• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نه ... معمولا کسایی که با این دستگاه ها غکس میگیرند وایکینگ میباشند :D واسه همین من رو هم میگرفتن تو دستشون 5 اینچی دیده میشدم !!! :blink:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آیمیت با 2 تا گوشی اومده !!! چی چی آورده ؟! هر چی که بخوای داره !!! آلتیمیت های ریلود شده !

اولیش اسمش 8502 هستش ... خلاصه بگم عین همون قبلیاس فقط کیبورد کوئرتی داره و جی پی اس !!!! اما متاسفانه وی جی ای نیست
117494m.jpg

دومیش 9502 میباشد ، آقا دل ز دستم برفت و از این چیزا !!! دیزاینش حرف نداره !!! من این یکیو هستم ، اینم مثل قبلیه فقط دوربینشو بکن 3 و قیافشم هی نگاه کن و دیسپلی هم وی جی ایه !!! سلیقه ایه ها ولی من دوست دارم مدلشو
9ghkw4.jpg

من فکر میکنم 8150 و 6150 واسه ی رفع تکلیف بود اما این 2 مدل رو واسه رو کم کنی داده بیرون

بعد از تاخیرا و سوتی های فراوون 8150 و 6150 ، این دو مدل میتونه مرحمی روی زخم آیمیت باشه !
درواقع 8502 و 9502 ، برای نفس کش طلبیدنه ...
مشخصات جفتشونو بصورت پی دی اف گذاشتم توی اتچمنت

فایل های ضمیمه

• 9502&8502.rar
    560.4 KB · نمایش ها: 18

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
يه عكس واقعي(طبيعي) از اين PPC:

i-mate-8502_468.jpg

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
حيف به Ultimate 9502 نيست با اين ديزاين ال سي ديش 2.8 باشه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب قبلش از لینک حامد ، من فکر کردم این هم یک شوخی دیگر از آی میت هست
ولی لینک و گالری ش رو نگاه کنید ، کیفیت ساخت حیرت اوره ، انگار همین الان حاضره که بفروشندش

می مونه مسئله اینکه ، کیو وی جی چه ربطی به رم 128 داره؟ دوم اینکه ، سی پی یو کوال کام آینده درخشانی در پیش داره سوم اینکه ، با چه قیمتی عرضه خواهد شد

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگه دقت کنین توی 9502 در حالت بسته ش آلتیمیت و 9502 رو بالای اسکرین نوشته ...
اما در حالت بازش اینا نوشته نشدن و این فقط نشون از عجله ی آیمیت واسه انونس کردن گوشی هاییه که معلوم نیست کی لیک میشه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
روزهایی توی زندگی هست که فکر می کنی به نیروانات رسیدی . امروز یکی از اون روز ها برای من بود.

کمپانی معظم شارپ مرحمت فرمودند و دستگاهی که ساخت اون وظیفه شرکت هایی مثل اچ تی سی و آیمیت و او 2 بود رو تقبل کردند. بنده که با مشخصاتش واقعا به وجد اومدم. و صد البته دیزاین و کاربردش
sharp_advanced_w-zero3.jpg

spec_img_05.jpg

spec_img_06.jpg

top_main_01.jpg

مدل : Sharp Advance W-ZERO3 ES
سی پی یو 520
رم 128
رام 256
دیسپلی 800*480 و البته 3 اینچ!!!!
اندازه: 50*135*17.9 میلیمتر!!!
وزن :157 گرم
یو اس بی هاست
و البته به همراه دیال پد و کی برد کیو ورتی کامل کشوئی.!!!
و جالب تر این که الان میتونین از ژاپن بخریدش.

فکر کنین با اون رزولوشن سرف در اینترنت و استفاده از اکسل و ورد و صد البته خواندن ایبوک چقدر لذت بخش خواهد بود!!!
البته مثل اینکه دوربین 1.3 مگاپیکسلی داره.

اگه شما هم مثل من صبر و تحملتون رو از دست دادین خودتون رو کمی کنترل کنین. متاسفانه دستگاه فوق ویندوز موبایل 6 نسخه کلاسیک رو داره:( اما با ویژگی هایی که داره شاید حتی من رو راغب به خریدش کنه. نظرتون راجع به ویندوز موبایل کلاسیک چیه؟ برنامه هاش اینقدر کم هست که بشه از خرید این دستگاه رویایی صرفنظر کرد؟ امیدوارم شارپ دستگاه جدیدی بده که دیگه کلاسیک نباشه و یا حداقل کمپانی های دیگه سر و گوششون بجنبه و برادران و خواهران این دستگاه دوست داشتنی رو به بازار بدن:lol:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جدا" پاراگراف آخر خیییییلی ضدحال بود ... هر خطشو کی میخوندم خوشحال تر میشدم که ییهو و و و :( ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
عکس های جدیدی از HTC SHIFT , HTC S730 , HTC Polaris
لینک

