• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اچ تی سی در اول و دوم اکتبر به ترتیب در انگلستان و آلمان دستگاه های جدیدی معرفی خواهد کرد ...
شیفت مهمترین محصول ارائه شونده خواهد بود ...

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
وقتتون بخیر ...
فرق بین چیپست SiRF Star III با NMEA 0183 تو چیه ...؟
اکثر pda ها از SiRF Star III استفاده کردند ... فقط این TyTn II از NMEA 0183 استفاده کرده ... البته تصحیح کنم بالای 90% دستگاه های HTC از NMEA 0183 استفاده کردند ...
SiRF Star III مزیت خاصی داره یا ضعیف تر از NMEA 0183 ـه؟
اگه این سئوال رو اینجا مطرح کردم دلیلش این بود که اگه جوابش مشخص بشه خودش معرفی تو تا سخت افزار میشه .... همممم ؟ .... اگه اشتباه مطرح کردم بگین ادیتش می کنم ...
ممنون

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خب دیدم خیلی استقبال شد گویا:D
اینم یه ویدیو دیگه مربوط به نسل جدید صفحه های لمسی (multi-touch) که در نمایشگاه TED امسال معرفی شده.
(چینیه لهجه مخفی داره:D)

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
وقتتون بخیر ...
فرق بین چیپست SiRF Star III با NMEA 0183 تو چیه ...؟
اکثر pda ها از SiRF Star III استفاده کردند ... فقط این TyTn II از NMEA 0183 استفاده کرده ... البته تصحیح کنم بالای 90% دستگاه های HTC از NMEA 0183 استفاده کردند ...
SiRF Star III مزیت خاصی داره یا ضعیف تر از NMEA 0183 ـه؟
اگه این سئوال رو اینجا مطرح کردم دلیلش این بود که اگه جوابش مشخص بشه خودش معرفی تو تا سخت افزار میشه .... همممم ؟ .... اگه اشتباه مطرح کردم بگین ادیتش می کنم ...
ممنون

اين دو تا يک مقوله نيستند. SiRF StarIII همونطور که گفتی نوع چيپ ست هست که جديدترين و قويترين نوع اونه که سيگنالهای ضعيف رو هم دريافت ميکنه، زود فيکس ميشه و مصرف باطريش هم کمه.
ولی NMEA0183 يک پروتکل ارتباطيه. يک سری کاراکترهای ASCII هست که از ماهواره ارسال ميشه و گيرنده GPS اونهارو دريافت و تبديل به اطلاعات موقعيت ميکنه. درواقع تمام SiRFها اين پروتکل رو ساپورت ميکنند.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71

اين دو تا يک مقوله نيستند. SiRF StarIII همونطور که گفتی نوع چيپ ست هست که جديدترين و قويترين نوع اونه که سيگنالهای ضعيف رو هم دريافت ميکنه، زود فيکس ميشه و مصرف باطريش هم کمه.
ولی NMEA0183 يک پروتکل ارتباطيه. يک سری کاراکترهای ASCII هست که از ماهواره ارسال ميشه و گيرنده GPS اونهارو دريافت و تبديل به اطلاعات موقعيت ميکنه. درواقع تمام SiRFها اين پروتکل رو ساپورت ميکنند.

پس با این حساب تمام دستگاه های HTC هم از چیپ ست SiRF StarIII استفاده می کنند که مجهز به تکنولوژی NMEA0183 هستند ... درسته؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خب دیدم خیلی استقبال شد گویا:D
اینم یه ویدیو دیگه مربوط به نسل جدید صفحه های لمسی (multi-touch) که در نمایشگاه TED امسال معرفی شده.
(چینیه لهجه مخفی داره:D)

بی انصاف من با کانکشن 512 ، نگذاشت اون لینک که اگر اشتباه نکنم مال یک زیر مجموعه مایکروسافت هست رو اصلا ببینم
تو نشستی بر ساحل ایمن ، بر ما طوفان زدگان نیشخند می زنی:(

