• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
قرار دادنش كه ميشه اما به چه قيمتي؟ به قيت اينكه نشه راحت راه رفت و جيبت باد كنه؟
PPC ايده عاليه (مخصوصا با USB Host كه داره
38.gif
) اما ابعادش...
37.gif

چند روز پيس توي رمضاني ديدمش خيلي ناز بود اما خيلي هم بزرگ(حداقل نسبت به هيكل من!!!!!)...!

241.gif
من كه هيچ مشكلي با راه رفتن و گذاشتن توي جيب ندارم . مگه هيكل من چقدره !!! :D :wacko: مشكلي پيش نمي آره حامد جان

به قول دكتر حتما يه بار امتحان كنيد

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
241.gif
من كه هيچ مشكلي با راه رفتن و گذاشتن توي جيب ندارم . مگه هيكل من چقدره !!! :D :wacko: مشكلي پيش نمي آره حامد جان

به قول دكتر حتما يه بار امتحان كنيد
امتحان كردم... من باهاش نميتونم كنار بيام... :( :( :(
انشا الله رفتم سراغ Kaiser...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
امتحان كردم... من باهاش نميتونم كنار بيام... :( :( :(
انشا الله رفتم سراغ Kaiser...
مدیران گفتنداگه قراره گوشی هارو بدون فکر انتخاب کنید ریویو ترجمه نکنیم ! :اسمایلی شوخی

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آخه با گوشی که نمیشه E-book خوند! چه علاقه ای رو مصرف میکنید؟؟؟
با توجه به مسئله ی پی پی آی و فرمایشات جناب Athlon64x2 ، اسکرین قیصر داغون محسوب میشه !!!
البته میگن اگه جای مجنون(حامد) باشی ، لیلی(قیصر) اگه جزامی هم باشه خوب میبینیش !! :D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شما لطف داري به بنده...
47.gif
!
آقا حامد من خاک پاتم ... شما اصلا" آیمیت جم بخر ! اون فقط یه شوخی بود داداش ...
من که همه جا پایه ی همه ی حرفاتم آخه دل شکستن داش قربونت ...
من شرمنده و ایضا" نوکرتم

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
آقا حامد من خاک پاتم ... شما اصلا" آیمیت جم بخر ! اون فقط یه شوخی بود داداش ...
من که همه جا پایه ی همه ی حرفاتم آخه دل شکستن داش قربونت ...
من شرمنده و ایضا" نوکرتم
فراموش كن دوست من... ;)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خجالتمون دادی ... بازم شرمنده

دوست عزیز،
با شرایط فعلی پاکت پی سی TyTN II میتونه برای بعضی ها یه انتخاب خوب باشه.
فقط LCD که ملاک خرید نیست. امکانات دیگه رو هم در نظر بگیرید.
هرشخصی یه انتظاراتی از Device خودش داره. ممکنه شما از E-book استفاده زیادی داشته باشید ولی ایشون یا خود من ملاک را سایز کوچک و GPS و ... قرار بدیم. پس مسلما Flame رو انتخاب نمیکنیم.
اگه بخاطر VGA سراغ Eten هم بخایم بریم RAM کمش مشکل ساز میشه.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوست عزیز،
با شرایط فعلی پاکت پی سی TyTN II میتونه برای بعضی ها یه انتخاب خوب باشه.
فقط LCD که ملاک خرید نیست. امکانات دیگه رو هم در نظر بگیرید.
هرشخصی یه انتظاراتی از Device خودش داره. ممکنه شما از E-book استفاده زیادی داشته باشید ولی ایشون یا خود من ملاک را سایز کوچک و GPS و ... قرار بدیم. پس مسلما Flame رو انتخاب نمیکنیم.
اگه بخاطر VGA سراغ Eten هم بخایم بریم RAM کمش مشکل ساز میشه.
آقا حام یک جا فرموده بودند زیاد میخونن روی همون حساب عرض کردم
در ضمن سیمسون جان ، این کم بودن رام 64 وقتی خطر ناک بود که امیدی به آپگرید شدن به ویندوز موبایل بعدی ممکن بود اما اون ویندوز موبایل اصلا" دستگاه ها مارو نمیپذیره ...
آقای دکتر میخوان ایکس500 پلاس بگیرن که رمش 64ه پس فکر همه جاشو کردن . رم پایین باتری کمتری هم مصرف میکنه .
در ضمن ، بازم از آقا حامد عذر میخوام

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی اون برنامهه بود که توی اون نمایشگاهه روی اچ تی سی تاچ دوال گذاشته بودند که زوم و روتیت رو با چرخوندن دست میکرد !؟