همونطور که میبینید کیفیت ساختشون خیلی خوبه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قیصر میدون رو به 8502 واگذار میکنه ...
هم از لحاظ اندازه هم مشخصات ، مخصوصا" که قیصر گوش کردن موزیکش از راه یو اس بی هستش ولی 8502 یه حروجی 2.5 میلیمتری داره که باعث میشه بشه بهترین هدفون هارو براش گرفت

عکس های مقایسه

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
فکر کنین با اون رزولوشن سرف در اینترنت و استفاده از اکسل و ورد و صد البته خواندن ایبوک چقدر لذت بخش خواهد بود!!!
اگه برات اين رزوليشن (LCD وايد باشه) مهمه ميتوني بري سراغ G900 توشيبا(800x480 pixels (Wide-VGA), 3 inches). با پچ هايي كه براش اومده الان خيلي باثباتتر شده...

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
HTC فكر اونجاشم كرده، اينو ببينيد:
HTC TyTN II Audio Jack Converter 11 pin to 3.5mm
مسئله فقط این نیست حامد جان !!! فرض کن شب شده و باطریت شارژ نداره و میخوای موزیک گوش کنی ، اگه یه دونه خروجی واسه جفتش باشه ، اوضاع درام میشه وگرنه همه ی این تبدیل ها توی پایتخت هست کسی نگران تبدیل نیست ، مشترک بودن شارژینگ و خروجی صدا اذیت میکنه ...
اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
روزهایی توی زندگی هست که فکر می کنی به نیروانات رسیدی . امروز یکی از اون روز ها برای من بود.

کمپانی معظم شارپ مرحمت فرمودند و دستگاهی که ساخت اون وظیفه شرکت هایی مثل اچ تی سی و آیمیت و او 2 بود رو تقبل کردند. بنده که با مشخصاتش واقعا به وجد اومدم. و صد البته دیزاین و کاربردش
sharp_advanced_w-zero3.jpg

spec_img_05.jpg

spec_img_06.jpg

top_main_01.jpg

مدل : Sharp Advance W-ZERO3 ES
سی پی یو 520
رم 128
رام 256
دیسپلی 800*480 و البته 3 اینچ!!!!
اندازه: 50*135*17.9 میلیمتر!!!
وزن :157 گرم
یو اس بی هاست
و البته به همراه دیال پد و کی برد کیو ورتی کامل کشوئی.!!!
و جالب تر این که الان میتونین از ژاپن بخریدش.

البته مثل اینکه دوربین 1.3 مگاپیکسلی داره.

اگه شما هم مثل من صبر و تحملتون رو از دست دادین خودتون رو کمی کنترل کنین. متاسفانه دستگاه فوق ویندوز موبایل 6 نسخه کلاسیک رو داره:( اما با ویژگی هایی که داره شاید حتی من رو راغب به خریدش کنه. نظرتون راجع به ویندوز موبایل کلاسیک چیه؟ برنامه هاش اینقدر کم هست که بشه از خرید این دستگاه رویایی صرفنظر کرد؟ امیدوارم شارپ دستگاه جدیدی بده که دیگه کلاسیک نباشه و یا حداقل کمپانی های دیگه سر و گوششون بجنبه و برادران و خواهران این دستگاه دوست داشتنی رو به بازار بدن:lol:

قربان بنده که اول بار این آلتیمیت 9502 رو دیدم ، خواستم بنویسم که من رو یاد همین سری شارپ می اندازه ، ولی کشیک داشتم

مسئله اینجاست که es ، خیلی وقت هست که عکس هاش لیک کرده ، اما همان موقع هم همه خبر شدند که ویندوز موبایل اسمارت فون ادیشن خواهد داشت.
این سری دستگاه ها رو که فکر کنم قبل تر با اسم w3 یا یک همچین چیزی ، با فورم فکتور مشابه تولید می شد ، از مدت ها قبل همه بهش حسادت می کردن ، به این دلیل که حتی قبل از اتم ، دوربین 2 مگاپیکسلی داشت و حتی قبل از اینکه کسی خوابشو ببینه ، صفحه وی جی ای 3 اینچی روش بود. و بهتر از این ، او اس ش هم اسمارت فون ادیشن نبود.

