• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
برادر من با جاسجر 1620 آمپری کار کردم با صفحه ای 3.5 و وجی ای و سی پی یو 520 و ....:blush:

خدایی مشگلی حس نکردم:rolleyes:

حالا لایف عزیز 2.7 و 620 و 1530 آمپری:blush:

پ.ن : آرزوی من میدونی چی هست اون که همه بچه ها یه روز گوشی های مورد علاقه شون رو بگیرند (از قیصر p535 x800 و ....) بعد موقع اجرای یه بازی یا برنامه بشه همین طور کیفیت قطعات و... ببینم میخوان چی جلوی این لایف بگن :happy:

حسين آقا واقعا گل گفتي. من مثل ... پشيمونم كه چرا خدا زد تو سرم! وقتي اين تايتن رو خريدم اگه يك مقدار بيشتر تلاش ميكردم و ميگشتم لايف گير مي آوردم... هيچ وقت ديگه همچين ديوايس هاي ضايعي مثل تايتن 1 و 2 و از اين قبيل رو نخواهم خريد. بي مصرف ترين چيز هم كيبرد تايتن 2 هست. فقط واسه فيلم نگاه كردن به درد ميخوره به عنوان استند!

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
هيچ وقت ديگه همچين ديوايس هاي ضايعي مثل تايتن 1 و 2 و از اين قبيل رو نخواهم خريد. بي مصرف ترين چيز هم كيبرد تايتن 2 هست. فقط واسه فيلم نگاه كردن به درد ميخوره به عنوان استند!
كيبرد TyTN II خيلي وزنشو زياد كرده. 190 گرم كم نيست...

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
جواد جان اين دستگاه كه طراحي كردي كي ريليز ميشه؟؟؟؟:blush: ميخواممممم

آي گفتي! و ايضا نوكيا ان73. چقدر من از پاكت پي سي كيپد دار (چون شبيه موبايل هست) بدم مياد.

بزودی !!!
منتظر گوشی های خزو خیل جوات باشیت! :lol:

آره منم چند بار به علیرضا گفتم گوشیت مثله گوشتکوب میمونه
بعد نمیدونم چی شد حالا آمریکا میخاد به ایران حمله کنه ! :lol:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کسی اطلاعاتی درباره جنس بدنه P535 نداره؟
میخوام بدونم سیلورش خود رنگ هست یا نه.

asusp535white.jpg

82499_000.jpg

حیف که نمیتونم با Bluetooth v1.2 و مخصوصا نبود GPS کنار بیام، مگر نه واقعا خداست...
حسین جان ببین میتونی مخ من رو برای لایف بزنی یا نه؟;)

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
حیف که نمیتونم با Bluetooth v1.2 و مخصوصا نبود GPS کنار بیام،
اقا روي اين شك كنم. Bluetooth v1.2 يا 2 اونقدر مهم نيست كه اينقدر روش داري تاكيد ميكني... رفقاي من P525 دارند. من خوب آنتنشو گرفتم و بهت گفتم. GPS اون خوب كار ميكنه، منم دارم روي يه نقشه تميز و با كيفيت تهران و راههاي ايران كار ميكنم فاينال شد همينجا پابليك ميكنم براتون...
يه پيشنهاد:
فقط اگه ميخواي بگي برات بيارند، بگو يكي يا دوتا Stylus اضافي هم بيارند چون اگه فردا روزي گم شد استايلوسش لنگ نموني توي ايران...(پيدا نميشه)!

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
خب ... شرکت معظم O2 دیگه قراره که بساطش رو تو آسیا جمع کنه ...
ظاهرا تو آسیا زیاد حال نکرده ...
بخش ریلیز دستگاه ها و مراکز خدماتش رو با عده ای از کارکنان شرکت O2 (بخش آسیایش) تو یه شرکتی به نام MWG متمرکز کرده ...
به نقل از Msmobile گفته همه کارکنان قبلی O2 تو این شرکت هستند و...
از همه جالب تر 3 تا گوشی Coming Soon داره به نام های : "Xda Atom 4", "Xda Flame 2" and "Xda Zinc 2"!
خدا کنه یکودومشون (مثلا فلیم 2) جی پی اس داشته باشه ...
این هم سایت خود شرکت : www.mwg.com
این هم منبع خبر : اینجــــــــــــا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
imate-ult8150_00.jpg
Price: $765.50

:blink: :blink: :blink:

می شه منبع خبرتون رو ذکر کنید؟
وقتی ایکس 800 اول بار قیمت گذاری شد ، حرف از 950دلار زده شد.فکر می کنم ایتن برای همین مقدار پول هم دندون تیز کرده بود، ولی بالافاصله وقتی دیدن که سری آلتیمیت با قیمت گذاری غیر معقول شون چطور از میز انتخابات خیلی ها مثل من خارج شدن ( چقدر من مهم هستم ) ، بالافاصله با قیمت معقولی روانه بازارش کردن ، به خصوص که مثل آلتیمیت ها ، تاخیر درست حسابی داشتن ، الان ایکس 800 توسط اکسپنسیس ، یا قیمت 630 هزار تومان ایران قابل سفارشه ، که با توجه به امکانات ش، به نظر من ، انتخاب هایی مثل اتم لایف و ایسوس ها رو بی معنی می کنه

