- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
اچ تی سی در اول و دوم اکتبر به ترتیب در انگلستان و آلمان دستگاه های جدیدی معرفی خواهد کرد ...
شیفت مهمترین محصول ارائه شونده خواهد بود ...
شیفت مهمترین محصول ارائه شونده خواهد بود ...
سلام
وقتتون بخیر ...
فرق بین چیپست SiRF Star III با NMEA 0183 تو چیه ...؟
اکثر pda ها از SiRF Star III استفاده کردند ... فقط این TyTn II از NMEA 0183 استفاده کرده ... البته تصحیح کنم بالای 90% دستگاه های HTC از NMEA 0183 استفاده کردند ...
SiRF Star III مزیت خاصی داره یا ضعیف تر از NMEA 0183 ـه؟
اگه این سئوال رو اینجا مطرح کردم دلیلش این بود که اگه جوابش مشخص بشه خودش معرفی تو تا سخت افزار میشه .... همممم ؟ .... اگه اشتباه مطرح کردم بگین ادیتش می کنم ...
ممنون
اين دو تا يک مقوله نيستند. SiRF StarIII همونطور که گفتی نوع چيپ ست هست که جديدترين و قويترين نوع اونه که سيگنالهای ضعيف رو هم دريافت ميکنه، زود فيکس ميشه و مصرف باطريش هم کمه.
ولی NMEA0183 يک پروتکل ارتباطيه. يک سری کاراکترهای ASCII هست که از ماهواره ارسال ميشه و گيرنده GPS اونهارو دريافت و تبديل به اطلاعات موقعيت ميکنه. درواقع تمام SiRFها اين پروتکل رو ساپورت ميکنند.
خب دیدم خیلی استقبال شد گویا
اینم یه ویدیو دیگه مربوط به نسل جدید صفحه های لمسی (multi-touch) که در نمایشگاه TED امسال معرفی شده.
(چینیه لهجه مخفی داره)
بی انصاف من با کانکشن 512 ، نگذاشت اون لینک که اگر اشتباه نکنم مال یک زیر مجموعه مایکروسافت هست رو اصلا ببینم
تو نشستی بر ساحل ایمن ، بر ما طوفان زدگان نیشخند می زنی
من دیدم فوق العاده بود...اما پنچر شدم ما کجاییم و انها...
ساحل و طوفان که نمیدونم اما نیشخندو پاییمبی انصاف من با کانکشن 512 ، نگذاشت اون لینک که اگر اشتباه نکنم مال یک زیر مجموعه مایکروسافت هست رو اصلا ببینم
تو نشستی بر ساحل ایمن ، بر ما طوفان زدگان نیشخند می زنی
اینم یه مدل ایسوز که هنوز معرفی نشده ...طبق گفته چندین سایت که من دیدم اکتبر یا دسامبر قراره که معرفی بشه حالا باید منتظر بود تا....
امکانات خوبی داره
The Asus P750 is a new mobile communication device from ASUS. The P750 is expected to be powered by Windows Mobile 6 Professional and have a fast 520MHz processor.)
Although the Asus P750 does not have a QWERTY keyboard, it does come with a numeric keypad consisting of 20 Keys with a joystick. The ASUS P750 smartphone supports GSM network and EDGE/GPRS/HSDPA connection. WiFi, Bluetooth and a SiRF III GPS module are integrated as well, giving you a full capability without any extra add-ons.
Features
* Windows MObile 6 Professional
* Sleek and compact design
* 520MHz processor
* Complete connectivity including Bluetooth 2.0, WiFi and 3G HSDPA
Technical
Operating System
Windows Mobile 6 Professional
Processor
Marvel 520MHz PXA27x
Memory
ROM - 256MB
RAM - 128MB
Display
2.8” 240x320
Phone
GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850, UMTS1900, UMTS2100, CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA
Expansion
miniSD, miniSDHC, SDIO
Connectivity
802.11b/g/n WiFi
Bluetooth 2.0
USB 1.1
GPS
SiRF Star III , 20 channels
Input
Built-in numeric phone keyboard, 20 keys
Directional Pad 5 -way block
Camera