- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
ایتن از لحاظ انونس و شیپینگ وضعیت مشخصی نداره ...
اگه اسكرين وي جي اي واست مهم نيست چرا لايف نميخري؟؟؟ همه چيزش قابل استفادست . من از نزديك ديدمش توي دست امتحانش هم كردم اندازه و ابعادش هم اغوا كنندست. برنامه اي روش اجرا نكردم به اون صورت ولي به طور محسوسي سريع نشون ميداد. نمي دونم شايد اگر تايتن معمولي رو دست ميگرفتي وزن و قطرش كه بسيار هم شبيه تايتن 2 هست روي نظرت اثر ميگذاشت. تازه من از دستگاه هاي بزرگ خوشم مياد ولي در مورد اين فكر ميكنم الكي گندست. بابا تا همين چند وقت پيش اينجا همه تو كفش بودند. الان هم همه تو كف تايتن 2!!! همه هم منتظرن ام800 بياد و ايكس 800 و آيميت هاي خيالي. اگر قرار باشه اين همه صبر كنيم بعد شبيه اين تحفه هاي ضايع آلتيميت كه به نظر من واقعا ظاهرشون آزار دهندن باشن چه فايده اي داره؟ ضمنا اگه آدم همش منتظر جديد ها باشه كه بايد تا آخر عمر عزب باشه!من که دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.
یه نفر میگه P535 بخر ، یه نفر میگه X500Plus بخر ، یه نفر میگه Kaiser بخر ، یه نفر میگه 1100 بخر ، یه نفر میگه نخر .
بین اینها واقعا نمیشه انتخاب کرد.:blush:
اگر قرار باشه اين همه صبر كنيم بعد شبيه اين تحفه هاي ضايع آلتيميت كه به نظر من واقعا ظاهرشون آزار دهندن باشن چه فايده اي داره؟ ضمنا اگه آدم همش منتظر جديد ها باشه كه بايد تا آخر عمر عزب باشه!
عوضش در بدترین شرایط میگیم : توی زمان خودش انتخابم بهترین بود
این مهمه سیاوش جان
بهتر بود ميگفتيد مثل M700 نباشه نه فقط اسپيكرش... :blush:فقط خدا کنه مثل M700 صدای اسپیکرش کم نباشه ...
او2 و ایتن جفتشون سفارش دهنده هستند و برعکس اچ تی سی سازنده نیستند .پارسا منم همين رو ميگم كه. منظورم اين بود كه مثلا الان يا حد اكثر يه مدت محدود صبر كنيم بعد بهترين دستگاه رو با توجه به نيازمون بخريم نه اينكه همش صبر كنيم دستگاه جديد بياد وقتي اومد ببينيم كدوم دستگاه كامينگ سون هست دوباره به اميد اون بايستسم و همينطور الي آخر...
راستي ميخواستم بپرسم به نظر شما اگه كسي التيميت بخره واقعا ميتونه بگه بهترين پاكت پي سي در زمان خودش رو خريده؟؟؟ به نظر من اين دستگاه ها فقط يك مجموعه ناهماهنگ و در عين حال بدون اصالت! هستن. يك دستگاه مثل فليم يا ام 800 خيلي آلتيميت تر! هستن به نظر من تازه كار البته.
دل ما كه قبلا رفته... :blush:خوش خبر باشی حامد جان ...
دل میرود ز دستم ...
اگه اسكرين وي جي اي واست مهم نيست چرا لايف نميخري؟؟؟ همه چيزش قابل استفادست . من از نزديك ديدمش توي دست امتحانش هم كردم اندازه و ابعادش هم اغوا كنندست. برنامه اي روش اجرا نكردم به اون صورت ولي به طور محسوسي سريع نشون ميداد. نمي دونم شايد اگر تايتن معمولي رو دست ميگرفتي وزن و قطرش كه بسيار هم شبيه تايتن 2 هست روي نظرت اثر ميگذاشت. تازه من از دستگاه هاي بزرگ خوشم مياد ولي در مورد اين فكر ميكنم الكي گندست. بابا تا همين چند وقت پيش اينجا همه تو كفش بودند. الان هم همه تو كف تايتن 2!!! همه هم منتظرن ام800 بياد و ايكس 800 و آيميت هاي خيالي. اگر قرار باشه اين همه صبر كنيم بعد شبيه اين تحفه هاي ضايع آلتيميت كه به نظر من واقعا ظاهرشون آزار دهندن باشن چه فايده اي داره؟ ضمنا اگه آدم همش منتظر جديد ها باشه كه بايد تا آخر عمر عزب باشه!
:blush:
همه هم منتظرن ام800 بياد و ايكس 800 و آيميت هاي خيالي.
:blush:
CPU لايف واقعا آدمو وسوسه ميكنه، اما همونقدر كه آدم وسوسه ميشه از باتريش دلسرد ميشه. 620Mhz واقعا مصرف باتريش بالاست (حسين اينو نخونه :blush: )!با لایف که خیلی حال میکنم. مخصوصا از سایز و CPUوش.
ایتن رو 90 درصد مواقع باید اینترنتی سفارش بدید ، مخصوص مدلای جدید رو ...x500Plus اگه تو دبی گیر میومد خوب بود ...
من که دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.
یه نفر میگه P535 بخر ، یه نفر میگه X500Plus بخر ، یه نفر میگه Kaiser بخر ، یه نفر میگه 1100 بخر ، یه نفر میگه نخر .
بین اینها واقعا نمیشه انتخاب کرد.:blush:
CPU لايف واقعا آدمو وسوسه ميكنه، اما همونقدر كه آدم وسوسه ميشه از باتريش دلسرد ميشه. 620Mhz واقعا مصرف باتريش بالاست (حسين اينو نخونه :blush: )!
قرار بود نوامبر 2007 ریلیز بشه البته به گفته Pdadb
حالا تا یه ماه می تونین صبر کنین ...
به نظر من هم گوشی خوبیه و قابل رقابت با TyTn II
فقط خدا کنه مثل M700 صدای اسپیکرش کم نباشه ...
x800 که اومده.:blush:
مشكيش واقعا زشته... :f34r: