خوب با توجه به جسمانی شدن 8502 و 9502 ، می شه گفت آی میت هم بالاخره فهمید ، برای فروش خوب ، جنس رو باید به خواهان واقعی ش فروخت : آمریکایی ها ، جایی که مردم ش ، برای پز تایتن رو آپگرید نمی کنن و خیلی هاشون تریو شون رو به هیچ چیز نمی دن ، چون بهشون اجازه می ده توی زندگی شلوغشون ، در حین راه رفتن ، به ایمیل هاشون جواب بدن.
اینکه آی میت ، تونست این همه مدت همه رو با یک سری عکس مزخرف از سری 50.. سر کار بذاره ، در حالیکه داشت این دو رو آماده می کرد ، واقعا جای تحسین داره ، و بیشتر به ما نشون می ده که ، دنیای امروز ، برای داخل آدم حساب شدن می بایست جیب ت انباشته از پول باشه.
اما من نفهمیدم که این دو هم دسته گل آریما هست یا نه ، به نظر می یاد که یکی از دلایل تاخیر بی حد آلتیمیت ها ، همین آریما باشه ، ولی ، یک دلیل دیگه که من رو مشکوک کرده که این دو دستگاه جدید آریما نباشن ، کیفیت خارق العاده ساخت شون هست ، مثل من دارم به ایسوس فکر می کنم. ولی بعیده شرکت به اون بزرگی بتونه دهنشون رو این همه مدت بسته نگه داشته باشن
هر دوی دستگاه ها ، واضح هست که برای بازار آمریکا تولید شدن اند ، شباهت غیر قابل انکار اولی به Treo series و دومی به sidekick ، همه رو به این مسئله رهنمون می کنه
باز هم می گم ، سعی کنید جیب هاتون رو پر کنید تا این طوری تحویل تون بگیرن. این هم هجمه دیگری از فرهنگ منحط غربی که می خواد وسایل مورد علاقه ش رو به خورد ما neogeek ها بده
در کل ، من فکر می کنم که هنوز باید به آی میت به چشم خطر نگاه کرد ، اما می شه حدس زد ، که آی میت قمار بزرگی رو شروع کرده ، ورود به عرصه ای که حتی اچ تی سی هم جرات ورود تنهایی به اون رو نکرد و با وایرلس کرییر ها وارد مذاکره شد. جایی که تریو 750 رو به خاطر کمی اشکال کار در کی بورد دوست ندارند. توقعات آونجا به شدت بالاست
موفق باشید
با توجه به صحبتهای دکتر فکر می کنم که این کار آیمیت به نفع همه ما باشه؛جایی که رقابت زیاد و همچنین حساسیت کاربران شدید شده و باعث می شه تا صنعت پاکت پی سی به بلوغ خودش نزدیک بشه؛یعنی به جایی برسه که برای کاربران با هر نیازی یک دستگاه باشه؛حتی تا این حد که بشه سفارشی هم عمل کرد(مثل اون چیزی که در صنعت اتومبیل شاهد هستیم؛شما می تونید مشخصات اتومبیل مد نظرتون رو ارائه بدید و اون رو بعد از مدتی تحویل بگیرید که این بازاریابی معکوس نامیده میشه)
من فکر می کنم این موضوع حتی اگر در حد بیان شدن باشه؛شرکتها رو به تحرک وادار می کنه تا از این وضعیت کسل کننده ای که در بازار پاکت پی سی ها وجود داره خارج بشیم،امیدوارم که این مورد همزمان با جا افتادن فوتان اتفاق بیفته و اونوقت هست که میشه خیلی راحتر نیاز خودمون رو ارضا کنیم
به امید روزی که هر فردی که می خواد پاکت پی سی بخره بر اساس نیازی که داره؛دستگاهش رو بتونه پیدا کنه و به اندازه امکاناتی که نیاز داره پول پرداخت کنه و از دستگاهش لذت ببره؛:happy: