• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
TED اسم نمایشگاهست:D(Technolgy Entertainment Design)

بدون WLAN?!
نمدونم چرا WLAN به یه استاندارد تو ppc ها تبدیل نمیشه! از bluetooth که کم اهمیت تر نیست:(

علی رضا ، شما که دیگه خودت اون ور آبی ، حکماً صابون این corporate fraud به تنت خورده
این شرکت اچ تی سی ، دیگه تک پر شده ، یعنی رفته روی مخ موبایل اپراتور های بزرگ ، تا ازشون سفارش های نجومی بگیره ، اون ها هم برای اینکه از دیتا سرویس هاشون ملت استفاده کنن، توی روز روشن ، اچ تی سی رو مجبور کردن که این امکان رو روی دستگاه نگذاره ، تا ملت در کشور هایی که در بعضی جاها پوشش وای فای بالای 80% رسیده ، مجبور شن از سرویس های crappy شون استفاده کنن

مرگ بر امپریالیسم ، بنده از همین جا جهت انجام استشهادی علیه منافع تی موبایل و اورانژ و او2 و هر جیره خوار دیگر استکبار ثبت نام می کنم
:lol:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علی رضا ، شما که دیگه خودت اون ور آبی ، حکماً صابون این corporate fraud به تنت خورده
این شرکت اچ تی سی ، دیگه تک پر شده ، یعنی رفته روی مخ موبایل اپراتور های بزرگ ، تا ازشون سفارش های نجومی بگیره ، اون ها هم برای اینکه از دیتا سرویس هاشون ملت استفاده کنن، توی روز روشن ، اچ تی سی رو مجبور کردن که این امکان رو روی دستگاه نگذاره ، تا ملت در کشور هایی که در بعضی جاها پوشش وای فای بالای 80% رسیده ، مجبور شن از سرویس های crappy شون استفاده کنن

مرگ بر امپریالیسم ، بنده از همین جا جهت انجام استشهادی علیه منافع تی موبایل و اورانژ و او2 و هر جیره خوار دیگر استکبار ثبت نام می کنم
:lol:

سیاست این شرکتها همیشه جایه تفکر داره واقعا!!:eek:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
2qvgr69.jpg
w1fnkg.jpg

ایسوز های پی527 و پی750 معرفی شدند ... پی 750 جی پی اس داره ولی متاسفانه شبیه k750 سونی اریکسون طراحی شده .

لینک منبع
لینک تصاویر

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان جریان این garmin mobile XT چیه ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان جریان این garmin mobile XT چیه ؟

گارمین ، همراه دستگاه جی پی اس ش ، نقشه هم تولید می کنه ، و نویگاتور می ده بیرون، ولی از وقتی این چیپ ست جی پی اس رو روی همه دستگاه ها دارن می ذارن ، این شرکت حاضر نشده بود که وارد بازار بشه که الان بالاخره متوجه گشادی کلاه بر سرش شده

یک آقای در این فروم نقشه ایران رو که البته به صورت وکتور هم هست ، شیر کرده ، اگر این برنامه کرک شده اش بیاد به بازار وارز ، ما هم با جی پی اس دستگاه هامون می تونیم بهره ش رو ببریم احتمالا
:cool:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
گارمین ، همراه دستگاه جی پی اس ش ، نقشه هم تولید می کنه ، و نویگاتور می ده بیرون، ولی از وقتی این چیپ ست جی پی اس رو روی همه دستگاه ها دارن می ذارن ، این شرکت حاضر نشده بود که وارد بازار بشه که الان بالاخره متوجه گشادی کلاه بر سرش شده

یک آقای در این فروم نقشه ایران رو که البته به صورت وکتور هم هست ، شیر کرده ، اگر این برنامه کرک شده اش بیاد به بازار وارز ، ما هم با جی پی اس دستگاه هامون می تونیم بهره ش رو ببریم احتمالا
منتظر نقشه تهران با كيفيت فوق العاده باشيد... :f34r:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان این دستگاه هم اعلام رسمی شد

خوشبختانه خیلی چیز ها داره که به نوعی دستگاه کاملی ش می کنه

شاید پاشنه آشیل ش ، برای حرفه ای ها ، رم 64 باشه ، که نظر شخصی من اینه که واقعا مشکل زا نخواهد بود

صفحه 2.6 واقعا انتخاب معقولی ست هم اندازه دستگاه رو کوچک نگه می داره و هم VGA بودنش یک استثنا بین وین موبایل ها می سازه

