جناب توکلی راستش بنده قصدم طرفداری نیست
چیزی که بنده استنباط کردم قیصر رو با ایکس 500 پلاس مقایسه کردین
راستشو بخایین اچ تی سی (که بنده ازش در حد تیم ملی خوشم میومد) تازگی ها بیشتر داره به زرق و برق دستگاهاش توجه میکنه تا امکانات و کوالیتی درحد امام پیغمبری که شما میفرمایید
دوربین 3 مگ قیصر زیاد توفیری با دوربین 2 مگ ایتن نداره(چیزی که بنده از بین ریویو ها و آپینینهایی که ملت دادن تمیز دادم)
و حتما شما هم اینو خوب میدونید که بین دوربین پاکت پی سی ها، دوربین های ایتن خیلی قابل تحمل تره
در ثانی ایکس 500 هم جی پی اس داره و هر دو هم از چیپست SiRF Star III استفاده میکنن
و به اضافه اینکه ایکس 500 به فلش دوربین و رادیو هم مجهزه که ایناهم میتونه یه پوئن مثبت حساب بشه
به نظر من قیصر بیشتر برای کسایی مسیج و اس ام اس بازی میکنن و عادت دارن کارهاشونو با پاکت پی سی برنامه ریزی کنن بدرد میخوره و ایکس 500 هم برای ایبوک خوندن
هردوشون هم در حد تیم ملی فشن هستند
قیصر با QWERTY keyboard و اون شیب معروفش
و ایکس 500 با الترا اسلیم بودنش و جوی استیکش
با بهترین جملات مقایسه کرده اید ، احسنت، باید توجه کنید که قیصر هرگز توی لاغری به پای ایکس 500پلاس نمی رسه و ایکس 500پلاس هم هرگز توی سرعت به قیصر .
شفافیت وی جی ای ایتن ، ابدی می نماید و تیلت شدن صفحه قیصر ، یکه تازی شو در طراحی به رخ می کشه.
اصولا به نظر من این ها رو روبروی هم مقایسه کردن اشتباهه هر کس باید بنا به نیازش انتخاب کنه
تنها عرض کنم که به نظر من دوربین قیصر که دقیقا مشابه ادونتج هست ، بهترین دوربین پی پی سی هاست مگر اینکه این میو 702 چیزی بهتر رو کرده باشه
به جهت اطلاع رسانی ، پیشنهاد می کنم بهترین عکس که از ایتن ها گرفته شده رو در مقایسه با عکس هایی که مرور مانوئل داده کنار هم مقایسه کنید.
حتی ایکس800 که زحمت کشیده و 2مگ رو اوتوفوکوس کرده ، حتی یک عکس سمپل هم ازش در دسترس نیست متاسفانه.
موفق باشید