• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب با توجه به جسمانی شدن 8502 و 9502 ، می شه گفت آی میت هم بالاخره فهمید ، برای فروش خوب ، جنس رو باید به خواهان واقعی ش فروخت : آمریکایی ها ، جایی که مردم ش ، برای پز تایتن رو آپگرید نمی کنن و خیلی هاشون تریو شون رو به هیچ چیز نمی دن ، چون بهشون اجازه می ده توی زندگی شلوغشون ، در حین راه رفتن ، به ایمیل هاشون جواب بدن.

اینکه آی میت ، تونست این همه مدت همه رو با یک سری عکس مزخرف از سری 50.. سر کار بذاره ، در حالیکه داشت این دو رو آماده می کرد ، واقعا جای تحسین داره ، و بیشتر به ما نشون می ده که ، دنیای امروز ، برای داخل آدم حساب شدن می بایست جیب ت انباشته از پول باشه.
اما من نفهمیدم که این دو هم دسته گل آریما هست یا نه ، به نظر می یاد که یکی از دلایل تاخیر بی حد آلتیمیت ها ، همین آریما باشه ، ولی ، یک دلیل دیگه که من رو مشکوک کرده که این دو دستگاه جدید آریما نباشن ، کیفیت خارق العاده ساخت شون هست ، مثل من دارم به ایسوس فکر می کنم. ولی بعیده شرکت به اون بزرگی بتونه دهنشون رو این همه مدت بسته نگه داشته باشن

هر دوی دستگاه ها ، واضح هست که برای بازار آمریکا تولید شدن اند ، شباهت غیر قابل انکار اولی به Treo series و دومی به sidekick ، همه رو به این مسئله رهنمون می کنه
باز هم می گم ، سعی کنید جیب هاتون رو پر کنید تا این طوری تحویل تون بگیرن. این هم هجمه دیگری از فرهنگ منحط غربی که می خواد وسایل مورد علاقه ش رو به خورد ما neogeek ها بده

در کل ، من فکر می کنم که هنوز باید به آی میت به چشم خطر نگاه کرد ، اما می شه حدس زد ، که آی میت قمار بزرگی رو شروع کرده ، ورود به عرصه ای که حتی اچ تی سی هم جرات ورود تنهایی به اون رو نکرد و با وایرلس کرییر ها وارد مذاکره شد. جایی که تریو 750 رو به خاطر کمی اشکال کار در کی بورد دوست ندارند. توقعات آونجا به شدت بالاست

موفق باشید

با توجه به صحبتهای دکتر فکر می کنم که این کار آیمیت به نفع همه ما باشه؛جایی که رقابت زیاد و همچنین حساسیت کاربران شدید شده و باعث می شه تا صنعت پاکت پی سی به بلوغ خودش نزدیک بشه؛یعنی به جایی برسه که برای کاربران با هر نیازی یک دستگاه باشه؛حتی تا این حد که بشه سفارشی هم عمل کرد(مثل اون چیزی که در صنعت اتومبیل شاهد هستیم؛شما می تونید مشخصات اتومبیل مد نظرتون رو ارائه بدید و اون رو بعد از مدتی تحویل بگیرید که این بازاریابی معکوس نامیده میشه)
من فکر می کنم این موضوع حتی اگر در حد بیان شدن باشه؛شرکتها رو به تحرک وادار می کنه تا از این وضعیت کسل کننده ای که در بازار پاکت پی سی ها وجود داره خارج بشیم،امیدوارم که این مورد همزمان با جا افتادن فوتان اتفاق بیفته و اونوقت هست که میشه خیلی راحتر نیاز خودمون رو ارضا کنیم:)
به امید روزی که هر فردی که می خواد پاکت پی سی بخره بر اساس نیازی که داره؛دستگاهش رو بتونه پیدا کنه و به اندازه امکاناتی که نیاز داره پول پرداخت کنه و از دستگاهش لذت ببره؛:happy:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من فکر نمی کنم آیمیت شرکتی باشه که با اهداف خاصی کاری رو انجام بده .
آیمیت تفکر عرب-مابانه داره . هر کاری رو واسه این میکنه که یه پله از بقیه بهتر باشه و این کارم از راه های غیر عادی انجام میده ، وعده وعید و پول و اینجور چیزا ... ولی اگه مثل شرکتهای اصیل کشورهای توصعه یافته فکر میکرد حالا حالا ها زور آخرش رو نمیزد .
آیمیت داره کانسپت بازی میکنه تا یکی بیاد و مثل قیصر که شد MDA Vario III ، مثلا یه مدلشم بشه گنده ی فلان اپراتور آمریکا ... این اتفاق واسه آیمیت نخواهد افتاد چون اگه بخواد به این بازاریابیهای عجیبش ادامه بده بعد از سری اولش دیگه اپراتوری سراغش نمیره . همونطوری که میبینیم اچ تی سی اوائل اسب چموشی بود اما حالا اونقدر رام شده که تاچ دوالی که بهترین امکانات تاچفلو رو داره مجبور باشه بدون وای فای بیاد توی بازار .
این اول راه آیمیت هست ، آیمیت شرکتی به شدت کودک هست ، وقتی یه ذره پاش به جاهای لیمیتد تر رسید پاشو اندازه ی گلیمش دراز میکنه ...

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
اما من نفهمیدم که این دو هم دسته گل آریما هست یا نه ، به نظر می یاد که یکی از دلایل تاخیر بی حد آلتیمیت ها ، همین آریما باشه ، ولی ، یک دلیل دیگه که من رو مشکوک کرده که این دو دستگاه جدید آریما نباشن ، کیفیت خارق العاده ساخت شون هست ، مثل من دارم به ایسوس فکر می کنم. ولی بعیده شرکت به اون بزرگی بتونه دهنشون رو این همه مدت بسته نگه داشته باشن

هر دوی دستگاه ها ، واضح هست که برای بازار آمریکا تولید شدن اند ، شباهت غیر قابل انکار اولی به Treo series و دومی به sidekick ، همه رو به این مسئله رهنمون می کنه

در کل ، من فکر می کنم که هنوز باید به آی میت به چشم خطر نگاه کرد ، اما می شه حدس زد ، که آی میت قمار بزرگی رو شروع کرده ، ورود به عرصه ای که حتی اچ تی سی هم جرات ورود تنهایی به اون رو نکرد و با وایرلس کرییر ها وارد مذاکره شد. جایی که تریو 750 رو به خاطر کمی اشکال کار در کی بورد دوست ندارند. توقعات آونجا به شدت بالاست
موفق باشید

سلام دکتر جان

صد در صد با نظرتون موافقم اما چيزي که هست اينکه اين دو آيميت کلا بر پايه پلتفرم ديگري هستند
سري x150 کلا بر پايه سي پي يو مارول xscale@520Mhz و شتابدهنده گرافيکي Nvidia GoForce 5500 بود در واقع مشابه o2 flame
سري جديد x502 بر پايه سي پي يوي کوالکوم 400 مگاهرتزي است . اين سي پي يو داراي شتابدهنده گرافيکي جزو چيپست هست که طراحي شده توسط amd است (مطلبي در اين مورد آماده کرده ام) . از اين نظر ورود اين دو مدل يک رويداد بسيار بسيار مهمه چرا ؟
هر آنچه بر پايه چيپست 7x00 کوالکوم تا حالا توليد شده qvga بوده نمونه اش قيصر خودمون در حاليکه اين چيپست در حال حاضر (حداقل از نظر من) پيشرفته ترين مجموعه يکپارچه براي پي دي آ هست که با سي پي يوي دوال پروسسور (اپليکيشن و مودم) و کنترلر گرافيکي - شتابدهنده سه بعدي - دوربين - کدر و دکورد ويدئو و ... بي همتاست . کنترلر گرافيکي اين چيپست از بدو معرفي داراي قابليت vga بود ولي ديوايسي بر پايه 7200 و Vga موجود نبود . سري x502 اين رويه رو بنيان گذاشت به همين دليل واقعا نميشه در مورد پرفورمانسشون پيش بيني دقيقي به عمل آورد و بايد منتظر نتيجه اون در عمل موند ولي فکر ميکنم فوق العاده بهتر از چيپست 400 مگاهرتزي سامسونگ در يک ديوايس وي جي آ جواب خواهد داد و ميتونم دلايل زيادي بيارم.
به هر حال حرکتهاي خوب از سوي هر شرکتي باشه خوشحال کننده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دکتر جان

