• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
ایتجا شاید جاش نباشه ولی حالا که بحثش شد من چند روز پیش این X500+ رو گرفته بودم تو دستم یکم طولش زیار میومد به نظر
و پشتش (که کاملا سیاه بود) به نظر یه جورایی پلاستیکی میومد:eek:
یعنی اونجوری که تو عکس دیده میشه stylish نیست !

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
نمیدونم قبلا معرفی شده بود یا نه

mioa702.jpg

Windows Mobile 6 Pro, 3.2 megapixel camera, MicroSD slot,
jog wheel for speedy navigation
WiFi (was lacking in the A701), Bluetooth

لینک

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اگه بخاید اینطوری فکر کنید که CPU 200 هم مصرف باتریش کمتره.
همینطور LCD کوچیک.
مصرف باتری هم بر اساس میزان استفاده از RAM هست نه میزان RAM .

خیر قربان ، رم اصلا مهم نیست که چه مقدارش باید استفاده بشه ، چونکه مکانیسم برق رسانی ش ، بهینه نیست ، یعنی همه رم برق مصرف می کنه ولو اینکه همش 1 مگش پر باشه.
البته ، من فکر می کنم که برای سی پی یو های جدید که پردازش رو با سرعت بیشتر انجام می دن ، و سیستم عامل جدید ویندوز موبایل که هندلینگ مموری ش بهتر شده ، شاید این مسئله کم رنگ شده باشه ولی هنوز به قوت خودش باقی ست.
موفق باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
جناب توکلی راستش بنده قصدم طرفداری نیست
چیزی که بنده استنباط کردم قیصر رو با ایکس 500 پلاس مقایسه کردین
راستشو بخایین اچ تی سی (که بنده ازش در حد تیم ملی خوشم میومد) تازگی ها بیشتر داره به زرق و برق دستگاهاش توجه میکنه تا امکانات و کوالیتی درحد امام پیغمبری که شما میفرمایید
دوربین 3 مگ قیصر زیاد توفیری با دوربین 2 مگ ایتن نداره(چیزی که بنده از بین ریویو ها و آپینینهایی که ملت دادن تمیز دادم)
و حتما شما هم اینو خوب میدونید که بین دوربین پاکت پی سی ها، دوربین های ایتن خیلی قابل تحمل تره
در ثانی ایکس 500 هم جی پی اس داره و هر دو هم از چیپست SiRF Star III استفاده میکنن
و به اضافه اینکه ایکس 500 به فلش دوربین و رادیو هم مجهزه که ایناهم میتونه یه پوئن مثبت حساب بشه

به نظر من قیصر بیشتر برای کسایی مسیج و اس ام اس بازی میکنن و عادت دارن کارهاشونو با پاکت پی سی برنامه ریزی کنن بدرد میخوره و ایکس 500 هم برای ایبوک خوندن
هردوشون هم در حد تیم ملی فشن هستند
قیصر با QWERTY keyboard و اون شیب معروفش
و ایکس 500 با الترا اسلیم بودنش و جوی استیکش

با بهترین جملات مقایسه کرده اید ، احسنت، باید توجه کنید که قیصر هرگز توی لاغری به پای ایکس 500پلاس نمی رسه و ایکس 500پلاس هم هرگز توی سرعت به قیصر .
شفافیت وی جی ای ایتن ، ابدی می نماید و تیلت شدن صفحه قیصر ، یکه تازی شو در طراحی به رخ می کشه.
اصولا به نظر من این ها رو روبروی هم مقایسه کردن اشتباهه هر کس باید بنا به نیازش انتخاب کنه
تنها عرض کنم که به نظر من دوربین قیصر که دقیقا مشابه ادونتج هست ، بهترین دوربین پی پی سی هاست مگر اینکه این میو 702 چیزی بهتر رو کرده باشه
به جهت اطلاع رسانی ، پیشنهاد می کنم بهترین عکس که از ایتن ها گرفته شده رو در مقایسه با عکس هایی که مرور مانوئل داده کنار هم مقایسه کنید.
حتی ایکس800 که زحمت کشیده و 2مگ رو اوتوفوکوس کرده ، حتی یک عکس سمپل هم ازش در دسترس نیست متاسفانه.
موفق باشید

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام به اقا جواد عزيز
دوربین 3 مگ قیصر زیاد توفیری با دوربین 2 مگ ایتن نداره(چیزی که بنده از بین ریویو ها و آپینینهایی که ملت دادن تمیز دادم)
تائيد ميشه، 100%. من شونصدتا ريويو از Kaiser خوندم. دوربينش در حد 3مگاپيكسل D900 هم نيست. علي ميگفت اتوفوكوسش خوب عمل ميكنه. اما بنظر من دوربينش در حد يه 2مگاپيكسلي خيلي خوبه. مثلا W800 يا K750i.

و حتما شما هم اینو خوب میدونید که بین دوربین پاکت پی سی ها، دوربین های ایتن خیلی قابل تحمل تره
بنظر من بايد بجاي ايتن بگيد Asus.

در ثانی ایکس 500 هم جی پی اس داره و هر دو هم از چیپست SiRF Star III استفاده میکنن[/چيپست Kaiser QUOTE] مدل SiRF Star III نيست بلكه Built-in GPS navigation است. جي پي اس Kaiser كمي كندتره نسبت به X500+ در پيدا كردن ماهواره.

به نظر من قیصر بیشتر برای کسایی مسیج و اس ام اس بازی میکنن و عادت دارن کارهاشونو با پاکت پی سی برنامه ریزی کنن بدرد میخوره و ایکس 500 هم برای ایبوک خوندن
تائيد ميشه. بنظر من Kaiser براي Business Man ها خوبه.

ایتجا شاید جاش نباشه ولی حالا که بحثش شد من چند روز پیش این X500+ رو گرفته بودم تو دستم یکم طولش زیار میومد
منم اين نظر رو دارم. فضاي بالاي ال سي دي خيلي خاليه. ايتن خيلي بهتر ميتونست از اين فضا استفاده كنه...! :wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خجالتمون دادی ... بازم شرمنده

فراموش كن دوست من... ;)

آقا حامد من خاک پاتم ... شما اصلا" آیمیت جم بخر ! اون فقط یه شوخی بود داداش ...
من که همه جا پایه ی همه ی حرفاتم آخه دل شکستن داش قربونت ...
من شرمنده و ایضا" نوکرتم

(با ریتم آهنگ میکس شده از بهادر خوارزمی بخونیدش ) :
اخلاق اسلامی که می گن اینهاست ها ....
:p

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اصولا به نظر من این ها رو روبروی هم مقایسه کردن اشتباهه هر کس باید بنا به نیازش انتخاب کنه

شدیداً تایید میشه.
بحث من هم سر همینه. آخه پارسا جان میگفتن نباید بدون فکر خرید کرد و مخالف خرید TyTN II بودن.:blush:

مدیران گفتنداگه قراره گوشی هارو بدون فکر انتخاب کنید ریویو ترجمه نکنیم !

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
در ثانی ایکس 500 هم جی پی اس داره و هر دو هم از چیپست SiRF Star III استفاده میکنن

چیپست GPS دستگاه قیصر gpsONE ـه و دستگاه +X500 از چیپ SiRFstarIII استفاده می کنه ...
البته حامد جان هم به این نکته توجه کرده بود ولی نوع چیپست رو ننوشته بود ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آخه پارسا جان میگفتن نباید بدون فکر خرید کرد و مخالف خرید TyTN II بودن

