اگه برات اين رزوليشن (LCD وايد باشه) مهمه ميتوني بري سراغ G900 توشيبا(800x480 pixels (Wide-VGA), 3 inches). با پچ هايي كه براش اومده الان خيلي باثباتتر شده...فکر کنین با اون رزولوشن سرف در اینترنت و استفاده از اکسل و ورد و صد البته خواندن ایبوک چقدر لذت بخش خواهد بود!!!
HTC فكر اونجاشم كرده، اينو ببينيد:مخصوصا" که قیصر گوش کردن موزیکش از راه یو اس بی هستش ولی 8502 یه حروجی 2.5 میلیمتری داره که باعث میشه بشه بهترین هدفون هارو براش گرفت.
مسئله فقط این نیست حامد جان !!! فرض کن شب شده و باطریت شارژ نداره و میخوای موزیک گوش کنی ، اگه یه دونه خروجی واسه جفتش باشه ، اوضاع درام میشه وگرنه همه ی این تبدیل ها توی پایتخت هست کسی نگران تبدیل نیست ، مشترک بودن شارژینگ و خروجی صدا اذیت میکنه ...HTC فكر اونجاشم كرده، اينو ببينيد:
HTC TyTN II Audio Jack Converter 11 pin to 3.5mm
روزهایی توی زندگی هست که فکر می کنی به نیروانات رسیدی . امروز یکی از اون روز ها برای من بود.
کمپانی معظم شارپ مرحمت فرمودند و دستگاهی که ساخت اون وظیفه شرکت هایی مثل اچ تی سی و آیمیت و او 2 بود رو تقبل کردند. بنده که با مشخصاتش واقعا به وجد اومدم. و صد البته دیزاین و کاربردش
مدل : Sharp Advance W-ZERO3 ES
سی پی یو 520
رم 128
رام 256
دیسپلی 800*480 و البته 3 اینچ!!!!
اندازه: 50*135*17.9 میلیمتر!!!
وزن :157 گرم
یو اس بی هاست
و البته به همراه دیال پد و کی برد کیو ورتی کامل کشوئی.!!!
و جالب تر این که الان میتونین از ژاپن بخریدش.
فکر کنین با اون رزولوشن سرف در اینترنت و استفاده از اکسل و ورد و صد البته خواندن ایبوک چقدر لذت بخش خواهد بود!!!
البته مثل اینکه دوربین 1.3 مگاپیکسلی داره.
اگه شما هم مثل من صبر و تحملتون رو از دست دادین خودتون رو کمی کنترل کنین. متاسفانه دستگاه فوق ویندوز موبایل 6 نسخه کلاسیک رو داره اما با ویژگی هایی که داره شاید حتی من رو راغب به خریدش کنه. نظرتون راجع به ویندوز موبایل کلاسیک چیه؟ برنامه هاش اینقدر کم هست که بشه از خرید این دستگاه رویایی صرفنظر کرد؟ امیدوارم شارپ دستگاه جدیدی بده که دیگه کلاسیک نباشه و یا حداقل کمپانی های دیگه سر و گوششون بجنبه و برادران و خواهران این دستگاه دوست داشتنی رو به بازار بدن:lol:
مسئله فقط این نیست حامد جان !!! فرض کن شب شده و باطریت شارژ نداره و میخوای موزیک گوش کنی ، اگه یه دونه خروجی واسه جفتش باشه ، اوضاع درام میشه وگرنه همه ی این تبدیل ها توی پایتخت هست کسی نگران تبدیل نیست ، مشترک بودن شارژینگ و خروجی صدا اذیت میکنه ...
اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید
نه، درست ميگي، اما بايد ديد چيرو بدست مياريم و چي رو ازدست ميديم...مسئله فقط این نیست حامد جان !!! فرض کن شب شده و باطریت شارژ نداره و میخوای موزیک گوش کنی ، اگه یه دونه خروجی واسه جفتش باشه ، اوضاع درام میشه وگرنه همه ی این تبدیل ها توی پایتخت هست کسی نگران تبدیل نیست ، مشترک بودن شارژینگ و خروجی صدا اذیت میکنه ...
اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید
برای این مشکل هم راه حل هست
یک مبدل هست که در حقیقت پورت رپلیکاتوره ، یعنی به شما اجازه می ده که از یک خروجی ، یک مینی یو اس بی برای شارژ یک جک هدست هم داشته باشید
اين با ال سي دي 2.6 اينچ كار كردي؟ جدا روي اعصاب آدم قدم ميرنه...قیصر میدون رو به 8502 واگذار میکنه ...