موفق باشید

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
می شه منبع خبرتون رو ذکر کنید؟
وقتی ایکس 800 اول بار قیمت گذاری شد ، حرف از 950دلار زده شد.فکر می کنم ایتن برای همین مقدار پول هم دندون تیز کرده بود، ولی بالافاصله وقتی دیدن که سری آلتیمیت با قیمت گذاری غیر معقول شون چطور از میز انتخابات خیلی ها مثل من خارج شدن ( چقدر من مهم هستم ) ، بالافاصله با قیمت معقولی روانه بازارش کردن ، به خصوص که مثل آلتیمیت ها ، تاخیر درست حسابی داشتن ، الان ایکس 800 توسط اکسپنسیس ، یا قیمت 630 هزار تومان ایران قابل سفارشه ، که با توجه به امکانات ش، به نظر من ، انتخاب هایی مثل اتم لایف و ایسوس ها رو بی معنی می کنه

موفق باشید
دكتر عزيز، توي اين فروم هيچكس از X800 خوشش نمياد (ديزاين). فقط شماييد كه اينجوري ازش طرفداري ميكنيد... (مزاح بود)
اون خبر براي 2 يا 3 روز پيشه. بايد هيستوري Firefox رو نگاه كنم ببينم كجا ديدمش... :blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر عزيز، توي اين فروم هيچكس از X800 خوشش نمياد (ديزاين). فقط شماييد كه اينجوري ازش طرفداري ميكنيد... (مزاح بود)
اون خبر براي 2 يا 3 روز پيشه. بايد هيستوري Firefox رو نگاه كنم ببينم كجا ديدمش... :blush:

قربان من هیچ حرفی در مورد دیزاین ش نزدم ، عرض کردم که امکاناتی که داره ، و قیمتی که روش گذاشته شده ، بسیار مناسب ش می کنه در قبال دیگر گزینه ها خیلی هم عالیه.
حالا هم اگر این آلتیمیت ها با این قیمت عرضه بشه ، من یکی حاضرم بهش فکر کنم

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
قربان من هیچ حرفی در مورد دیزاین ش نزدم ، عرض کردم که امکاناتی که داره ، و قیمتی که روش گذاشته شده ، بسیار مناسب ش می کنه در قبال دیگر گزینه ها خیلی هم عالیه.
دكتر جان، حرف شما براي ما حكم حرف استاد رو داره در زمينه PPC. اون حرف رو به عنوان مزاح عرض كردم...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر جان، حرف شما براي ما حكم حرف استاد رو داره در زمينه PPC. اون حرف رو به عنوان مزاح عرض كردم...

خواهش می شه قربان ، بنده فقط نظرم رو گفتم ، من فکر می کنم ، فاکتور سلیقه در ظاهر پی پی سی به شدت موثره ، به این صورت که مثلا ممکنه یک دستگاه خیلی از نیازهای شما رو برطرف کنه ، ولی وقتی می خواهید انتخاب کنید ، چون مجموعه عوامل رو می خواهید در نظر بگیرید ، معمولا به فاکتوری که بیشتر آزارتون می ده اهمیت بیشتری می دید.

در مورد اون آی میت هم اگر شما منبع تون wElectronicsامریکایی ست ، من فکر می کنم قیمت ش پرت پلاست. چون که حتی عکس شو زحمت ندادن به سیاه عوض کنن ، اصولا آلتیمیت ها به رنگ شامپانی تولید نخواهند شد ( برم زبونم رو آب بکشم اسم نجسی آوردم :happy: )
باز هم از لطف شما ممنونم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
توی فروم طرفداران ای تن ، یک مرور از ایکس 800 امده ، که بعضی از نگرانی ها رو برطرف کرده ، اما یک عکس نمونه با دوربین ش انداخته که فاجعه به تمام معناست.
این لینک مرور
اینم عکس

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جدا" من از دوربین پی پی سی فقط انتظار فیلمبرداری وی جی ای دارم

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
. :blush:

حالا چون ما دیر به دیر به فروم سر میزنیم از این حرفها نزنیدها. :hmm:
شوخی بود. :p ولی برای کسانی مثل من که داشتن GPS براشون مهمه، X800 یکی از دو، سه تا انتخابهای برتر هست.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
توی فروم طرفداران ای تن ، یک مرور از ایکس 800 امده ، که بعضی از نگرانی ها رو برطرف کرده ، اما یک عکس نمونه با دوربین ش انداخته که فاجعه به تمام معناست.
این لینک مرور
اینم عکس
عكسش مثل اين ميمونه كه با يه دوربين VGA گفته شده باشه و رسايزش كردند به سايز 2مگاپيكسلي...
55.gif

واقعا يه دوربين خوب گذاشتند روي اين PPCها اينقدر سخته؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این لینک مرور
اینم عکس

از قیافه پسره معلومه که میخواسته دوربین این گوشی رو بد جلوه بده.:blush:
تو لنزش "ها" کرده.:D

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دهنه همه آب بيفته:

HTC Touch Dual
243ois0.jpg