دکتر جان استاد عزيز چوبکاري ميفرماييد ؟ بنده کوچکترين شاگرد شما و تمام دوستان دانشمند اين انجمن هستم که بسيار بسيار از شما و همگي دوستان آموختم و آنچه نوشتم صرفا پس دادن درس خدمت استادان عزيزي چون شماست.
در مورد فوتون سپاسگزارم از اطلاعات جديدي که کرديد بخصوص پايين بودن احتمال آپگريد پذير! بودن روي گوشي هاي نسل فعلي که سکوت کامل ميکروسافت و شرکت ها و سري نگه داشتن بيش از حد همه چيز اين امر رو تاييد ميکنه. اطلاعاتي که من از فوتون داشتم قديمي بود و اين نکات رو بطور خلاصه ميشد ازشون برداشت کرد
1. آسان سازي فوق العاده دسترسي به اجزاي ui بطوريکه اين تغيير انقلابي است و شدت تغيير با روزهاي اضافه شدن استايلوس مقايسه شده و بزرگترين تحول در امکان استفاده تک دستي و بدون استايلوس + دسترسي سريعتر به آيتمهاي پرمصرف بدون گذر از منوهاي فراوان هست .
2. کاستومايزبل بودن بسيار زياد رابط کاربري به شکلي که عبارت dynamic ui رو در مورد اون بکار ميبرن و کاربران قادر خواهند بود بر حسب نياز و سليقه اونو در جزيي ترين حالت تنظيم کنند . يکي ديگر از کساني که اين سيستم عامل رو ديده بود اين عبارت رو در بلاگش نوشته بود که حفظ هيجان نهفته در اين عبارت حين ترجمه براي من ممکن نبود
Imagine being able to control every facet of your device from one screen, with one hand. You'll be able to do that with Photon!
3. تحولات چشمگير ديگه در نحوه کار باعث شده که کلا سرعت عملکرد افزايش پيدا کنه که منظور زماني است که صرف انجام يک کار مشخص ميکنيم . در واقع کارها استريملاين تر هستند
4. بزرگترين تغيير پس از رابط کاربري مربوط به ايميل پوشينگ هست و چندين جا تاکيد شده که ميکروسافت قصد قد علم کردن در برابر رقيب بلامنازع اين وادي يعني بلک بري رو داره . دامنه تغييرات بنيادي از exchange 2007 آغاز شده و ميکروسافت قصد داره photon رو بعنوان استاندارد د فاکتو اين صنعت جايگزين بلک بري کنه . با توجه به بلايي که اسمارت فون اديشن ويندوز سر سيستم عامل پالم و سيمبين آورده (هدف نسخه 5 سيستم عامل) اينو به عنوان هدف بعدي ميکروسافت در رقابت بيزنس در سيستم عامل جديد معرفي ميکنند.
5. آنچه قطعي است حذف اديشنهاي مختلف سيستم عامل براي اسمارت فون و پاکت پي سي است . اشتباه رايجي که در سايتها ميبينيد اينست که مينويسند "قرار بود اين امر در wm6 محقق بشه که ميکروسافت موفق نشد" اين يک اشتباهه . wm6 همان چيزي است که در آن زمان code name photon نام داشت و کراس بو چيزي نبود جز WM5 SE . ميکروسافت اينترفيس ويستا رو روي کراس بو شبيه سازي کرد اما نميخواست چنين القا بشه که ويستا صرفا يک فيس ليفت هست (کاري که الان هم روي ايکس پي قابل انجامه) و به اين دليل کراس بو رو wm6 نامگذاري کرد و دو اديشن اسمارت فون و پاکت پي سي باقي موند فقط بخش بازاريابي اسامي استاندارد و پروفشنال رو براشون انتخاب کرد .
6. photon در q4 امسال (2007) به دست توليد کنندگان ميرسه و تا اواخر q2 سال آينده گوشيهاي مبتني بر اون در بازار خواهند بود.
7. اين سيستم عامل بر اساس نسخه جديدي از کرنل ويندوز CE يعني Yamazaki خواهد بود که تغييرات وسيع و زيادي نسبت به نسخه قبلي در اون به انجام رسيده.