اما....
اما مسئله همه این دستگاه ها ، اینه که GSMنیستند ، یعنی CDMA enabled هستن ، تقریبا می تونید فرض کنید از نظر کار کردن با سیم کارت ایران ، معادل آی فون هستند. چون ژاپن هم از سیستم مخابرات آمریکا استفاده می کنه
بنابراین فکر داشتنش رو از سر بیرون کنید

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مسئله فقط این نیست حامد جان !!! فرض کن شب شده و باطریت شارژ نداره و میخوای موزیک گوش کنی ، اگه یه دونه خروجی واسه جفتش باشه ، اوضاع درام میشه وگرنه همه ی این تبدیل ها توی پایتخت هست کسی نگران تبدیل نیست ، مشترک بودن شارژینگ و خروجی صدا اذیت میکنه ...

برای این مشکل هم راه حل هست
یک مبدل هست که در حقیقت پورت رپلیکاتوره ، یعنی به شما اجازه می ده که از یک خروجی ، یک مینی یو اس بی برای شارژ یک جک هدست هم داشته باشید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ممنون دکتر جان اما بالاخره این از معایب دستگاه مذکور به حساب میاد ، درسته ؟!
حامد جان نظر تو چیه ؟! عشق قیصر رو بذار کنار و منطقی باش

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
نه، درست ميگي، اما بايد ديد چيرو بدست مياريم و چي رو ازدست ميديم...
همين ايراده كه منو به شك ميندازه براي خريدش (من آهنگ زياد گوش ميدم)...
در ضمن:
برای این مشکل هم راه حل هست
یک مبدل هست که در حقیقت پورت رپلیکاتوره ، یعنی به شما اجازه می ده که از یک خروجی ، یک مینی یو اس بی برای شارژ یک جک هدست هم داشته باشید
قیصر میدون رو به 8502 واگذار میکنه ...
اين با ال سي دي 2.6 اينچ كار كردي؟ جدا روي اعصاب آدم قدم ميرنه...

فكرشو كردي اگه 8502 رو بخري با اين طول زيادش (116 ميلي متر) كجات ميخواي جا بديش؟ نه ميشه به كمر بست، نه ميشه توي جيب گذاشت... من M600+ دارم اما كه طولش 111ميليمتره بعضي اوقات دچار مشكل ميشم واي بحال اينكه آدم بخواد 116ميلي متري رو همراش داشته باشه...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آره باهات موافقم ، من شخصا" سراغ هیچ کدومشون نخواهم رفت

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب با توجه به جسمانی شدن 8502 و 9502 ، می شه گفت آی میت هم بالاخره فهمید ، برای فروش خوب ، جنس رو باید به خواهان واقعی ش فروخت : آمریکایی ها ، جایی که مردم ش ، برای پز تایتن رو آپگرید نمی کنن و خیلی هاشون تریو شون رو به هیچ چیز نمی دن ، چون بهشون اجازه می ده توی زندگی شلوغشون ، در حین راه رفتن ، به ایمیل هاشون جواب بدن.

اینکه آی میت ، تونست این همه مدت همه رو با یک سری عکس مزخرف از سری 50.. سر کار بذاره ، در حالیکه داشت این دو رو آماده می کرد ، واقعا جای تحسین داره ، و بیشتر به ما نشون می ده که ، دنیای امروز ، برای داخل آدم حساب شدن می بایست جیب ت انباشته از پول باشه.
اما من نفهمیدم که این دو هم دسته گل آریما هست یا نه ، به نظر می یاد که یکی از دلایل تاخیر بی حد آلتیمیت ها ، همین آریما باشه ، ولی ، یک دلیل دیگه که من رو مشکوک کرده که این دو دستگاه جدید آریما نباشن ، کیفیت خارق العاده ساخت شون هست ، مثل من دارم به ایسوس فکر می کنم. ولی بعیده شرکت به اون بزرگی بتونه دهنشون رو این همه مدت بسته نگه داشته باشن

هر دوی دستگاه ها ، واضح هست که برای بازار آمریکا تولید شدن اند ، شباهت غیر قابل انکار اولی به Treo series و دومی به sidekick ، همه رو به این مسئله رهنمون می کنه
باز هم می گم ، سعی کنید جیب هاتون رو پر کنید تا این طوری تحویل تون بگیرن. این هم هجمه دیگری از فرهنگ منحط غربی که می خواد وسایل مورد علاقه ش رو به خورد ما neogeek ها بده

در کل ، من فکر می کنم که هنوز باید به آی میت به چشم خطر نگاه کرد ، اما می شه حدس زد ، که آی میت قمار بزرگی رو شروع کرده ، ورود به عرصه ای که حتی اچ تی سی هم جرات ورود تنهایی به اون رو نکرد و با وایرلس کرییر ها وارد مذاکره شد. جایی که تریو 750 رو به خاطر کمی اشکال کار در کی بورد دوست ندارند. توقعات آونجا به شدت بالاست

موفق باشید

بالا