واسه ویزارد .cabش رو با هک درآوردن ، انقدر خوبههههه ! :D

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
آخه با گوشی که نمیشه E-book خوند! چه علاقه ای رو مصرف میکنید؟؟؟
با توجه به مسئله ی پی پی آی و فرمایشات جناب Athlon64x2 ، اسکرین قیصر داغون محسوب میشه !!!
البته میگن اگه جای مجنون(حامد) باشی ، لیلی(قیصر) اگه جزامی هم باشه خوب میبینیش !! :D

دوست و سرور عزيزم

بنده کوچک شما هم هستم فقط لطفا کاري نکنيد که از ترس جرائت نکنم توي فروم بيام :medieval:.
اتفاقا ميخواستم ازتوتن اجازه بگيرم يک پست حاوي چند بنچ مارک در همون تاپيک عالي رويوي شما ارسال کنم به اين اميد که کمي از بار گناه نابخشودني اين حقير در عيب گذاري بر اين ذات اقدس همايوني کم بشه . البته احتمال دادم خودتون قصد انجامش رو داريد حتي شايد بخواهيد به همون پست اصلي اضافه کنيد بخصوص که من بنچمارکها رو از منابع مختلف جمع آوري کرده ام و بصورت ديتاي عددي بوده و متاسفانه فاقد نمودار گرافيکي هستند و بالطبع با کيفيت بالاي کاري که شما ارائه فرموديد مردد شدم ارسال کنم .

اتفاقا قيصر پرفورمانس جالبي داره . اين کوالکوم 7200 واقعا موجود خارق العاده ايه . فکر ميکنم دوستاني که به همذات پنداري TyTn با TyTnII برحسب مگاهرتز مشغولند نظرشون به کلي عوض بشه. بنچمارکها هم نشون ميده احتمالا احتمالا آيميت 9502 سبب روان شدن سيل واژه هاي "اي کاش" بر زبان قيصر دوستان خواهد شد گرچه ميپذيرم پيش بيني فقط بر مبناي بنچمارکها خيلي کودکانه است.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا حام یک جا فرموده بودند زیاد میخونن روی همون حساب عرض کردم
در ضمن سیمسون جان ، این کم بودن رام 64 وقتی خطر ناک بود که امیدی به آپگرید شدن به ویندوز موبایل بعدی ممکن بود اما اون ویندوز موبایل اصلا" دستگاه ها مارو نمیپذیره ...
آقای دکتر میخوان ایکس500 پلاس بگیرن که رمش 64ه پس فکر همه جاشو کردن . رم پایین باتری کمتری هم مصرف میکنه .
در ضمن ، بازم از آقا حامد عذر میخوام

اگه بخاید اینطوری فکر کنید که CPU 200 هم مصرف باتریش کمتره.
همینطور LCD کوچیک.
مصرف باتری هم بر اساس میزان استفاده از RAM هست نه میزان RAM .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پی پی سی که نمیاد بگه : خب این آقای سیمسون 4 مگ از رمشون استفاده میکنن پس بقیه ش رو حساب نمیکنم .
پی پی سی همیشه باید در حال بررسی و تجزیه تحلیل کل رم باشه
پس رم بیشتر ، مصرف بیشتر انرژی
فرز کن میخوای همیشه اتاقت رو توی تیررست داشته باشی و مواظب باشی کسی چیزی ور نداره ... اگه 4 متر باشه کمتر خسته میشی تا 20 متر ، و انرژی کمتری میزاری

نمیدونم اساتید با من موافقن ؟!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منظورتون همون فوتون ...طوفان خودمونه؟ :D

بلی :happy:

دوست و سرور عزيزم

بنده کوچک شما هم هستم فقط لطفا کاري نکنيد که از ترس جرائت نکنم توي فروم بيام :medieval:.
اتفاقا ميخواستم ازتوتن اجازه بگيرم يک پست حاوي چند بنچ مارک در همون تاپيک عالي رويوي شما ارسال کنم به اين اميد که کمي از بار گناه نابخشودني اين حقير در عيب گذاري بر اين ذات اقدس همايوني کم بشه . البته احتمال دادم خودتون قصد انجامش رو داريد حتي شايد بخواهيد به همون پست اصلي اضافه کنيد بخصوص که من بنچمارکها رو از منابع مختلف جمع آوري کرده ام و بصورت ديتاي عددي بوده و متاسفانه فاقد نمودار گرافيکي هستند و بالطبع با کيفيت بالاي کاري که شما ارائه فرموديد مردد شدم ارسال کنم .

اتفاقا قيصر پرفورمانس جالبي داره . اين کوالکوم 7200 واقعا موجود خارق العاده ايه . فکر ميکنم دوستاني که به همذات پنداري TyTn با TyTnII برحسب مگاهرتز مشغولند نظرشون به کلي عوض بشه. بنچمارکها هم نشون ميده احتمالا احتمالا آيميت 9502 سبب روان شدن سيل واژه هاي "اي کاش" بر زبان قيصر دوستان خواهد شد گرچه ميپذيرم پيش بيني فقط بر مبناي بنچمارکها خيلي کودکانه است.

مطمئنا" اطلاعات شما حتی بصورت داده هم به بهتر شدن هر متنی کمک میکنه :)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پی پی سی که نمیاد بگه : خب این آقای سیمسون 4 مگ از رمشون استفاده میکنن پس بقیه ش رو حساب نمیکنم .
پی پی سی همیشه باید در حال بررسی و تجزیه تحلیل کل رم باشه
پس رم بیشتر ، مصرف بیشتر انرژی
فرز کن میخوای همیشه اتاقت رو توی تیررست داشته باشی و مواظب باشی کسی چیزی ور نداره ... اگه 4 متر باشه کمتر خسته میشی تا 20 متر ، و انرژی کمتری میزاری

نمیدونم اساتید با من موافقن ؟!

مصرفش بیشتر میشه ولی نه در اون حد . به نظر شما ارزشش رو نداره؟
با رم 64 ، حدود 5 تا برنامه را میتونید هم زمان اجرا کنید و این ممکنه برای خیلی ها مثل من غیر قابل تحمل باشه.

اصلا نمیشه این دو سری گوشی را با هم مقایسه کرد.

اولی:
LCD QVGA
RAM 128
GPS
Camera 3M

دومی:
LCD VGA
RAM 64
Camera 2M

هرکس با توجه به نیاز خودش باید انتخاب کنه ، نه با توجه به نیاز دیگران.

اساتید هم بهتره نظر خودشون رو در این مورد بدن.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
جناب توکلی راستش بنده قصدم طرفداری نیست
چیزی که بنده استنباط کردم قیصر رو با ایکس 500 پلاس مقایسه کردین
راستشو بخایین اچ تی سی (که بنده ازش در حد تیم ملی خوشم میومد) تازگی ها بیشتر داره به زرق و برق دستگاهاش توجه میکنه تا امکانات و کوالیتی درحد امام پیغمبری که شما میفرمایید
دوربین 3 مگ قیصر زیاد توفیری با دوربین 2 مگ ایتن نداره(چیزی که بنده از بین ریویو ها و آپینینهایی که ملت دادن تمیز دادم)
و حتما شما هم اینو خوب میدونید که بین دوربین پاکت پی سی ها، دوربین های ایتن خیلی قابل تحمل تره
در ثانی ایکس 500 هم جی پی اس داره و هر دو هم از چیپست SiRF Star III استفاده میکنن
و به اضافه اینکه ایکس 500 به فلش دوربین و رادیو هم مجهزه که ایناهم میتونه یه پوئن مثبت حساب بشه

به نظر من قیصر بیشتر برای کسایی مسیج و اس ام اس بازی میکنن و عادت دارن کارهاشونو با پاکت پی سی برنامه ریزی کنن بدرد میخوره و ایکس 500 هم برای ایبوک خوندن
هردوشون هم در حد تیم ملی فشن هستند
قیصر با QWERTY keyboard و اون شیب معروفش
و ایکس 500 با الترا اسلیم بودنش و جوی استیکش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جناب توکلی راستش بنده قصدم طرفداری نیست
چیزی که بنده استنباط کردم قیصر رو با ایکس 500 پلاس مقایسه کردین
راستشو بخایین اچ تی سی (که بنده ازش در حد تیم ملی خوشم میومد) تازگی ها بیشتر داره به زرق و برق دستگاهاش توجه میکنه تا امکانات و کوالیتی درحد امام پیغمبری که شما میفرمایید
دوربین 3 مگ قیصر زیاد توفیری با دوربین 2 مگ ایتن نداره(چیزی که بنده از بین ریویو ها و آپینینهایی که ملت دادن تمیز دادم)
و حتما شما هم اینو خوب میدونید که بین دوربین پاکت پی سی ها، دوربین های ایتن خیلی قابل تحمل تره
در ثانی ایکس 500 هم جی پی اس داره و هر دو هم از چیپست SiRF Star III استفاده میکنن
و به اضافه اینکه ایکس 500 به فلش دوربین و رادیو هم مجهزه که ایناهم میتونه یه پوئن مثبت حساب بشه

به نظر من قیصر بیشتر برای کسایی مسیج و اس ام اس بازی میکنن و عادت دارن کارهاشونو با پاکت پی سی برنامه ریزی کنن بدرد میخوره و ایکس 500 هم برای ایبوک خوندن
هردوشون هم در حد تیم ملی فشن هستند
قیصر با QWERTY keyboard و اون شیب معروفش
و ایکس 500 با الترا اسلیم بودنش و جوی استیکش
به تمام ایکس500 ها البته با اجازه ی جواد جان یه پلاس اضافه کنید

بالا