صد در صد با نظرتون موافقم اما چيزي که هست اينکه اين دو آيميت کلا بر پايه پلتفرم ديگري هستند
سري x150 کلا بر پايه سي پي يو مارول xscale@520Mhz و شتابدهنده گرافيکي Nvidia GoForce 5500 بود در واقع مشابه o2 flame
سري جديد x502 بر پايه سي پي يوي کوالکوم 400 مگاهرتزي است . اين سي پي يو داراي شتابدهنده گرافيکي جزو چيپست هست که طراحي شده توسط amd است (مطلبي در اين مورد آماده کرده ام) . از اين نظر ورود اين دو مدل يک رويداد بسيار بسيار مهمه چرا ؟
هر آنچه بر پايه چيپست 7x00 کوالکوم تا حالا توليد شده qvga بوده نمونه اش قيصر خودمون در حاليکه اين چيپست در حال حاضر (حداقل از نظر من) پيشرفته ترين مجموعه يکپارچه براي پي دي آ هست که با سي پي يوي دوال پروسسور (اپليکيشن و مودم) و کنترلر گرافيکي - شتابدهنده سه بعدي - دوربين - کدر و دکورد ويدئو و ... بي همتاست . کنترلر گرافيکي اين چيپست از بدو معرفي داراي قابليت vga بود ولي ديوايسي بر پايه 7200 و Vga موجود نبود . سري x502 اين رويه رو بنيان گذاشت به همين دليل واقعا نميشه در مورد پرفورمانسشون پيش بيني دقيقي به عمل آورد و بايد منتظر نتيجه اون در عمل موند ولي فکر ميکنم فوق العاده بهتر از چيپست 400 مگاهرتزي سامسونگ در يک ديوايس وي جي آ جواب خواهد داد و ميتونم دلايل زيادي بيارم.
به هر حال حرکتهاي خوب از سوي هر شرکتي باشه خوشحال کننده است.

قربان من مطمئن نیستم حداقل هر دو دستگاه جدید برپایه پلت فورمی که می فرمایید باشند ، چونکه ویدیوی که در ام اس موبایلز از سیتا 2007 هست ، مرتب تاکید داره این دستگاه ها ، قابلیت خروجی ویدیو تا ایکس جی ای رو دارند ، و تا اونجا که می دونم ، این قابلیت توسط چیپ ست همگرا شده کوالکام قابل عرضه نیست و نیاز به گو فورس هست. البته ممکنه من اشتباه کرده باشم.
در مورد اینکه این سی پی یو قابلیت های فراوان داره ، هیچ شکی نیست. نسل بعدی این چیپ ست های همگرای کوالکام ، پردازش تا 1 گیگاهرتز ، ساپورت گرافیکی تا ایکس جی ای ، شتابدهنده سه بعدی سازگارتر ، دوربین تا 12 مگاپیکسل !! و خیلی چیز های دیگه رو به ارمغان خواهد اورد ، سامسونگ و مارول ، ظاهرا ترجیح می دهند کنار بنشینند.

در ویدیو ها ، می شه دید که آی میت های برپایه پلت فورم مارول-گو فورس ، به شدت snappy و سریع هستند ؛ در مرور های اولیه هم به این صفت معروف هستند. امیدوارم که این دو دستگاه هم به همین کیفیت باشند. هرچند از دید بازاریابی برای شخص خودم ، هیچ کدام مفید نیستند ، کیو وی جی ای ، یعنی گزینه غیر قابل انتخاب ، و 200گرم وزن...؟!؟ من که یاد قیصر افتادم.

به هر حال ، آی میت با همه حضیضی که بهش دچاره ، یک شرکت موج ساز هست ، من دارم فکر می کنم ، مولتی تاچ اگر در کمتر از یک سال به او اس ویندوزموبایل اضافه بشه ، چه کارها که نمی شه با این سخت افزار ها کرد:rolleyes:

باز هم از نوشته های پرمغز تون تشکر می کنم و امیدوارم بیشتر بنویسید
موفق باشید

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
قربان من مطمئن نیستم حداقل هر دو دستگاه جدید برپایه پلت فورمی که می فرمایید باشند ، چونکه ویدیوی که در ام اس موبایلز از سیتا 2007 هست ، مرتب تاکید داره این دستگاه ها ، قابلیت خروجی ویدیو تا ایکس جی ای رو دارند ، و تا اونجا که می دونم ، این قابلیت توسط چیپ ست همگرا شده کوالکام قابل عرضه نیست و نیاز به گو فورس هست. البته ممکنه من اشتباه کرده باشم.
در مورد اینکه این سی پی یو قابلیت های فراوان داره ، هیچ شکی نیست. نسل بعدی این چیپ ست های همگرای کوالکام ، پردازش تا 1 گیگاهرتز ، ساپورت گرافیکی تا ایکس جی ای ، شتابدهنده سه بعدی سازگارتر ، دوربین تا 12 مگاپیکسل !! و خیلی چیز های دیگه رو به ارمغان خواهد اورد ، سامسونگ و مارول ، ظاهرا ترجیح می دهند کنار بنشینند.

در ویدیو ها ، می شه دید که آی میت های برپایه پلت فورم مارول-گو فورس ، به شدت snappy و سریع هستند ؛ در مرور های اولیه هم به این صفت معروف هستند. امیدوارم که این دو دستگاه هم به همین کیفیت باشند. هرچند از دید بازاریابی برای شخص خودم ، هیچ کدام مفید نیستند ، کیو وی جی ای ، یعنی گزینه غیر قابل انتخاب ، و 200گرم وزن...؟!؟ من که یاد قیصر افتادم.

به هر حال ، آی میت با همه حضیضی که بهش دچاره ، یک شرکت موج ساز هست ، من دارم فکر می کنم ، مولتی تاچ اگر در کمتر از یک سال به او اس ویندوزموبایل اضافه بشه ، چه کارها که نمی شه با این سخت افزار ها کرد:rolleyes:

باز هم از نوشته های پرمغز تون تشکر می کنم و امیدوارم بیشتر بنویسید
موفق باشید

سلام دکتر جان

شما لطف داريد و ممنونم از نظرات ارزشمندي که ارائه ميفرماييد بي اندازه بهره ميبرم . البته در مورد پلتفرم آنچه نوشتم برپايه مشخصات اعلام شده در سايت رسمي آيميت هست و همونطور که در بروشورهاي زير ملاحظه ميفرماييد هردو مبتني بر يک پلتفرم و آنهم بر اساس 7200 کوالکوم با 128 مگ رم و 256 مگ رام هستند (حداقل از نظر مشخصات مشابه قيصر)
اين لينکهاي معرفي محصول
http://www.imate.com/product.aspx?product=ultimate9502&skinid=1&flash=no
http://www.imate.com/product.aspx?product=ultimate8502&skinid=1&flash=no

اينهم لينکهاي بروشورها
http://www.imate.com/support/Specs/SpecSheet_9502.pdf
http://www.imate.com/support/Specs/SpecSheet_8502.pdf

اينهم مشخصاتشون بطور خلاصه و تعدادي از تفاوتهاي ايندو رو مشخص کردم

Ultimate 8502
Windows Mobile 6 Professional
400 MHz Qualcomm MSM 7200 chip
256 MB ROM and 128 MB RAM
microSD card slot
2.6” QVGA Touch-Screen
Quadband GSM/GPRS/EDGE, Triband HSDPA/HSUPA
WiFi 802.11 b/g and Bluetooth 2.0 EDR
Integrated GPS
2.0 Megapixel fixed focus camera with LED compensation light
37-key Qwerty keypad
1530mAH LiPo battery