حرف من اینه که توی اون رنج قیمت و با داشتن نیازهایی منطقی و بیزینسی ، قیصر گزینه ی خوبی نیست ...
اینو جدی میگم ، وقتی بخواید اس ام اس بزنید بعد از هفته ی اول از این شیب دادنش خسته میشید ! چون هم احتیاط ناخودآگاه شخص رو به دنبال داره و پیوست اون طول کشیدن و در نتیجه خستگی از فرایند مدت دار باز کردن کیبورد و شیب دادن اون.
چند لحظه به این فکر کنید که میخواهید با شخصی سر جلسه اس ام اس بدید اونم نه یکی ! پس یا باید کیبورد باز باشه و شیبش داده باشید ، که جلو بقیه خیلی ضایع است و اگر قرار باشه دستگاهتون واسه اس ام اس دادن روی میز باشه که گزینه های بهتری از قیصر هست ... اما حالا بگیم میخواهید هر دفعه که اس ام اس میزنید ببندینش و بذاریدش توی جیب ، حالا اگه 10 تا اس ام اس اومد میدونید چه پدری از آدم در میاد تا این قضیه ی باز کردن و شیب دادن انجام بشه ؟!
جدا" 2 دقیقه به این مسئله فکر کنید ... تصور این مسئله که هی بخواید واسه زدن چند کلمه اون همه کار رو قبلش بکنید سخته ...
بنظر من این طراحی باید بصورت کانسپت میموند ... اما حالا که تولید انبوه داره ، نباید به عنوان موفقیت به حساب بیاد .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حرف من اینه که توی اون رنج قیمت و با داشتن نیازهایی منطقی و بیزینسی ، قیصر گزینه ی خوبی نیست ...
اینو جدی میگم ، وقتی بخواید اس ام اس بزنید بعد از هفته ی اول از این شیب دادنش خسته میشید ! چون هم احتیاط ناخودآگاه شخص رو به دنبال داره و پیوست اون طول کشیدن و در نتیجه خستگی از فرایند مدت دار باز کردن کیبورد و شیب دادن اون.
چند لحظه به این فکر کنید که میخواهید با شخصی سر جلسه اس ام اس بدید اونم نه یکی ! پس یا باید کیبورد باز باشه و شیبش داده باشید ، که جلو بقیه خیلی ضایع است و اگر قرار باشه دستگاهتون واسه اس ام اس دادن روی میز باشه که گزینه های بهتری از قیصر هست ... اما حالا بگیم میخواهید هر دفعه که اس ام اس میزنید ببندینش و بذاریدش توی جیب ، حالا اگه 10 تا اس ام اس اومد میدونید چه پدری از آدم در میاد تا این قضیه ی باز کردن و شیب دادن انجام بشه ؟!
جدا" 2 دقیقه به این مسئله فکر کنید ... تصور این مسئله که هی بخواید واسه زدن چند کلمه اون همه کار رو قبلش بکنید سخته ...
بنظر من این طراحی باید بصورت کانسپت میموند ... اما حالا که تولید انبوه داره ، نباید به عنوان موفقیت به حساب بیاد .
آقا انصافا راست ميگه. من با همين تايتن معمولي از دست كيبرد سايد اسلايدش خسته شدم. واسه اس ام اس هاي كوتاه (كه اكثرا هم اس ام اس ها كوتاه هستن) كه نمي صرفه بازش كني. واسه شماره گيري هم كه هيچ. وزن و قطر گوشي هم با توجه به كلاسي كه گوشي توش قرار داره (اسكرين هاي 2.8) بسيار آزاردهنده هست. اصلا از خريد پاكت پي سي كيبرد دار پشيمون شدم. مگر اينكه آدم نويسنده باشه بشينه رمان بنويسه يا اينكه وبلاگش رو به زبون انگليسي به روز كنه!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

موافقم :)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

مگه واجبه که از کیبورت خود گوشی استفاده بشه؟
یعنی ویندوز موبایل کیبورد نداره؟
برای SMS های کوتاه باید از On Screen Keyboard استفاده کرد و برای SMS های بلند از Qwerty Keyboard .
تازه مگه قراره در طول روز فقط SMS بدین؟

یعنی شما هم باهاش مشکل دارین؟:blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
برای SMS های کوتاه باید از On Screen Keyboard استفاده کرد و برای SMS های بلند از Qwerty Keyboard .

عرض من هم همین هست .
شما اگه قرار نیست در طول روز همه ش اس ام اس بدین و از نوع کوتاهش باشه ، این همه جینگولک بازی فقط کلاس بیخودیه ...
یعنی به نظر من بلا استفاده ست ...

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

یعنی شما هم باهاش مشکل دارین؟:blush:
فرشيد سرش ميره، عشق قيصرش نميره...
39.gif

مخ منو هم درمورد قيصر علي زد...
65.gif

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
عرض من هم همین هست .
شما اگه قرار نیست در طول روز همه ش اس ام اس بدین و از نوع کوتاهش باشه ، این همه جینگولک بازی فقط کلاس بیخودیه ...
یعنی به نظر من بلا استفاده ست ...

منظور منم دقیقا همینه :) ...

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
منظور منم دقیقا همینه :) ...

من که دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.
یه نفر میگه P535 بخر ، یه نفر میگه X500Plus بخر ، یه نفر میگه Kaiser بخر ، یه نفر میگه 1100 بخر ، یه نفر میگه نخر .
بین اینها واقعا نمیشه انتخاب کرد.:blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من توصیه میکنم دندون بر جگر نگاه دارید تا ام800 بیاد... ( یا این آیمیت ها )
منم قصدم همینه

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
فرشيد، همون حرفي كه بهت زدم... M800 شك روي آدم نميزاره.

دوستان كسي نميدونه كي قراره Available بشه؟

قرار بود نوامبر 2007 ریلیز بشه البته به گفته Pdadb
حالا تا یه ماه می تونین صبر کنین ...
به نظر من هم گوشی خوبیه و قابل رقابت با TyTn II
فقط خدا کنه مثل M700 صدای اسپیکرش کم نباشه ...

بالا