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بی انصاف من با کانکشن 512 ، نگذاشت اون لینک که اگر اشتباه نکنم مال یک زیر مجموعه مایکروسافت هست رو اصلا ببینم
تو نشستی بر ساحل ایمن ، بر ما طوفان زدگان نیشخند می زنی:(

من دیدم فوق العاده بود...اما پنچر شدم :( ما کجاییم و انها...:eek:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
علیرضا جان از این چیزا نذار چون ما بجای این چیزا یه دل صاف و پاک داریم ! تکنولوژی چیه:D ؟! مال کافر هاست !!!:p

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
من دیدم فوق العاده بود...اما پنچر شدم :( ما کجاییم و انها...:eek:

جالب اینجاست که من قبلا که این فیلم و چند فیلم دیگه ای که مربوط به این نکنولوژِی بود رو دیدم دقیقا گفتم ما کجاییم و اونا کجا و کلی حالم گرفته شده بود بعد جالبه به هر کس هم این فیلم رو دادم ببینه همین حرف رو زد :blink:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
تو نشستی بر ساحل ایمن ، بر ما طوفان زدگان نیشخند می زنی
ساحل و طوفان که نمیدونم اما نیشخندو پاییم:D:D

بابا همونطور که این بنده خدا گفت این تکنولوژیش از زمان 1980 بوده ولی با این حال میبینیم که اصلا تا الان استفاده کاربردی نشده ازش!(حالا غیر از iPhone)
واسه همین زیاد ناراحت نشین:D
ماشالا هرچی هرجای دنیا بیرون بیاد که 2 روز بعدش تو ایران هم هست(حالا با قیمت باباشون:lol:)
نمونش بازم همین iPhone که مثلا رو یه operator امریکایی لاک کرده بودنش!!چقدر سریع رسید ایران!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
این کجا بود دیگه ؟:blink:
ببینید!!!

01.jpg

http://www.samsung.com/he/presscenter/pressrelease/pressrelease_20070323_0000331477.asp

ایسوز هم یه مدل جدید معرفی کرده به اسم p527 اما cpu خیلی تو ذوق میزنه ...comingSoon
http://www.gsmarena.com/asus_p527-2123.php

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
گوشی های اچ تی سی هر چقدر هم که مخوف نباشن اونقدر واسشون امکانات رام و برنامه و اینا میاد که من بجز HTC به بقیه ی گوشی ها به چشم خواهری نگاه میکنم !!! :D

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
HTC P6500

htc-p6500_00.jpg

امكانات :

General Network HSDPA / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2007, October
Status Coming Soon
Size Dimensions -
Weight
Display Type TFT touchscreen, 65K colors
Size 240 x 320 pixels, 3.5 inches
- Handwriting recognition
- 5-way navigation

Ringtones Type Polyphonic (40 channels), MP3
Customization Download
Vibration Yes
Memory Phonebook Practically unlimited entries, Photocall
Call records Practically unlimited
Card slot SDIO
- 1 GB internal memory
- Qualcomm MSM7200, 400 Mhz processor
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Yes
3G HSDPA, 3.6 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11b/g
Bluetooth Yes, v2.0
Infrared port No
USB Yes, miniUSB
Features OS Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (PocketIE)
Games Yes
Colors Silver
Camera 3 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video
- GPS navigation
- Pocket Office(Word, Excel, Outlook, PDF viewer)
- Fingerprint sensor
- Barcode/BusinessCard reader applications
- Java MIDP 2.0
- Voice memo
- MP3/AAC player
- Video/audio album
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Ion 1600 mAh

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
اینم سامسونگ sgh-i780 :

sgh-i780.jpg

امکانات :

http://www.gsmarena.com/samsung_i780-2124.php

راستی به نظر من باید برای هر پاکت پی سی جدیدی که معرفی میشه یه تاپیک زده بشه نظرتون چیه ؟؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بحرین جان راجب به این دیوایس صحبت شده قبلا ( 3 - 4 صفحه پیش )

اما در مورد تاپیک : با پی پی سی هایی که در رده ی بالایی هستند موافق هستم ...
در تبادل نظر مطرح شده که از این به بعد واسه باز کردن تاپیک در مورد یک پی پی سی اول ترجمه ی ریویوش رو به فارسی میذاریم بعد نظرات زیرش نوشته میشه ...

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اینم یه مدل ایسوز که هنوز معرفی نشده ...طبق گفته چندین سایت که من دیدم اکتبر یا دسامبر قراره که معرفی بشه حالا باید منتظر بود تا....
امکانات خوبی داره

12978_large.jpg

The Asus P750 is a new mobile communication device from ASUS. The P750 is expected to be powered by Windows Mobile 6 Professional and have a fast 520MHz processor.

Although the Asus P750 does not have a QWERTY keyboard, it does come with a numeric keypad consisting of 20 Keys with a joystick. The ASUS P750 smartphone supports GSM network and EDGE/GPRS/HSDPA connection. WiFi, Bluetooth and a SiRF III GPS module are integrated as well, giving you a full capability without any extra add-ons.

Features

* Windows MObile 6 Professional
* Sleek and compact design
* 520MHz processor
* Complete connectivity including Bluetooth 2.0, WiFi and 3G HSDPA

Technical

Operating System
Windows Mobile 6 Professional

Processor
Marvel 520MHz PXA27x

Memory
ROM - 256MB
RAM - 128MB

Display
2.8” 240x320

Phone
GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850, UMTS1900, UMTS2100, CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA

Expansion
miniSD, miniSDHC, SDIO

Connectivity
802.11b/g/n WiFi
Bluetooth 2.0
USB 1.1

GPS
SiRF Star III , 20 channels

Input
Built-in numeric phone keyboard, 20 keys
Directional Pad 5 -way block

Camera
CMOS sensor, 3.2MP - Mobile light (LED​
)

منبع

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اینم یه مدل ایسوز که هنوز معرفی نشده ...طبق گفته چندین سایت که من دیدم اکتبر یا دسامبر قراره که معرفی بشه حالا باید منتظر بود تا....
امکانات خوبی داره

12978_large.jpg

The Asus P750 is a new mobile communication device from ASUS. The P750 is expected to be powered by Windows Mobile 6 Professional and have a fast 520MHz processor.

Although the Asus P750 does not have a QWERTY keyboard, it does come with a numeric keypad consisting of 20 Keys with a joystick. The ASUS P750 smartphone supports GSM network and EDGE/GPRS/HSDPA connection. WiFi, Bluetooth and a SiRF III GPS module are integrated as well, giving you a full capability without any extra add-ons.

Features

* Windows MObile 6 Professional
* Sleek and compact design
* 520MHz processor
* Complete connectivity including Bluetooth 2.0, WiFi and 3G HSDPA

Technical

Operating System
Windows Mobile 6 Professional

Processor
Marvel 520MHz PXA27x

Memory
ROM - 256MB
RAM - 128MB

Display
2.8” 240x320

Phone
GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850, UMTS1900, UMTS2100, CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA

Expansion
miniSD, miniSDHC, SDIO

Connectivity
802.11b/g/n WiFi
Bluetooth 2.0
USB 1.1

GPS
SiRF Star III , 20 channels

Input
Built-in numeric phone keyboard, 20 keys
Directional Pad 5 -way block

Camera
CMOS sensor, 3.2MP - Mobile light (LED​
)

منبع

اولش که این خبر رو دیدم خوشحال شدم. درسته که صفحه کیو وی جی داره ولی 128 مگ رم دوربین 3.2 جی پی اس مناسب. و البته جای جوی استیک واقعا توی پی دی ای ها خالیه که این داره.

اما متاسفانه این دستگاه دیگه رم 128 ندارم!! مشخصات دستگاه نهایی شد. رم 128 به 64 تغییر کرد. خیلی هم دلتون رو صابون نزنید . به نظر من این دستگاه یک دستگاه کاملا متوسطه که تا تاریخ عرضه اش که اواخر دسامبر تقریبا بی ارزش خواهد شد راستی عجب دور و زمونه ای شده. سامسونگ طراحیش رو از تریو می دزده ایسوس از نوکیا اونم ان 70!!! احتمالا بعدش نوبت اچ تی سیه که از ال جی شکلات طراحی بدزده.
:(:D

بالا