Ultimate 9502
microSD card slot
2.8” VGA Touch-Screen
Integrated GPS
3.0 Megapixel auto focus camera with LED compensation light
VGA camera for Video Calls
39-key Qwerty keypad (Slider LCD)
1620mAH LiPo battery

در مورد خروجي تلويزيون با رزولوشن xga که اشاره فرموديد به هر حال اين امکان هنوز (تا جاييکه اطلاعات بسيار ناچيز من ياري ميدهد) در چيپهاي يکپارچه گنجانده نشده و اين امکان هست که از چيپ مجزا استفاده شده باشه . البته نميتونم انکار کنم که شديدا به چيپهاي 7x00 کوالکوم علاقه دارم و بي صبرانه منتظر چيپ يک گيگاهرتزي اونها که در کنار سرعت بالا امکانات سخت افزاري بيشتري رو بصورت يکپارچه در خود جاي داده هستم و اعتقاد دارم بازيگر اصلي که در به جلو راندن اين صنعت در اين زمان نقش داره کوالکوم و اين محصولات مجتمعش هست که ميتونه به دو سال رخوت که در سايه شوم اوماپ850 و تفکر حداقل گرا و اکونوميک کلاس بر بازار پي پي سي ها حکمفرما شده بود پايان بده .
از نظر بازاريابي با شما موافقم و در هر حال هردو در سگمنت بازار قيصر قرار ميگيرند . 8502 که در برابر قيصر حربه اي جز قيمت نخواهد داشت . اسکرين کوچکتر و کيبورد ريز و کليدهاي واقعا بد دست و کوچک که واقعا تصور کار با اونها هم برام سخته . ار نظر کارايي نيز در بهترين حالت همان قيصر خواهد بود (از نظر پلتفرم و روي کاغذ يکي هستند و با توجه به سابقه اچ تي سي در طراحي خوب) البته با مقايسه پرفورمانس اونها ميشه در مورد تفاوتهاي احتمالي طراحيشون نظر داد و در کل هردو به زعم من رول آوت هستند چراکه کيو وي جي آ مربوط به نسلي است که بايد خيلي پيش از اين فاتحه آن خوانده ميشد .
در مورد 9502 نيز فکر ميکنم نياز به وجود اسکرين بزرگتر محسوس خواهد بود چراکه عملا در 2.8 اينچ نميشه استفاده بهينه رو از پيکسلهاي اضافي برد . البته بسيار مشتاقم که ببينم 9502 با توجه به رزولوشن چهار برابر چه پرفورمانسي در برابر قيصر خواهد داشت که معيار خوبي از قابليت کنترلر گرافيکي 7200 هست موردي که سامسونگ بسيار بد در آن ظاهر شد . اما اگر افت پرفورمانس خيلي شديد نباشه ميتونه رقيب بسيار خوب و قابل تاملي در برابر قيصر باشه و بزرگترين عيب قيصر که همانا کيو وي جي آ بودن هست رو پوشش بده اما بايد ديد اچ تي سي با دليلي منطقي از اين امر منصرف شده بوده يا خير . قلبا اميدوارم که افت پرفورمانس مشابه آنچه در مورد ايتنهاي مبتني بر سامسونگ ديديم نباشه .

راستي يک سوال: با توجه به قابليت usb host چيپ 7200 کوالکوم آيا اين امکان در اين دو ديوايس وجود دارد يا خير ؟ در مشخصات که اشاره اي به اين موضوع نشده . نکته جالبي که البته بازهم در مشخصات نيست اما در يکي از سايتها ديدم قابليت اتصال کيبورد usb خارجي است که در صورت صحت خبر مفيد و کارامد است ولي نيازمند فعال بودن usb host هست که در اينصورت فلش مموري نيز دور از ذهن نخواهد بود نظر شما چيست ؟

باز هم بخاطر فراهم کردن امکان بحث و گفتگو سپاسگزارم و مشتاق مطالعه نظرات ارزشمند و خردمندانه شما هستم.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
نيازمند فعال بودن usb host هست که در اينصورت فلش مموري نيز دور از ذهن نخواهد بود نظر شما چيست؟
اين يكي از روياهاي منه!
37.gif
اگه اين امكان روي PPCها ايجاد بشه(به جز Flame كه من با ابعادش نميتونم كنار بيام!) من از حمل اين نوتبوك سنگين راحت ميشم...
56.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اين يكي از روياهاي منه!
37.gif
اگه اين امكان روي PPCها ايجاد بشه(به جز Flame كه من با ابعادش نميتونم كنار بيام!) من از حمل اين نوتبوك سنگين راحت ميشم...
56.gif
یعنی فلیم بزرگتر از لب تاپتونه ؟! :blink:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آره ، فلیم رو حتی میشه توی جیب قرار داد !!!

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
آره ، فلیم رو حتی میشه توی جیب قرار داد !!!
قرار دادنش كه ميشه اما به چه قيمتي؟ به قيت اينكه نشه راحت راه رفت و جيبت باد كنه؟
PPC ايده عاليه (مخصوصا با USB Host كه داره
38.gif
) اما ابعادش...
37.gif

چند روز پيس توي رمضاني ديدمش خيلي ناز بود اما خيلي هم بزرگ(حداقل نسبت به هيكل من!!!!!)...!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
قبل از اینکه پست منو بخونین اینو بگم که
بنده تا الان فکر میکردم این پست رو 3 روز پیش فرستادم
ولی الان که بیشتر فکر میکنم متوجه شدم که این پست رو 3 روز پیش نفرستادم
ولی در عوض شما که این پست رو الان میخونین فکر کنین این پست رو 3 روز پیش فرستادم! (خلاصه اینطوریاس، یه چیزی نوشتم که خودمم ازش سر درنیاوردم! :D )

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

از معرفی گوشی جاما ایمت توسط پارسا عزبز تا الان یه هفته بیشتر نگذشته
ولی بنده که که امروز تو علا بودم در کمال تعجب جاما رو پشت ویترین مغازه ها دیدم!

یه سئوال این وسط پیش میاد
یعنی از آنونس گوشی تا ریلیزش فقط یک هفته گذشته؟
آیا به نظر شما شرکتی مثله آی مت که درحال ورشکسته شدنه سیاست غلطی رو پیش نگرفته؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مسئله اینه که من جاما 101 و 102 رو معرفی کردم ولی جاما خیلی وقت پیش اومده ! چیزی که شما دیدیش

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
آره درست میگی
جاما آنونسش برا جون و جاما 101 برا اکتبر
ولی همچنان هر سه تا جاماها کامینگ سوننها!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
بابا دس مریضا !
یعنی فرق ماکتو از اصلشو نمیتونیم تشخیص بدیم؟!
(دیگه از خودم نا امید شدم!)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دکتر جان

شما لطف داريد و ممنونم از نظرات ارزشمندي که ارائه ميفرماييد بي اندازه بهره ميبرم . البته در مورد پلتفرم آنچه نوشتم برپايه مشخصات اعلام شده در سايت رسمي آيميت هست و همونطور که در بروشورهاي زير ملاحظه ميفرماييد هردو مبتني بر يک پلتفرم و آنهم بر اساس 7200 کوالکوم با 128 مگ رم و 256 مگ رام هستند (حداقل از نظر مشخصات مشابه قيصر)
اين لينکهاي معرفي محصول
http://www.imate.com/product.aspx?product=ultimate9502&skinid=1&flash=no
http://www.imate.com/product.aspx?product=ultimate8502&skinid=1&flash=no

اينهم لينکهاي بروشورها
http://www.imate.com/support/Specs/SpecSheet_9502.pdf
http://www.imate.com/support/Specs/SpecSheet_8502.pdf

اينهم مشخصاتشون بطور خلاصه و تعدادي از تفاوتهاي ايندو رو مشخص کردم

Ultimate 8502
microSD card slot
2.6” QVGA Touch-Screen
Integrated GPS
2.0 Megapixel fixed focus camera with LED compensation light
37-key Qwerty keypad
1530mAH LiPo battery

Ultimate 9502
microSD card slot
2.8” VGA Touch-Screen
Integrated GPS
3.0 Megapixel auto focus camera with LED compensation light
VGA camera for Video Calls
39-key Qwerty keypad (Slider LCD)
1620mAH LiPo battery

در مورد خروجي تلويزيون با رزولوشن xga که اشاره فرموديد به هر حال اين امکان هنوز (تا جاييکه اطلاعات بسيار ناچيز من ياري ميدهد) در چيپهاي يکپارچه گنجانده نشده و اين امکان هست که از چيپ مجزا استفاده شده باشه . البته نميتونم انکار کنم که شديدا به چيپهاي 7x00 کوالکوم علاقه دارم و بي صبرانه منتظر چيپ يک گيگاهرتزي اونها که در کنار سرعت بالا امکانات سخت افزاري بيشتري رو بصورت يکپارچه در خود جاي داده هستم و اعتقاد دارم بازيگر اصلي که در به جلو راندن اين صنعت در اين زمان نقش داره کوالکوم و اين محصولات مجتمعش هست که ميتونه به دو سال رخوت که در سايه شوم اوماپ850 و تفکر حداقل گرا و اکونوميک کلاس بر بازار پي پي سي ها حکمفرما شده بود پايان بده .
از نظر بازاريابي با شما موافقم و در هر حال هردو در سگمنت بازار قيصر قرار ميگيرند . 8502 که در برابر قيصر حربه اي جز قيمت نخواهد داشت . اسکرين کوچکتر و کيبورد ريز و کليدهاي واقعا بد دست و کوچک که واقعا تصور کار با اونها هم برام سخته . ار نظر کارايي نيز در بهترين حالت همان قيصر خواهد بود (از نظر پلتفرم و روي کاغذ يکي هستند و با توجه به سابقه اچ تي سي در طراحي خوب) البته با مقايسه پرفورمانس اونها ميشه در مورد تفاوتهاي احتمالي طراحيشون نظر داد و در کل هردو به زعم من رول آوت هستند چراکه کيو وي جي آ مربوط به نسلي است که بايد خيلي پيش از اين فاتحه آن خوانده ميشد .
در مورد 9502 نيز فکر ميکنم نياز به وجود اسکرين بزرگتر محسوس خواهد بود چراکه عملا در 2.8 اينچ نميشه استفاده بهينه رو از پيکسلهاي اضافي برد . البته بسيار مشتاقم که ببينم 9502 با توجه به رزولوشن چهار برابر چه پرفورمانسي در برابر قيصر خواهد داشت که معيار خوبي از قابليت کنترلر گرافيکي 7200 هست موردي که سامسونگ بسيار بد در آن ظاهر شد . اما اگر افت پرفورمانس خيلي شديد نباشه ميتونه رقيب بسيار خوب و قابل تاملي در برابر قيصر باشه و بزرگترين عيب قيصر که همانا کيو وي جي آ بودن هست رو پوشش بده اما بايد ديد اچ تي سي با دليلي منطقي از اين امر منصرف شده بوده يا خير . قلبا اميدوارم که افت پرفورمانس مشابه آنچه در مورد ايتنهاي مبتني بر سامسونگ ديديم نباشه .

راستي يک سوال: با توجه به قابليت usb host چيپ 7200 کوالکوم آيا اين امکان در اين دو ديوايس وجود دارد يا خير ؟ در مشخصات که اشاره اي به اين موضوع نشده . نکته جالبي که البته بازهم در مشخصات نيست اما در يکي از سايتها ديدم قابليت اتصال کيبورد usb خارجي است که در صورت صحت خبر مفيد و کارامد است ولي نيازمند فعال بودن usb host هست که در اينصورت فلش مموري نيز دور از ذهن نخواهد بود نظر شما چيست ؟

باز هم بخاطر فراهم کردن امکان بحث و گفتگو سپاسگزارم و مشتاق مطالعه نظرات ارزشمند و خردمندانه شما هستم.