8. ساپورت 3d بر اساس پلتفرم .net ميکروسافت بهبود چشمگير خواهد يافت . در حال حاضر عمده ترين api براي نرم افزارهاي گرافيکي 3 بعدي واريانتي از oipengl هست که توسط شتابدهنده هاي nvidia و ati بخوبي پشتيباني ميشه . ميکروسافت قصد داره در اين زمينه پلتفرم خودش رو به عنوان استاندارد د فاکتو جايگزين کنه و به نظر ميرسه دنبال کننده همون تفکر managed directx ميکروسافت در پي سي باشه . به احتمال فراوان ميکروسافت البته opengl رو در فوتون حفظ خواهد کرد و هنوز خيلي زوده که مثل ويستا ساپورت opengl رو متوقف کنه .
9. بخش ويدئويي ويندوز بطور کامل تغيير خواهد کرد . علاوه بر ساپورت پالتهاي truecolor رزولوشنهاي بالاتر نيز پشتيباني ميشن و همينطور قابليت گسترش ساپورت فرمتهاي ويدئويي و صدا بر اساس .net بهبود خواهد يافت و اين امر مشتمل بر ساپورت کامل سخت افزارهاي شتابدهنده است . در توصيف اين مشخصات گفته شده "انقلابي در زمينه قابليتهاي صوتي و تصويري پي پي سي ها صورت ميگيره و بسياري از مشکلات فعلي که سالها مورد شکايت کاربران بود بطور اساسي مد نظر قرار گرفته و مرتفع شده است"
10. مسيري که ظاهرا در کراس بو شروع شده و کاربران بجاي وابسته بودن به oem براي انتشار aku ها قراره اونو از سايت ميکروسافت دريافت کنن به سرانجام ميرسه و همونطور که هر نسخه اي از ويندوز که روي پي سي ما باشه از سايت ميکروسافت خودش رو آپديت ميکنه همين مساله در مورد پي پي سي نيز صادق خواهد بود که به نظر من اين جزو بهترين ويژگي هايي است که در اين پلتفرم گنجانده شده .
و اينهم توصيفاتي که سخنران ميکروسافت در مورد اين پلتفرم بر روي اسلايد زير متذکر شده . نکته بسيار جالب اينه که کراس بو به عنوان add-on معرفي شده! در واقع مشخصا قرار بوده کراس بو WM5 SE باشه مشابه اتفاقي که در مورد WM2003 SE افتاد و 6 ماه قبل از WM5 معرفي شد نه اينکه بعنوان يک ورژن جديد از ويندوز موبايل و يک پلتفرم جديد! . اين امر در اسلايد به وضوح مشخصه - مطالب مربوط به Techdays 2006
Photon is a very strategic release for Microsoft. The vision of a unified platform, modular architecture, and a customizable user interface.....plan to make Photon available to OEMs in Q4 2007, to start the commercialization process. This adjustment should help enable OEMs to ship Crossbow devices throughout 2007 and provide necessary time to commercialize Photon devices for a 2008 release
“Yamazaki” will provide an improved kernel, a new security model, and a number of other enhanced features.
و اينهم رودمپ ميکروسافت
در ضمن در حال دسته بندي اطلاعاتي هستم که در مورد چيپستها و پروسسور ها و ترکيب اونها و نتيجه ترکيبات متفاوت روي بنچمارکها و مقايسه نقاط مثبت و منفي اونها طي اين مدت جمع آوري کردم . نميدونم اين مطالب چقدر مورد توجه هست گو اينکه کاملا با نظر شما که بنچمارکها بهترين معيار نيستند موافقم اما اين اعتقاد رو دارم که اگر درست تفسير بشن کمک بزرگي هستند در پيش بيني پرفورمانس گوشي هاي جديد و نقاط قوت و ضعف احتمالي اونها و احيانا ميتونن در انتخاب سيستم مورد نظرمون براي خريد بعدي کمک کننده باشن. اگر فکر ميکنيد کمک کننده باشه در اسرع وقت دسته بندي رو به پايان خواهم رساند و ارسال خواهم کرد تنها مشکل اينه که نميتونم براي همشون رفرانس پيدا کنم چون براي استفاده خودم حين مطالعه کپي پيست کرده بودم که بعضا بسيار قديمي نيز هستند حتي تک و توک توسط خودم انجام شده و در اين مورد نگرانم مطلبي عنوان کنم که توان دفاع ازش نداشته باشم .
دوستان خوبم manuelcalavera و GracIouS از شما سپاسگزارم بخاطر نظراتي که ارائه کرديد و اگر اجازه بديد پاسخ شما رو بخاطر مرتبط بودن با بحث پروسسورها در پستي جداگانه ارسال کنم.
اين بنده هستم که از تصحيح مطالب و ارائه نکات ريز و دقيقي که گوشزد ميفرماييد بهره ميبرم و مستفيض ميشم.