- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
اگه خیال آدم از توش راحت باشه ، بیرونش شبیه جذام هم باشه، قابل تحمل و تامله ...
دوستان این دستگاه هم اعلام رسمی شد
خوشبختانه خیلی چیز ها داره که به نوعی دستگاه کاملی ش می کنه
شاید پاشنه آشیل ش ، برای حرفه ای ها ، رم 64 باشه ، که نظر شخصی من اینه که واقعا مشکل زا نخواهد بود
صفحه 2.6 واقعا انتخاب معقولی ست هم اندازه دستگاه رو کوچک نگه می داره و هم VGA بودنش یک استثنا بین وین موبایل ها می سازه
من فردا می رم جمهوری یحتمل ، با جناب رمضانی یک مذاکراتی بکنم بلکه مجبورش کنم وارد کنه این دستگاه رو ، به نظر من اگر بتونه با قیمت 600 تومن عرضه کنه ، از خیلی از دستگاه های بازار ارجحه
من جنس اتم رو نديدم اما بنظرم اين با خوردن دست بهش لك بيفته...
ایتن ام800 زودتر از انتظار و قبل از ایکس800 به بازار میاد ...
این پی پی سی دقیقا با قیصر مقایسه شده تنها فرق اساسیش وی جی ای بودنشه که میتونه خیلی جلوش بندازه ...
لینک
ایتن ام800 زودتر از انتظار و قبل از ایکس800 به بازار میاد ...
این پی پی سی دقیقا با قیصر مقایسه شده تنها فرق اساسیش وی جی ای بودنشه که میتونه خیلی جلوش بندازه ...
لینک
اين PPC رو ميبينم ياد بيت "دل ميرود ز دستم" ميفتم... عجب نازه...ایتن ام800 زودتر از انتظار و قبل از ایکس800 به بازار میاد ...
لینک
available since November 2007و در نهايت چه قيمتي براش پيشنهاد شده؟
خوب پس تا اونجایی که معلومه ام 800 یه قیصر کشه:happy: و البته برای کسی که مثل من به قیصر علاقه ای نداره گزینه خارق العاده ای نیست. فقط به چیزی رو تنبلیم اومد سرچ کنم اما یه جایی خونده بودم ساختار سی پی یو های سامسونگ نمی تونه 2 گیگ مموری بیشتر ساپورت کنه!! من الان با اتمم 8 گیگ دارم. 2 گیگ واقعا عذابه. می خواستم ببینم واقعیت داره؟
و یه مورد دیگه اینکه درسته که سی پی یو مارول از 624 اینتل کند تره ولی مثل اینکه در برخی موارد مثل باز کردن پنجره ها حتی سریع تره. البته اینو کمتر شک دارم.
و در نهایت سی پی یو مارول قابل اور کلاکه یا خیر؟
عرض شود که ، سی پی یو سامسونگ محدودیت فیزیکی برای دیدن مموری نداره ، شاید در توصیف ش چنین نوشته شده باشه ، ولی همین الان ، دارندگان ایکس 500 و ایکس 500پلاس ، دارن مثل بچه ادم از مموری 4 گیگ SDHC استفاده می کنن
اما مثل اینکه با 6 گیگ موفق نبودن ، دلیل ش مثل اینکه این هست که اینها از یک کب فایل استفاده می کنن که دستگاه را قادر به دیدن مموری های SDHC با مضارب صحیح از 2 می کنه
می شه بپرسم شما از SDHC روی اتم استفاده می کنید؟
بعد در مورد سی پی یو مارول ، من زیاد خبر ندارم ، ولی خوندم که مارول قول داده بود که ساختار سی پی یو ها را بهم نزنه ، پس احتمال زیاد نیست که واقعا غیر قابل اور کلاک شدن باشن.اما باید گشت توی فروم ها برای جواب دقیق تر
موفق باشید