حق باشماست قربان ، احتمالا چیپ ست های جانبی استفاده شده باشه بروی این دو دستگاه

در مورد صفحه ها و کیفیت های وی جی ای و بالاتر ، باید بگویم که ، این یک معمای حل ناشدنی برای خیلی از تولید کننده ها و مصرف کننده هاست. وقتی صفحه را بزرگ می کنی ، به قیمت از دست دادن pocketability کیفیت به دست می اوری و برعکس

من هم راه حلی ندارم جز ورود به ابعاد غیر سنتی ، مثل 3.0 یا 3.2اینچ ، شاید این افزایش های 10درصدی افاقه کنه

در مورد اینکه این چیپ ست ساپورت یو اس بی هاست داره ، من فکر می کنم خواندم که داره ، البته باید بگویم ، خیلی از دستگاه ها این قابلیت رو دارن ، حتی اگر نداشته باشن ، به راحتی با یک چیپ ارزان قیمت می شه اضافه بشه ، ولی شرکت ها به دلیل نرم افزاری از اضافه کردنش ابا دارند. چون باید کلی باگ گیری بشه دستگاه و کلی درایور نوشته بشه برایش برای همین از خیرش می گذرند.

به نظر من ، یو اس بی هاست ، در دنیایی که بلوتوث به سرعت داره کم مصرف تر و راحت الوصول تر می شه ، کمی backward تلقی می شه

از تعابیر زیبایت در مورد اومپ ها لذت بردم، واقعا این لعنتی ها ، حسابی به پیشرفت درخشانی که با سی پی یو های Bluverd شروع شده بود شوک وارد کرد

موفق و پیروز باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قرار دادنش كه ميشه اما به چه قيمتي؟ به قيت اينكه نشه راحت راه رفت و جيبت باد كنه؟
PPC ايده عاليه (مخصوصا با USB Host كه داره
38.gif
) اما ابعادش...
37.gif

چند روز پيس توي رمضاني ديدمش خيلي ناز بود اما خيلي هم بزرگ(حداقل نسبت به هيكل من!!!!!)...!

قربان پیشنهاد می کنم حتما دستگاه رو بگیرید در جیب تان امتحان کنید ، من همش یک تار مو تا خریدش فاصله داشتم ، اون هم کسی که داره به سمت دستگاه های زیر 17میلی متر کشیده می شه ، باور کنید به مراتب از اورکس ای 900 خودم خوش جیب تر و به قول غربی ها pocketable تر هست. شدیدا ً به کسی که از امکانات ش می تونه استفاده کنه توصیه ش می کنم.
در ضمن ، این دستگاه به دلیل بزرگی ، حقیقتاً چگالی کمی داره، یعنی در دست ، احساس واقعا خوبی می ده به ادم

در نهایت اینکه اعتراف می کنم که نمی تونه در اندازه ، تاچ یا اتم رو شکست بده ، ولی خوب کدوم اینها می تونن از فاصله 10متری برای تون دستگاه ها رو کنترل کنن؟ یا کدوم می تونن خروجی ویدیو بهتون بدن؟
موفق باشید

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
قربان پیشنهاد می کنم حتما دستگاه رو بگیرید در جیب تان امتحان کنید ، من همش یک تار مو تا خریدش فاصله داشتم ، اون هم کسی که داره به سمت دستگاه های زیر 17میلی متر کشیده می شه ، باور کنید به مراتب از اورکس ای 900 خودم خوش جیب تر و به قول غربی ها pocketable تر هست. شدیدا ً به کسی که از امکانات ش می تونه استفاده کنه توصیه ش می کنم.
در ضمن ، این دستگاه به دلیل بزرگی ، حقیقتاً چگالی کمی داره، یعنی در دست ، احساس واقعا خوبی می ده به ادم

در نهایت اینکه اعتراف می کنم که نمی تونه در اندازه ، تاچ یا اتم رو شکست بده ، ولی خوب کدوم اینها می تونن از فاصله 10متری برای تون دستگاه ها رو کنترل کنن؟ یا کدوم می تونن خروجی ویدیو بهتون بدن؟
موفق باشید
دكتر به فكرم انداختيد...
73.gif
واجب شد كه يه امتحاني كنمش...

ممنون
72.gif
72.gif

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6