من فردا می رم جمهوری یحتمل ، با جناب رمضانی یک مذاکراتی بکنم بلکه مجبورش کنم وارد کنه این دستگاه رو ، به نظر من اگر بتونه با قیمت 600 تومن عرضه کنه ، از خیلی از دستگاه های بازار ارجحه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

شاید پاشنه آشیل ش ، برای حرفه ای ها ، رم 64 باشه ، که نظر شخصی من اینه که واقعا مشکل زا نخواهد بود

صفحه 2.6 واقعا انتخاب معقولی ست هم اندازه دستگاه رو کوچک نگه می داره و هم VGA بودنش یک استثنا بین وین موبایل ها می سازه

من فردا می رم جمهوری یحتمل ، با جناب رمضانی یک مذاکراتی بکنم بلکه مجبورش کنم وارد کنه این دستگاه رو ، به نظر من اگر بتونه با قیمت 600 تومن عرضه کنه ، از خیلی از دستگاه های بازار ارجحه

این خداست دانیال:rolleyes:داره منو دیونه میگنه

پسر 270 520mhz:wacko:

bt 2:cool:

vga:p

gps:lol:

کوچکی:happy:

فقط یه چیزززززززز:eek: گیگا بایت:wacko:;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
موقعی که پشت آی میت و کیو تک مینوشتند High Tech Computers ( اچ تی سی ) همه میگفتند این کیه بابا ...
موقعی که سامسونک ویدیو کاست پلیر میزد کی فکر میکرد یه روز بهترین ال سی دی های دنیارو بزنه ؟
یا موارد مشابه ... شاید حسین، یه روزی دستگاهی رو بخاطر گیگا بودنش بخری ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
موقعی که پشت آی میت و کیو تک مینوشتند High Tech Computers ( اچ تی سی ) همه میگفتند این کیه بابا ...
موقعی که سامسونک ویدیو کاست پلیر میزد کی فکر میکرد یه روز بهترین ال سی دی های دنیارو بزنه ؟
یا موارد مشابه ... شاید حسین، یه روزی دستگاهی رو بخاطر گیگا بودنش بخری ...

پارسا جا ن من تجربه استفاده 2 مدل گیگا بایت رو داشتم:blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
همیشه نمودار تولد و مرگ هر شرکتی یه جاش همونجاییه که میرسه به کیفیت ...
اینم یه روز شروع میکنه ...
آتیشش داغه ...
انصافا شعله آبی هم میسوزه ...

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

Phonebook Maxium 500 contacts

اين براي من خيلي كمه :blush:!
اين چه ويندوز موبايليه كه محدوديت Contact داره؟

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

0706050065.jpg

01C2000000512706.jpg

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
Phonebook Maxium 500 contacts

اين براي من خيلي كمه :blush:!
اين چه ويندوز موبايليه كه محدوديت Contact داره؟
نگران این نباش ! این کوچیک ترین مشکلشه ...
راحتم حل میشه
من که فکر نمیکنم درست باشه ، اگرم باشه میشه با نصب رام از این کارا درستش کرد

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
نگران این نباش ! این کوچیک ترین مشکلشه ...
راحتم حل میشه
من که فکر نمیکنم درست باشه ، اگرم باشه میشه با نصب رام از این کارا درستش کرد
اونو به عنوان مزاح عرض كردم ميدونم اصلا مشكلي براي يه PPC نيست...
از عكسهاش بنظر ميرسه كيفيت بدنش جالب نباشه...! :blink:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

مععععع! :eek: ............ :lol:
بابا من واسه سیستم دسکتاپم دربه در دنبال نقشه وکتور ایران میگشتم
حالا باید این خبر بشنوم که قرار نسخه پی دی ای اون بیاد:blink: تازه کرک شده!

یعنی میشه ما هم یه گوگل مپ راه بندازیم و بعد خارجی ها رو تو سایتمون راه ندیم!؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من یه چیز هم اضافه کنم اینم اینکه جنس بدنه کاملا متفاوت شده از مدلهای قبلی و مثل اتم جنس بدنش:)

این خیلی خوب:)

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من یه چیز هم اضافه کنم اینم اینکه جنس بدنه کاملا متفاوت شده از مدلهای قبلی و مثل اتم جنس بدنش:)

این خیلی خوب:)
من جنس اتم رو نديدم اما بنظرم اين با خوردن دست بهش لك بيفته...

بالا