؟ و 2 سي پي يو 500 سامسونگ با رم هاي بالاي 2 گيگ مشكلي نداره؟ و 3 ازش ريويويي اومده كه مصرف باطريش رو تست كرده باشه فكر كنم خيلي باطري خور باشه؟

و در نهايت چه قيمتي براش پيشنهاد شده؟

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

155nrk1.jpg

لینک
اين PPC رو ميبينم ياد بيت "دل ميرود ز دستم" ميفتم... :D عجب نازه...

دوستان بنظر شما Eten چرا اين PPC رو با وجود به بازار نيومدن X800 معرفي كرد؟ با وجود اين كي ميره سراغ X800 با اون ديزاين زشت (البته بنظر من)...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ریویو که نیومده ولی رمش معلوم نیس 128 باشه ها !!!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
موافقم
اصولا ایتن به رم 128 حساسیت داره!:hmm:
تازه یه مشکل دیگه هم داره اونم اینکه دل منو هم برده :wub:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستانی که دلشون رفته از الان عادت کنن به چیزایی که هی-هی بهترش میاد دلبسته نشن که فردا زن نمیتونن بگیرن:D !!! از ما گفتن بود ...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
امیدوارم که 128 روش باشه. آخه با جی پی اس و صفحه وی جی ای چیزی از 64 تا باقی نمی مونه . به خصوص که ایتن برنامه های ترد پارتی زیادی هم به صورت پیش فرض معمولا روی رام هاش نصب می کنه. اگه رامش 64 باشه که به نظر من اصلا جای فکر کردن هم نداره.

چه راحت یه دفه همه رویاهای آدم نابود می شه. داشتم خوشحال می شدم که درست در مورد زمان اومدن دستگاه رویاییم پیش بینی نکردم:happy:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بیاین انرژی مثبت بریم روی ام800 که 128ش کنن :D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب اینجا چند تا مطلب بود ، من هم حال مولتی کوت کردم نداشتم:D
اولا که ساختار سی پی یو های سامسونگ که در ایتن استفاده شده، محدودیت 64 مگ رم رو اعمال می کنه و هیچ راه حلی هم برایش اندیشیده نشده مگهاینکه سمسنوگ رو طلاق بده یا سمسونگ این رده سی پی یو هاشو

در مورد اینکه دستگاه اگر رم 128 داشت بهتر بود ، معلومه که اینطور بود

در مورد اینکه چرا این با ایکس 800 در امد ، ساده ست ، دلیلش قیصر خودمونه ، ایتن چیزی برای رقابت جلوش عرضه نکرده بود

در مورد اینکه ایتن کلی برنامه نصب می کنه ، درسته ولی از وقتی رام ویندوز موبایل 6 عرضه کرد، در این رام ها ، این امکان رو گنجوند که بتونید هر برنامه ای که در رام نصب هست رو آن اینستال یا ری اینستال کنید:D

دیگه....
اگر چیزی به ذهنم رسید اضافه می کنم
موفق باشید

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب پس تا اونجایی که معلومه ام 800 یه قیصر کشه:happy: و البته برای کسی که مثل من به قیصر علاقه ای نداره گزینه خارق العاده ای نیست. فقط به چیزی رو تنبلیم اومد سرچ کنم اما یه جایی خونده بودم ساختار سی پی یو های سامسونگ نمی تونه 2 گیگ مموری بیشتر ساپورت کنه!! من الان با اتمم 8 گیگ دارم. 2 گیگ واقعا عذابه. می خواستم ببینم واقعیت داره؟

و یه مورد دیگه اینکه درسته که سی پی یو مارول از 624 اینتل کند تره ولی مثل اینکه در برخی موارد مثل باز کردن پنجره ها حتی سریع تره. البته اینو کمتر شک دارم.

و در نهایت سی پی یو مارول قابل اور کلاکه یا خیر؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب پس تا اونجایی که معلومه ام 800 یه قیصر کشه:happy: و البته برای کسی که مثل من به قیصر علاقه ای نداره گزینه خارق العاده ای نیست. فقط به چیزی رو تنبلیم اومد سرچ کنم اما یه جایی خونده بودم ساختار سی پی یو های سامسونگ نمی تونه 2 گیگ مموری بیشتر ساپورت کنه!! من الان با اتمم 8 گیگ دارم. 2 گیگ واقعا عذابه. می خواستم ببینم واقعیت داره؟

و یه مورد دیگه اینکه درسته که سی پی یو مارول از 624 اینتل کند تره ولی مثل اینکه در برخی موارد مثل باز کردن پنجره ها حتی سریع تره. البته اینو کمتر شک دارم.

و در نهایت سی پی یو مارول قابل اور کلاکه یا خیر؟

عرض شود که ، سی پی یو سامسونگ محدودیت فیزیکی برای دیدن مموری نداره ، شاید در توصیف ش چنین نوشته شده باشه ، ولی همین الان ، دارندگان ایکس 500 و ایکس 500پلاس ، دارن مثل بچه ادم از مموری 4 گیگ SDHC استفاده می کنن
اما مثل اینکه با 6 گیگ موفق نبودن ، دلیل ش مثل اینکه این هست که اینها از یک کب فایل استفاده می کنن که دستگاه را قادر به دیدن مموری های SDHC با مضارب صحیح از 2 می کنه

می شه بپرسم شما از SDHC روی اتم استفاده می کنید؟

بعد در مورد سی پی یو مارول ، من زیاد خبر ندارم ، ولی خوندم که مارول قول داده بود که ساختار سی پی یو ها را بهم نزنه ، پس احتمال زیاد نیست که واقعا غیر قابل اور کلاک شدن باشن.اما باید گشت توی فروم ها برای جواب دقیق تر

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یک دیوایس در خور توجه ، بعد از مدت ها یک شرکت جرات کرد یک نان فون ادیشن بده بیرون

حالا که دل اکسیم رو توی ایران می دن 600تومن ، به نظر من اینکه قراره با قیمت قابل توجه 390دلار عرضه بشه یک گزینه عالی ست
Mio_P560_1.jpg

منبع خبر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عرض شود که ، سی پی یو سامسونگ محدودیت فیزیکی برای دیدن مموری نداره ، شاید در توصیف ش چنین نوشته شده باشه ، ولی همین الان ، دارندگان ایکس 500 و ایکس 500پلاس ، دارن مثل بچه ادم از مموری 4 گیگ SDHC استفاده می کنن
اما مثل اینکه با 6 گیگ موفق نبودن ، دلیل ش مثل اینکه این هست که اینها از یک کب فایل استفاده می کنن که دستگاه را قادر به دیدن مموری های SDHC با مضارب صحیح از 2 می کنه

می شه بپرسم شما از SDHC روی اتم استفاده می کنید؟

بعد در مورد سی پی یو مارول ، من زیاد خبر ندارم ، ولی خوندم که مارول قول داده بود که ساختار سی پی یو ها را بهم نزنه ، پس احتمال زیاد نیست که واقعا غیر قابل اور کلاک شدن باشن.اما باید گشت توی فروم ها برای جواب دقیق تر

موفق باشید

تقریبا بله از اس دی اچ سی با رام اوریجینال اتم استفاده می کردم. اما الان که ویندوز موبایل 6 رو نصب کردم کمی مشکل داره با 8 گیگ و دبلیو فایو استورج نمی تونه مموری رو بشناسه که فعلا تا این مشکل حل بشه با 2 دارم سر می کنم.:(

آقا یه سئوال . مگه قیصر هم سی پی یو سامسونگ نداره؟! پس چطور 128 مگ رم داره؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
iPhonegold.jpg

Goldstriker has introduced the luxury iPhone. From the very beginning the iPhone was positioned as something extraordinary and attracted long queues. Now it’s not enough to obtain an iPhone to confirm high status of its owner. The company offers an 8GB iPhone for those who are gold-mad. It is coated with 24-carat gold. The sales of the golden iPhone should start in mid October. The price for this precious handset hasn’t been unveiled yet.
:blink: :f34r:
واو! این که اند کلاس و حاله !!! :D

بالا